Monochrome Frame

Vilken härlig kväll det blev sen! Först åkte jag Karin och Elena ut till Möndal där Per och Josh redan var i full gång att lyssna på bra musik äta chips och dricka cider, vi var inte sena att haka på trenden efter att vi hade fixat i ordning oss.


Tanken var egentligen att lilla Johannens skulle åka ut med oss men det blev lite missförstånd och det hela slutade med att han åkte dit själv och sen gick han vilse och sen åkte han tillbaka in till stan med Per som åkte till lite tidigare. Stackarn. Lite senare åkte vi andra in och han in gott och väl innan tio. Det var inte jättemycket folk där, jag och karin började kvällen med att springa ut och köpa lösgodis fyra minuter innan affären stängde. :P Det va trevligt! Vi var jättemånga och fick hela tiden dra till flera stolar, tillslut sa en av vakterna till oss att vi inte fick sitta så många vid bordet för vi blockerade ingången. Haha.

Hatar att man inte längre kan ladda upp filmer på bloggen. Jag fattar inte hur det blev så. Är det någon som vet om man kan göra det i alla fall?
Här finns en liten film från dansgolvet i alla fall:
http://www.youtube.com/watch?v=_HIdrpJCi2E


Lite senare fflyttad vi ner till nedervåningen, där fanns det ett långbord precis vid baren som vi kunde sitta vid. Satt där ett ganska bra tag och väntade ut dansgolvet, eller tja väntade ut att alla andra skulle börja dansa.
Tillslut dorg vi ändå upp hela gänget på golvet och vi fyllde det nästan, var ändå tolv personer.

Tvillingarna Elena och Evelina!

Jag och Karino!


Johannes, Magda och hennes vännina, Marika, Evelina och Elena

Josua och Johannes på dansgolvet <3


Nu ligger jag här med en smoothie som pappa har gjort och tittar på palya del sol. Ska snart titta på Vampire Knight. Bara 4 avsnitt kvar nu. Åh den är så himla bra! Vill inte att den ska ta slut. Bodyline paketet är i Tyskland nu. Kommer väl troligtvis hit på tisdag! Längtar! Ha det fint!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback