Bodyline

Idag var det ju som sagt sista dagen på Bodylines fraktkampanj, jag har vart så oerhört nöjd med att man kunnat beställa hur mycket som helst för bara 20 dollar i frakt så ja och Vickan kunde inte låta bli att lägga en till liten bestälning!

Den här klänningen har jag varit sugen på sen jag såg den ungefär, men vart lite orolig för att den inte skulle gå ihop med mitt hår men tja ja kunde inte låta bli, älskar den!

Skorna, Bodylines replicor av av Babys heartbuckle skor. Oerhört söta, bara 3000 yen, hur kan man stå emot?

Känner att jag bara vill skriva av mig lite angående Bodyline, min nya bästis ;P
Jag har beställt en hel del kläder frn bodyline och jag är faktiskt nöjd med alla saker jag fått, de mesta har varit över förväntan och kvaliten har varit bra. Ja bra om man jämför med vad sakerna kostar. Många av er vet att Baby är mitt absoluta favoritmärke och jag hade jag mer pengar skulle jag lägga ner väldigt mycket mer pengar på kläder därifrån, men för tillfället har jag inte det. Och därför tycker jag att det är jättebra att Bodyline finns, eftersom de erbjuder så billiga kläder som ser så pass bra ut. Jag är så trött på folk som klagar på bodylines kvalite som aldrig ens har köpt något från märket. Gillar du det inte/tror inte att kvaliten är bra behöver man väl inte påpeka det hela tiden? Det finns ju folk som påstår att allt bodyline gör ser b ut, det tycker jag är konstigt eftersom väldigt mycket från märket som inte ser b ut.

Jag kan verkligen förstå att folk klagar på att de inte är bra designers och att de bara kopierar andra märken. Det har jag full förståellse för. Jag kan själv känna mig lite tveksam till det och skulle gärna se att de kom på lite egna saker. Men likväl har jag inga problem med att köpa saker som är replicor (som skoran här ovan eller min mest älskade väska, husväskan som är en replica på IW:s husväska. Jag är ju bara överlycklig att jag kunde få tag på den på ynka 25 dollar då jag dregglat över IW:s väska men samtidigt vetat att jag aldrig skulle kunna lägga en tusenlapp på bara en väska) Det är som sagt inte folks klagan på att de stjäl prints och dylikt utan att de klagar på kvaliten. Jag förstår det verkligen inte. En sak om man själv köpt något som går sönder efter en vecka som man lagt 200 kr på. Det är inte okej, men jag har som sagt inte haft något som gått sönder från dem. Men har man aldrig köpt något därifrån är det väl onödigt att klaga på märket? Jag vet att de finns en del saker som är i dålig kvalité, men det är ju så mycket bättre än om man jämför med en tre fyra år sen. I dags läget blir det ju bara bättre och bättre.

Jag jämförde min cutsew från Baby med min från bodyline och lät mamma känna på tyget kolla på detaljer osv och hon blev hur paff som helst när hon förstod priskillnaden mellan de bägge märkerna. Visst sen var inte den cutsewn från baby outstanding men ändå, med blotta ögat gick det inte att se att den var dyrare. Varför ska jag då betala 500 kr mer för en cutsew undrar jag? Särskillt när jag har så tight med pengar?


Nu ska jag verkligen sova, klockan är tjugo i fyra och jag är trött!

Kommentarer
Postat av: Amenoo

Dem har ju utökat kampanjen till den 15 Oktober nu ^^ Funderar faktsikt på att beställa bara för uttöka min basgarderob... ^^ Jag håller med om att allt från Bodyline är inte dåligt, jag har själv köpt en kjol som är jättefin :) Man ser helt enkelt på bilderna ungefär hur kvalitén är

2009-10-01 @ 07:40:05
Postat av: Maria

Folk älskar att klia sin besserwissernerv när det gäller saker de inte har en aning om. Det är precis samma gnällspikar som klagar på Metamorphose trots att de varken har sett eller ägt ett Meta-plagg IRL. Man får trösta sig med att det är skönt att inte själv ha en pinne i röven. ;P

Postat av: Anonym

Fin klänning! Hoppas det funkar med håret. I värsta fall får du väl färga om...

Kramar

2009-10-02 @ 01:45:03
Postat av: Anonym

Jag håller verkligen med! Har precis köpt därifrån och jag tycker kvaliten är toppen, det gick till och med att tvätta kjolen i tvättmaskienn vilket jag veerkligen nt trodde skulle gå O_ô

2009-10-02 @ 13:40:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback