XP!!

Vet att det inte varit så mycket auction här men Vickan och jag har haft fullt upp med att flytta in, vara på läger, storhandla och ha eget inflyttningsmys!

I alla fall så åkte vi ut till Horred tidigt tidigt på Måndag morgon. På bussen från Kungsbacka spekulerade vi i vilka som skulle kunna vara våra klasskompisar. Mycket spännande! Väl framme hade man sedan 16, alla lika nervösa, nya par ögon att möta. Vi började med introduktion av kursen ihop med vår nyblivne lärare Peter. Oerhört mysig med förkärlek till katter :D
I alla fall så verkar alla i klassen jättehärliga! De flesta är mellan 19-21, men vi har även Ken på ca 40 (något som kändes väldigt bra, kändes med en gång som om klassen blev lite mindre "tonårsaktig") Marcus på 27 och Caroline på 24. Under dagarna så fick vi träffa våra nya anda lärare, Elisabeth och Peter. Elisabeth var heeelt underbar och undervisade (eller snarare fick oss att tänka och reflektera) i precis på det planet jag är nu! Peter känns med som en väldigt bra lärare och mjauig person :)
Annars hade vi en del gemenska och lek, fast abslut inte så mycket som jag hade trott tack och lov!Sen igår åkte jag och Vickan hem! Kändes så härligt att veta att det här är hemma, att det bara var att ställa ner väskan i hallen och kasta sig i sängen och bara vara.
Sedan var det då dags för storhandel! Vi bestämde oss för att åka ut till Willys, dels för att veta lite hur lång tid det kommer ta att ta sig dit, och dels då för priset eftersom det är där vi troligtvis kommer storhndla i första hand. Tyvärr lyckades Vickan tappa bort våran inköpslista men det gick ändå! Vi handlade för drygt 850 kr, men mycket utav det är engångssummor eller sk. "sällansummor" så som kryddor, mjöl, socker, fryspåsar, kniv, badring, sax osv!

Här är en liten film från precis efter vi kommit hem!

Efter det bakade vi brownies, såg på massa outsiders, badade och hade ansiktsmask (lite minispa helt enkelt) och åt chips! Mums!

Idag ska vi åka ut till våran nya församling. Den ligger i Gråbo, känns lite jobbigt att det är så långt men vi hoppas på goda kontakter. Kommer bli en heeel del arbete har vi insett. Vi kommer bara ha lördagen ledig. Fast skönt att det är just lördagen!

Sooo much!

 


Kommentarer
Postat av: Bunny

<3

Postat av: JHH (Johanna)

Måste säga att jag också tycker det var skönt att vi inte hade så mycket lek! Tack och lov, jag håller med!

2010-08-30 @ 21:16:57
URL: http://jhh.blogg.se/
Postat av: Stefan Young Sik

Vilken rolig video! :)

Gillar din smak skarpt, söt är du med.

Hej hej

2010-09-06 @ 09:37:53
Postat av: miaka

SV: Tackar tackar! Och hej på dig med :D

2010-09-06 @ 14:18:01
URL: http://miaka.blogg.se/
Postat av: Stefan young sik

:) kram

2010-09-06 @ 17:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback