City lights

Nu har ja krypit ner i min säng, ska titta på ett avsnitt nana tror ja men sen är det sova direkt. ska upp tidigt imorn, åh va kul det ska bli med meet up! missade sommarens första lilla träff så det ska bli riktigt mysigt, synd bara att inte Karino kommer, hade gärna träffat henne.

Har haft det mysigt idag, överlevde timmarna på kyppe men fick nog lite färg trots evigt insmörjande av hög solksyddsfaktor. Är nu på andra boken i weel of time serien, det känns bra, kommer inte ihåg så mycket sen förra gången ja läste den, måste vart fem kanske sex år sen nu ju men visst en del saker kommer man verkligen ihåg!
Sen åkte vi ner en stund till gbg, trots att ja inte har någr pengar blev det en del shoppande ändå, wiii happy Cissi, mamma köpte en klänning från gina, som ja tittat på sen i april eller nåt, en i jeanstyg, inte alls min typ, men så söt, ljusblå med lite spets och flätade band. Och sen hade de rea på sina pirate leggings vilket gjorde mig väldigt glad eftersom ja gått och tittat på dem sen ja såg dem och velat köpa dem så nu va ja verkligen glad när ja fick dem för halva priset! Och ett par söta over knee strumpor, har nästan slutat använda knähöga strumpor, tycker det är så mycket snyggar när de går över knäna. Sen satte vi oss på Soho ett tag, åh det är ju så mysigt, sen gick vi avenyn upp och solen sken och det fanns massa människor att titta på och allt kändes bra! Väl hemma färgade ja om håret ja köpt och fick på köpet massa fläckar på häner armar och ben (hellre det än på kläder iof, men nästa gång ska ja nog ha lite mer på mig än va ja hade nu :P man kan ju liksom ta kläder man inte är så rädd om, för de där fläckarna sitter så himla hårt på huden, ser ut som ja har stora blåmärken på knäna nu ju)


En härlig bild från ett av förra sommarens många meet up, haha ingen vet vad för miner vi gör, eller varför!


God natt på er kära vänner
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback