In a world full of roses

Håhå! Vilken härlig dag det har varit! Jobba ynka tre timmar! Vi hade inga gäster alls nästan så det fanns inte mycket att göra. Jag, Becca och Ronni stod i kassalinjen och vi hade det riktigt trevligt tycker jag! har börjat med lite nya kampanjer nu, bic mac 4-ever bla (haha) Sen efter jobbet så kom pappa och hämtade mig och vi åkte ner till stan. passade på att köpa en blåblommig klänning från H&M som är väldigt lolita-vänlig. Blev oerhört förtjust i den redan när jag såg den men trodde inte riktigt den skulle gå ihop med mitt hår (ja, jag är ju rädd för allt vad färger heter för jag tror att allt skär sig med håret) Så ja drog mig ett tag för att pröva klänningen, men när jag väl gjorde det tyckte ja verkligen den satt perfekt och skar sig (precis som Mathilda hela tiden försökt påstå) inte alls med håret!


Visst är den fin? Har egentligen aldrig varit svag för blommiga eller ens mönstrade kläder innan men just nu känns det verkligen helt rätt!

Här är en bild på mig i den blommiga klänningen från Bodyline! Jag har hela tiden varit rädd för att mitt hår inte skulle passa till klänningen utan skära sig och därför dratt mig för att beställa den. Nu när jag fick den tyckte jag det passade jättebra med håret!

Håhå skorna satt tyvärr lite för stort på, känns som att ja glider fram, fattar inte hur de kan vara större än de andra ja köpte från BL, då dessa är en storlek mindre. Annars är jag nöjd med dem. Känns som att ja börjar komma upp mig generellt när det gäller skor. Jag älskar skor verkligen, men jag har sällan pengar att lägga på just skor. Köper hellre en klänning eller något annat faktiskt men nu på sista tiden har det allt blivit lite mer. Skulle dock behöva ett par nya vita kängor som går bra med lolita då mina från förra året inte mår så bra :S


Här ser vi ett utplock av skor! mest vita som ni ser, jag använder faktiskt hellre vita detaljer än svarta. Överlag faktiskt. Skor, väskor, rosetter, hårband, blusar. Vitt går ju att ha till allt, svart är mycket svårare att ha till pastell eller ljusare färgare (eller jag tycker i alla fall inte om att blanda svart med andra färger än vitt och svart)

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Åh Cissi, den nya klänningen från Body Line är ju helt underbar :D Jättefin på!

Postat av: Becca

Åå snygging! Du är så fin!

2009-10-06 @ 22:57:23
URL: http://beccatroll.blogg.se/
Postat av: Linnéa

åååh, gud vad jag vill ha ditt hår!!!!

Älskar din stil. Otroligt cool! <33333

2009-10-07 @ 12:58:54
URL: http://princessbling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback