You're not alone

Ikväll är det mysig hemmakväll som gäller! Har baka bullar och städat och pyntat under kvällen och nu tittar vi på en film som heter seven pounds ganska sad och slow film. Men fin. Gårdagens spenderades i Göteborg med bästa Charmy! Vi hade tänkt gå ut, fixade oss och myste och var superpeppade men när i väl kom ut gick vi vilse och Charmy tappade sin lins så vi fick åka hem och byta. På bussen in till stan igen var det en tjej som stötte på oss och sen la vi ner utgången och stannade hemma istället. Tycker ändå det var en mysig och lyckad kväll. På vägen in till stan pratade vi engelska och sjöng kristna lovsånger. Högt. Det kändes med mysigt!


Ulrika (hon från Flexlife) ringde häromdan med så nu har jag fått ny tid för min intervju, känns skönt att få det gjort. Det blir på tisdag klockan nio. Hoppas jag kommer funka så tidigt på morgonen. Det får helt enkelt bli att sova i Göteborg mån-tis! Till helgen ser jag fram emot Monochrome!


I tirsdags var vi hemma hos Varg, det var jättemysigt, var säkert ett halvårsen jag var där nu senast så det va verkligen kul! Gillar hans lägenhet hur mycket som helst!

Det belv väldigt trångt! Men väldigt mysigt!

Marika och Josh

Soot och Marjorie

Idag köpte jag en ny korsett-topp! Tycker det är väldigt spännande att Lindex gjort en med en så fin planchett, sen hade det vart kul att ha en med stålskenor men det kan man ju knappast köpa på Lindex :P Dock fanns den bara i storlek 36/38 vilken var way för stort för mig så ja satte mig och sydde in den nästan de första jag gjorde när jag kom hem. Blev helt okej, bara man inte tittar noga på sömmarna (känner att ja kanske borde bett Vickan om hjälp :P) Så under en tid då jag var oerhört uttråkad tog ja runt 70 egobilder :P Här kommer några:


















Mjau! Just det ja, det här är ju min nyaste hårfärg. Fick en chock först när ja insåg hur mörkt det blev. Har inte haft det så mörkt på ett år, kändes lite tungt först men nu gillar ja det mer och mer. Det är en blandning av svart och rött, känns ganska bra faktiskt! Får se hur länge ja har det. Men just nu känns det bra!

Kommentarer
Postat av: soot

jag ser hög ut. good times. fin blev korsetten iaf ^^

2009-11-29 @ 13:45:45
Postat av: m

Vad söt du är!=)

2009-12-07 @ 12:08:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback