Två kilo godis och födelsedagsfirande och sånt

Håhå, idag har jag haft en jättemysig dag^^ Eftersom Pappi fyller år imorn och mammi och pappi kanske åker iväg till en kurort imorn så bestämde vi oss för att fira honom med familjen idag! Vi åkte till Göteborg och gick och åt en härlig brunchbuffe på Encontro ( Gothia towers restaurang) sen var vi uppe och drack lite drinkar på Heaven 23, det var riktigt nice, jag och Gustav och Samuel hann gå en sväng inne på nordstan med! Sen åkte vi hem och hyrde Benjamin Buttons och köpte över två kilo godis, tror aldrig vi köpt så mycket faktiskt. Det var helt galet mycket godis och vi åt självklart inte ens upp en tredjedel. Håhå nu kommer vi ha godis hemma et bra tag :P Tyckte filmen var ganska söt men lite väl lång, jag gick ifrån vid två tre tillfällen och missade kanske en halvtimma av filmen sammanlagt utan att det knappt kändes att jag missade något. Men överlag så var den ganska bra.

Imorn får vi se vad som händer, blir firande på morgonen i alla fall. Jag tänkte jag skulle smita ner på stan en sväng sen med, behöver köpa blekning, mina rötter har växt lite för mycket nu tycker jag och sen vill jag ah lite nya fransar och de där übersöta vita öronmuffarna från Lindex med! Har lite bilder och så att lägga upp från dagen men de ligger på den andra datorn så det får vara tills i morgon eller något. Nu ska jag nog sova om ett litet tag hade jag tänkt.

Sov så gott :*

Kommentarer
Postat av: S A N N A ♥

[ Du kanske följer Gossip Girl? Och då kanske du är intresserad eller faktiskt vet vem som gästspelar i den nya säsongen! Om inte annat kan du titta på bilden i mitt inlägg och gissa vem det är!

http://sannasrum.blogg.se/2009/september/vem-ar-det-som-gastspelar.html ]

2009-09-02 @ 10:31:25
URL: http://sannasrum.blogg.se/
Postat av: Stina

Hejhej, man kan nu se vilka bloggar jag följer på min blogg! Och du är med där. Kolla långt ner i vänster spalten, under länkar!! :) kram

2009-09-03 @ 22:33:42
URL: http://torpastina.blogg.se/
Postat av: Stina

Hejhej, man kan nu se vilka bloggar jag följer på min blogg! Och du är med där. Kolla långt ner i vänster spalten, under länkar!! :) kram

2009-09-03 @ 22:36:19
URL: http://torpastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback