Tisdag

Håhå det är tisdag morgon och jag gick upp för en halvtimma sen. Gäsp... Första riktiga lektionen på Korteb och vi ska redovisa i tro och samhälle. Det ska bli väldigt intressant och lyssna på allas olika ämnen. Själv är jag rätt lugn även om jag verkligen borde övat lite mer, men ja ska ta och göra det i alla pauser tänkte jag. har rast tjugo i så det borede funka.

Igår hade jag en jättemysig dag. Dels pluggade ja med Linn i pingst och det va väldigt roligt att se hur stort och utvecklat det var där. Sen åkte ja hem och träffade alla mina sötnosar igen, åh va härligt det va när hela mitt rum fylldes av ung troare:P vi hade ett långt samtal om bibeltrogenhet och Jesus. Sen fick ja även träffa de två nya killarna som ska bo på Koretbo. Kath, min kära granne som ja brukade samtala med om så väl Nana som lösnaglar har flyttat till Råslätt och ja kommer verkligen sakna henne och de andra kineserna med. Men ja är helt säker på att Gabbe kommer bli en bra granne.

Sen åkte jag och Madde ner och köpte lite thai (på mitt nya inne ställe :P) och myste på stationen för att sen åka hem och kolla på Twilight, gha den är så otroligt bra att ja inte vet vad jag ska ta mig till. Ja tänker på den sjukt mycket. Måste införskaffa alla böcker. Så fort bidraget kommer säger jag bara!

Sen är jag så sjukt shoppingsugen så det inte är sant. Ser fram emot min baby klänning men jag är sugen på så mycket mer, nua blomers, nya blusar, ny underkjol, headdresses and such, ni vet småsakerna, det är det som intresserar mig mycket.

Well ha en bra dag
:*

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh, jag tycker också så mycket om Twilight!

2009-01-13 @ 18:34:58
Postat av: Miaka

Ja jag fullkommligt älskar den!

2009-01-13 @ 19:06:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback