Helgen!

Hej!!!
Har haft en fantastiskt helg, en av de bästa på länge, brukar iofs, alltid ha toppenhelgen men den här va något extra! verkligen! Visst fredagen och jobbet va kanske inte världens höjdare, men sen!

Först ut va ju Monochrome med Maya, Tilda, Vixs, Josua och Jesper! Vi förfestade på the golden days, det är faktiskt ett ganska mysigt ställe, ganska hög mysfaktor i rätt sällskap men jag fattar verkligen inte hur man kan gå dit en hel kväll och festa, på riktigt alltså, det är ju massa skabbiga alkoholist-varnings-äldre och äckliga män på dansgolvet, hur kan man gå dit och vara där en hel natt? Visst som ja sa, i rätt sällskap blir det kul, men en hel kväll? Kom igen, typ när vi gick kom det massa stylade folk (a la centrum i jönköping) och ja tänkte bara, kommer de verkligen vara här hela kvällen? Nog tjatat om Golden...
   Sen drog vi till Monochrome, och där hade vi det jättemysigt verkligen. var ju som sagt första gången på evigheter som jag var där utan Ammi och det är klart att det inte va samma sak, men sen behöver det inte betyda att det va sämre, för det va det inte. Kvällen va great, ganska lagom tempo, kändes som vi låg på samma nivå hela kvällen, inga toppar där man tänkte wow det här är bästa kvällen ever, och inga dalar där man tänkte hur kunde det bli så här, eller, det här suger. Vi dansade en del, men nästan lite för lite, älskar verkligen dansgolvet där, tycker folk har mycket mer respekt än på andra ställen, visst det finns rötägg, men det gör det ju överallt, annars känns de som att de flesta killar som dansar, verkligen dansar för att de gillar musiken osv inte för att de vill ragga, men som sagt klart det finns sånna med. Men på det stora hela vad det en toppen kväll!

Vi tre, Vixs, Jag och Tilda

Männen :P

...och Maya! tack för en toppen kväll vänner! fler bilder finns på
miaka.bilddagboken.se
Skriver mer om konserten som ja va på igår senare, nu ska Gurra ha MIN dator
Ha det bäst
:*

Kommentarer
Postat av: Anonym

galet vad snygga ni är! Hon blonda har ju Monroe drag!

2009-02-13 @ 23:43:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback