Flyttpack och annat

Mer pack och städ idag och framför allt tvätt.
De ringde från jobbet idag och ville att jag skulle jobba och jag hatar ju att säga nej men det finns helt enkelt inte tid för det idag. Tycker tom det är jobbigt att jag har en tid imorn för det splittrar ju upp en del men som tur var så tog juunderbara Frida min tid på Söndag <3 så nu slipper jag bekymmra mig för det i alla fall.

Idag ska Gurra på jobb intervju på mitt jobb, alltså Mcdonalds Hulta. Hoppas han får och hoppas han kommer trivas. Han skulle nog passa in bra där tror jag. Tänkte ta en paus i allt och följa med honom ner för lite stöd och så. Sen ska jag få ett presentkort för csn jag satte förra månaden :D Åh jag är så glad för det. Vi fick 0 % och det betyder alltså 100% på alla delmoment. Kände mig glad och stolt faktiskt och jag minns vem gästen var och vi klickade lite. Det nästan kändes att hon tyckte om mig. Servicetiden låg tydligen på bara 30 sek så det kändes riktigt bra!
Känns nästan lite sorgligt att jag ska lämna Hulta men har bett om en 0 anställning. Det betyder att jag inte får några timmar men att jag i alla fall har kvar min anställning! Sen ska jag ju gå ner på torsdag till nya McDonaldset och lämna cv och presentera mig! Känns spännade. Ska även lämna in på lite andra ställen med!

Back to work!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback