Ammi

Wiiii!
Idag har jag träffat min underbara älskade älskade Ammi som ÄNTLIGEN kommit hem från Afrika.
Fast typiskt nog åker hon tillbaka till skåne redan imorrn och och sen kommer hon till Borås men bara för att stanna en vecka. Sen flyttar lilla Amsi ner till Kos för att jobba på bar. MASCHA. Ja som ville haft henne hemma i sommar. Men får helt enkelt ta mig en tripp ner till Kos i sommar (Hej 50 + i solskyddsfaktor och parasol)

I alla fall så mötte jag upp Martin i stan för Ammi och per var så långsamma och vi gick nog runt en halvtimma innan de kom och sen kom Sandra med. Var så härligt att träffa alla igen. Så sjukt mysigt och nostalgiskt det kändes att sitta på bron vid viskan med en påse från Mcdonalds och bara snacka om allt och inget! Kände plötsligt hur skönt det var att umgås med folk i Borås. Inte behöva sitta på bussen en timma för att sen behöva ta sig ännu längre bort för att hänga med kompisar. Har spenderat så otroligt mycket tid på bussar och tåg sen jag tog studenten.
Träffade även Tina en snabbis med, haha, fastnade rätt länge i snack men det var ju verkligen tusen årsen. Essa sprang även in i mig med. Mysigt mysigt.
Nu är jag hemma och det blir lugn kväll ikväll. Imorrn jobb! Kvällspass! Känns som det var tusen år sen sist. Men såg till min förvåning att även Jennie skulle jobba kväll! Då blev jag megaglad!
Bilder från idag kommer senare

Puss!

Kommentarer
Postat av: mitsukai

Awh, då får det nog vänta lite. Ska åka uppåt i landet på fredag =)

Postat av: Ammi

älskade vän! Om du visste vad jag saknat dig! Så himla kul att träffa dig idag. Och bajs på dig om du inte tar dig till kos i sommar. Står inte ut med att vi ses så jäkla O-OFTA! :(

2010-04-26 @ 23:08:06
URL: http://jagochvarlden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback