En sambeställning har anlänt!

Idag kom ju som sagt äntligen sambeställningen! jag mer eller mindre flög på budbäraren från dhl och skrek äntligen, han såg helt förskräkt ut, öppnade i nattlinne och mjukisbyxor, helt ostylad osv. Haha
Här kommer massa bilder och en liten film pappa spelade utan min vetskap, trodde bara han fotade :P

Filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=MS3FL6Js0_I


Paketet

Dam dam dam, massa kläder!

Min arbetsplats!

Jag håller på att packa ner sakerna i olika påsar!

Hela rummet va fullt med massa saker

Här är grejerna ja beställde! Är galen i skorna!

Klänningen ja beställde var helt klart över förväntan!

Lite av sakerna, helt klart en möjlig kombination!

Ska nog ta lite bättre bilder!

Glad Cissi

Bra dag idag! Mår lite bättre, vaknade efter nio och noterade att BL paketet äntligen gått igenom tullen och var på väg till mig, ringde DHL för att kolla tullkostnaden och ungefärn är de skulle vara här, tyvärr kunde hon inte svara på det utan sa bara att dom kommer "nån gång mellan 09-17" Tycker personligen det är ganska långt mellan nio och fem men hoppas på att dom kommer ganska snart. Åker ner till gbg så fort jag får hem det!



Åh vad jag är glad! ja kasnke kanske kanske ska sälja av min Red Little Riding Hodd (usch vill egentligen inte skiljas från den) och i så fall blir det Vampire klänningen! har även hittat en av aatp staind glass klänningar på auktion i brunt precis den färgen ja alltid velat ha den i. Kanske tar den istället. vi får se.

I väntan på!

Åh vad jag längtar tills mina nya små sötsaker kommer hem! Klänning nr 2 på bilden borde komma imorn, eller i värsta fall på onsdag då den fortfarande inte fått gå igenom tullen, men de andra två dröjer tyvärr en månad. Klänning nr 3 är inte i blackxpink som på bilden utan black x white!



Cravings

Så har jag lyckats bli sjuk med, så där ordentligt, huvudet värker, känner mig öm i ansiktet, benen värker och är svaga, magen gör ont och jag känner mig öm i hela kroppen och mina små sår bara värker. Kul va? Varför måste detta drabba mig (och varför har BL paketet fortfarande ite fått gå igenom tullen?) I morgon skulle jag ju åka till gbg (bla för att lämna över bl-sakerna) men vi får väl se hur det blir med det. Orkar inte med att må så här just nu, detta är ju min helt lediga vecka och allt. :(

Ska lyssna på Hej Domstol och försöka sova nu tror jag.

Åh vad jag vill ha den här klänningen. Jag är väl typ så kär i den som man kan bli

Ett av Babys senaste mästerverk. Försöker komma på något sätt att att övertala mig själv med att
A. jag är värd att dunna mig den
B. Jag har råd med den, trots att jag sagt att ja inte ska köpa mer 2000 kr klänningar och uppåt just för att ja inte har råd med det. Jag ska till Norge och Malmö och till Ammi och massa annat, inga mer pengar att lägga på kläder, på en klänning liksom. Åh ja minns den gamla goda tiden då ja kunde lägga ut 2500 på en klänning. Det var tider det.

Titta bara på mönstret? Vill ha den i den här färgen absolut, åh den skulle passa så himla bra i min garderob!!!

Hej Domstol!

Åh ja skrattar så jag gråter! Hej Domstol är ju helt enkelt bäst i världen! Var tvungen att lägga ut det här lilla klippet! Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=HrAQ1tbdruo
Morr varför går det inte att bädda in filmer från youtube längre?

En sak som stör mig är att BL paketet nu är framme i Sverige och ligger och väntar på att få komma till tullen, det har legat där i tolv timmar nu. Är inte det lite konstigt? varför kan det inte bara få gå igenom tullen och sen få komma hem till mig?

Besök på vårdcentralen

Okej, nu är jag tillbaka från vårdcentralen. De bra nyheterna är att det inte var svinkoppor! Åh va glad jag är för det i alla fall. De dåliga nyheterna är att jag måste äta antibiotika. IGEN. Känns som att jag precis slutade. Men det hela borde vara över på en fyra dar trodde läkaren. Ska äta antibiotika i tre dar, tre tabletter om dagen. Tänk vad härligt det kommer vara när jag är en vanlig flicka igen! Hela besöket gick väldigt fort. Det var över på knappt tio minuter. Han tittade på min armhåla och sa
" Ja svinkoppor är det inte" (hur kunde han de det undrade jag) utan bara en hudinfektion som gått lite lågnt.
Jag: Så vi ska inte ta några prover eller så.
Han: Det kan man givetvis göra men det är inte nödvändigt
Jag: ....

Och det var mer eller mindre det hela.

Nu ska ja göra en kopp te och hämta lite frusna bär!

Bokmässan helg!

Det finns mycket jag inte vet något om alls
Men om det är något jag vet allt om just nu, så är det

Jag har så ont. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. livet blir så mycket svårare när man har ont. Allt tar liksom lite längre tid. Just nu har jag fyra blåsor som inte spruckit än och jag bävar för smärtan som kommer när de väl gör de, de andra såren som finns tycks bara växa sig större och större och microsidet jag köpte verkar inte alls hjälpa.

Trots detta har jag haft en väldigt bra helg. En bokmässehelg! Jag älskar bokmässan! Har alltid gjort, sen jag var där första gången med mamma när jag var en tio år kanske. Då hade de en stor åkattraktion på barnens torg, en sån där båt som gungar fram och tillbaka. Jag åkte den om och om igen. Sen dess har jag vart där varje år. Innan hade B Whalström alltid en tävling, man skulle gissa hur många böcker det låg i en skattkista de hade framme, den som gissade rätt vann hela kistan fullpropad med böcker från deras förlag. (ni vet kitty, tvillingarna, jessica & Elisabeth och andra serier om tonåringar) som verkligen var ett förlag jag läste mycket från som högstadie-elev. Jag var t.o.m medlem i deras bokklubb och beställde hem böcker nästan vaje månad. När jag var 14 eller 15 vann jag tillslut den där kistan, efter att ha tävlat i flera år. Jag var stolt som en tupp och hade fullt upp i flera veckor med de över 60 böckerna jag hade vunnit. När jag var 17 hade de Japan tema, jag var där på mitt första lolitameetup ever och vi hade fått fribiljeter av BCmanga och blev halvt om halvt medtvingade i cosplaytävligen som anordnades. Vi fick vara "japanska flickor" helt enkelt. Det fanns två pris, ett där folk fick rösta och sen juryns pris, som jag vann. Det året kom jag hem med massa manga, ett naruto panband och en naruto kudde och var hur glad som helst!

I år hade vi med lolimmet och tillskillnad från tre år sen kände jag mig mer som en fullfjädrad loli i min aatp klänning. Förstår året hade jag svarta strumpor och en svart headdress med vinröda sidenband och en krämvit kjol och klänning som faktiskt kom från gina tricot.

Jag i mitten med svart hår. Detta var alltså mitt första meetup och första möte med andra lolitor än min vän Anna som introducerade mig för stilen. Första gången jag såg RHS, minns att jag tyckte de såg lite konstiga ut, haha, nu älskar ja ju verkligen de där skorna. På bilden syns även Katja, Erika och Nhina, de andra kommer ja tyvärr inte ihåg vad de hette.

Ja det va sannerligen mitt första försök till lolita


I år såg ja ut så här:

Lite skillnad va?

Vår "mamma" Klara hade bakat underbara cupcakes med utdrag från olika böcker på. Det ligger så mycket omtanke och kärlek bakom det hon gör. Tycker så mycket om henne <3

Well Well här står vi^_^

Vixs var väldigt söt!

Dagens suprise! Vickan och karuchi går i samma klass! De pluggar bägge japanska på distans, högskolan i Falun. Hur coolt är inte de? Dom har alltsåå haft två lektioner i veckan denna höst tillsammans XD

Dagens bästa <3 Jag och Vickan fick träffa Kalle Lind. En del av er som känner mig sen en fem sex år tillbaka vet att jag (och Vikan) var ett stort, hängivet fan till Hej Domstol, vi lyssnade varje vecka och det var liksom veckans höjdpunkt. Vi drog ofta paraller till programet och sa ofta "åh det här hade kunnat vara med i hej domstol" Vi kallade vår humor hej domstol humor om vi skulle förklara för någon som undrade vad vi hade för typ av humor. Jag tror inte ni förstår hur stort det kändes att få träffa honom. Han verkade oerhört förvånad när vi fullkommligt överrumplade honom i den lilla montern han stod och delade ut en gratis tidning. Så som vi såg ut också, haha. Men han var så trevlig och snackade med oss ett riktigt bra tag och verkade verkligen genuit glad (och väldigt förvånad) över att vi uppskattat Hej domstol som vi gjorde. Åh av sugen jag blev på att lyssna på det nu. Så synd att det inte finns mer.

På fredagen var jag nere med mamma och pappa, det var med jättemysigt!

Här är jag med Näringslivsredaktören på världen idag! han blev så betagen i mitt hår och min stil
Jag haha och skulle absolut ha en bild på mig!

Jag och Torsten! Tycker verkligen om honom hur mycket som helst!

Nej nu får det nor räcka med bilder! Dags att sova!

Ta bort det. Det tillhör inte min kropp

Svinkoppor. Japp, efter att ha kollat runt lite överallt är jag ganska säker på att det är det jag har. svinkoppor. Har lite svårt att förlika mig med ordet. Det låter så äckligt, så fullt. Jag vill inte ha det.
Varför måste jag råka ut för elände efter elände, det är här den fjärde saken jag får nu på bara några månader. Känner att min kropp snart inte klarar av mer smärta.

Anyway fick det här mailet från DHL Japan nyss:

Dear Customer

Thank you for your e-mail. Since it was holidays in Japan from 19th to 23rd, your package was not handed over to DHL from Bodyline. It should be picked up today and will get a flight tonight. Could you please wait for next update.

Skönt att veta att det blivit ivägskickat nu, mindre kul att jag inte hinner få hem det innan helgen.

Här är en bild på hur svinkoppor ser ut, ganska äcklig jag vet men ändå. Fattar ni hur ont det gör eller?

Bild från Google.

Time to sleep

Nu har jag krypit ner i min säng i min nybäddade säng i mitt så gott som nya rum, eller nya är väl att ta i men det är i alla fall omöblerat, pappa har fixat en ny garderob till mig, och inte vilken garderob som helst, utan en hur fin som helst! Åh ja är så nöjd! Den är vit, har tre dörrar, spegel på utsidan och på insidan av ena dörren, tre skjutlådor och massa plats att hänga upp saker. Äntligen en garderob som man kan hänga in saker i! Åh ja är så himla nöjd! Den är så fin! Dock ser mitt rum lite ihoptryckt ut och halva väggen försvann liksom bara men nu har ja ju i alla fall en ljuvlig garderob.

Idag på jobbet fanns det absolut inget att göra, verkligen inget. Jag och Jonna försökte aktivera oss så gott som vi bar kunde och skrubbade och torkade ytor men det finns ju en gräns över hur mycket man kan putsa kaffemaskinen liksom. Så sista timmen gav vi mer eller mindre upp och stod och pratade med Ida som hade den väldigt tomma DT:n och bara pratade kläder och sånt. Var så himla mysigt verkligen.
Nu har jag precis satt på Svenska Hollywoodfruar och det är väldigt underhållande att se hur oerhört tröga dom är, det är helt galet. Synd är det om dom också, jag tycker verkligen det, fast dom har allt verkar de liksom missat själva poängen med att leva på nåt sätt. Men det är i alla fall kul att se på.

Hoppas ni får en fin natt.

Sur Cissi

Jaha, det här var ju inte min dag, efter att varit vaken några timmar och lite småsur över att mitt paket från Bodyline inte kommit än tog ja mig mod till och ringde DHL-Sverige, då påstår dom att de här paketet troligtvis inte ens blivit skickat från Japan. Varför undrar jag, det visste givetvis inte han men han bad mig vända mig till min japanska kontaktperson vilket jag då gjorde och fick detta som svar:
Thank you for your e-mail.
I am out of office and having very limited access to my e-mail.
I am sorry for inconveniences and thank you for your understanding.

Det jag känner mig som kinst i hela världen just nu är förstående eftersom det betyder att jag inte kommer hinna få hem paketet innan bokmässan så hej då planerad outfit, hej då snygga skor och fin klänning. Så just nu känner ja mig inte alls glad, desutom måste jag ju berätta för alla andra som skulle få sina grejer nu i helgen att paketet inte ens blivit ivägskickat. Varför har det blivit så här undrar jag?

Ja ja nu tänket ja försöka få upp humöret genom att läsa massa pinsama fjortisbloggar. Haha ibland kan man helt enkelt inte få nog av de som tjejerna som står och filmar sig själv i spegeln och verkar mer upptagna av sitt hår än at säga något. Pinsamt värre.

Kläder!

Idag är ja på topp! Trots förkyling, halsont och världens hemskaste sår i armhålan (hm, jag är faktiskt lite orolig för de där såren, de bara växer och ja vet inte vart de kommer ifrån och de gör så ont att det är svårt att sova) Idag kommer beställningen från bodyline och jag och Charmy ska gå på Coco Chanel utställningen i Göteborg! Vilken toppen dag va? Jag är pepp pepp pepp, tänkte ha min nya blus, den borde passa bra in på museét, och mina nya skor!

Just nu sitter jag här pjamasbyxor och en gammal magtopp som jag köpte i trean, haha, så roligt att jag fortfarande kan ha den! Ska strax gå och platta håret och sminka mig, vill ha allt färdigt till beställningen komner så ja kan börja sortera och så innan jag åker till Gbg och få med mig lite av de andra människornas saker! Hoppas bara inte frakten går på mer än förväntat nu. Det vore så surt känner jag.


Visst är dom hur fina som helst? Kan knappt vänta tills jag får använda dom! Dom komemr matcha min nya kappa så bra!

Söt va?


Nu ska ja dricka te med mammi <3

Hypocrite

Håhå, jag har haft en väldigt mysig dag, gårdag med för den delen^_^
Vi var först hemma hos Ammi (igår alltså) och förfestade, sen var vi några som drog till Trägår'n, totalt misslyckat, alla såg ut som att dom var 14 och det va en idiotkille där som va jättehyper och skrek att han hade lagt rohypnol i våra drinkar och skulle våldta oss sen, och visakde äckligt till mig "jag är en björn, du vet en sån som din mamma varnade dig för när du var liten" Det var antagligen den sämsta raggningsreplik jag hört i hela mitt liv, sen mötte jag upp min söta Amster som åkt ner till stan i bara morgontofflor och så åkte jag, Ammi, Amanda och Martin hem till Ammi. Det var hur stjärnklart som helst ute så vi satt ute i trädgården med en flaska vin och bara var. jag såg tre stjärnfall och allt var så vackert. Sen gick vi in för att sova men det blev en del snack, Ammi somnade först, sen Amanda och jag och Martin låg och pratade till halv fyra innan det blev nån sömn. Sen halv tolv väckte Ammi oss och hade gjort frukost så vi åt och sen gjorde vi kladdkaka (som inte blev så kladdig) och tittade på family guy.

Sen åkte jag hem, pappa grillade kycklig och jag hängde upp mitt hår på tork för de stank rök och sen gick vi hela familjen ner till Hässleholmens kyrka för att rösta i kyrkovalet. Jag sticker inte under stol med att jag röstade på frimodig kyrka, det absolut bästa alternativet enligt mig. Jag fattar egentligen inte varför de andra partierna får vara med, alltså de andra politiskt bundna som inte ens har en kristen profil. Socialdemokraterna säger ju sig vilja avskaffa kristendommen helt i Sverige så varför ska vi ge dem någonsom helst makt i kyrkan? De troendens hus liksom. Det är så galet. Moderaterna påstod sig "vilja göra kristus känd för sina medmänniskor" Själv undrar jag vad de egentligen menar med de eftersom de inte har en kristen profil i sin politik, det känns så oerhört hycklande.
När vi väl hade röstat och satt oss i bilen för att åka och handla började det regna och jag kom på att jag hade glömt mina extentions ute, illa, eftersom en del av dem i var i syntet och det förstör håret totalt. När vi kom hem en timma senare mådde det inte så himla bra.
Nu har jag precis lagt ut en säljs post för att bli av med lite lolita-kläder jag inte använder. Har hittat några underbart söta nya jag skulle vilja ha! Bla den här
Den är från ett taobao märke och kostar knappt 250 kr, ursöt tycker jag och absolut något för min plånbok!
Nu ska jag strax gå och tvätta ur färgen ur mina extentions, kände dock att jag köpte en färg för lite, kunde inte riktigt täcka allt hår så det får nog bli en tur ut på stan senare i veckan om ja ska kunna använda det där håret^_^

Ha det fint!

Bodyline kjolen


Framsidan, kanske inte den bästa bilden men så ser den ut i alla fall

Baksidan, bustle, är själv väldigt förtjust i den.

Närbild på trycket! Jag fullkommligt älskar det, men jag passar så dåligt i kjolar just tyvärr :(

Hösthår

Åh vad har jag nu gjort? Mitt hår har verkligen varit i det skabbigaste laget ett tag nu, ni vet så där riktigt uttvättat, har verkligen varit missnöjd med det och behövt färga men dratt mig för att göra det just för att det sliter så på håret och mitt är redan slitet som det är. Men i alla fall, igår bestämde jag mig för att färga det och köpte den färgen jag använde i Juli, tyckte jag fick en klar fin röd färg av den ( går att se här för er som inte vet hur den var) Så jag var inte ett dugg orolig för att den skule faila. Men i alla fall, sen när jag en halvtimma senare tvättade ur den tyckte jag att den såg väldigt mörk ut, och inte så röd utan mer brun med lite lila-röda toner. Hoppades att det bara var att det var blött som gjorde att det såg så mörkt ut men när det väl hade torkat såg det verkligen inte rött ut, eller jo visst, rött men mer brunrött och det av verkligen inte den färgen jag vill ha. Så nu på morgonen ställde jag mig i duschen och tvättade håret emd schampo en fem gånger och tittade på när mer och mer brunrött med inslag av rosa skum sköjldes ur håret, resultatet var mindre lyckat måste jag säga, det blev mer urtvättat än mer rött, men nu är det i alla fall lite mer rött och jag ska slänga i lite av min älskade nyans pillarbox red och hoppas på att det blir lite mer klar-rött!

Fotade lite med Samme innan, tycker väl inte riktigt att färgen kommer till rätta här, den ser rödare ut än vad den är.

Japp här sitter jag i trädgården!



Fattar inte ved den där svarta fläcken kom från :S

Sista bilden^^ Håret är i alla fall väldigt mycket mörkare nu!

Tänkte passa på att ladda upp lite bilder från veckan med!

I tisdags träffade jag och Vickan Soot en sväng, det var väldigt trevligt!

Vickan va väldigt snygg!

Haha soot med ^_^

Sen va vi på Tempus Ludus med, och på onsdagen var jag med Tilda och på Torsdag var det U-church (bilderna är miniatyrer)
Ha det så fint nu :*

Födelsedagsfirande och sånt

Håhå hur lyckas man vara i gb flera dagar och ändå komma hem med bara fem sex bilder. Ja ja, hellre några bilder än inga bilder alls, tog dessa under Kevins 18 års firande igår.


Här sitter Tony Kevin (som faktiskt tittar in i kameran tillskilland från de andra) och Mikael

Folk^^
Väldigt gott med tårta måste jag säga, Kevins mamma bakade flera under hela dagen, och vad som förvånade mig var att det liksom droppade in folk, hela dagen. I min umgängeskrets så spontanbesöker man inte varandra på någons födelesedag, utan att ens kolla vad personen gör, kommer man så gör man det för att man blir inbjuden. Så när K skrev på bdb att ...de som vill får komma upp... (längst ner på en bildtext, så där så att den nästan inte ens syntes) så trodde jag inte att det skulle komma folk, inte för att han inte har massa vänner, utan för att det i min krets inte skulle hända. Vad som mer förvånade mig var hur dyra fina och omsorgsfullt utvalada presenter han fick från sina vänner. Härligt när killar kan visa kärlek till sina vänner på det sättet med. Vad som mer va roligt var att flera av killarna som kom hade med sig sina laptops, och så satt dom där och spelade, eller så spelade dom på Kevins nya PS3, själv kände jag mig lite som i en annan värld, men njöt givetvis av umgänget ändå.

m
GAMERFACECS



Jag är så trött, så himla trött verkligen. Gick upp klockan sju igår och halv tio idag och har verkligen inte sovit ordentligt och så ska jag jobba nu om några timmar. Vet inte riktigt hur jag ska orka, men men, det är ju kvällspass så det borde inte vara så himla jobbigt, hoppas jag. Imorn blir det troligtvid gbg med Charmy och Vickan! Mys!







Vad seg jag är

Fin fjärde dag hemma, ligger bara och slappar typ. Det var längesen jag var hemma så länge känns det som, ni vet utan att göra något. Mina veckor har varit så grymt uppbokade att jag inte riktigt hunnit med att bara ta det lugnt. Nu ligger jag hemma hela tiden i nattlinne, går upp långt efter tolv, struntar i att sminka mig och sitter framför datorn timmar i sträck. Har låtit tiden gå medan jag suttit inne på bilddagboken, bodyline, facebook, gothloli och faktiskt emocore (mest för att kolla in folk och hänga på det ganska-så-tråkiga-forumet)

Lite mer saker

Var bara tvungen att lägga upp lite mer bilder på lite bodyline saker^^


Massa ögonfransar så klart! Man får passa på när de bara går för 1 dollar, och jag som är så beroende köpte några så klart!

Söt kjol i spets, bild med och utan blixt!

Dålig bild :S Spetshandskar i alla fall

Är fullkommligt tok-kär i min väska! Visst är den fin?


Nu ska jag sova, är jättetrött och har riktigt ont i ryggen/njurarna :/
Vill bli frisk, helt nu
Natti :*

Älskar mamma och pappa

Har jag världens underbaraste föräldrar eller har jag det? Igår när de hörde min panikslagna gråt avbröt de sin semester i Sthlm och körde direkt ner till Borås, trots att de var på festmiddag hemma hos goda vänner. Idag hämtade vi ut mina tabletter, som pappa betalade och nu på kvällen kom de hem med kappan jag pratat om sen jag såg den, en riktigt underbar cremevit kappa från H&M med pälskrage! Gissa om jag kände mig bortskämd och överlycklig!


Så ser kappan ut! Visst är den fin? Gillar egentligen inte den färgen på pälsen, utan ska nog köpa vitt tyg och sy en extra grej, så kan jag ju byta om jag vill^^ Eftersom den är avtagbar!

Plokade snabbt ihop lite saker jag vill ha till den^^
*Väska: Bodyline, den kommer abolut vara ett måste även i höst/vinter
* Moccahandskar: Lindex
* Öronmuffar: Lindex (ganska nyinköpta och verkligen välbehövda)


Om man känner för helvitt (kommer nog inte använda de handskarna dock, tycker inte de passar in)
Väska: Swimmer
Handskar: H&M
Mössa: Lindex


Här är den utan krage, minst lika sött tyker jag
Väska: Bodyline (hade egentligen tänk att hämta min hjärtväska men orkade inte)
Handmuff: Hemmasydd
Mössa: Lindex



Kan knappt vänta tills jag kan börja använda den! Ska köpa mig en helvit basker med, och nya skor med för den delen!

Liten bild från min sjukhusvistelse :P




Meds

Idag mår jag mycket bättre! Har knappt någon värk i njurarna alls och jag kissar inte blod :P Dock kan jag inte hålla mig för fem öre utan känner jag mig minsta lilla kissenödig måste jag rusa till toan :P Haha! Var nere innan och hämtade ut min medicin och nu är det bara att vänta på provsvaren från odlingen som jag hoppas kommer konstatera att det inte var något mer än urinvägsinfektion, men provsvaren från blodproven tydde ju på det så jag hoppas på det! Just nu sitter jag och tittat på Loveless, en väldigt bra intressant anime com jag verkligen kan rekomendera. Den handlar om den 12 åriga pojken Ritsuka och hans döde bros vän Soubi. Händelesn utspelar sig i någonslags surrealistisk värld där alla barn har kattöron och svans och det finns någon typ av parallel värld där det pågår kamper mellan olika människor. Den är verkligen fin och väldigt romantiskt.

Tänkte jag skulle ladda upp lite bilder från Karinos kalas, samtilga bilder är tagna från
Lölö och Karino då jag inte fick med mig min kamera.


Åkte upp med Lölö, Evelina och Elena, på tåget fick vi våra saker från bodyline sambeställningen, kände oss som små barn på julafton och slet och rev i papper och kartonger, det var väldigt trevligt!

Jag och födelesdagsbarnet

Jag i trädgården

Gruppbild!

Oerhört söt bild på Karino i hennes födelsedagsklänning! Baby är mästare, jag älskar deras klänningar och den här tycker jag verkligen är to die for, alltid s mycket söta/fina/underbara/genialiska och detaljerade prints

Sju resor värre

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, har haft en av de värre dagarna i mitt liv. Trodde flera gånger under dagen att jag skulle dö. Idag i detta inlägg kommer jag vara 100 % ärlig, verkligen, jag behöver skriva av mig. Kände i början av helgen att en begynnande urinvägsinfektion var på väg, skrattade nästan åt mig själv och tänkte, när jag blivit av med det ena får jag det andra... Led inte så mycket av det hela under helgen, det var ganska täta toalettbesök hos Karino och lite lite sveda efter jag kissat, men det var allt. På söndagen var det lite värre, kände mig kissenödig nästan hela tiden och fick springa på toaletten hur många gånger som helst, men jag hade inga direkta problem med att hålla mig och det gjorde inte jätteont. Sen kom måndagen, idag alltså, kände mig kissenödig så fort jag vaknade, och det gick inte över, trots att jag gick på toaletten fem gånger på fem minuter eller nåt sånt där. Sen kissade jag blod, japp, det kom blod och det började gör ont i njurarna. Blev inte jätterädd faktiskt, visste att man kunde kissa blod vid urinvägsinfektion men blev lite orolig över smärtan i njurarna. Efter lite informationssökande på internet och ett "Kontakta alltid läkare om det är blod i urinet" bestämde jag mig för att ringa sjukvårdsupplysningen när jag kom hem till Borås, var vid detta tillfälle hos Madde i Mullsjö och skulle vara hemma runt klockan sju på kvällen i Borås, Tågresan var hemsk, började känna mig lite yr men jag hade tack och lov köpt vatten och tranbärsjuice innan och när vi nästan var hemma tänkte jag att jag lika gärna kunde gå av vid knalleland, hade lite saker jag behövde köpa och mådde inte så dåligt då, minns att jag kände mig lite kissenödig men trodde att det var en trängning, så jag gick ner till Ekohallen, pang, så kom det bara så där när jag stod och tittade på presentpapper, den där smärtan i njurarna tog över och det kändes som om någon satte två metallklämmor och klämde ihop njurarna och jag blev vansinningt kissenödig, tänkte att jag inte skulle kunna hålla mig så jag bara stod där och knep och knep tills jag lyckades ta mig till kassan och betala och sen gick jag ut till bussen, redan då kände jag mig lite borta, satte mig längst bak i bussen och det gjorde så ont, kände att jag började tappa kontakten med allt, tårarna steg upp i ögonen och smärtan tog över helt och det kändes som om jag inte skulle kunna hålla mig alls, så ja kastade mig av bussen på min hållplats och kände mig helt kraftlös, som om jag inte ens skulle kunna ta ett steg, lyckades dock ta mig hem och engligt Gustav, min bror verkade jag jätteförvirrad och betedde mig jättekonstigt, efter en dusch och nya kläder tappade jag helt andan, satt och hypperventilerade och ringde 112, någon timma senare kom en ambulans och hämtade mig, blev ganska snart nerkörd till kirurgen och fick träffa läkare och det skulle tas prover och jag kände mig helt borta, så kom det in en liten sjuksköterska, som skulle ta blodprov, som flera av er redan vet så är jag hyperkänslig för sprutor och jag klarar nästan inte av att folk ens tar på mina armveck, så jag brukar alltid försöka undvika att ta blodprov i armvecket, den här käcka sköterskan skulle försöka peppa mig men jag mådde så dåligt så jag bara låg och grät, tillslut sa hon ...att jag kan inte tvinga dig att ta det när du mår som du gör, vi får ta det i fingret i alla fall (jag har inte jättemycket problem med att ta i fingret, med tydligen tog det jättemycket längre tid och var mer komplicerat så hon ville inte det) så jag fick ligga där med en liten värmedyna för händerna för att värma upp mina iskalla fingar och sen kom det in en annan sköterska. Haha, hon den käcka klarade väl inte av mig. Sen fick vi, Gustav följde med mig till sjukhuset, sitta ner och vänta på provsvaren som "bara" skulle ta en timma innan de va klara, sen dröjde det två och en halv timma innan jag fick träffa doktorn igen.

Tydligen så har jag en kraftig urinvägsinfektion, varför de gör så ont i njurarna kunde de inte riktigt svara på, eftersom provsvaren inte visade på något annat än det, men tydligen så ska det inte vara någon fara med, har fått en pencilinkur som jag ska ta två gånger om dagen och så ska jag bara ligga hemma nu, och ta det lugnt. Så det blir inget jobb för mig imorn. Så typiskt, här får man fem tider och så mister man en.

Nu ska jag sova :*

Natti natti :*

Håhå, dagarna bara flyter på, veckorna rinner bort känns det som. Större delen av tiden spenderas givetvis i Göteborg för min del. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på nyaste favoritlåten Blanka Block low block high, jättekonstigt att jag lyssnar så mycket på den för det är inte alls min musik egentligen och den handlar om en jättekul gubbe från spelet Streetfighter. Men nu råkar det ha blivit så att jag älskar den låten och lyssnar för tillfäller på den hela tiden :P

Verkar inte riktigt gå att få in youtube filen här, men för er som är nyfikna på låten
gå in och lyssna här


Imorgon åker jag till Karino för att fira hennes 18 års dag, det ska bli jättekul verkligen. Ska faktiskt köra en riktigt übersweet outfit med rosa jsk från baby, rosa ringar, headbow, rosa knästrumpor och hela kittet liksom. Tänkte jag skulle passa på med en riktigt söt outfit nu när vi ändå kommer vara fler lolitor och då känner jag mig inte så obekväm i för mycket rosa som jag gör om jag går själv som loli nu för tiden ju. Sen på söndag bär det va vidare. Vi får se när jag kommer hem egentligen, har packat en lite resväska nu i alla fall^^

Nu är det dags för mig att sova, tänkte sätta på SVTs dokumentärserie om skräck, den verkar mycket lovande!