Att vara MC för en kväll

Så nu är jag hemkommen från poesin, var MC ikväll, det va väldigt trevlig. Dock var jag inte på topp, eller ens kände att jag hade något att ge folk, men det va väldigt mysigt att träffa alla människor och vara i poesisammanhanget! Det var ett tag sen det! Något som var väldigt roligt var att Linnea Linsemark, en tjej som tävlade (och vann mycket) när jag började komma med i poesi-svänngen för typ 4 år sen, har knappt sett henne på säkert två år, och det va säkert tre år sen hon tävlade. Och det imponerande var att hon vann! men hon är verkligen jätteduktig och väldigt härlig att lyssna på.

Annars var Tobbe här idag, det va väldigt trevligt, vi pratade massa om både framtiden och det förflutna och vilka vi var och vilka vi hade varit. Det va intressant måste jag säga. Nu är jag hemma osv, ska bara slappa nu,
men imorn blir det gbg med Tilda (maja och vickan(?) och sen blir det utgång med min vackraste Isa <3

Puss på er

Kommentarer
Postat av: Mitsukai

Du får säga till när du har tid över för mig XD

Postat av: Miaka

ja! snart snart snart tycker jag! du vi ska ha fest på internatet nästa helg, och du är mer än välkommen, har tänk messa dig flera gånger om det! förstår dock om det är kenpigt för dig att ta dig till jönköping. men det vore kul om du kan/vill!

annars kanske vi kunde ses helgen där på? vet dock inte riktigt hur mitt schema ser ut... men vi kan väl höras?

2009-01-24 @ 02:11:04
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback