Your hair is the best

Oj oj oj vilken galen helg jag har haft!

Fredagen va super! hängde utanför metaltown hela kvällen och det va riktigt nice! verkligen! trivs ju så himla bra med mina vänner från u-church och vi hade riktigt riktigt trevligt! Dock blåste det lite för mycket så ja frös en hel del, tyvärr men men det va inte hela världen. Sen åkte vi iväg till en pub tillsammans med Pilgrim och hans vänner och det va riktigt mysigt det med!

På lördagsmorgonen bar det då äntligen iväg till Vara där vi skulle spendera dagen och natten på jordgubbens dag, vi visste inte riktigt om vi hade någonstans att sova men tänkte att "det kan ju inte bli så kallt" och "det där lilla lekhuset på skolgården går säkert bra att hänga på". det va fruktansvärt varmt under dagen, så varmt att vi under stora delar faktiskt låg i skuggan i badhusparken och pratade och drack läsk och hade det mysigt. Vid ett tillfälle började jag blöda på näsan, det va helt galet, det bara blödde och blödde och blödde och maa sprang iväg för att köpa våtserveter och ja satt där som en idiot med blod på händer och armara och hela ansiktet, det va riktigt jobbigt och eftersom det va kö på ica tog det ganska lång tid. Precis när ja sen fixat mig i ordning och det låg blodiga servetter över hela bänken kommer det en tant från komunen och ville ta foto på oss för att använa i pr syfte för komunen, kul tänkte vi, mindre kul att det såg så skräpigt ut där det va. Hon blev väldigt imponerad och glad över att vi hade åkt från Borås för att besöka Varas jordgubbsdag och stannade en stund och pratade med oss efter att hon tagit lite bilder. Annars sprang vi under dagen omkring på tivoliområdet och bland marknadsstånden och tittade på miss jordgubbe tävlingen och hörde Nanne grönvall och åt pizza och hade det trevligt!

Jag tror nästan aldrig ja fått så mycket uppmärksamhet på en kväll innan i hela mitt liv, jag fick kommentarer från alla möjliga människor, allt från småpojkar och flickor till rangliga tonårskillar till blonderade fjortisar till fulla halvvuxna, mammor och äldre herrar. Det va helt sinnes verkligen, kände mig nästan som en cirkuk attratkion när ja blev fotad och hörde kommentarer bakom ryggen och folk som verkligen stirrade. Haha, tror att det här med färgstarkt hår inte är så vanlig i Vara :P

På kvällen hängde vi en del vid kafé bussen, som var där, det va jättekul verkligen, sen kom Wille och då löste det sig med sovplats eftersom vi självklart fick sova hos honom, haha vi hade dock blivit erbjudna en plats hos en kille som hette Jonas som vi träffade vid en av karusellerna, men tja, ganska självklart att vi hellre sov hos Wille. Så vi hängde en del med honom och hans vänner och sen besökte vi slutligen Kronan, som verkligen verkligen va ett bra ställe, inte dirket min musik, men det va trevligt och hjälp va alla va stylade. senare fick vi höra att folk tydligen är väldigt mycket för det här med dtil och märkeskläder i Vara och det märktes verkligen inne på Kronan.

Anyway sen sov vi då hos Wille Maya va dagen efter, alltså idag helt hysterisk över att hon kanske inte skulle hinna i tid till sitt jobb, Wille bor typ 20 min från Vara och det går inte precis att ta sig där ifrån om man inte har bil så det föll sig så att vi fick följa med och titta på när Anton, willes lillebror konfimerades. det va faktiskt trevligt, trots att mässan tog runt tre timmar och man va rejält trött på slutet så var det en fin konfirmation. har aldrig varit med på någon i svenska kyrkan och det va ju helt klart annorlunda från de ja sett på i frikyrkorna! Sen åkte vi hem en sväng till Wille igen och lekte med hans otroligt söta åtta små kattungar, de va bland det sötaste ja sett. någonsin tror ja. så bedårande men det hela slutade med att ja fick en allergisk reaktion och fick utslag över bröstkorgen, armar och händer, kunde mer eller mindre inte andas, ögonen rann och det kliade så i öronen, det va hemskt. Men det har nästan gått över nu.

Hoppas ni med har haft en fin helg
<3

A lolita lifestyle

Åh vilken underbar dag ja har haft idag! Först picknick med mina lolitor i slottskogen. Det va hur mysigt som helst, dock märktes det verkligen att alla va väldigt sega, tror det  hade med vädret att göra + att våra kära vänner Unni och karino inte va med, de brukar vara väldigt pratglada osv. men det va väldigt mysigt oavsett!

Sen åkte ja och tilda och myste lite med u-church, vi pratade lite om hur vi skulle göra imorn, satt i Vasa och lyssnade på lite olika band och så, sen kom Avlant och satt med oss en sväng och deltog i våran bibelcirkel, fast just då läste vi inte bibeln eller nåt sånt.

Har inte så mycket att säga egentligen förutom att det va riktigt mysigt och att ja är riktigt pepp på mer rosa hår, dumt nog trodde ja att ja hade en blekning här hemma så ja skulle kunna få lote ljusare hår så ja kunde lägga i min färg "flamingo pink" som ja köpte idag men nej då, det visade sig vara en ljusblond färg bara, för folk som redan har ljust hår, men ja har lagt i den nu så får vi se hur det blir. Gha känns ändå lite jobbigt. Här kommer lite bilder från picknicken!



det blåste en del

Vi träffade en man som hade med sig sin leguan i koppel, den hette lilleman och va jättesöt! Här posar han tillsammans med Klara

Hon tjejen med svart hår hade ja tydligen träffat när ja låg inne i ettan, kommer inte riktigt ihåg henne men hon va asgullig och verkligen trevlig! Hoppas ja får träffa henne nån mer gång!

Jossa och Magnus, hur snygga får man bli, undrar ja!

Det fick bli en väldigt casual outfit pga av värmen

När den här bilden togs var det ett stort gäng som hade åkt hem, det va lite synd, men men så kan det va!

ha det fint vänner, nu ska ja gå och pyssla med mitt hår!
<3

City lights

Nu har ja krypit ner i min säng, ska titta på ett avsnitt nana tror ja men sen är det sova direkt. ska upp tidigt imorn, åh va kul det ska bli med meet up! missade sommarens första lilla träff så det ska bli riktigt mysigt, synd bara att inte Karino kommer, hade gärna träffat henne.

Har haft det mysigt idag, överlevde timmarna på kyppe men fick nog lite färg trots evigt insmörjande av hög solksyddsfaktor. Är nu på andra boken i weel of time serien, det känns bra, kommer inte ihåg så mycket sen förra gången ja läste den, måste vart fem kanske sex år sen nu ju men visst en del saker kommer man verkligen ihåg!
Sen åkte vi ner en stund till gbg, trots att ja inte har någr pengar blev det en del shoppande ändå, wiii happy Cissi, mamma köpte en klänning från gina, som ja tittat på sen i april eller nåt, en i jeanstyg, inte alls min typ, men så söt, ljusblå med lite spets och flätade band. Och sen hade de rea på sina pirate leggings vilket gjorde mig väldigt glad eftersom ja gått och tittat på dem sen ja såg dem och velat köpa dem så nu va ja verkligen glad när ja fick dem för halva priset! Och ett par söta over knee strumpor, har nästan slutat använda knähöga strumpor, tycker det är så mycket snyggar när de går över knäna. Sen satte vi oss på Soho ett tag, åh det är ju så mysigt, sen gick vi avenyn upp och solen sken och det fanns massa människor att titta på och allt kändes bra! Väl hemma färgade ja om håret ja köpt och fick på köpet massa fläckar på häner armar och ben (hellre det än på kläder iof, men nästa gång ska ja nog ha lite mer på mig än va ja hade nu :P man kan ju liksom ta kläder man inte är så rädd om, för de där fläckarna sitter så himla hårt på huden, ser ut som ja har stora blåmärken på knäna nu ju)


En härlig bild från ett av förra sommarens många meet up, haha ingen vet vad för miner vi gör, eller varför!


God natt på er kära vänner
<3

Side bow

Hej hej!
har haft en jättemysig dag idag! Följde med mamma upp till Broddetorp för att lämna pojkarna på läger där. Åh det är så sjukt mycket nostagli så det finns inte. På broddetorp har ja flera av mina bästa barndoms/tidig ungdomsminnen. Det är helt sannslöst va härligt det är att vara där... ser mig själv som liten blond flicka som springer om kring och alla dessa känslostormar, killar man va småförälskad i, ännu mindre barn man skulle passa, klockan som ringde in till samlingar, sitta på övervåningen med Magnus och memorera bibelord, hjälpledarfester, nattliga promenader och älvjakter, slulna lycktor och handhållning. Here is where I belong.

Sen åkte mamma och ja på en liten road trip :P åkte först upp till Skara och köpte klings glass och tog en promenad i staden, sen åkte vi till falköping och handlade på lindex. de hade rea på smink från både loreal och ett märke som hette HOT och en del annat så vi passade på att köpa glittriga ögonskuggor, läppstift. nattcremer och lite annat! ser fram emot att testa lite imorn! Älskar att pröva nya skuggor, det är allt för sällan det händer. Sen åkte vi till Floby en sväng och sen åkte vi hem!

Imorn har ja lovat att följa med mamma till kyppesjön (mot att hon köpte solskyddsfaktor haha) och ja kom över första delen i wheel of time serien så nu tänkte ja börja om och läsa ut hela, så nu har ja lite att göra imorn. sen kanske vi åker ner en sväng till gbg. Ja ska i alla fall handla lite hade ja tänkt. har hittat en jättsöt klänning på gina som ja hade tänkt ha i Vara tillsammans med mina rocking horse skor! Plus att min baby side bow om idag! älskar den redan!


Visst är den fin? Skulle gärna ha den ihop med gina klänningen men eftersom den är blå-vit randig undrar jag om det blir för plottrigt med en såpass stor svartvit sak? ja ja, jag får ta och kolla på det helt enkelt!

Nu ska ja sova så småning om! Ska kolla klart på nana bara hade ja tänkt
puss på er!

I love my life ♥

Hej och hå vänner! vilken helg jag har haft! Först midsommarfesten hos Pilgrim som va toppen, verkligen toppen! Haha grillade, lyssnade på massa death metal och låg uppe till fem i Pilgrims enorma 8 personers säng som han själv tillverkat och "lekte" massa karaktärer från olika mangor samt valde ut diverse maträtter blommor och djur man påminde mest om! Va hemskt nöjd med blommorna ja tydligen va! Madde sa att ja va vacker som en ros, Jesper sa att ja va som en ökenblomma, outstanding och som minns inte exakt va han sa, men nåt om att man sticker ut och alla tittar på en och Nils sa att ja va en röd lupin (fast sånna finns inte egentligen ju, men om det fanns så skulle ja vart det för dom är färgstarka och fina)

Sen blev det helt plötsligt lite spontanshopping med Madde i gbg dagen efter och idag har ja vart på liseberg med Micke! Åh va ja älskar liseberg, stämmningen, människorna och alla karuseller. Åkte nästan alla "vuxen attraktioner" utom balder och kanonen, hittade min nya favorit uppswinget som, ja åkte massa gånger och lyckades bli dyblöt under kålorado. hade dock tur med kläderna, bar helsvart så ja fick ingen fäg på mig i alla fall, annars droppade det som bara den från håret!


Här kommer blite bilder från festen hos pilgrim som ja hittade på facebook!

Pilgrim! The man! Tack för en toppenfest!

Jesper och Nils grillade revbenspjäll och va true, fast ja tyckte verkligen inte det där köttet såg genomgrillat ut

Här ser vi mig och Kastö bland andra!

Mysigt vid matbordet

Haha ingen vet varför ja gör den minen

Ja och grabbarna :P åkte upp med Josua, Nils och Jesper^^ På bilden ser vi även Andreas och Jocke!

Pilgrims dörr till hans fina torp, det är helt sanslöst va duktig han är och hur mycket tid han lagt ner på den underbara korpåsen!

Hoppas ni haft en fin dag! Nu ska ja sova, ska upp tidigt och följa med och lämna bröderna på läger i broddetorp och träffa Wille!
:*

Pilgrim

Lalala sitter och tittar på nana och väntar på att mamma ska prata färdigt i telefonen, sen ska vi åka ut och handla lite, ska ta med mat att grilla hos Pilgrim till mig och lillmaddis! Det får bli korvar och sallad för oss. Korv är inte min favorit precis men det är nästan enklast att ta med sig och grilla.

Joshitoshi kommer och plockar upp mig efter fyra tillsammans med Johannes och Nils, åh va kul det ska bli att träffa dom igen, känns som en evighet sen, har verkligen saknat u-church gänget ju! Har bestämt mig för va ja ska ha på mig nu (tror ja) blir en gothicaktig satinoutfit, tror det känns okej. vet inte riktigt med att ALLT är i satin bara men det va inte lika snyggt när ja hade nåt annat material


Så nu har jag packart, gjort sallad, sminkat mig, bytt om, fixat håret osv, är egentligen inte helt nöjd med håret, känns så tråkigt att bara ha det utsläppt som ja alltid har, hade vart kul med nån annan frisyr men men. Är även lite sugen på att sminka mig lite mer, göra nåt kul med skuggor eller så haha ska nog göra det, det dröjer nog drygt en halvtimma innan killarna dyker upp så^^ Alltid kul att passa på när man kan!

Ha det fins ikväll vänner
<3

Under this weather

GLAD MIDSOMMAR! Jag har faktiskt inga stora planer för ikväll, ska vara hemma med familjen bara, känns ganska soft faktiskt! men imorn, då blir det fest hela natten lång! Då ska ja på gästabud hos Pilgrim, åh va mysigt det kommer bli. Älskar hans torp, det är som ett sgaotorp eller nåt.Kan bara inte bestämma mig för vad ja ska ha på mig. Eller hur ja ska ha håret. Jobbigt jobbigt.

Igår va ja duktig flicka och städade hela kvällen, från det att ja kom hem. Slet som ett litet djur inne i badrummet. Mina föräldrar är lite bohemiska va sig och städning är inget det...bryr sig så jättemycket om. Haha nu låter det som vi har det kaos här och så är det inte, de är bara inte så pedantiska som en del andra. Ta badrumsskåter exempelvis, ja tror inte det har blivit städat sen ja flyttade hit för typ 8 år sen. Fyllde en hel papperspåse med gamla burkar och saker som säkert stått tomma i flera år. Tog nästan en och en halv timma att få rent! Men nu glänser det som aldrig förr där inne! har fixat köket och så med och innan va ja och Micke ute och plockade blommor så nu finns det masssa blommor både vid ingången och här inne. Mamma kommer nog bli jätteglad när hon kommer hem hoppas jag!

Är ganska nöjd med färgen nu med, på håret. Det tar ju lite tid att vänja sig bara. men så kan det va, tror ja kommer ha den här färgen i alla fall över juli eller så. beror dock lite på hur mycket man komme rva ute och bada (? ja är ju aldrig ute och badar, förra sommarn tror ja att jag va ute en gång eller så)

Här kommer bilder samuel tagit med sin mobil under^^


Macke när han hjälpte till att bära ut mina klänningar från Kortebo (på tal om kortebo så ringde Annette och sa att de inte hittade någon nyckel till mitt rum och att hittar ja inte nån så måste de byta lås (sommarkonfirmanderna kommer ju nu och måsta ha sina nycklar liksom) och då är det ja som får stå för det...gha panik)

Bilder från min födelsedag! Haha ja ser verkligen sur ut på bilden, men ja va nog bara trött.

Här ser man den nya hårfärgen ganska bra!

ha en jättefin dag nu!

God morgon!

Efter att ha blivit väckt hela morgonen av sms orkar ja inte riktigt ens försöka somna om utan har slagit på NANA, tänkte kolla på ett avsnitt och sen tänkte ja gå upp och duscha! Anyway ja hade en så himla konstig dröm. ja drömde att ja va på jobbet, men det såg helt annorlunda ut, ja började klockan kvart i elva och skulle jobba typ fyra timmar eller nåt och sen sova på jobbet, när ja kom dit hade ja inte ens nån koll på hur länge ja skulle jobba. så fort ja stämplat in skrek Qusay på mig att ja skulle ut på altanen och skrubba plankor och sånt och ja va tvungen att va klar innan elva, då va klockan fem i, så ja tog en hink FC (rengöringsmedel) och började skrubba när klockan va elva va ja givetvis inte klar och då blev Qusay jättearg och tyckte ja hade slösat på restaurangens resurser eftersom ja hade börjat med FCmedelt och inte bara tagit några trasor att arbeta med. sen blev ja sjuk och fick gå och lägga mig, på jobbet, eftersom ja skulle jobba morgon. det konstiga va att mcdonalds helt plötsligt verkade bestå av en enda stor altan helt plötsligt och på morgonen när ja stämplade in var Emma där och snygga till, sen försvann alla helt plötsligt och då såg ja att det stod att ja hade "frukost utbildnuing" fast det har ja ju inte och fick lite panik eftersom ingen va där. Sen kom Ali och han va as arg eftersom han inte kunde hitta någon alls på jobbet. sen kommer ja inte ihåg mer.

Well nu ska ja back till nana. ha en fin morgon
<3

Bedtime story

Så ligger ja nerbäddad i min egen säng. Hjälp vilken ångest ja får av att gå in i mirr rum, det är saker precis överallt...och alla dessa plaspåsar, vet att ja måste ta tag i det men skjuter ju på det för att ja ändå inte har någon plats för det. Allt är en enda röra, hittade inte ens ett enda nattlinne och då har ja ändå massor. Eller massor är väl att ta i, men ja gillar att köpa nattlinnen och det är alltid en sån sak ja får vid jul av farmor så ja har en del. Hittade dock ett gamalt avlagt ljusblått linne att sova i. Konstaterade att ljusblått är en av de färger ja kan ha, men sen ver ja inte om det är en färg ja kommer använda ändå. är ju så inne på mörkblått just nu. Hoppas det funkar ihop med håret. Hade tänkt att ha min nya blåa klänning från Gina imorn ju!

Nu ska ja fortsätta titta på Nana, bara ett avsintt till dock, annars kan ja fastna i timmar. Nana är en sjukt bra anime! Alla borde se den! Har lovat att väcka mamma imorn och se till att hon kommer upp, hon ska till sthlm och är verkligen ingen morgon människa!

Sov gott vänner
:*
 

Home again

Så nu sitter ja hemma i Borås igen^^ Hade det jättemysigt hos Tilda, först gick vi lite på stan och sen va vi uppe och lånade film på bibblan. Väl hemma hos Tilda färgade vi mitt hår, det blev verkligen inte som ja tänkt det, utan verkligen mer åt det lila hållet och mycket mörkare än tänkt. något ja verkligen inte var beredd på, så ja fick en liten chock först och va väääldigt missnöjd, men sen under dagen har allt känts mycket bättre. Ni vet när man stylat det lite och sminkat sig och så^^

Egentligen hade vi tänkt ha picknick men vi kom in så sent till stan att vi efter en liten shoppingrunda inte orkade åka bort, lite synd eftersom vädret va fint men det blev mer shopping istället. det är så mycket rea nu så att det inte är sant. snart ska ja införskaffa en par svarta jeansleggings från Gina, perfekta att bara dra på sig.

Önskar ja  hade lite bilder ja kunde visa på håret men ja har ju ingen kamera. får vänta på att Tilda lägger upp några på facebook!

Hoppas ni har det fint
<3

Frukost

God morgon vänner!
Har vart uppe tidigt idag och grejat med jobbet, lyckades ju inte få in mitt önskeschema i tid och nu hade hanna typ redan gjort klart schemat så det känns lite struligt, får se vad ja får för tider i juli nu. grejen är inte den att ja blir förkrossad om ja inte får tidern ja önskat, ja har inget direkt inplanerat i juli, det är bara det att ja vill ha korta pass, ja mår ju så oerhört dåligt när ja jobbar långa pass på mcdonalds och ja blir så slut i hela kroppen och själen efteråt.

Har passat på att duscha med, åh va skönt det va efter en vecka i vildmarken (haha vildmark och vildmark, det är Charmys ord egentligen, Nyhem är ju i jättevildmark egentligen) bäst av allt va att min mage typ va helt platt nu på morgonen, den här vildmarksdieten med bara ett mål om dagen måste vara suverän. ska hålla på den tror ja :P

Åh ni anar inte hur snäll Gun är när ja kom hem hade ja fått en jättebra cleansing gel och enfuktighetskräm för ansiktet från M K. Har bestämt mig för vad jag ska göra med mitt hår med, hittade en assnygg nyans som heter red passion som är lite ljusare än den jag har nu^^ den såg jättesnygg ut på bilder med folk som använt den så det ska bli spännande att se hur det blir, mitt hår är ju en katastrof just nu :P Ska färga det hos Tilda sen.

Nu ska ja återgå till min frukost
Ha det fint <3

Life is for living

håhå nu är ja hemma från nyhem! ja har haft det jättebra verkligen! Tyvärr råkade ja bli utelåst kvällen innan ja skulle åka så ja fick åka upp till Ammi och sova där och låna lite kläder från henne. Det va asjobbigt att inte ha sina egna kläder eller smink eller ens en hårborste, eller kam eller spray elelr nåt sånt så ja kände mig verkligen skabb hela tiden, till råga på allt hade ja bara med mig en askosntigt bh som ja inte ens kunde använda så aj fick gå utan hela helgen och det va inte kul eftersom Ammis kläder va, inte för stora, men de liksom hängde ju lite och då blev det komplicerat att inte ha BH, men av någon outgrundlig anledning hade ja, i fredags när ja skulle åka till jobber fått ett linne från Niklas tjej som köpt ett förlitet linne med typ en inbygd, inte bh, men ett förstärkt linne över bysten som ja kunde ha under alla kläder.

På nätterna va det hur kallt som helst, men ja hade på mig MASSA kläder, jeans, mjukisbyxor, tre tröjor och extra filt. Ja frös, men inte alls så mycket som Tilda och Vickan gjorde. Igår kväll hängde vi på efterhänget i kafeterian och lyssnade på massa önskelåtar, ja önskade bla Placebos meds (en låt ja verkligen lyssnar på varje dag, vet inte hur ja skulle överleva utan den) och va lite sur för att de inte spelade den, visserligen hade ja sovit lite under kvällen, somnade på bordet, haha, va verkligen trött, så fem i två gick ja fram och frågade om de inte kunde spela Meds med placebo och han bara "vi har redan spelat den" ja trodde honom inte först, men han hävdade bestämt att de spelat den för typ en kvart sen, och efter en stund fattade ja att ja faktiskt hade sovit när de spelade den, men han va snäll och spelade english summer rain en annan av mina favoriter. Och Bon Ivers skinny love spelade han med, då va ja lycklig, den låten älskar ja hur mycket som helst.

Imorn ska ja åka till Charmy, vi ska shoppa och mysa och sen ska vi ha picknick i slottskogen på onsdagen! Det kommer bli jättekul verkligen!

Ammi hade laddat upp lite bilder på facebook från 2008 och eftersom ja inte har någon kamera och kan ge er lite nya bilder blir det lite gamla :P


Ammi och jag innan monochrome i oktober (saknar mitt svarta hår, buhu, funderar lite på att färga tillbaka, nu under sommarn kommer det va svårt att behålla den här röda färgen ändå)

Jag och Maya och Vickan, väldigt vita, på Ammis hej då fest

Jag när ja va konferencier på julfesten, även lillmaddis och Jossa syns på bilden!

ha det fint <3

Working class hero

Har precis gått ocg lagt mig. Åh va ja är trött på mitt rum, har vart hemma i en vecka och det är så stökigt att ja inte kan ta mig fram. Alla saker ligger utsprida överallt och de fyra sopsäckarna med kläder och saker bara ligger och skräpar, känns som om hela mitt liv ligger där, går och rotar i sopsäckar efter kläder på morgonen, känns inte kul men ja har verkligen inte hunnit ta tag i det. Usch, och nu åker ja till Nyhem över helgen så nu hinner ja ju verkligen inte fixa det. bara MÅSTE ta tag i det nästa vecka.

Hade det ganska bra på jobbet, har inte jobbat kväll sen i november och nu känner ja verkligen hur mycket smidigare det är att jobba dag, visst det är stressigare då, men allt finns klart, skåpet är uppfyllt typ hela tiden, folk behöver inte vänta så länge, vi har någon ute i lobbyn hela tiden så man behöver aldrig själv gå ut och sopa eller torka bord eller så. På kvällen är det färre personer i köket och mycket görs på beställning, därför får folk vänta längre osv, plus att det verkligen känns som att det är mer oorganiserat på kvällen. Håhå, ska nog mest jobba dag i sommar tror ja. men det är ju bara det är så himla mycket folk som kommer, men det gör inte så mycket för då har man ju fullt upp hela tiden i alla fall och då går tiden ganska fort och jobbar man bara fyra timmar som ja helst gör så är det ju rätt lungt. Måste lämna in mitt önske schema för juli nu, vill jobba typ 15 dagar eller nåt! Vi får se lite.... Idag fick ja stå nästan en timma och diska, massa brickor och pommes friets grejer och massa annat, haha skvätte vatten över hela mig. det va inte så..bra, ja blev hur blöt som helst, men det är rätt avlappnande att bara stå och diska, det passar mig bra, men händerna blir ju så vansinigt torra av allt vatten och medel, men men, nu när ja fått det fina satin hand setet från mary kay så borde det ju inte göra något.

nej nu ska ja se klart på family guy, sen ska ja SOVA, är hur trött som helst, ska upp tidigt imorn och träffa ammi, shoppa lte, åka på Pers stundent skiva och sen ska ja jobba. 16:00-22:30, har lite ångest över det, avskyr ju att jobba så länge. och det är ju 6 och en halv timma. Men men, jag överlever!

Ha det fint och sov gott
:*

Some color

Hejsan!

Har precis kommit hem efter en shoppingtur med mammi, passade på att köpa två klänningar på Gina, eller tja mamma betalade väl det mesta, snäll som hon är!


Tycker den är jättesöt verkligen och passar mitt sailor begär ganska bra!

Sen köpte vi även dennna, är lite mer tveksam till den, inte alls den typen av klänning jag annars bär och ja tyckte den satt lite konstigt, men mamma tyckte jättemycke om den så tja, ja ska ge den en chans!

nu ska ja äta! ha det fint

Sommaren är här...

...och allt ja ser går i marinblått! åh vad jag är pepp på den färgen, det är helt galet va snyggt det är! På Gina har det fårr in hur många söta klänningar och toppar och kjolar som går i sailortema och är det något ja blir pepp på under sommaren så är det det! Det är ju så fräscht så att det inte är sant.

Just nu så finns det en väska som ja är helt galen i, den är i marinblått med vita kanter, från björn borg, björn borg är ett märke som ja aldrig tidigare brytt mig om, men varje gång ja går förbi väskan, som givetvis står i skytfönstret så bara måste ja stanna till och dreggla över den. Samtidigt så kostar den 500 kr och det är pengar ja bara inte kan lägga på en handväska just nu, desutom en handväska som ja inte kommer kunna ha till allt, det är ju inte smart att köpa dyra väskor som inte matchar alla ens kläder utan bara en del och just den här känner ja att ja har svårt att ha till det mesta, plus att det egentligen inte ens är min typ av väskform. men den är så galet snygg!

Har haft en jättebra helg/vecka, har knappt haft tid att vara på datorn alls! Min födelesedag va jättefin! Firade med familjen och så under dagen, Gun kom hit, mammas bästa vän, som är som en del av familjen och hade köpte ett jättefint handcreme-set från Mary Key, sen hade hon med sig massa produkter för hon ska troligtvis börja sälja för dem! Så vi körde hela "mirakel setet" och det va asbra, tror aldrig min hy har vart så len. Ja har ju en ganska jobbig hy, torr och ojämn typ så ja tror att mary keys produkter skulle vara hur bra som helst för mig. Synd att det är så dyrt, skulle kosta flera tusen och det har ha inte råd med alls.

Idag har ja haft en underbar dag! Ammi och jag skulle fira min födelesdag lite i eftrskott och gå på badhuset och sitta i bubbelpoolen och sitta med inpackning i bastun men då va det STÄNGT på badhuset, så himla typiskt. Men vi deppade inte ihop för det, åkte till hemmakväll och köpte kopiösa mängder med godis, hyrden en film (som visade sig va jättedålig) och köpte pizza och hade världens mysdag! Woho! Ammi stod för allt! Så söt är hon, sen hade hon gjort ett jättefin kort till mig med!
PÅ kvällen åkte vi ner för att kolla på bäckängsbal, i ösregent, fy vad ledsen ja hade vart om det hade regnat på min bal, Sandra kom ner med och det va jättekul att träffa henne! sen satt vi en stund på Café Viskan med massa filtar och myste och pratade om allt och inget, hade ett väldigt långt samtal om andra människor som blir som ja vet inte, bestatta av andra, och tränger sig in i deras liv, hem och familjer. Visade sig att vi visst alla ahde lite erfarenheter av det!

Gha va irriterad ja blir för att ja inte ens hittar den där snygga väskan eller att ginas hemsida inte funkar.
Morr morr

ha en fin kväll <3


Här är en bild på mig från när ja städade rummet på kortebo, tagen från
Maddes blogg

Borås

Hemma i Borås, föralltid, eller för alltid är väl fel ord, blir ju jönköping nästa höst, men ändå. det känns tomt tomt tomt, i mitt stökiga trånga rum står fyra proppfulla soppsäckar, några småpåsar och två resväskor, hela mitt liv ligger där känns det som, och ja har absolut ingen plats i mitt rum. Men det här är hemma nu och Jönköping är inte längre min stad.

Imorn fyller jag år, det känns konstigt, att jag fyller tjugo. har inte riktigt hunnit tänka på det än. men jag ska fira med familjen imorn under dagen och sen blir det gbg och monochrome på kvällen, tror jag i alla fall^^

Nu ska ja snart tvätta håret och börja packa upp lite kläder, har absolut ingen aning om vad ja ska ha imorn!

Mitt tomma rum

Nu sitter jag i mitt helt utstädade rum, mina händer är torra och spruckna efter allt rengöringsmedel det har fått utstå. badrummet har ja slitit som ett djur med, det va hemskt och ser ändå inte bra ut. det är väl det som är det värsta, själva sovrummet och hallen är nog så ren den kan bli, hoppas ja, är lite rätdd för att Anette ska se lite skit i hörnen och sånt, tror hon ser sånt bättre än jag, jag är ju inte precis nogrann av mig.

Det känns konstigt, sitter i sängen nu, som är helt tom, det enda som vittnar om att någont har bott här är att det över datorstolen hänger ett tjugotal klänningar som jag vägrat packa ner i sopsäckar (har vart tvungen att packa allt i svarta stora sopsäckar då ja inte haft några flyttkartonger) och en vit ljusstake med tillhörande svarta ljus och en halvtom munskölj flaska som står på hyllan, och så datorn så klart.

Ska skriva en liten lapp till de som kommer komma hit i sommar på konfaläger tänkte ja, som ja kan smyga ner i en av lådorna när annette godkänt rummet. Hon kommer nog om en halvtimma tjugo minuter eller så. Sen om en timma ska ja städa med min grupp, vi ska städa torkrummet och tvättsutgan och tvrummet där nere, det kommer nog ta ett tag men det är ändå inte överdrivet mycket.

ta hand om er

En del som försvinner

Jag är jättetrött men jag måste bara skriva lite. Klockan är fem i fem och det är sista gången.nånsin. jag går och lägger mig här i min säng på kortebo, det känns helt sjukt, så sorgligt, men ja är lite för trött för att kunna ta in det helt. rummet är i stort sätt tomt, väggarna tomma, golvet tomt, garderoberna och bryån tömd, ligger bara lite saker på bordet brevis mig och ovanpå byrån och i slutändan av sängen ligger en hel drös med saker ja inte orkat ta bort.

Det ha vart fullt upp hela dagen, massa stöd, mest städ, men även gemenskap, avslutning i kyrkan, tal fika, tårar, skratt, avsked. Detta året har på många sätt varit ett av de bästa i hela mitt liv. Har fått så otroligt mycket av att gå här även om ja egentligen inte har orkat med studierna. har en hemtenta som ska va inne i morn klockan tolv. är den inte det missar ja betyget från högskloan för hela året. det känns inte bra. men så är läget just nu.

Nu ikväll har vi mest myst, ja har vart på gränsen till att somna hela tiden, har inte haft nån ork alls. satt och snacka med macke ett tag sen blev vi fler, jonas, jossa, madde, stina, tillslut va det bara ja jonas madde och Macke, lite som min första kväll fast plus macke, då jonas och madde satt på golvet på¨mitt rum. det känns som en evighet sen.

sista gången det va häng här på mitt rum -  det går knappt att fatta. så mycket kärlek, vänska, omtanke och glädje som delats, bott och funnits innanför dessa fyra väggar. detta rum som kommit att bli min fristad som jag älskat så mycket är tomt, ska inte längre va mitt. Emilie autum planchen är nertagen, likaså min sexitotals tavla, och min svartvita fondvägg med spelkort och låttexter är nerriven, inga kort står på hyllorna  - jo ett, de på micke och mig från balen, har glömt att ta ner det, inga parfymer står i hyllan, inget hår som ligger och skräpar eller olika rosa flaskor med krämer och vätskor och alla kläder är borta. Mitt rum -  helt tomt, eller nästan i alla fall. ja kommer sakna det, det kommer kännas så konstigt att inte ha. att inte ha kortebo, inte ha gemenskapen, att flytta hem till borås igen. en sån tomhet. vem ska fylla hålet nu, mitt kortebohål med all den kärlek det rymt. Jag vet inte. Nu är jag trött, måste sova, ska upp vid åtta och städa. städa ut det sista, ta min tolalett som är allt annat än rent, damsuga en sista gång, tvätta fönstrerna och verkligen , verkligen tömma hela rummet och sen lämna hela detta livet. för alltid
 - ikväll skriver ja historia, den här delen av mitt liv är över och jag tackar alla för allt ni givit mig -

God natt, älskade vänner
God natt älskade rum
God natt älskade Kortebo

Arh

Nu är ja helt slut, här inne stod ja och städade och hade astråkigt när macke kommer och lurar ut mig och sen har han mage att sno saker från mig så nu har ja fått springa runt som en galning för att få tillbaka min darling (aka det bästa lipbalmet som finns) inte kul, spelade ingen roll om ja slängde mig på honom, knuffade honom, slog honom, nej då, han band upp mina armar så hårt på ryggen att ja nästan fick blåmärken. INTE OKEJ MACKE!!!!!!!!!!!! nu är ja ju så himla trött, fick i alla fall tillslut tillbaka det :p

Nu ska ja ta tag i golvet tror ja, dammsuga och moppa, har tagit bort alla saker från hyllan och byrån, nej ska ju ta garderoberna också innan ja tar golevt tror ja minsann.

Take care fellows
<3

Det är tungt

Håhå nu blev ja glad, min blogg är inte den mest lästa, men igår hade ja nästan hundra besökare! Härligt värre!

Anyway nu sitter ja på den allra sista dogmatik kursen, vi har pratat om helvetet idag, väldigt intressanrt, ja har dock vart väldigt trött och inte orkat fokusera så mycket. Tänk att ja från början inte ens ville läsa dogamtik, och sen blev det verkligen den mest intressanta och mest lärorika kursen av alla teologiska kurser under året! Ja har lärt mig otroligt mcyket och P-A har ju vart en stört bra lärare som verkligen har enagerat och uppmuntart till studier! hans uppgifter har varit intressanta, svåra, men ändå det typ av tänka-själv-uppgifter som aj saknat annars under året.

Ångesten över att vi ska sluta bara växer, idag ska ja börja packa och städa, det känns hemskt. Verkligen, att sova i rummet sen när det är tomt, ja älskar mitt rum, det är min fristad. ja älskar att komma hit på söndagskvällen, sent lite trött, låsa upp dörren, sparaka av sig skorna, packa upp datorn, sätta på musik, älskar när vännerna kommer in och hela rummet fylls av ljud och värme och alla de långa mysiga samtalen. alla filmer vi sett i min film, tätt tätt ihopkrupna. Och sen att sova i mitt rum bland mina saker, och gå upp, seega och nästan alltid komma några minuter sent till lektionen. Vet inte hur ja ska hantera att detta är över nu. Att ja inte kommer ha vännerna så nära som ja haft, att ja inte kommer ha mitt rum, inte ha mitt jönköping att åka till, det har ju vart min stad nu, men det känns som att det inte finns något att komma tillbaka till. haha va deprimerad ha låter, men jag är ju verkligen verkligen förkrossad över att det är slut, ja kan inte hantera det. och det känns ju inte så bra. Sen har ja en assvår tenta som ska in på fredag och gör ja inte den kommer ja ju inte bli godkänd på hela kursen på högskolan och då har allt vart förgäves, ironiskt va?

Igår hade vi utsparksfest för de som gick ut, SL3 och TL4, det av jättekul men typ ingen från min klass va där. det kändes lite tråkigt, visst ja fattar att de som har familj och bor långt ifrån inte kommer, men de som bor nära? det fattar ja inte, det skulle ju liksom vara sista kvällen vi skulle umgås. men sen känns det väl så, att de flesta inte bryr sig om klasskänslan. Finns t.o.m  dem som sagt att "de inte bryr sig alls om klassen och bara går här för att lära sig saker" det tycker ja personligen är en jättedåligt inställning, men men. Jag är så tacksam över ungtro klassen, alltså de som går bibelskolan, de som bor på internatet, som ja brukar hänga med har funnits här, det har vart en välsignelse, min välsignelse, de har förgyllt mitt liv på ett otroligt liv, verkligen berikat mig. De har flera i min egen klass också gjort men inte alls på samma sätt som ungtroarna. Så tack alla ni som ja fått lära känna och allt ni givit mig på internatet
Jossa, Madde, Jonas, Jocke, Stina, Oskar, Glytten och Sophie
och sen givetvis de från min klass som ja hängt med
(L)Gustav, Karin, Andreas och Macke (L)
Ni kommer alltid ha en särskild plats i mitt hjärta, mina fina, fina vänner <3

en till picture post!

Va ett tag sen ja ahde tillgång till kamera så här kommer lite mer bilder! har färgat Maddes hår igen, hon blev...inte så nöjd, men ja tror det kommer bli asbra när det torkat!


ja här är två bilder på mig...

haha ja jag är ju sjukt sugen på septum nu

Så fruktansvär ledsen ja ser ut :( så ledsen va ja verkligen inte...

nej nu får det räcka men bilder^^

Picture Post!

Här kommer lite bilder, som ja tagit från Karino från helgen! Hade det jättemysigt som sagt!


Lilla Madde myser ute i solen

det va så varmt att ja och Madde däckade... eller va det melonen vi åt kanske?

MADDE!

Karino och ja! buhu vilken min ja gör

Älskar den här bilden <3

God morgon!

Hej och hå, nu sitter ja på dogmatiklektionen. Vi pratar om nattvarden just nu och de olika samfundens syn på detta. Det är oerhört intressant. Verkligen, det här är ju en av de frågorna som verkligen splittrade de kristna stora samfunden.

Det va väldigt segt att gå upp vid halv sex idag, väldigt segt att åka buss nästan två timmar, men det gick bra. Sov stora delar av resan, drömmde massa skumma saker om att ja vaknade upp och va på fel ställe o.s.v. hade en så obehaglig dröm, när ja skar mig när ja va mindre fick ja sällan ärr eftersom ja inte använde rakblad, men jag har ändå ett ärr som fortfarande syns, väldigt svagt dock, vi behöver inte gå in på hur ja fick det o.s.v men ja drömde att det här ärret hade spruckit upp, nu efter typ fem sex år och det va så jobbigt för det blev verkligen en spricka i skinnet, som syntes väldigt tydligt. usch usch, trodde nästan det hade hänt när ja vaknade, fick kolla efter flera gånger, haha men självklart hade det inte det.

Idag ska vi fika med klassen efter sista lektionen, det ska verkligen bli mysigt! Sen ska ja och Madde åka ner på stan, Madde vill färga sin utväxt (trots att den knappt syns) men men, det är hennes val och jag gjälper gärna till!

Åh om ja va en docka så vore ja den här, hittade den på svenska BJD forumet, vet inte vem som äger henne men fick ja välja en docka skulle ja nog vilja ha henne! Då kunde vi matcha kläder och allt, skulle dock skaffa en längre peruk och fixa läpparna så de såg mer naturliga ut. Hur som helst så är hon bedårande!


nej nu är det dags för fika!
Puss på er
<3