Projekt: Städa!

Nu har jag äntligen tagit tag i det här med att städa mitt rum. Har kommit en ganska bra bit på vägen men just nu ser det hemskt ut XP Alla kläder som låg på golvet i mitt rum ligger nu som ett jätteberg utanför rummet och blokerar dörren till toaletten. Jag har börjat med att fixa alla ytor. Bokhyllan, skrivbordet, nattduksbordet, fönsterbräcket och sminkbordet. Så dessa ser helt okej ut nu i alla fall. Sen har jag även plockat ner min silvervägg. Det var lite tungt, har haft den i en fem sex år. Silverväggen bestod av foliepapper som jag satt upp över den ena långväggen på den hade jag satt massa bilder och torkade rosor, ett stort svart kors och en svart spegel. Jag var egentligen väldigt nöjd med idén av att ha en silvervägg men den började bli lite sliten nu, skrynklig, små hål i och sådant. Så nu var det dags att ta ner den. Istället har jag satt upp lite små saker, lite kort av misstigri, två av mina väskor, min Emilie Autumn planch osv. Det känns ganska bra. Lite annorlunda bara. Och inte lika spejsat.

Så nu har jag kvar att dammsugga, få bort alla en miljoner småsaker som just nu ligger i min säng och som det inte finns plats för. Och sen har vi ju det här med kläderna. Min garderob är redan full och jag har massa kläder som inte får plats. Samma är det med min byrå för underkläder and stuff. Den går knappt att stänga, ändå har ja massa saker som inte går ner. Så himla jobbigt. Likadant är det med de klänningar som ja skulle behöva hänga upp. I själva walk in closeten som hela familjen delar på finns det absolut ingen mer plats (har i alla fall fått plats med alla lolita klänningar och lite andra klänningar.

I morgon åker hela min familj till Tunisien. Från början var jag lite ledsen över att jag inte skulle kunna följa med men nu har jag hela veckan fullplanerad ändå. Imorgon blir det (troligtvis) Gbg med Ammi. På Torsdag blir det undergroundchurch och sen på fredagen ska jag vara med Micke. Helgen har ja inte mycket andra planer för. Hade faktiskt tänkt städa hela dagen då Ammi kommer på södagen och vi ska ha lite spakväll med inpackningar, ansiktsmasker och sånt. På måndgen blir det tjejkväll (!) och tisdagen vet jag inte riktigt. Är lite sugen på gbg. På onsdagen blir det i alla fall gbg för då kommer Apocalyptica till Kulturkalaset!  Så jag kommer med ha galet kul den här veckan hade jag tänkt! Jobbar ju tisdag onsdag, det är skönt att det bara är korta pass^^

Nu ska jag städa lite mer, sen har jag lovat Gurra att se på skönheten och odjuret (igen) hahaha. 4 DUSSIN ÄGG! Det är ju galet att Gaston äter så många ägg ju.

Ha det fint
:*


Så såg den ut typ!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback