Your hair is the best

Oj oj oj vilken galen helg jag har haft!

Fredagen va super! hängde utanför metaltown hela kvällen och det va riktigt nice! verkligen! trivs ju så himla bra med mina vänner från u-church och vi hade riktigt riktigt trevligt! Dock blåste det lite för mycket så ja frös en hel del, tyvärr men men det va inte hela världen. Sen åkte vi iväg till en pub tillsammans med Pilgrim och hans vänner och det va riktigt mysigt det med!

På lördagsmorgonen bar det då äntligen iväg till Vara där vi skulle spendera dagen och natten på jordgubbens dag, vi visste inte riktigt om vi hade någonstans att sova men tänkte att "det kan ju inte bli så kallt" och "det där lilla lekhuset på skolgården går säkert bra att hänga på". det va fruktansvärt varmt under dagen, så varmt att vi under stora delar faktiskt låg i skuggan i badhusparken och pratade och drack läsk och hade det mysigt. Vid ett tillfälle började jag blöda på näsan, det va helt galet, det bara blödde och blödde och blödde och maa sprang iväg för att köpa våtserveter och ja satt där som en idiot med blod på händer och armara och hela ansiktet, det va riktigt jobbigt och eftersom det va kö på ica tog det ganska lång tid. Precis när ja sen fixat mig i ordning och det låg blodiga servetter över hela bänken kommer det en tant från komunen och ville ta foto på oss för att använa i pr syfte för komunen, kul tänkte vi, mindre kul att det såg så skräpigt ut där det va. Hon blev väldigt imponerad och glad över att vi hade åkt från Borås för att besöka Varas jordgubbsdag och stannade en stund och pratade med oss efter att hon tagit lite bilder. Annars sprang vi under dagen omkring på tivoliområdet och bland marknadsstånden och tittade på miss jordgubbe tävlingen och hörde Nanne grönvall och åt pizza och hade det trevligt!

Jag tror nästan aldrig ja fått så mycket uppmärksamhet på en kväll innan i hela mitt liv, jag fick kommentarer från alla möjliga människor, allt från småpojkar och flickor till rangliga tonårskillar till blonderade fjortisar till fulla halvvuxna, mammor och äldre herrar. Det va helt sinnes verkligen, kände mig nästan som en cirkuk attratkion när ja blev fotad och hörde kommentarer bakom ryggen och folk som verkligen stirrade. Haha, tror att det här med färgstarkt hår inte är så vanlig i Vara :P

På kvällen hängde vi en del vid kafé bussen, som var där, det va jättekul verkligen, sen kom Wille och då löste det sig med sovplats eftersom vi självklart fick sova hos honom, haha vi hade dock blivit erbjudna en plats hos en kille som hette Jonas som vi träffade vid en av karusellerna, men tja, ganska självklart att vi hellre sov hos Wille. Så vi hängde en del med honom och hans vänner och sen besökte vi slutligen Kronan, som verkligen verkligen va ett bra ställe, inte dirket min musik, men det va trevligt och hjälp va alla va stylade. senare fick vi höra att folk tydligen är väldigt mycket för det här med dtil och märkeskläder i Vara och det märktes verkligen inne på Kronan.

Anyway sen sov vi då hos Wille Maya va dagen efter, alltså idag helt hysterisk över att hon kanske inte skulle hinna i tid till sitt jobb, Wille bor typ 20 min från Vara och det går inte precis att ta sig där ifrån om man inte har bil så det föll sig så att vi fick följa med och titta på när Anton, willes lillebror konfimerades. det va faktiskt trevligt, trots att mässan tog runt tre timmar och man va rejält trött på slutet så var det en fin konfirmation. har aldrig varit med på någon i svenska kyrkan och det va ju helt klart annorlunda från de ja sett på i frikyrkorna! Sen åkte vi hem en sväng till Wille igen och lekte med hans otroligt söta åtta små kattungar, de va bland det sötaste ja sett. någonsin tror ja. så bedårande men det hela slutade med att ja fick en allergisk reaktion och fick utslag över bröstkorgen, armar och händer, kunde mer eller mindre inte andas, ögonen rann och det kliade så i öronen, det va hemskt. Men det har nästan gått över nu.

Hoppas ni med har haft en fin helg
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback