idag har vart en underbar dag!

Vilken härlig dag det har varit! Madde väckte mig runt elva pga det dåliga vädret. Det va lite tråkigt att inte solen lyste, vi som skulle ha picknick och allt, men det blev bra ändå för gissa vad? Martin och Gabbi bjöd mig och Jonas och Jossa och Madde på jensens! vi fick både mad OCH glassbuffé! det va hur mysigt som helst. Jag är så tacksam för att jag känner så givmilda människor, kan inte tänka mig att de har bättre ekonomi än någon annan liksom, Martin sa att vi skulle tacka Gud för maten och inte honom, men ag tackar nog hellre Gud för Martin och Gabbi den här gången. Sen var vi på vineyard mötet och det va jättemysigt. Sen blev det efterhäng hos Gabbi men jag och Jossa orkade inte, hade lite huvudvärk och va riktigt trötta så vi köpte god läsk och åkte hem och tittade på Greys anathomy (stavas det så?) och det va huur mysigt som helst! Verkligen, det är em bra serie, inte som gossip girl eller O.C eller så, nej nej, men en bra serie helt klart. jag gillar den, ska bli kul att följa!

Sen kom Jonas och Madde och då läste vi
den hundrade lolita secrets posten och det va nästan hundra poster så det va verkligen kul att kolla! nu ska jag nog sova ganska snart tror ja, är rätt trött och vi ska plugga hela dagen imorn typ (pch kolla på family guy filmen!)


men ändå, så fort jag blir själv, eller så fort jag inte deltar i ett samtal så tänker jag på dig. Hela tiden, på allt du gjort och på allt du skulle bli, på hur din sista stund var, om du hade gjort den där grejen om du verkligen vetat om du skulle dö Vad som hade hänt om någon hade kommit in precis då. Varför kom det inte in någon????? varför gjorde du en så farlig grej helt själv? jag blir helt tokig när jag tänker på det. verkligen, för jag saknar dig så, jag visste inte va saknad var tror jag, innan du dog, jag visste inte att man kunde sakna någon på det här sättet och det tär på en, så himla mycket.

På onsdag nästa vecka är det din begravning. Hur ska jag kunna ta farväl? hur ska någon av oss kunna ta farväl? Hur ska jag kunna sitta i kyrkan och veta att du ligger död och kall i kistan och veta att jag aldrig aldrig kommer få se dig igen, inte springa in i dig på stan om en vecka eller om fem år och fråga hur allt är eller ringa eller messa om någon teologiska fråga. haha det va alltid dig jag ställde de där frågorna till, alltid, även om jag inte ens ställde dem va det alltid dig jag tänkte på, att jag skulle fråga om jag hade ett teologiskt dilemma eller så. johan, du var ju min role model, du kan ju inte bara försvinna.

Jag har en låt på hjärnan, hela tiden, men emil jensen, syster heter den
men du du ska alltid finnas kvar, så länge jag får vara med, så ska du också vara det
det är så det ska va

aldrig aldrig aldrig ska jag glömma dig. Aldrig. jag lovar

Kommentarer
Postat av: mammabecka

Hehe, ja det var lite roligt! :D



Hälsa honom!!

kramar

Postat av: Emelie

Tusan, får tårar i ögonen varje gång jag läser din blogg, känner din smärta och vet precis vad du menar. Jag ska tänka på dig den onsdagen, hela dagen, även om det inte förändrar något så ska jag göra det. <3

2009-04-06 @ 13:51:17
URL: http://rockfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback