Borås Borås

Tillbaka i Borås igen.
Det är sällan jag är själv hemma i huset, är oftast någon annan hemma men nu är det bara jag. Ska sova ganska snart. Har suttit och spelat Beyond good and evil ett tag nu men grafik kortet på den här datorn är inte precis den bästa så nu gav jag upp.

Har haft en fin påsk, ganska lugn för ovanlighetensskull. I fredags vadr Gustav och jag och hälsade på familjen som är på team evangelisations årliga påsk läger. Det var mysigt. Kändes lite nostalgiskt med alla ungdommar, förväntningarna inför lägret, lovsången, mötet osv. Var fint att vara där men nu känner ja verkligen att jag är lite väl stor för läger odylikt :p

Idag har ja klippt Soots hår! Var lite nervöst eftersom det inte är varje dag jag leker frisör, men det gick ganska bra och Soot verkade nöjd faktiskt. Vi får hoppas det håller i sig :p

Imorrn och på tisdag ska jag jobba på McDonalds, inte så långa pass så det känns rätt skönt. Sen ons-tors blir det flexlife. Sista dagarna nu. Har verkligen varit mysigt med eget kontor och fräscha lokaler och allt så det kommer bli lite sorgligt. Och sen är det ju uppcon snart!!! Känns nästan lite overkligen måste jag erkänna.
Vi kommer åka med bil här i från Borås, rätt skönt att bila och inte åka tåg. Vi kommer fylla hela bilen så det blir ju billigare än med tåg om man säger så.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback