Side bow

Hej hej!
har haft en jättemysig dag idag! Följde med mamma upp till Broddetorp för att lämna pojkarna på läger där. Åh det är så sjukt mycket nostagli så det finns inte. På broddetorp har ja flera av mina bästa barndoms/tidig ungdomsminnen. Det är helt sannslöst va härligt det är att vara där... ser mig själv som liten blond flicka som springer om kring och alla dessa känslostormar, killar man va småförälskad i, ännu mindre barn man skulle passa, klockan som ringde in till samlingar, sitta på övervåningen med Magnus och memorera bibelord, hjälpledarfester, nattliga promenader och älvjakter, slulna lycktor och handhållning. Here is where I belong.

Sen åkte mamma och ja på en liten road trip :P åkte först upp till Skara och köpte klings glass och tog en promenad i staden, sen åkte vi till falköping och handlade på lindex. de hade rea på smink från både loreal och ett märke som hette HOT och en del annat så vi passade på att köpa glittriga ögonskuggor, läppstift. nattcremer och lite annat! ser fram emot att testa lite imorn! Älskar att pröva nya skuggor, det är allt för sällan det händer. Sen åkte vi till Floby en sväng och sen åkte vi hem!

Imorn har ja lovat att följa med mamma till kyppesjön (mot att hon köpte solskyddsfaktor haha) och ja kom över första delen i wheel of time serien så nu tänkte ja börja om och läsa ut hela, så nu har ja lite att göra imorn. sen kanske vi åker ner en sväng till gbg. Ja ska i alla fall handla lite hade ja tänkt. har hittat en jättsöt klänning på gina som ja hade tänkt ha i Vara tillsammans med mina rocking horse skor! Plus att min baby side bow om idag! älskar den redan!


Visst är den fin? Skulle gärna ha den ihop med gina klänningen men eftersom den är blå-vit randig undrar jag om det blir för plottrigt med en såpass stor svartvit sak? ja ja, jag får ta och kolla på det helt enkelt!

Nu ska ja sova så småning om! Ska kolla klart på nana bara hade ja tänkt
puss på er!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Å vad kul att du ska läsa wheel of time! Dock kan du inte läsa ut serien än, eftersom de sista tre böckerna inte kommit ut än. Men den första av dom kommer ut i november. Håller också på att läsa om serien nu. Älskar den verkligen^^

2009-06-24 @ 21:10:21
Postat av: miaka

ja det ska bli kul^^ läste fyra fem stycken när ja gick på högstadiet men det va så långa köer på bibblan till böckerna så ja slutade helt enkelt. mjo, ja visste att inte alla kommit ut utan menade mer läsa alla som i "alla som kommit ut" men ja visste inte att det kommer en i november! va kul! men ja vet inte om ja kommer ha nått enda dit då :P haha


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback