God natt :*

Kära vänner, nu hoppas jag att ni som jag har krypit ner i era sköna mysiga sängar, under ett tjockt duntäcke och på stora fluffiga vita kuddar. Jag hoppas att ni antingen satt på radion eller favoritmusiken eller helt enkelt bara njuter av tystnaden.

Själv har jag satt på veckans stil som handlar om dålig smak inom mode
http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?programID=2794. Känner mig tyvärr rätt dålig, tror nästan jag har feber :/ huvudet är tungt som, tja som bara huvudet kan vara och kroppen värker och halsen gör ont. Har tagit en ipren och hoppas på det bästa. Alla förväntningar på bunkern bara blåste bort och nu vill jag bara ligga hemma imorn och kolla på en film eller ta tag i mina tentor (eller vill och vill, jag måste helt enkelt)

Tänkte passa på att posta två bilder på två av de sköna grabbarna jag spenderade gårdagen med, Jesper och Josua, tyvärr blev det inga fler bilder än dessa, och inte blev det de bästa heller :/ kanske kan skylla på mig som en dålig fotograf, eller de skumma vinklarna, eller så kan man bara säga att det är skitsnygga bilder (och nu är jag så trött att jag inte ens vet vad jag skriver :P


Jesper

Josua

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Min fina, krya på dig <3

2009-02-14 @ 01:49:45
Postat av: Miaka

Tack :* ska göra mitt bästa!

2009-02-14 @ 12:06:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback