Den grå massan

Jag har haft en supermysig helg! har hunnit träffa micke, vara på gitarrmässa, shoppat, kolla på massa bra filmer och myst! Det va jättetrevligt. dumt nog hade kameran laddat ut så det blev inga bilder alls tyvärr. lite tråkigt, men men. så kan det vara^^ På fredagen gick vi först en lång promenad i Bollebygd, det va jättefint verkligen, i skogen och så.

jag köpte en klänning på Gina tills nästa helg, men nu får se bilder först efter helgen på den tror jag :P
Åh vad jag älskar Ginas vårkollektion, det är verkligen inte ett märke jag köper mycket kläder från, men just nu känns det som jag älskar allt. Var inne i derad affär hur länge som helst igår och bara dregglade, så himla mycket snygga klänningar så att det inte är sant. har två tre klänningar nu som jag siktar på att köpa. Bara jag har råd. sen är jag hemskt sugen på den här väskan med, den är hemskt söt och passar utmärkt när man ska ut ju! Perfekt för kamera, mobil och lite smink

 H&M:s vårkollektion gillar jag faktiskt inte hälften så mycket. visst det finns en hel del snygga basplagg och så där men faktikst inte alls så mycket som tilltalar mig. Minns att det var så förra våren med, och våren innan dess med.

Sen är jag så kluven när det gäller mitt hår. Det är inte det att jag inte gillar det röda, jag älskar egentligen den här färgen verkligen och jag har slitit en hel del för att få det så här nu ju! Men som alltid när våren kommer så kommer en längtan efter pastelfärger. Rosa, blått, beige och sånt och vissa färger kan jag inte alls ha till det här håret. Som igår, hittade jag en übersöt rosa vårjacka som jag inte kunde köpa för att den inte gick att ha till håret liksom. Man blir så begränsad ibland av den här färgen. Det har ju gått bra hittills när jag bara har velat ha svart och vitt liksom, för så har det ju varit nu hela året, ja fram tills nu då. Ska jag vara helt ärlig har jag en lite längtan efter att bli brunett. Kankse som Blair i gossip girl? eller en lite varmare chokladaktig nyans? Gha, vet inte vad det är med mig, jag har alltid tyckt att brunt är den tråkigaste färgen man kan ha på håret (eller på mig själv alltså, inte på andra) det är ju så neutralt det bara kan bli. men nu, helt plötsligt vill ja ha brunt hår och klänningar från gina? vad är det med mig? måste vara våren som spökar? jag som alltid beundrat människor som är unika, som har en egen stil, som sticker ut, bara för att man på så sätt, i sig själv blir ett statement emot den gråamassan. är det något jag tycker är tråkigt så är det människor som bara köper de kläder som säljs utan att ens reflektera över om de tycker om kläderna eller inte. Visst jag har aldrig varit överdrivet extrem i min klädstil, eller jo, lolita är ju absolut extremt, men det är fortfarande helt och rent. Är det något jag gillar själv så är det ju stilrena outfits, jag tycker inte om när det är trasigt eller smutsigt eller när man blandar för mycket färger, hehe, men jag vill ändå vara unik. Vet att jag den här våren verkligen inte vart så extrem alls, har inte haft mycket lolita alls, och annars har jag haft en mängd olika vita/svarta kjolar med toppar till, strumpbyxor och knästrumpor allt i svart och vit. Älskar det just för att det är så stilrent ju! Vilket förvirrat inlägg det här blev. Jag är ganska säker på att jag inte kommer färga håret brunt eller gå ifrån min stil heller för den delen för är det något folk har uppmanat mig till så är det att fortsätta vara sån som jag är, allt från gäster på Mcdonalds till ungdommar på stan till gamla tanter och farbröder som uppskattat min sti, mitt hår mina kläder och sagt till mig att aldrig, aldrig bli en del av den grå massan. och det kommer jag heller inte bli! Men man kan ju få fantisera lite, om långa bruna lockar och sånt^^


Stört snyggt hår det där!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Lustigt, jag kan också känna precis sådär ibland! Att jag bra vill ha brunt hår och kläder från Gina, H&M, etc. Lite mer "vanliga" kläder då. Haha aah, varför har man så olika perioder?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback