Hair

Hm, så va man klar med håret då, det blev inte alls som jag ville, usch usch usch, utan mycket mörkare, eller det känns som att det inte är någon skillnad förutom att håret är ljusare vid benan och att det lyser igenom gult...typ... nej usch vad deppig ja låter nu, och ja känner mig lite depp, men jg hoppas det kommer kännas bättre imorn, är väl bara så när man lägger ut massa pengar och det verkligen inte blir som man vill. imorn åker jag till Borås, så jag ska väl ta och packa snart tror jag minsann. Men men, ska ta ett par bilder imorn med så ni får se hur det ser ut^^

natti natti
:*

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Vad dumt att det inte blev som du ville :/

2009-02-03 @ 00:13:13
Postat av: Klara

Jag är rätt säker på att jag tycker om det, det där med nyansskillnad tycker jag bara är snyggt! (Och när du la upp färgvalet på bdb så tänkte jag säga MÖRKT =^_^=) Nu vill jag se bild!

Och jag borde verkligen inte sitta här, jag bara förhalar det faktum att jag nåste gå till jobbet snart... kram på dig honung!

2009-02-03 @ 06:27:31
Postat av: Miaka

Isabelle:

ja det kändes lite dumt, men men så är det väl tyvärr allt för ofta :(

2009-02-03 @ 13:36:15
Postat av: Miaka

Klara:

haha du är ju för söt Klara, just nu känns det mycket bättre! men igår mådde ja verkligen inte bra, haha tänk att hår kan betyda så mycket! hoppas du får det bra på jobbet!

2009-02-03 @ 13:37:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback