Hår!

håhå, sitter här på Själavårdslektionen (som är grymt intressant) just nu pratar vi om olika behandlingsmodeller, verkligen intressant. Fick btw min hårfärg idag! Vi satt och bad på basgruppen, när jag i ögonvrån såg att brevbäraren kom in, såg att han hade ett paket och ville bara studsta upp och kolla om det va till mig, satt på helspänn en stund och så fort han ropade hallå (och jag förstod att det inte va någon på expiditionen) rusade jag upp och nästan flög på honom med ett "det där är nog till mig" trots att han tydligen inte kommit in för att lämna paket, men jag fick mitt och sen gick han tillbaka med restan av posten och la den i brevlådan. Nu till det skumma, jag såg att han även hade ett ganska tjockt kuvert som jag misstänkte va mitt hår, men jag tänkte att det kan jag ta sen. När jag och Madde sen gick ut för att hämta posten fanns inte brevet där. Det kändes mindre bra. jag vet att den här tjejen postade håret i fredags och jag är nästan 100% på att det låg i det där kuvertet. Nu känns det inte så bra, vill ju ha mitt hår! Vet inte hur det kommer bli med färgen annars ju.

Så här mörk är färgen

Och det blev jag lite ledsen över eftersom jag verkligen verkligen ville haft den mycket ljusare, blev verkligen förvånad när jag öppnade paketet och det låg en så mörk färgburk där. men jag ska ju bleka mitt hår innan så jag hoppas verkligen på en ljusare hårfärg. Såg att en tjej hade fått den här färgen

Så himla snygg färg ju, det är ju nästan precis så som jag vill ha det! Lite mörkare kanske, men va sjukt snyggt det va till de blåa ögonen, nästan så man måste köpa linser nu med ju! Vore lite kul, hade egentligen tänkt att köpa jättegröna, men efetrsom jag redan har gröna är det lite tråkigare, liiite roligare med jätteblåa, som Ariel!

Nu ska jag snart äta lunch!
:*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback