Torsdag

Sämsta hårdagen på riktigt länge blev det.
Har jobbat ett bra tag med att få det att se snyggt utsläppt men det funkar inte. Mitt ansikte blir dubbelt så tjockt såg ja nu när jag har det lockigt. Verkligen inte fint. Usch ja skulle bara låtit det vara rakt som vanligt. Får ta och platta det inför imorn! Då blir det troligtvis Bodybeat. Det ser jag verkligen fram emot!

Vad sugen jag blev på att klä upp mig nu imron i alla fall. Har känt mig så opepp de senaste dagarna på att klä upp mig men nu när jag såg bilder från senaste bodybeat på facebook känner jag mig genast mer pepp! Ska ta och slänga med en korsett och en lacktopp med tror jag!

Snart blir det Gbg och uchurch och sen troligtvis haket efter det! Blir nog mysig kväll hoppas jag. Fast idag orkar jag verkligen inte anstränga mig när det kommer till kläder. Det får bli byxor och topp helt enkelt. Känns inte kul när håret blev så fail (till råga på allt regnar det så vi kan ju räkna med att mina korkskruvar i håret kommer försvinna helt och ja kommer se ut som en mupp i huvdet)

Böckernas värld

Jag tycker fortfarande om att läsa ungdomslitteratur.
Kanske för att jag fortfarande känner mig som mer ungdom än vuxen. För att plugg och gymnasiet ändå på något sätt känns närmre än familj och giftemål. För att jag på många sätt fortfarande kan relatera till den där särskilda tonårsångesten och hjärta och smärta och allt sånt. Även om jag känner att det börjar avta. Glappet mellan mig och karaktärerna i böckerna blir större och större.

Idag var jag på biblioteket. Det var väldigt längesedan jag var där. Längesedan jag läste en hel bok tror jag. Innan läste jag mycket.
Jämt
När jag besökte biblioteket någongång i höstas så kändes det som om jag kände igen och hade läst varje bok på ungdomsavdelningen. Idag när jag var där fanns så klart massa nytt. Och jag förvånades en del över all fantasy/skräck/vampyrungdomsliteratur det fanns. Som en hel uppsjö av kopior på Meyers Twilight. Fast inte bara med vampyrer utan varulvar och annat oknytt med. 
Jag tycker personligen att det känns lite tråkigt. Lite urvattnat på något sätt. Som om folk bara massproducerat fram böcker på temat som är populärt för att de säljer. När jag var yngre fanns inte alls mycket skrivet. Inte på ungdomsavdelningen i alla fall. Att blanda high school elever och skräck har inte vart jättevanligt inom litteraturen, inte på samma sätt som på film i alla fall. Men nu har det uppenbarligen varit en boom på temat, det märkte jag i alla fall idag.

Själv lånade jag runt sju böcker. Sista delen i systrar i jeans som jag älskade när den kom på högstadiet. Tjejerna är ungefär i samma ålder som mig nu så det känns ganska up to date. Två böcker av favoriten Inger Edelfeldt som även skrivit Skuggorna i spegeln. En annan bok om någon tjej som kunde se alver och lite annat smått och gott. Ska faktiskt bli riktigt kul att läsa igen. Jag har verkligen alltid läst. Kanske för att jag när jag var yngre inte hade så mycket vänner och sommarlov och helger med hur mycket tid som helst att läsa. Har alltid haft livlig fantasi och alltid älskat att ta del av historier. På mellanstadiet läste jag ganska tung literatur. Jag minns att vi hade lästimma en gång i veckan och jag tyckte böckerna var tråkiga och lättlästa så jag läste borta med vinden. En gammal utgåva som jag köpte på antikvariatet i stan. Jag älskade antikvariat! Särskilt under min Virginia Andrews period som var favoritförfattaren mellanstadiet-högstadiet. Böckerna producerades inte längre och gick inte att köpa i bokhandel så jag gjorde allt jag kunde för att få tag på böckerna på annat sätt. Brukade ringa ner till antikvariatet en gång i veckan för att se om han fått in någon ny Andrews.
Sen vet jag att mamma gav mig böcker som Det andra könet och böcker av Madame Guyon. Böcker som egentligen var lite för svårlästa för en tolvåring kan jag säga. Men jag uppskattade det!


Vi hade personalmöte på jobbet idag. Vi var runt 40 pers av alla anställda som kom och vi var o Cafét på högskolan. Den nya chefen Carol presenterade sig och pratade om allt ifrån CSO till våra rättigheter och skyldigheter. Sen åkte jag hem för att se på film med mammi. En ny film om Coco Chanel. Den var så dålig att vi bara såg runt en timma av den. Regisören hade uppenbarligen försökt skapa en typ av konstfilm som totalt misslyckades. Det fanns ingen interaktion mellan Chanel och Stravinsky och de sa nästan ingen under hela tiden. Tyst och tråkigt och man kände ingenting alls. Verkligen ett misslyckande.
Sen har jag även suttit och försökt välja ut saker jag vill köpa från Bodyline. Vi tänkte ha en minisambeställning nu när frakten är så billig och jag tänkte lägga mig på runt 20-50 dollar. Ni vet lite fransar och sånt men just nu är jag uppe i 250 dollar i kundvagnen. Inte okej alls!
Natti natti <3



Picture post!

Lite random bilder från senast jag tömde mobilen!


Jag och Bunny på fest hos Björn!

Vixs på Uppcon!

Vickan och Charmy på våran diskussinosträff. Vi är med i ett projekt där man ska träffas fyra gånger det här året och prata om demokrati. Väldigt mysigt var det sist i alla fall!

Jag i min trädgård!

En sjukt söt och hypad Sootkatt innan freakshow!

Jag i favoperuken från Wigfashion! Så himla bra en dålig hårdag!

Klänningen jag köpte häromdagen! Egentligen ville ja ha den i rosa. Den var så sjukt söt. jag älskar egentligen rosa men har märkt att det är svårt att ha ihop med håret. Visst finns det nyanser som matchar och går att ha ihop med rött men edt blir ändå två färger som hela tiden försöker konkurrera ut varandra och det går liksom inte att inte synas om man har rosa till mitt hår. Så det blev den här lite mer diskreta färgen. Men det är ju mest en mysklänning egentligen, med empire waist. Nån mer än ja som älskar empire waist?

Curly girl

När jag hade svart hår hade jag i princip alltid lockigt. Plattång kändes som ett hån mot mitt hår.
Jag vet att Ammi alltid sa att det vore så fint att se mig i superplattat rakt hår och lite tuperat vid hårbottnen (så som jag alltid har nu :P) men jag ville inte. Istället sov jag med det uppsatt, lockade det, lockade löshåret och köpte lockigt syntet hår från happy hair som jag fullkommligt älskade.

Typ så såg det ut under trean på gymnasiet.

Sen när jag färgade håret rött, det tror jag jag skrivit om innan, kunde jag inte längre få det så lockigt och få den volymen på håret eftersom det inte fanns rött löshår som var så lockigt att köpa. Så då gick jag helt över till rakt. Och jag stormtrivs i det.
Men nu ikväll fick jag ett ryck och tänker göra om samma process som när jag var svarthårig. Jag har ju lockigt hår nu som jag beställde från odium! Egentligen är det lite slitet men jag hoppas det kommer se bra ut ändå. Så nu har jag suttit och lockat mitt löshår och satt upp mitt eget hår i två flätor för att få det lockigt och sen får vi helt enkelt se imorn hur det kommer se ut ^_^

Om jag ska vara ärlig är ja lite trött på mitt hår nu. Det börjar klia i fingrarna. Men när ja ser bilder på hur rött och fint det är nu känns det som en dålig idé att färga en annan färg. Oh well vi får väl se hur det blir. Är lite sugen på att pröva rosa. En lite ljusare nyans än jag hade i sommras. Mest för att ja är nyfiken på om jag skulle passa i det och för att det är så enkelt att gå tillbaka till rött. Krävs bara en-två blekningar för att få det rosa liksom. Men det får bli efter alla modevisnngar som vill ha mig rödhårig!


Berns salonger

Wiiiiiiiiiii!
Jag är så glad så glad! För jag ska gå på Tillskärarakademins modevisning i Stockholm! Som till råga på allt är på Berns salonger i år. Ett ställe jag alltid velat besöka och nu ska jag få gå modell där! Känns hur kul som helst! Jag har tom fått resan upp betald så nu har jag precis köpt biljetter! Jag åker upp den 8 juni, modevisningen är den 9 och sen åker jag hem igen den 10! Och så kommer jag hem lagom till min bror som tar studenten den 11!
Åh det kommer bli så kul!

Sen ska jag även gå modell på en annan visning i gbg den 20 maj!
Det ser jag fram emot för det är en Alice i underlandet kollektion och jag ska ha Red Queen inspirerad outfit! Jag har inte sett kläderna än men det ska bli väldigt spännande!

Bild från Google
Ni fattar att jag ser fram emot berns va? Visst ser det underbart ut?

Nu ska jag ta och gejma lite Alice!

Wigfashion

Har en sån där "Åh jag vill vara svarthårig"period just nu så ja tänkte jag skulle köpa en peruk för att stilla mitt begär. Jag vet att jag bara skulle ångra mig om jag färgade det svart. Så en peruk blir perfekt. Är ju bara det att det är så sjukt svårt att välja. Har valt ut en tre fyra nu på ebay och jag kan bara inte bestämma mig. Men jag har iaf köpt lite slingor i olika färger, rosa, rött och blått som man kan klippa in i peruken! Kommer bli riktigt fint hoppas jag. Så länge peruken är fin vill säga. Just nu lutar det mest åt den här

Men jag är rädd att den kommer se för plastig ut :S och ja kommer behöva klippa till luggen på den.
Den här är med fin och med på listan

Men tja jag vet inte riktigt.

Bows and wings

God morgon!
Usch vad seg jag har varit idag. Gick upp klockan halv tio för att bjuda på en auktion och sen gick jag och la mig igen! Jag som hade bestämt att jag skulle gå upp då kom istället upp runt halv tolv. Känns jättetråkigt för nu har man ju förlorat dom två timmarna (då jag exempelvis kunde spelat Alice) Nu sitter jag och äter fruksot och kollar runt dagliga rundan på nätet.
Igår när jag var på stan passade jag på att handla lite på kaphal som har stor rea bland sina ascoscearer!


Behöver jag säga att jag älskar rosetter? Det är ett av mina absoluta favorit attribut och jag är fullkomligt tokig i allt som har med rosetter att göra!

Köpte även det här halsbandet, lite dålig bild men det är megastort i svart och silver med massa kors ankare och hjärtan. Väldigt sött och väldigt stort! Går nästan ner till midjan men jag gillar stosra smycken och jag kände att jag behövde testa på något nytt. Har lovat mig själv att använda det i alla fall någon gång och inte bara låta det hänga någonstans!

Beställde även den här sötnosen igårkväll

Ja menar hur kan man låta bli när de bara kostar runt 30 kr? Fast beställde den med vita stenar istället. Så nu är både den och den med rosetten som jag skrev om häromveckan påväg hem!

Nästa projekt blir den här undebart söta darlingen

Vingar är ju något annat jag är väldigt svag för. Bäst är änglavingar men tycker väldigt mycket om både fjärilsvingar och älvavingar!

Picture post!

Trodde nog jag tog mer bilder än vad jag gjorde idag. Så jag snodde lite från Ammi!


Tyckte om Ammis egen kommentar till bilden:
Kär återförening med Bästis <3 (vete*** vad martins problem är ?!)


På väg in mot stan!

På bron där vi spenderade större delan av dagen! (ser inte mitt ansikte sjukt stort/tjockt/runt ut?)

En söt Sandra!

Jag!

Ser väldigt skeptiska ut av någon anledning. Kanske är det av kärlek?


Nu till mina bilder då

Martin Per Ammi - inte världens bästa bild direkt

Ammi Jag  - mindre smickrande bild. Tyvärr enda bilden jag tog på oss :(

Jag.


Avslutar med en bild från Freakshow

Alice

Mycket game nu alltså!
Ända sedan min vän
Karin Karino började prata om och spela American Mcgees Alice så har jag varit mycket intresserad av att själv spela det och igår fick jag det äntligen av Soot!
Installerad det för ett tag sen och har börjat spela sen en timma tillbaka. Underbart spel hittills (fast jag fattar inte hur man plockar upp saker, har testat varje knapp, kollat i manual och options och prövat att srpinga in i grejer och hoppa på dem osv men fattar verkligen inte, det är aningen frustrerande)

Spelade en del path med innan. Så himla fint men tja datorn här är ju inte den bästa så det är inte roligaste spelat att spela plus jobbigt att spela med tangentbord. Passar mycket bättre med kontroll. Hade gärna haft en till Alice nu emd kände jag. Bjöd på en xbox kontroll på ebay igår. Får hålla tummarna för att jag får den!

Annars funderar jag mycket på att köpa ett xbox. Är så mycket som behöver fixas med den här datorn för att kunna spela ordentligt så det känns inte lönt. Sen när jag flyttar till jkpng kommer jag ju bara ha min lilla laptop och det är ju verkligen inte en speldator så det vore inte helt fel i att investera i en kanske. Hittade en på blocket för bara 1500 inkl. kontroll  och Bioshock, mass effect och half-life. Tre spel jag inte hade haft något emot att ha. Särskilt Bioshock så klart.  Men självklart hade det ringt en kille bara en timma innan mig och vill ha den.
Sen pratade Soot och jag lite om att köpa en billig trasig och modda den själva (främst Soot så klart, jag är ju inte så bra på att haxxa saker, men lär mig gärna lite. Vore kul att ha ett och säga att man fixat det själv liksom)
Men men. Vi får se hur det går helt enkelt.




Ammi

Wiiii!
Idag har jag träffat min underbara älskade älskade Ammi som ÄNTLIGEN kommit hem från Afrika.
Fast typiskt nog åker hon tillbaka till skåne redan imorrn och och sen kommer hon till Borås men bara för att stanna en vecka. Sen flyttar lilla Amsi ner till Kos för att jobba på bar. MASCHA. Ja som ville haft henne hemma i sommar. Men får helt enkelt ta mig en tripp ner till Kos i sommar (Hej 50 + i solskyddsfaktor och parasol)

I alla fall så mötte jag upp Martin i stan för Ammi och per var så långsamma och vi gick nog runt en halvtimma innan de kom och sen kom Sandra med. Var så härligt att träffa alla igen. Så sjukt mysigt och nostalgiskt det kändes att sitta på bron vid viskan med en påse från Mcdonalds och bara snacka om allt och inget! Kände plötsligt hur skönt det var att umgås med folk i Borås. Inte behöva sitta på bussen en timma för att sen behöva ta sig ännu längre bort för att hänga med kompisar. Har spenderat så otroligt mycket tid på bussar och tåg sen jag tog studenten.
Träffade även Tina en snabbis med, haha, fastnade rätt länge i snack men det var ju verkligen tusen årsen. Essa sprang även in i mig med. Mysigt mysigt.
Nu är jag hemma och det blir lugn kväll ikväll. Imorrn jobb! Kvällspass! Känns som det var tusen år sen sist. Men såg till min förvåning att även Jennie skulle jobba kväll! Då blev jag megaglad!
Bilder från idag kommer senare

Puss!

The Path

There is one rule in the game. And it needs to be broken
There is one goal. And when you attain it, you die

Spelet The Path tycker jag är oerhört fascinerande.
Det är baserat på lilla rödluvan historien men handlar egentligen inte om rödluvan eller vargen.
Spelet är väldigt surrealistiskt och det finns inga givna regler, inga fiender att besegra och heller inte någon story.
Det finns sex karaktärer, man väljer en och ska gå hem till sin sjuka mormor. När man börjar spela står det att man ska hålla
sig på stigen men gör man det och går raka vägen till mormor missar man hela poängen med spelet
De olika flickorna (karaktärerna man kan spela) är systrar har olika karaktärsdrag och de finns olika saker ute i skogen som var och en av dem dras till (ex. det är bara Rosie som kan sätta sig vid pianot)
Jag tycker musiken är helt underbart och det är så mysigt att springa runt i den mystiska atmosfären. Det finns olika saker att samla på sig, man har en liten
korg som sakerna läggs i
Exempelvis ska man plocka 144 blommor. Jag har plockat runt 13 hittills (!) så jag har en del kvar.
Min absoluta favorit karaktär är den lite svåra och på gränsen till suicidala Ruby.
Vad man inte ska förvänta sig av det här spelet är just ett vanligt spel. Man skulle kunna säga som Soot sa, att det är ett virituellt konstvärk,
Som man själv styr måste jag påpeka. Det är du som bestämmer vad som ska hända. Jag har själv lite svårt att förstå vad det hela går ut på egentligen.
För att klara spelet måste man hitta vargen.
Vargen är inte en vanlig varg utan en människa, de olika flickorna verkar ha olika vargar. När man väl hittar vargen dör man. Och då kan man inte spela den karaktären mer.

Sorgligt men sant.

Så när man väl går till vargen är det bäst att man utforskat och och plockat så mycket saker man vill.

Spelet är gjort av indiegruppen tale of tales och kostar 10 dollar att ladda ner. Det finns alltså inte att köpa i affären. Man kan även ladda ner det på exempelvis piratebay
men jag skulle verkligen uppmuntra folk att köpa det om man tycker det verkar intresant. Det kostar ju bara drygt 70 kr.

Det som krävs av ens dator för att man ska kunna spela är:

  • Operating System: Microsoft® Windows® XP/Vista
  • Processor: 2 Ghz
  • Memory: 1 GB RAM
  • Hard Disk Space: 500 MB
  • Video Card: Recent Geforce® or Radeon® x6xxx 256 MB (no integrated graphics)
  • Sound Card: Any Sound Card
  • DirectX® Version: DirectX® 9.0c
  • o Logitech gamepad and Xbox 360 controller
Vill du veta mer eller köpa spelet klicka här


snö

Det snöar ute.
Helt sjukt, gick och tänkte häromdagen att nu, nu är våren här för att stanna. Även om det var lite kyligt i luften så kändes det verkligen som om vi var påväg mot sommaren. Och nu snöar det ute. Stora tunga snöflingor som dansar ner på marken. Tråkigt. Jag som vill ha värme och sol och solglasögon och park och glass.

Har iaf en mysig start på veckan. Var hos fina fina Anna mån-tis. Vi köpte onaturligt mycket godis (så typiskt oss) tittade film och pratde massa. Kom inte i säng förens halv fem!! Och sen gick vi inte upp föresn två. Ah, det är en tjej i min still det:D
Tyvärr verkar mitt winzip ha lagt av så ja får inte upp bilderna ja fick från Anna. Får fixa med det i gbg imorn tänkte jag så imorrn blir det bilder!

Vlogg

Mjau! Morgonpigg or not. Ganska nyvaken i bloomers och linne.


heart

Starx innan jag skulle åka till jobbet tänkte jag att jag skulle kolla mitt schema så att jag verkligen jobbade 11-15 visde sig att jag började jobba 12. Hade vart så skönt att ligga kvar i sängen den där extra timmen men istället har jag softat hemma. Packat ihop lite småsaker jag ska ta med till Anna osv.

I slutet av veckan ska Bunny och jag beställa korsetter. Det känns riktigt bra. Härligt med lön, den dumma är att allt jag tjänat på flexlife går åt åt dumma csn räkningar :( Men räknar med att få ut 2000 från McDonalds. ^_^
Då tycker jag man får unna sig en korsett!

Klickade hem den här med igår. Min gamla börjar se lite skabbig ut, massa stenar som trillat av osv. Den här är inte lika fin som den jag har nu, men kände att jag ville variera mig!


Söt va?

Evening

Har suttit och tittat på lugtslottet som sprängdes med mammi och pillat med mitt löshår. Har sytt på clips på alla slingor utom en (tack och lov så köpte ja ett storpack i höstas så ja hade lite över) märkte det i helgen att det nästan var omöjligt att fästa med bara hårnålar, mitt hår var superlent efter den massiva behandligen va färg och balsam så alla nålar gled ur hela tiden, vilket resulterade i att håret höll på att trilla av. Så det känns skönt att ha fått på lite clips så håret kan sitta där det ska!

Alla verkar ju ha gjort sina egna pokemontränare så jag passade på att göra mig och Soot innan när jag hade lite tråkigt.


Lite likt blev det väl i alla fall? Fast fanns ingen bra frisyr med lugg :( och ja fick lägga till lite rött i Soots hår själv.

Nu ska ja tvätta min navel. Tycker den har läkt väldigt bra faktiskt! Har ju inte så mycket att jämföra med men den gör inte särskilt ont och har inte krånglat. Visst det är rött runtomkring och ja vätskar en del men inte så mycket. Längtar tills ja kan byta till den här sötnosen som jag gärna vill ha som "standard" sen!


Visst är den sjukt söt? Känns så Cissig

A slave obeys

*Gäsp*
Jag är allt lite trött. Ska sova ganska snart. Upp och jobba på McDonalds imorn, men bara fyra timmar. Sen åker jag till mitt Annagull för en mysig kväll med film och godis. Gonna be awesome. Var ett tag sen vi sågs så det kommer säkert bli jättemysigt.


Anna döda mig inte för att ja lägger upp den här bilden. Tror vi är 15 år här. Haha, så små och så...tja...
Minns att ja gjorde de blåa dreadsen själv, slet som bara den och rullade mellan händerna. Plus att detta var ett av mina få försök att spara ut min lugg. Har haft lugg i princip hela mitt liv, men hade några perioder under tonåren som jag försökte spara ut den. Det slutade alltid med att ja klippte av den igen.

PUSS

A man chooses...


Nu är jag nog tillbaka där jag var i går kväll innan jag började pilla med håret.
Blekningen gjorde susen, hade i ca 45 min och sen lyste håret nästan som i uv. Haha. Nu sitter jag här med pillarbox i håret och hoppas på det bästa. Ska låta det sitta i en och en halv. Mer hinner jag nog inte innan vi måste börja göra oss iordning för Björns födelsedagskalas ikväll! Gonna be awesome. Ja kan inte bestämma mig för om jag ska ha en vit klänning med svarta prickar eller en svart med vita. Hm, vilka i-landsproblem va? Blir nog den vita tror jag i alla fall. Åh vad jag hoppas att håret kommer bli bra. Känner mig lite nervös, mest för att ja inte kommer kunna fixa innan festen tror jag.

Would you kindy

Usch vilken gråtkatt jag är just nu. Har precis dödat Ryan! Usch vad sorgligt det här, men absolut den bästa spelupplevelsen jag haft i hela mitt liv.

Hittade inget från ettan så här får ni från tvåan, som ja inte spelat än, men hört att den bara är medioker jämfort med ettan. Ska dok bli intressant att spela sen tycker jag.

H

 

Ska precis gå och tvätta ur min hårfärg, hade lite poppy och lite pillarbox som ja blandade och la i håret. Ni skulle sett hur det såg ut inna, så sjukt uttvättat, men färgen var fortfarande mörk, bara grådaskigt orangebrun:(


dubbletrouble

Jag brukar vara bra när det kommer till hår. Jag brukar fix det mesta. Få till nyanser och greja och dona. Men det häär blir svåret att ta sig ur. Jag har på senare tid märkt att färgen (directions toning) inte riktigt fäster på topparna av mitt överhår. Först trodde ja att det berodde på att håret inte var tillräckligt blekt så senast när jag blekte min utväxt så prövade jag att bleka en slinga av håret för att se om färgen skulle fästa bättre. Det gjorde den inte. Faktum var att den bara såg ännu mer ornge och urblekt ut.
Så jag tänkte pröva en ny grej. I höstas när jag hade mörkare rött hr så använde jag en färg som hette Camelio eller något sådant, den blev riktigt snygg men gick ur väldigt snabbt, dick fadade den inte till orange men jag brukade ändå slänna på lite poppy red för att få en lite intensivare röd färg. Efter ett tag gick håret över till att helt se ut som om det var färgat med directions toning.

Anyway, min tanke var då att köpa en burk sådan färg, slänga i på halva överhåret (inte in mot rötterna där jag är nöjd med förgen) låta det sitta i en kvart, sen skölja ur, tvätta ca 10 gånger med balsam och sen lägga på Pillarbox red och så sklulle allt vara bra. Så idag när jag var på willys köpte ja färg, la i en kvart och sköljde ur. Resultatet var oerhört mycket mörkare än jag ade väntat mig men jag tänkte att jag tvättar det 10 gånger så får vi se hur det ser ut. Sagt och gjort, efter tio tvättar har jag nu en väldigt intressant orange mörkbrunish färg. Och med intressant menar jag inte bra. Utan oerhört dålig. Så nu sitter jag här med shampo i håret (tänkte låta det sitta i lite och hoppas på att det tar bort så mycket färg som möjligt) och väntar. Ska tvätta några gånger till och sen får vi se hur det ser ut. Får i värsta fall köpa blekning inomrn, men ja vill helst inte bleka för håret är redan slitet. Det kommer inte bli snyggt. alternativet är ju att lägga i pillarbox över det här men grejen är den att det är nyansen är så mörk, mycket mörkare än det övriga håret och kommer inte gå till mina extensions. Suck, dubbelsuck.

Önska mig lycka till. det här kommer verkligen bli svårt att fixa.

Hair

Klockan är redan tjugo över fem och det känns som den är mycket mindre. Kan iofs bero på att jag inte kom upp förens vid ett. Lite konstigt för jag vaknade klockan nio och hade svårt att somna om för jag hade en fluga som surrade runt mitt huvud hema tiden men somnade om i alla fall. Vet att jag vaknade vi flera tillfällen och sen helt plötsligt kom pappa in och sa att klockan var ett och att det var dags att gå upp nu om jag vill följa med ner till stan.

Borås är sig likt.
Samma gator, samma affärer, samma cafén som slår upp uteservering. Men ja känner knappt igen människorna alls. Ja minns på gymnasiet, då kände man igen nästan alla, nu känner jag ingen. Men det är skönt på sitt sätt, då kan man gå ut ofixad utan att vara rädd för att stöta på någon. Medan mammi gick och klippte sig gick pappa och jag på waynes coffe och tog en chai latte och bara tog det lugnt. Sen mötte vi upp mamma. I en supersnygg page! Passade verkligen henne jättebra! Hon har naturligt lockigt hår och brukar aldrig vilja ha det rakt men nu hade frisören plattat det och det ramade in hennes ansikte perfekt!
Efter lite strosande gick vi til Sipan. Borås motsvarighet till Safari i Gbg. Jag brukar föredra att köpa mitt hår på Safari men nu var det riktigt länge sen jag köpte ett helt sätt med nytt hår och det ska ni veta att det har jag verkligen verkligen behövt. Sist jag köpte hår var i slutet på november, och då köpte jag faktiskt på Sipan, 700 kr för 50 cm långt hår och jag måste erkänna att det var något av de bästa håret jag köpt. Visst jag tycker egentligen bäst om att ha 60 eller tom 70 cm långt men det kändes helt okej med 50. Så 50 blev det den här gången med och jag blev glatt överraskad när jag kom hem och tränsen mätte hela 180 cm. På sipan kostar en träns på kanppt en meter 60 kr. För 400 kr får man 150 cm träns fast bara 40-45 cm långt hår så jag är supernöjd. Ska färga det imorn i gbg hade jag tänkt eftersom jag inte har någon färg här hemma. (så typiskt, jag vill ju färga nu nu nu)

hemmakväll

Var en jättekung dag på jobbet idag. Lite små ruscher men inte så anstränagnde. Solen lyste så ja längtade mest ut.
Fick stå i både ettan och tvåan, mest ettan, de två sista timmarna och det gick galant måste jag erkänna. Känns som vi är ett riktigt härligt gäng anställda just nu! jag är verkligen nöjd.

Jag beställde en badössa igår! det behövdes verkligen. Ja hade tänkt simma en hel del nu i vår/sommar men med tanke på hur hemskt mitt hår såg ut efter senaste gången så har ja inte riktigt vågat mig på att ge mig ner i basängen. Kloret tog ju extremt mycket på håret, der var helt orange efteråt. Så en badmössa kan nog vara på sin plats även om det inte precis gör en snyggare, tvärt om. Kommer se hesk ut, men man simmar ju inte för att vara snygg, man simmar för att bli snygg!


Jag beställde en i svart!

Ikväll ska jag bara ta det lungt. Se klart Percy Jackson filmen med Gustav och läsa lite i min studielitteratur. Kommer bli soft kväll deluxe tror jag!

Puss!

Jobbkatt

Nu ska jag strax begev mig av till jobbet. Ska jobba till klockan fyra idag. Wii då får jag ju rast och allt. Brukar bara jobba tre-fyra timmar men idag hela fem :P Känns nästan som ett kortare pass eftersom man får den där rasten efter någon timma. Fast ibland när man jobbar fem timmar får man inte någon rast iaf. Jag fattar inte hur det funkar. Hoppas Jennie jobbar idag!

Annars blir det nog en slapp dag, ska ta i tu med den där resväskan som står på golvet i mitt rum. Hängde upp loliklänningarna igår men längre kom jag inte. Känner mig lite sliten, hoppas det inte är så mycket folk på jobbet idag. Vore skönt med en inte allt för stressig dag!

Puss!

Uppcon del 3

Hittade några bilder till på vixs bdb som jag tar och laddar upp!


Min kropp såg lite konstig ut så vi dissar den och lägger upp ett stort hjärta istället! Det här är iaf så jag såg ut första dagen!

Lille Paul! Var verkligen roligt att träffa honom igen!

Vickan andra dagen!

Jag. Precis när vi skulle äte frukost!

Wat wat, min kind ser enorm ut :P från när vi höl på att fixa naglar!

<3 Love you

Nu ska jag absolut sova! Ska upp och jobba klockan elva på McDonalds, så jag behöver gå upp runt nio *gäsp*

Uppcon del 2

Samme höll på att spela guitar hero så jag kan fortsätta lite!
Första dagen, förutom på modevisningen var jag, Soot och Vickan katter. Var ganska kul när vi åkte upp i bilen och vi alla tre hade öron på oss. Tror dom inne på max bla tyckte vi var lite konstiga. Tog tyvärr inga bilder alls på den outfiten men tog en bild på kläderna innan ja åkte.



Minus korsetten, ja hopade den, skar sig lite mot tyget på kjolen.
Men i alla fall, jag och Vixs hade i princip samma outfit, hon hade annan kjol bara och ja kände mig snygg i det men redan första timman blev jag jättepepp på loli. Något ja inte räknat med. De seaste två konventen ja vart på har jag tagit med massa lolikläder bara för att inse att jag inte velat ha det. På Närcon tex hade jag på mig det första kvällen men vantrivdes så mycket att jag bytte om. På conversuscon hade ja det ca en timma andra dagen innan jag valde en ny outfit så jag hade verkligen inte räknat med att jag skulle vilja ha lolita, därför tog jag bara med mig två klänningar till UC, något jag nästan ångrade sen.
Så andra dagen passade jag iaf på att ha min Carneval klänning som jag kaske haft en eller två gånger sen jag köpte den i höstas. Den är ju engligt mig ett mästerverk som förtjänar mer uppskattning än att ständigt hänga i min garderob.

Så här såg vi ut andra dagen!

Mjau!



På eftermiddagen var jag och Vickan med på en nail deco workshop! Det var superkul verkligen. Något av det mysigaste på hela konventet. Det kostade 30 kr och då fick man tio lösngalr, tillgång till alla deras nagellack, nagelstavar och stenar. Vi gjorde först ett par och sen ett till lite senare på kvällen.


Work in progress!

Precis som på Närcon så trivdes jag väldigt bra i Orange pop cafe, men det blev inget pärlplattande alls faktiskt. Bara naglar!

Söndagen var en ganska kort dag på konventet. Vi var där runt tolv, köpte med oss frukost från ica. Gick runt bland stånden och söp in den härliga stämmningen. Runt kvart i tre gick vi till paul för att hämta vår packning och runt fyra plockade vi upp Evelina och började åka hemåt

Elena!

Soot fixar!

Pretty pretty!

Ja och Vickan sista dagen! Älskar min rose jail!



Vixs<3


Hann ta en bild på söta eldmyran med!

Evelina var så söt i sin outfit från Ap! Vi stannade till i Södertälje och åt mat på vägen hem. Där bytte vi även chauför till Soot för Vickan behövde sova lite! Jag skulle då hålla koll på kartan och tyckte det var lite konstigt när det började dyka upp städer längs vägen som inte fanns med på kartvägen. Visade sig sen att vi svängt av på E20 mot Göteborg(vi skulle ju dit men hade tänkt ta vägen över jönköping och då kändes det helt plötsligt som en omväg) men sen sa pappa att det var snabbaste vägen om man skulle åka direkt till Göteborg så det var ju bara bra! Efter att vi blivit avsläppta i Gbg rörde Vickan sig till Svenljunga och vi somnade ganska snabbt. Jag gick upp halv två idag. Var skönt att bara slappa måste jag erkänna!

Det var allt från mig, kanska kommer mer bilder om ja hittar sen!
Puss och god natt!

Uppcon del 1

Hemma från uppcon!
Känner mig rätt sliten måste jag erkänna men har haft en underbar helg i Uppsala! Vi startade ju vår resa runt klockan åtta på morgonen på fredagen. Ja hade försovit mig lite och var lagom stressad när ja skulle fixa mig och packa de sista innan Vickan skulle plocka upp mig! Sen åkte vi ner och hämtade Elena, Evelina och Soot på centralen och sen bar det av. Redan i Jönköpiung bestämde vi oss för att stanna och äta lite. Då vra klockan runt tio och de flesta av oss hade inte ätit ordentlig frukost så vi tänkte ta oss till A6 för att äta där. Vi åkte fel, ganska mycket, och hamnade bla i Råslätt. Haha, efter att ha kört runt lite väl länge i stan bestämde vi oss (trots min motvillighet) att stanna till på Max och äta. Sen stannade vi faktiskt inte en enda gång till på hela vägen upp. Vickan råkade köra lite fel i Sthlm (vem gör inte det undrar jag) men Elena lyckades hjälpa henne, ja minns inte så mycket för ja sov stora delar av resan. Sen började det bli lite tight med tid. Egentligen skulle vi träffas klockan två och träffa Vanessa, so jag och vickan skulle gå för på modevisningen sen klockan tre skulle vi samlas allihop och ha genomgång inför visningen men det var inte ens chans att vi skulle hinna till det. Efter att ha kört runt lite i Uppsala för att hitta Paulsons hus så var vi framme lite efter tre. Runt fyra tog vi oss ner till UC. Då var kön fortfarande superlång men vi hade jttetur för långt framme i kön stod Karin och Vicko och deras vänner och ja som var stressade bestämde mig för att vi skulle ställa oss med dom. Egentligen tycker ja inte om att gå före i kön men vi hade fått stå flera timmar i kö om vi hade ställt oss långt bak och ja kände att det började bli lite ont om tid.

Väl inne mötte vi upp Vanessa för att kolla lite på kläderna osv och ja kände nästan så fort jag såg tyget på min kjol att den skulle skära sig mot mitt hår. När vi sedan möttes upp ca 45 min innan vi skulle träffas innan vi skulle sammlas med alla modeller insåg vi att hela outfiten såg jättedålig ut på mig. Outfiten var ju som sagt mori girl inspirerad. Mori betyder forest på japanska. Den här outfiten var söt med kjol, singoalla blus och förkläde, kändes nästan lite medeltids inspirerad men på mig såg det ut som scenkid-som-försöker-testa-loli/medeltid-och-misslyckas-totalt. Och det hade vi ju inte alls räknat med. Vanessa hade trott att min hårfärg var lite mörkare och hade den vart det hade det nog inte varit några problem. I alla fall så blev Vanessa jättestressad och jag tyckte jättesynd om henne och tillslut blev det en annan klänning. Lite mer daily basis skulle man kunna säga men den var sjukt bekväm och jag blev superkär i den. Mintfärgat har alltid gått bra till mitt hår faktiskt.  Här kommer några bilder från visningen







Bilder från tuktuk








Här har vi Vickan, Nemi och Jag och sen längst ut till höger, Vanessa som designat våra kläder


Lägger ut en bild på söta Vickan med <3 bilderna är från klaspuff

Efter visningen, när vi stod nere i entren kom det fram två tjejer till mig och ville fota och sa att de tyckte jag var sötast av alla. Jag blev jätteglad verkligen för min outfit var ganska enkel (men väldigt fin tycker ja själv) jämfört med en del andra, så då blir man ju verkligen glad när folk tycker att man var sötast. Blev en del del posande och fotograferande under hela helgen, både av press och vanliga besökare. Mysigt mysigt.


Här är en bild från direkt efter visningen!

Vixs och jag <3


Jag Vanessa och Vickan!

Paulson bodde nära konventet, bara tio minuter lite drygt men det var ändå lagom kallt när vi skulle gå därifrån på kvällen, ja som har så känsliga öron hade på mig mössa över mina två toffsar och halsuken uppe över näsan, är säker på att jag såg jättekonstig ut, Vickan såg nog lite mer normal ut, men det kom iaf fram en tjej som skrev för någon ungdomssida i Uppsala och frågade om hon fick fota oss. Ja är ganska säker på att hon valde oss för at vi såg så konstiga ut just då. Haha.

Nu har ja lovat att platta Sammes hår men ja skriver mer senare och postar mer bilder. Tyvär måste jag erkänna att jag inte tog så många bilder, känns jättesad faktiskt. Hade velat filma massa så man hade kunnat se och komma ihåg hur härligt det var.

Puss så länge!

pack-katt

I Borås nu! Har vart seg och inte packat än. Ska göra det om ett tag tänkte ja. Gha kan inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig första dagen, har alla outfits klara typ, men kan inte välja, ska ja köra loli, i så fall vad? rose jail med bandage och rhs, Carneval jskn? Har ju kanppt haft den alls. Kattflicka med nätstrumpbyxor, fluffies, öron, korsett, lak-kjol? (är sjukt sugen på den) kattflicka med trasigt linne, hotpants, trasiga strumpbyxor, typ lite som den cybercatoutfiten ja och Vixs hade på freakshow.

Förra veckan fick ja ju hem mina korsetter, minns inte om ja skrev det. Men här kommer bilder iaf. tagna precis när jag fått hem dem!


"PVC" stod det på hemsidan ja skulle säga att det påminner emr om läder, är ju fin men nu ångrar ja att jag inte beställde samma som malin i svrt/vitt, galet söt var den! Men gillar den här med så klart!


Svart Ob med spetsdetlajer, är lite kär i den måste jag erkänna!


MJAU! Bild från innan idag, gbg när ja höll på att packa och ha mig!

Sista dagen

Nu har jag jobbat min sista dag på flexlife.
KOm precis hem från utvärderingen med Ulrika. Kändes fint och vi hade ett bra samtal (och ja fick betalt för en timma extra) Men kändes sorgligt att gå därifrån sen och lämna allt. Inte för att jag varit där så länge men man vänjer ju sig snabbt. Vid utsikten, uppgifterna, människorna, inredningen och vanorna.
Jag är jättenöjd med min tid och mitt jobb på Flexlife och hoppas på ev. fortsatt kontakt i framtiden.

Igår var jag och
Ed och fick min navelpiercing gjord, ni minns kanske att ja skrev att jag skulle göra den för några veckor sen, men fick skjuta upp pga några småsaker. Men i alla fall, det gick bra. jag var nervös innan så klart, ja är ju så rädd för smärta. Så lustigt egentligen, för jag har ganska hög smärttröskel men ja är oerhört rädd för att det ska göra ont osv. Varg följde med mig, jättegulligt av honom. Vi träffades en timma innan och han bjöd på glass och vi satt nere vid vattnet en bit bort från nordstan och pratade och bad och sen åkte vi ner till Ed. Han är ju så sjukt trevlig. Tar sig tid och lyssnar och pratar. Och wii jag är så nöjd. Den är så söt! Valde en halv evighet mellan en röd och vit sten, och spontant kände jag först att jag ville ha en röd, men sen när ja höll den mot min hy tyckte ja inte det såg lika bra ut så det blev den vita, men ja var osäker in i det sista, typ när ja ahde lagt mig ner så sa jag "eller ska jag ta den röda i alla fall?" Haha så typiskt mig, hatar att ha flera alternatvi att välja mellan :P

Imorn drar vi alltså till uppcon. Jag är pepp men har inte riktigt fattat att det är imorgon. IMORGON LIKSOM. Jag och Vixs ska vara med på modevisningen, det har jag säkert skrivit tidigare, som är på fredagskvällen. Vi ska gå i vanessas kläder och det ska bli lite spännande tycker jag allt. Så idag bär det hem åt Borås. Ska packa och öva lite catwalk/poser hade jag tänkt. Har en miljon kläder jag vill ha med mig mend et är ju bara tre dagar och jag kommer ha max två outfits per dag. Men blir väl lite loli, lite katt, lite lack osv. Vi får se! Kommer nog bli ett awsome konvent och lite spännande att träffa Paul igen. När jag gick på högstadiet var han typ min bästa killkompis och vi låg och pratade i telefon i timmar. En gång hade tydligen pauls mamma sagt till min mamma "ja ni arama människor som får stå ut med att han ringer hela tiden" Och han ringde verkligen flera gånger om dagen. Särskilt han och jag och Maya umgicks väldigt mycket.


Jag och Varg igår! Var så himla underbart med vädret! Visst blir man superlycklig av solen? ja blir verkligen det!


Jag förra veckan när jag åt upp beyond good and evil för att garfikkortet på datorn sög.

Nu ska jag snart börja packa för hemresan till Borås. har galet mycket kläder här i gbg och eftersom ja inte vet vad ja vill ta med till uppon än är det lika bra att ta med det mesta. Och platta håret.

Mjaukatt


Hemma från jobbet nu!
DEt har vart så sjukt mycket folk så det är inte sant och gissa vad
Jag har ju inte haft en namnbricka med mitt namn på på över ett år nu. Fört hette jag Elin kanske 8 månader, sen sa Qusay att min namnbricka hade kommit, men det hade den tydligen inte, så då hade ja tomt ett tag, sen nu har ja fått hetta Martin ett tag och det har ju typ var tredje gäst komenterat. Så förra veckan sa Bano att min namnbricka hade kommit så idag när ja bad Qusay om den så visade det sig att detfortfarande inte hade beställt till mig. Så nu heter jag Linnea. Det funkar det med, men hade hellre haft en som det stod Cissi på, eller Cecilia. Eller Miaka, har funderat på det ganska länge faktiskt. Be dom beställa en som det står Miaka på. Vore rätt nice.  Haha.

Nu sitter ja och lyssnar på Vnv Nation, måste varvar ner lite innan ja hoppar in i duschen osv. Sen ska ja beställa lite stuff som sagt.


En av bilderna från plåtningen
fotografen
GULDBARNET

Heart x stars

Kommer i säng på tok försent nu i alla fall! Ja som planerade att gå och lägga mig vid tolv men så föll det sig så att ja började kolla massa hemsidor osv. Finns så galet mycket jag vill ha! Ska lägga en beställning på Kawaii design imorn. lite naglar och deco och färg och sånt. Passade på att klippa upp håret lite. Tog pyttelite på topparna med. Kanske 0.5 cm :P

Btw så kom äntligen min och Soots beställning från BL i torsdags. Är helt galet vad segt det gick. Vi beställde liksom i början på mars och nu är det april.

Jag beställde bla de här två sötnosarna^^ Måste erkänna att jag blev störtförälskad i den med stjärndinglett så fort jag hade det i handen! Vill inte ha något annat just nu, ser så himla sött ut!


Borås Borås

Tillbaka i Borås igen.
Det är sällan jag är själv hemma i huset, är oftast någon annan hemma men nu är det bara jag. Ska sova ganska snart. Har suttit och spelat Beyond good and evil ett tag nu men grafik kortet på den här datorn är inte precis den bästa så nu gav jag upp.

Har haft en fin påsk, ganska lugn för ovanlighetensskull. I fredags vadr Gustav och jag och hälsade på familjen som är på team evangelisations årliga påsk läger. Det var mysigt. Kändes lite nostalgiskt med alla ungdommar, förväntningarna inför lägret, lovsången, mötet osv. Var fint att vara där men nu känner ja verkligen att jag är lite väl stor för läger odylikt :p

Idag har ja klippt Soots hår! Var lite nervöst eftersom det inte är varje dag jag leker frisör, men det gick ganska bra och Soot verkade nöjd faktiskt. Vi får hoppas det håller i sig :p

Imorrn och på tisdag ska jag jobba på McDonalds, inte så långa pass så det känns rätt skönt. Sen ons-tors blir det flexlife. Sista dagarna nu. Har verkligen varit mysigt med eget kontor och fräscha lokaler och allt så det kommer bli lite sorgligt. Och sen är det ju uppcon snart!!! Känns nästan lite overkligen måste jag erkänna.
Vi kommer åka med bil här i från Borås, rätt skönt att bila och inte åka tåg. Vi kommer fylla hela bilen så det blir ju billigare än med tåg om man säger så.

Påsk

Inte kul att gejma när man fastnat. Känns som ja bara springer runt i cirklar och får inte tag på något.
Borde packa lite istället. Ska visserligen inte ha med mig så mycket eftersom jag kommer tillbaka om ett par dagar men behöver ändå städa undan lite. Känns lite onödigt att mina saker ligger över hela stället när jag ändå inte är här. Ska diska lite också.

Känns konstigt att det redan är påsk. Redan är fjärde månaden på det här året. Känns som det nyss var nyår och vi stod uppe vid kyrkan i Mölndal och tittade på fyrverkerier. Men det är liksom tre månader sen. Är jag nöjd? Ja hittills är jag nog nöjd, lite extra jobb hade inte vert helt fel men annars är det mesta riktigt bra. Nästan i alla fall.

Random stuff

Så tråkigt att det är molning ute, idag är det skärtorsdag och jag vill ha varmt väder, solglasögon, vårjacka och mys.

Vi hade supermysigt pyssel hos Joakim igår. Jag trodde inte alla skulle vilja pyssla men vi satt hela kvällen och målade ägg, teckningar, lekte med play dou lera och allt möjligt. Bunny och Joakim hade köpte både vattenfärger, kritor, glitterlim, papper i olika färger och kokat massa ägg. Jag var som vanligt jättedålig på att ta bilder med målade iaf två ägg, ett med Ariel och blunder och Sebastian och ett med en jättekyckling som dödade påskharen.

Idag ska jag åka ut till Olofstorp för att vara med på kvällsmötet på Team evangelisation. Ska inte vara med på lägret eller så i år, men tyckte det kunde vara mysigt att åka ut en kväll i alla fall så det ska jag göra. Kommer säkert bli mysigt. Sen far det hem till Borås där påsken ska firas. Eller lördagen kanske kommer spenderas här. Vi får se lite. Blir nog bra oavsett.

Tänke ja kanske kunde lägga ut någon bild från gångna veckan(veckorna?)

Jag och Charmy på stan förra veckan.

Favobilden från Jensens, Kaos, kallar jag den :P

Från när jag var MC på Borås Open, på Sidan ser vi Bosse, och Per som var slam master

Soot och Maya och Magnus var och tittade på!

Avslutar med en bild på mig och Soot från bussresan till Joakim igår. 

Nu ska jag gejma lite innan jag börjar packa ihop!