Under this weather

GLAD MIDSOMMAR! Jag har faktiskt inga stora planer för ikväll, ska vara hemma med familjen bara, känns ganska soft faktiskt! men imorn, då blir det fest hela natten lång! Då ska ja på gästabud hos Pilgrim, åh va mysigt det kommer bli. Älskar hans torp, det är som ett sgaotorp eller nåt.Kan bara inte bestämma mig för vad ja ska ha på mig. Eller hur ja ska ha håret. Jobbigt jobbigt.

Igår va ja duktig flicka och städade hela kvällen, från det att ja kom hem. Slet som ett litet djur inne i badrummet. Mina föräldrar är lite bohemiska va sig och städning är inget det...bryr sig så jättemycket om. Haha nu låter det som vi har det kaos här och så är det inte, de är bara inte så pedantiska som en del andra. Ta badrumsskåter exempelvis, ja tror inte det har blivit städat sen ja flyttade hit för typ 8 år sen. Fyllde en hel papperspåse med gamla burkar och saker som säkert stått tomma i flera år. Tog nästan en och en halv timma att få rent! Men nu glänser det som aldrig förr där inne! har fixat köket och så med och innan va ja och Micke ute och plockade blommor så nu finns det masssa blommor både vid ingången och här inne. Mamma kommer nog bli jätteglad när hon kommer hem hoppas jag!

Är ganska nöjd med färgen nu med, på håret. Det tar ju lite tid att vänja sig bara. men så kan det va, tror ja kommer ha den här färgen i alla fall över juli eller så. beror dock lite på hur mycket man komme rva ute och bada (? ja är ju aldrig ute och badar, förra sommarn tror ja att jag va ute en gång eller så)

Här kommer bilder samuel tagit med sin mobil under^^


Macke när han hjälpte till att bära ut mina klänningar från Kortebo (på tal om kortebo så ringde Annette och sa att de inte hittade någon nyckel till mitt rum och att hittar ja inte nån så måste de byta lås (sommarkonfirmanderna kommer ju nu och måsta ha sina nycklar liksom) och då är det ja som får stå för det...gha panik)

Bilder från min födelsedag! Haha ja ser verkligen sur ut på bilden, men ja va nog bara trött.

Här ser man den nya hårfärgen ganska bra!

ha en jättefin dag nu!

Kommentarer
Postat av: Samuel Varg Thunberg

Hälsa Pille och alla där ute!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback