God morgon!

Hej och hå, nu sitter ja på dogmatiklektionen. Vi pratar om nattvarden just nu och de olika samfundens syn på detta. Det är oerhört intressant. Verkligen, det här är ju en av de frågorna som verkligen splittrade de kristna stora samfunden.

Det va väldigt segt att gå upp vid halv sex idag, väldigt segt att åka buss nästan två timmar, men det gick bra. Sov stora delar av resan, drömmde massa skumma saker om att ja vaknade upp och va på fel ställe o.s.v. hade en så obehaglig dröm, när ja skar mig när ja va mindre fick ja sällan ärr eftersom ja inte använde rakblad, men jag har ändå ett ärr som fortfarande syns, väldigt svagt dock, vi behöver inte gå in på hur ja fick det o.s.v men ja drömde att det här ärret hade spruckit upp, nu efter typ fem sex år och det va så jobbigt för det blev verkligen en spricka i skinnet, som syntes väldigt tydligt. usch usch, trodde nästan det hade hänt när ja vaknade, fick kolla efter flera gånger, haha men självklart hade det inte det.

Idag ska vi fika med klassen efter sista lektionen, det ska verkligen bli mysigt! Sen ska ja och Madde åka ner på stan, Madde vill färga sin utväxt (trots att den knappt syns) men men, det är hennes val och jag gjälper gärna till!

Åh om ja va en docka så vore ja den här, hittade den på svenska BJD forumet, vet inte vem som äger henne men fick ja välja en docka skulle ja nog vilja ha henne! Då kunde vi matcha kläder och allt, skulle dock skaffa en längre peruk och fixa läpparna så de såg mer naturliga ut. Hur som helst så är hon bedårande!


nej nu är det dags för fika!
Puss på er
<3

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Haha åh ja, den dockan liknade verkligen dig ^^

Postat av: Stina

åååå docka

2009-06-01 @ 16:53:46
URL: http://torpastina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback