Fem timmar på akuten

Jag känner mig tacksam över att jag har haft så fina dagar, faktiskt, trots de omständigheter som rådit. Gårdagen spenderades med bla Mathilda, Kevin och Mikael. Fick se hur Kevin skola var och den var awsome. De hade tom tvspel i kafeterian och alla verkade hur trevliga som helst. Hemma hos Kevin fick vi tårta som hans mamma bakade. Så himla kul, har ätit tårta tre gånger sen jag träffade dem, innan åt jag typ aldrig tårta! Sen på kvällen köpte jag och Tilda ett kilo godis och naturchips och tittade på family guy: the movie^^ Var så mysigt att vara hemma hos hennne igen, det var ju ett bra tag sen nu!

Den här dagen har med varit fin, en massa flängandes hit och dit och väntan och sånt men den har varit bra. På kvällen var vi på hikari-kai, hade peppat hela dagen för att få sjunga karaoke men precis när vi kom dit (vi blev typ två timmar sena) så skulle de som höll i karaoken gå så vi bestämde oss för att verkligen hinna i tid veckan där på. Under tiden vi va på hikari bestämde vi oss för att gå till McDonalds och köpa med oss lite mat upp och på vägen tillbaka kommer det liksom två killar gåendes mot oss med typ öppna armar. "Tjaaaaa, hur är läget med eeeeeeeer?" "Du ser ut som Avril lavinge" (senare blev det även Hayley Williams) "Woho vart ska niiiiiiiiiiiii?" De var lite berusade, bara 16 år, haha vi lurade dem att vi var 16, så himla kul för dom trodde liksom på det! Det slutade med att de följde med oss upp på hikari, haha, och det var inte så lycka, de sprang runt och frågade alla "vad gör ni här egentligen?" och typ "Har ni någon sprit?" Det slutade med att de blev utslängda eftersom man inte får vara påverkad av något på meets, det är ju helt drogfria lokaler.

Sen åkte jag hem och nu ligger jag i min säng, ska upp och jobba i morgon så jag behöver verkligen få sova nu, sov jättedåligt i natt och natten innan så jag hoppas på en god natts sömn nu! Träffade förresten min gamla barndoms vän Anna Hamstein när vi skulle åka till Tilda igår, det var verkligen roligt - och oväntat. Vi bodde på samma gård på Hammarkullen när vi var små och hon var min bästis tills vi flyttade där ifrån. Det var flera år sedan jag träffade henne senast så det var verkligen trevligt!

Nej nu ska jag sova
Natti :*




Hemma hos Kevin, han och Mikael spalde tvspel^^

Vi var, så klart, på Mcdonalds

Jag och Tilda, i väntan på Kevin som prövade saker på Lindex

Vi var och fikade på Fröken Ohlson^^ Här ser vi Kevin ovh Jin

Nä nä inte alls över(vad heter det, exploaterad? explonerad?)

Glömde ta bilder från Hikari idag men här är Tilda i alla fall, innan vi åkte ner!

Avslutar med den!


Kommentarer
Postat av: Madde

aaahw vad fina ni är alltså! Så himla snygga!

Postat av: Amster

Fina ni är sötnosar :) <3 Och tack för igår, hade himla trevligt !

2009-08-20 @ 12:58:36
URL: http://jagochvarlden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback