Nu är hjulen kommen

Snart dags att sova. Verkligen. Rummet är städat, lakanen bytta, granen klädd, allt julpynt sitter uppe. Snart snart dags att fira på riktigt. Innan fick pappa för sig att vi skulle klä granen imorgon. Hur konstigt hade inte det vart? Vi har alltid, alltid klätt granen kvällen innan jul. Vi har alltid sett till att vi alla vart hemma kvällen innan och så har vi klätt granen ihop och lyssnat på mysig musik. En fin tradition, som pappa helt plötsligt ville bryta. Inte glad Cissi. Men sen efter ett tag sa pappa att vi skulle klä i alla fall! Nöjd katt.
Kom på att jag hade två klappar till att slå in. Får ta och göra det innan jag somnar!


Granen. Brokig och utan glitter för ovanlighetens skull.


Jag betraktar granen


Suddig bild. men jag och mina fina bröder <3

Hittade btw den här mysiga bilden på mig och Gurra när vi kollade igenom kameran! Tror den är från i somras. Vi hänger på mitt rum i alla fall!








Det där med att vi inte brukar klä granen kvällen innan säger de bara för att retas, för att jag tycker det är viktigt med traditioner. :p Lagom kaotisk film, visar hur virrigt det mer eller mindre alltid är hos oss. Reality, i has it.

Ska halvtitta på den
här dokumentären om Nazi pop twins. Ska bli väldigt intressant. Är inte helt säker på vad den handlar om, men tror det är en familj som dom följer under några år som är naziter? Ska bli spännande!

Sov så gott vänner <3 Och klockan är ju efter tolv så ja önskar er alla en God jul <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback