God morgon världen!

God morgon mina vänner! idag var det meningen att ja skulle följt med mamma på nån min bokmässa i OD men vi försov oss bägge två och när ja kom upp va mammi precis klar så då blev det så att ja stannade hemma. Lite tråkigt, lite skönt, har lite huvudvärk nu, så det ska bli skönt att bara få vila, har haft fullt upp varje dag den här veckan ju och så kommer de bli två  veckor framöver nu, så då är det skönt med en egen dag.
Sitter och lyssnar på Patrask och kollar runt lite, försöker se om det finns några mer medeltids events men det enda ja hittar som ligger tillräckligt nära är en vikningmarknad i September, skulle gärna dra dit, GaltaGaldr ska spela och den är i Småland, inte jättelångt från farmor och farfar. Ska tala med Vickan om detta!

Nu tänkte jag göra frukost (yoghurt med hallon och knäckebröd med cream cheese har nu mera blivit standars för mog) och titta på family guy som börjar om fem minuter. Sen ska håret färgas, det känns lite scary faktiskt. Är så rädd att de ska bli rosa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback