Maya-chan

Mjau!
Idag hade jag megamysig dag med Maya på stan. Passade på och fira hennes födelsedag med.
Fick en helt underbar julklapp av henne från
designs by lolita. Underbara handmålade vinglass med olika teman.
Det jag fick hette "Who need a man" och i botten på glaset finns ett recept på en drink med samma namn.


Här är en bild på temat från hemsidan.
Glaset är helt underbart, det är t.o.m. små kristaller fastklistrade på det.

Att gå till Källan var med hur mysigt som helst. Det är så galet billigt där med, så där billigt som det aldrig är annars på Caféer. 10 kr för läsk, te, kaffe, 15 kr för riktiga hembakade kakor osv. Vi pratade och pratde tills de stängde och sen gick vi en sväng på stan.
Sen dess har jag bara varit hemma. Mamma, pappa och Samme har åkte iväg på nyårs läger och Gurra jobbar så jag är för en gångs skull ensam hemma i huset. Tittar på South park och har precis tvättat håret.
Innan när jag lagade mat råkade jag bränna maten lite och då gick brandlarmet igång. Hade världens ståhej med att få ner det och sen kunde jag inte sätta upp det igen. :( Det känns lite jobbigt faktiskt.

Hår and such

Igår efter att jag hade vart ute på rast lyckades jag jobba i nästan en halvtimma med min tröja på mig utan att någon märkte det. På rasten hade jag satt på mig min enorma svart-vit mönstrade tröja och när jag stämplade in igen så glömde jag att ta mig den. Tycker verkligen det är konstigt att ingen påpekade det. Det var jag själv som insåg det efter ett tag. Och då sa Jennie att hon hade märkt det och flera gånger skulle sagt något till mig men inte gjort det. Hahaha så himla konstigt ju :O

Färgade precis om min lugg nu, som vanligt tar alltid luggen mer stryk när det kommer till färg eftersom jag alltid tvättar den var eller varannan dag. Det sliter givetvis. Konstigt nog så blev det väldigt mycket mörkare än det brukar bli. Poppy är ju en av de ljusare färgerna. Kanske är mitt hår som verkligen suger åt sig färgen nu när det är så trött. jag vet inte riktigt faktiskt. Annars är jag väldigt nöjd med färgen. Visst det suger verkligen att jag inte ordentligt får bort de rosa tonerna från när jag hade rosa i somras, men det är inte mycket jag kan göra åt det. Nu måste mitt stackars slitna hår får vila. Känns som jag kämpar änlöst varje dag för att få det att ens se bra ut. Undviker helst speglar och exprimenterar med olika benor för att det ska se så bra ut som möjligt. Om några månader, kanske fem hoppas jag att det ska se okej ut i alla fall.

Black stripes

Idag var det med rätt stressigt på jobbet. Man får räkna med det i såna här tider. Så är det varje år.
Mellan jul och nyår är det fult upp.

Var i alla fall ute och shoppade lite på mellandagsrean sen!
Hade egentligen inte tänka köpa så mycket men det går ju inte att låta bli när det finns så himla mycket snyggt så billigt. Fast den här gången blev det mest lite småplock.
Har verkligen velat ha den där snygga bodyn ett bra tag. Visst är inte direkt ett fan av bodys eller så men älskar ränderna, plus att det kan vara bra att ha så tight som det ändå blir till en snygg kjol. Man behöver aldrig oroa sig för att den ska åka upp och visa magen ossv.

Allra först köpte jag ett par hundtandsmönstrade nylon strumpbyxor på H&M. När jag kom ut såg jag senare att jag hade råkat köpa storlek XL. Lite väl stort för min del :O När jag gick tillbaka för att byta blev de även de där underbara prickiga stay ups:en och det galet snygga armbandet som jag redan innan tittat på flera gånger men tyckt vart för dyrt.

me loves it!

Snyyga under. Det var jättelängesen jag köpte underkläder så nu passade jag på att köpa lite smått. Och ett par ordentliga over knees som jag har varit utan sen jag flyttade.

BB Cream

Jag överlevde 9 timmars passet!

Känner mig stolt som jobbade nio timmar idag! När jag kom hem var jag så trött att jag nästan stupade.
Tappade upp ett varmt bad med massa skum och la mig och läste Conan. Mysigt värre.

Just nu ser jag fram emot att min s.k BB kräm kommer komma hem. Det verkar vara ett superbt alternativ till vanlig foundation


Lovar att uppdatera så fort jag får hem om kvalité osv!

Sleepy cat

Nu ska jag ta och sova. Känner mig helt utmattad.
Kollade mig i spegeln innan och jag har fått ett litet jack i pannan där tomten slog i som värst. Det är riktigt ömt och svider lite. Så himla typiskt. Ska ta och titta på south park tänkte jag och somna till det. Trots att det var i våras vi låg och kollade igenom hela serien så känns det som en evighet sen. Lite som i ett annat liv. Just nu skanar jag den tiden mycket. Då när jag var Borås halva veckorna och gbg halva för då hade jag i alla fall tid att träffa de som betydde mest för mig. Nu finns ingen tid för vänner, u-church eller nåt annat. Det är tur att jag har Vickan i alla fall. Vi har haft en fantastisk termin ihop. Utan henne skulle det inte alls vart samm grej att gå bibelskola och praktisera ute i Gråbo.


Bild från när vi ganska nyligen flyttat till Gbg!

Plastikhaar

Beställde en till present till mig själv
Nytt hår från plastikhaar köpt på Odium.
Platikhaar är ju enligt mig ett riktigt bra märke när det kommer till syntethår i extremfärger. Det håret jag köpte sist hade jag ett bra tag och jag älskar att blanda ut riktigt med syntet! Man kan aldrig få upp den tjockleken eller de lockarna med riktigt hår som man får med syntet men har man bara syntet ser det lätt för plastigt ut.

Här är en bild när jag har i håret och det är ganska nytt

Bild från odiumclothing.net

Längtar tills jag får hem det! Men nu är kontoret stängt tills den 4 januri så jag får nog vänta ett tag

Christmas Day

Jag är trött.
Kände redan innan idag, innan jag gick till jobbet, att jag höll på att bli lite småsjuk.
Trots att jag bara jobbade 3 & 1/2 timma var jag helt slut och när Gustav slog mig i huvudet med en enorm tomte bara grät och grät jag. Är jätteöm i pannan och kommer nog få en fin liten bula och ev. blåmärke. Kul.

Annars har julen varit jättefin. Julafton var kanon. God mat, fina presenter och vid halv tolv på natten åkte vi på midnattsmässa i Caroli. Det var hur vackert som helst. Kyrkan var fylld till brädden, de snöade sån där glittrig pudersnö och man blev alldeles varm i hjärtat av den vackra musiken.

Fick en hel drös med fina presenter, bland de absoluta favoriterna fanns de här gogglesen som jag fick från Soot.
De är från
Cyb3rburn, samma ställe som jag beställde min sjukt heta halvmask ifrån förra vintern. Han som har storen heter Andrew och jag vara bara tvungen och maila honom och säga att jag hade fått ett par av Soot och sa att jag hade köpt mask från honom som jag var nöjd med och fick världens sötaste svar tillbaka där han skrev att han kom ihåg mig och att han blev jätteglad att jag gilade sakerna och att han skulle ha svensk tema på jul eftersom hans mamma kom därifrån! Riktigt kul!

Visst är de fina!

Pappa som tomte




Tofflorna är mysigast i hela världen, känns som att gå runt i ett par fluffiga moln. Shortsen är med typ sötast ever! Älskar verkligen söta myskläder!

Lite dålig bild, men fick det här underbara halsbandet med Askungen-tema från topshop från Bunny och Joakim. Det är hur sött som helst!

Fick även den här vågtången som jag verkligen hade önskat mig.
Prövade den med en gång och den gav underbara mjuka vågor.


Vid julbordet







Avslutar med den här bilden på mig^_^

Imorgon blir det mer jobb. Samma tid dock, kvart i ett till kavrt över fyra är ett väldigt soft pass. Ska kanske försöka köpa en ny dator med imorn. Det vore verkligen på tiden!

God jul

Nu vill jag önska er alla en riktigt fin jul!

Snart är det dags för Kalle Anka och jag har precis kommit in från den bitande kylan.
Var ute och skottade upp en mer ordentlig stig till alla små rådjur. De har inte riktigt hittat hit i år och tror det delvis beror på den djupa snön. Sen är det även givet att de är de inköpta sockerbetorna de inte riktigt tycker om. Jag såg spår där uppe men betorna hade de inte rört. Dock var alla morotsbitar jag la ut för någon dag sen helt borta.
Sen passade jag på att skotta upp en ordentlig grop, så jag kom ända ner till gräset och där la jag ut massa morötter och skal och äpplebitar. Blev så oerhört glad när jag såg ett rådjur där uppe innan idag så jag kände att jag bara var tvungen att ge mig ut och hjälpa dem på traven!



Jag på väg ut med spaden i högsta hugg!


Nu har även en hel del klappar hittat sin väg till julgranen!



God jul!

Old and new, oh take me back


Så där har vi även den gamla bilden.
Tänk så fort tiden går, just nu känns det nästan som om dåtid och nutid flyter ihop.
Det är svårt att förklara men ibland känns det som om jag försvinner in i massa minnen och vill stanna där.

Julförberedelser

Det mesta är fixat!
Vi klädde granen nyss och det mesta är städat och fint.
Ska bara fixa lite mer i badrummet sen kan jag egentligen gå och lägga mig när jag vill.

Gustav, jag och Samuel framför den färdiklädda granen.

Tog nästan exakt en sån bild förra året. Haha

Sitter och pillar med lite bilder nu och i bakgrunden står Sagan om ringen på och jag myser och trivs.


Kaos

Idag har varit en av de mest kaotiska dagar jag jobbat nånsin tror jag.
Det börjar med att Gustav och jag kommer dit och det inte finns någon skiftledare på plats. Malin har ganska mycket att göra och har hela Dt:n själv. Alltså både ta emot beställningar i ettan och sen plocka ihop ordrarna i tvåna. Sjukt stressigt och funkar bara när det är väääldigt lite folk. Så vi tar tag i tvåan.

Sen kommer Tishko, skiftledaren in från sin rast och jag får uppgiften att backa kassalinjen och Gurra kassa. Tishko säger att det här är den dagen på året som vi säljer som mest = dagen med mest folk på hela året.
Jag hamnar sedan vid drickan och ska göra drickor åt alla. Inklusive DT:n och det är sjuukt mycket. Colan har tagit slut, den drickan vi säljer mest av och som vi har två spolar av och nu vill alla ha fanta. Den segaste av alla, plus den som skummar mest. Alltså jag var så stressad, huvudvärk och svimmfärdig och titt som tätt fick jag springa ut med massa holdar till sura kunder som fått vänta i tio minuter.

Nu är jag dock hemma och helt slut och nu ska det julstädad och pyntas och granen ska kläs när stackars Gustav kommer hem runt klockan åtta. Gäsp!

Haircolor of mine

Sitter och rensar kameran nu och tittar på ännu mer gamla bilder från i våras.
Blir mega nostalgisk trots att det inte ens är ett år sen.
Tänkte lägga upp några gamla bilder i alla fall. Några har ni säkert sett, andra inte.





Avslutar med en bild från i sommras som jag själv inte hade sett innan. Den är från juli eller nåt, jag och Paul i stadsparken :D Har vaga minnen av att jag somnade på den där kudden sen. Var väääldigt trött.
I alla fall så är jag väldigt nöjd med att vara tillbaka med min gamla vanliga röda färg. Kör dock nu på fire iställer för pillarbox eftersom mitt hår bara blir rosadassig av den färgen. Fire innehåller nog egentligen mer oranga pigment men på mitt hår är det alldelels perfekt just nu!

Golden rings of glory

Älskar klänningen.

Ingen bild på ansiktet idag heller. Vet inte vad det är med det, känner bara att vad jag än gör så ser det fult fult fult ut. Kanske är luggen, eller snarare avsaknaden av lugg.


Kläder kläder kläder

Vilken shoppingdag det har varit!
Jag och mamma sprang runt i hur många butiker som helst och när man inte haft några ordentliga pengar på en termin och inte kunnat handla i butiker så kliar det så i fingrarna!
Men ja la band på mig och köpte bara lite grann.


Det blev den där tighta sammetsklänningen och sen den übersöta lilla volangtoppen! Blev förälskad så fort jag såg den! Fick även äntligen tag på ett par randiga strumpbyxor helt i svart!

Titta på den bara! och visst är det rosetthalsbandet underbart? Jöpte även en jättesöt hjärt-ring.


Eftersom jag fått en avi från H&M borta i gbg och inte fick med mig datorn hem nu över julen så blev det en snabbtur ner med Gustav och pappa. Gustav passade på att övningsköra och jag fick hem ett megapaket! Wii

nom nom nom!

Massa kläder! Dock ångrade jag med en gång att jag valde den koftan i grått och inte svart.
Fick för mig att jag skulle pröva att köpa lite grått med, men den verkar väldigt mysig!

Åh vad glad man blir av kläder! Den där myströjan i färgen puder uppe i ena hörnet är stort som ett hus typ. Så galet mysigt! Det var precis vad jag behövde.

Det här var den efterlängtade favoriten! Den är så snygg att jag dör lite!

Bangs

Saknar min lugg :(
Satt och kollade igenom massa bilder från i våras och då var min lugg jättefin känns det som.
Nu har jag ju bestämt mig för att spara ut den så jag ska verkligen göra det, inte inte inte klippa till den. För så har det vart alla andra gånger jag har velat spara ut luggen. Att jag efter någon månad givit upp, men nu ska jag inte göra det. Bara så ni vet.

I alla fall så ska jag och mamma åka till Knalleland strax och julhandla lite. Är ju egentligen klar med presenthandlandet. Men det finns en klänning jag är lite sugen på till mig själv. En tight sammetsklänning. Långärmad. Jättefin! Och en lite mer oversiezad sammetstunika från Åhlens men har inte råd med bägge och på Kaphal har jag (läs pappa) rabatt så det blir nog den tighta.

Vet inte vad jag ska ha för kjol till min korsett på nyår. Känner attdet börjar brinna lite i knutarna nu.
Hade bestämt mig för en jättefin lång ( i sammet) med snyggt fall men efter att ha letat som en galning och inte hittat den misstänker jag att den finns hos mitt ex Micke. Jag har vaga minnen av att den låg i en påse hos honom vääääldigt länge efter att jag hade haft den på Mono nån gång. Fy så typiskt. Nu vet jag verkligen inte vad jag ska ha :( Hinner ju heller inte beställa nåt som kommer hem i tid.

Dags att klä på sig och borsta tänderna.

Shopping

Man måste få julhandla till sig själv lite med :D


Leggingsen längst ner i hörnet här har jag vart på jakt på ganska länge. De har inte funnits på buy it now hos den återförsäljaren jag först hittade dem på, utan bara på auktioner som oftast gått ut klockan fem på morgonen dagar jag haft skola = Cissi orkar inte gå upp och buda. Sen har de gått för en ganska hög summa. Men ikväll satte jag igång och letade lite ordentligt efter nån annan som sålde dem och hittade :D Glad Cissi!

Min älskade väska från Swimmer börjar ju med sjunga på sista versen. Den är riktigt nött i kansterna och ser rätt skabbig ut. Tyvärr :( det är favoväskan No 1. Hoppas den här kommer uppfylla alla mina behov med.

Christmas tree

Så var man hemma i Borås för att stanna över julen!
Alla paket är inhandlade, blev en sista sväng till Sf idag innan jag tog bussen hem.
Allt är fint inslaget och jag känner mig nöjd med det mesta.

Vi var nere och köpte en jättefin gran med men hjälp vad kallt det är. Det var -17 när vi åkte ut.
Det är ju inte klokt!

Usamimi

Längtar så till min usamimi kommer hem.
Känns som att det var ett bra tag sen den skickades, så den borde egentligen vara framme nu tycker jag.


En usamimi är helt enkelt ett slags hårband med stålståd inuti så man ska kunna böja till det så att det ser ut som kaninöron! Hur sött som helst och givetvis en stor hitt i Japan (var annars liksom)
Jag köpte den svart-vita. Man kan givetvis böja till bandet hur man vill, som en rosett eller platta till banden, det finns flera olika möjligheter, men jag tycker personligen det är sötast om man får till det så det ser ut som öron!

Sjukt sött eller hur?

Julfest med klassen<3

Julfesten igår med klassen var verkligen toppen!
Vi fick låna Markus bror helt fantastiska hus ute på landet och det var såå vackert. Det fanns till och med en massage stol där som jag satt ett bra tag i haha.
Vi började med ett fantastiskt jolbord. Ju mer mat desto bättre när det kommer till jul. Dock så äter jag ju bara prinskorvar och potatisgratäng, men jag åt tills det kändes som om jag skulle spricka.

Efter det var det dags för lite bibelquiz alá Kehn och mitt och Vickans lag vann bägge gångerna. Kan säga att det nog mer beror på Marcus och Markus som var med i vårat lag :P


Sen var det dags för mig att hålla i underhållningen. jag hade förberett en improvisationslek. Jag älskar impro och när det kommer till teater är det verkligen det jag är bäst på. Så jag förberedde för Julfesten en som vi gjorde på Bäckäng med. Den går ut på att en släkt ska fira jul. Så jag tänkte ut olika karaktärer, basfamiljen, mostrar, pojkvänner, kusiner osv. Och satte lite liv i karaktärerna och gav alla varsin grundkonflikt.

Jag var lite rädd att folk skulle bli uttråkade, tycka det var obehagligt men när vi väl kom igång var det hur enkelt som helst för alla att komma in i sina roller. Alla gav verkligen allt och det var sjukt kul att se på. Visst kliade det lite i mig, hade gärna velat vara med själv, men någon måste ju hålla i leken så. Vi höll på en bra bit över en timma och när jag väl bröt sa flera att de hade kunnat hålla på mycket längre. Dock hade konflikterna triggats upp till max i slutet så när vi bröt fanns det inte så mycket mer att spela på. Jag är så glad att folk hade så roligt!


Delar av "släkten" samlade i soffan.

Jag passade på att filma lite i slutet av impron. Just här är det verkligen kaos.

Alltså Vickan är så söt i sitt nya hår att man dör! Ville bara säga det!

Btw så var det någon som frågade hur stargazers fransar ser ut på så tänkte lägga upp en bild på det, inte direkt den bästa, men men.


Pics and stuff

Sa jag att jag hade det sjukt mysigt hos min favorit-Tina i måndags?
Hon fyllde 18 så vi passade på att fira lite. Det blev massa snack och fixning av löshåret hon fick i födelsedagspresent.
Efter vi sytt på clips och haft oss satte vi i det och det blev verkligen skitsnyggt. Svart långt hår är så himla fint ju!

Söta fina Tina!


Lägger upp några få bilder från veckan som gått

Bild från när Vickan klippte sig. Det tog hela två och en halv timma, haha längsta klippningen ever.

´Jag och Vickan innan skolan i tisdags!

Måste bara lägga upp den här bilden jag smygtog på Jean-Pierre på banken :P

Sa jag att jag hann med lite lolimeet i söndags i alla fall? Det gjorde mig så glad. Underbart att träffa vännerna <3

Evelina, Candy och Klara<3

Lilla jag! Kändes jättekonstigt att ha den kappan på mig, den kändes hur stor som helst.

Min andra tand

Nu var sista tandläkarbesöket gjort.

Jag och mamma började dagen med lite shopping!
På Åhlens hade det ett mega bra erbjudande då man kunde köpa 2 par av ardells fashion lashes för bara 100 kr. I vandliga fall kostar ju ett par 70 kr, så det var verkligen ett bra pris. Som flera av er vet så är ju ardell de fransars som jag flitigast använder. Nr 105 som jag brukar köpa klarar jag mig inte utan. De är lika viktiga som som mascara, om inte viktigare faktiskt. Nu passade ja dock på att köpa Nr 116 med. Ett par som är mycket glesare för att ge ett mer naturligt intryck. Annars så älskar jag ju att 105 är så täta.


Liten bild på senaste skörden, la även med senaste paret av stargazers fransar. Jag gillar dem med, med de är ju mer fest över dem, plus att de är mycket svårare att fästa och har en mycket skarpare kant eftersom de inte har en genomskinlig siliconkant som fransarna är fästa på om man jämför med ardells.

I alla fall så fortsatte vi med thai buffé på favoriten Thai silk. Hade nog inte varit där på i alla fall ett år så det var väldigt trevligt.

Nu till tandläkarbesöket. Jag var inte alls lika nervös som förra månaden när jag drog ut den andra tanden. Visst när jag väl låg där i tandläkarstolen fick jag lite hjärtklappning och sprutan i gommen gjorde riktigt ont men en kvart senare var det hela över. Sonia har verkligen varit så snäll mot mig. Nu är då dags att börja betala för besöken. :S Ska skaffa ett sånt där friskvårdsavtal som man har i tre år. Det kostar 140 kr i månaden och då betalar man inget för varken rutincheckar eller lagning av tänder. Visst det kommer svida lite i plånboken men det är det värt med tanke på att ett vanligt besök kostar hela 900 kr annars.

Nu ligger jag i sängen och måste vila den första timmen men efter det blir det tillbaka till Göteborg. Det blir väldigt mycket fram och tillbaka den här veckan.

Anna och jag och konstigheter

Idag fick jag hem ett kuvert på posten.
I det låg det en liten tygpåse med rosa sidenband, ett tryck med en katt på och texten amor.
Ingen avsändare, ingen lapp, brev eller dylikt. VEM HAR SKICKAT DETTA TILL MIG?
Det är nämligen så att det är väldigt få som har min adress i gbg så det känns väldigt konstigt.

Har i alla fall haft världens mysigaste dag med Anna och Bianca på nordstan. Blev en hel del springades i affärer, sitta i kö på swedbank i en halvtimma och så givetvis långfika på favostället Festival. Typiskt nog tog jag inga bilder alls :(

Vi hann dock råka ut för de mest konstiga saker. Jämte oss på bänken i nordstan satte sig en kvinna som började prata med Anna och mig och var mycket trevlig. Hon sa att vi stank, att hon hatade svenskar som oss och kallade oss för luder ett flertal gånger. När jag och Anna reste oss för att gå reste hon sig med och högg tag i kvinna och sa till henne att vi var värdelösa människor och pekade på oss. Det kändes väldigt konstigt.
Sen när vi var inne i djuraffären och Anna skulle köpa små skor till Bianca så gick en sko upp i rök. Alltså verkligen upp i rök. Vi hjälptes alla åt att leta men den fanns inte. Vi fick dock asbra service. Han som hade butiken gav Bianca både godis och vatten och sa att vi skulle komma tillbaka om en halvtimma, han skulle luskolla butiken. Under tiden fick vi ha våra enorma påsar inne hos dem. Så himla snällt!
I alla fall en sjukt mysig dag! Nästa gång ser jag fram emot filmkväll i myskläder. Kanske i de byxorna du köpte idag Anna? Anyway, tack för en strålade dag sis<3

Lägger in den här söta bilden från i våras

Tillbaka

Tänka sig att jag alltid skriver så många fler inlägg med med så lite mellanrum när jag är
hemma i Borås.
Är väl för att jag inte har så mycket annat att göra.

Sitter och tittar igonom bilder från min bilddagbok och läser inlägg här på bloggen från förra året.

Att läsa sin blogg eller kolla på bilder är lite som en resa tillbaka i tiden.
Det är viktigare än alla läsare och kommentarer, just det fakum att jag själv kan få gå tillbaka ibland
.
Sen är jag ju så klart glad över alla mina läsare med!
Åh för ungefär ett år sen färgade jag mitt hår rött igen, pillarbox, efter att ha haft lite olika nyanser i c:a ett halv år. Minns vilken oerhörd tillfredställesle det var. Av alla färger jag haft finns det ingen färg jag , och andra, förknippar mig med.


När jag ser den här bilden blir jag hemskt sugen på rött igen.

Men med tanke på att jag nyss färgat håret och stormtirvs så lär det inte bli någon annan färg på ett bra tag :P

...

Ibland gör det väldigt ont när jag tänker på att jag förlorat en av mina bästa vänner.
Det gör att minnena och bilderna av allt vi gjort alltid är smärtsamma att tänka på och se på.

Whipped Magic

Ingen har väl missat att vi är mitt uppe i favomånaden december
och nu börjar julstämningen inbefinna sig på riktigt!
Julsånger och pynt överallt. Lampor över hela stan och snön ligger glittrande, vacker och vit.
Jag stormtrivs. De senaste dagarna har det desutom inte varit så vansingt kallt som förra veckan då vi var nere på-10 flera dagar i sträck.

Idag hade vi i alla fall sista dagen på praktiken och Vickis och jag hade glitter i håret och vi hade julbord med de söta små ungarna och gjorde julkort och lyssnade på julmusik. Väldigt trevligt. Nu är jag dock hemma i Borås. Ska ju jobba imorn.

Är så himla ledsen över att jag missar årets julmeet med lolitorna på Liseberg. Missade det förra året med.
Även om jag nästan aldrig har lolita nu så har jag lärt känna så många fina människor som jag verkligen hade velat umgås mer med. Men men. Så kan det vara. Sitter inne på lolita secrets och läser. Brings me back to varje söndag på Kortebo när jag och Jonas kröp upp i sängen och läste senaste secretsarna. Det var så himla mysigt. Blir lite sakning nu.
Synd att jag verkligen inte trivs i loli längre. En gång i tiden var det ju min every day klädsel.

Slänger in en av bilderna från den här veckas secret post

Fin dag

Fin dag idag.
Vi hade en härlig lektion i skolan. Sen blev det först SEB som hade ett fantastiskt erbjuande idag.
Om man öppnade en enkel fond eller pansionsfond och satte in fem hundra kronor så dubblade de instättningen till tusen.
Så snälla mamma ringde mig igår och tisade mig om det här och satte över pengar till det.
Sen var vi på Nordea och fixade lite andra grejer och stötte på Jean Pierre. Haha så roligt.

Kom hem senare än väntat och sen har jag färgat håret lite och vi har ätiti popcorn kollat tv och myst.

Imorn har vi avslutning med Juniorerna.
Känns jättesegt faktiskt och jag är inte alls pepp på det. Nu när vi haft avslutning med det andra grupperna hade det vart skönt att slippa åka in imorn. Plus att jag väntar på viktig post och har andra ärenenden och sånt. Men det är inte mycket man kan göra åt det och det kommer säkert bli super mysigt.
Åker antagligen tillbaka till Borås sen imorn på kvällen, ska jobba lördag morgon. Men det blir nog tillbaka på lördagskvällen om allt löser sig!
Mjau!

Kläder

När man vet att det kommer komma pengar


Just nu är det svart vitt, rosa och grått som gäller. Eller för mig är det alltid svart vitt och rosa. Så grått är ju faktiskt nytt för min del.

Purple and pink


En trött tjej i Borås

Jag är klar!!!
Åh det känns riktigt skönt att ha det gjort. Nu behöver jag inte stressa måndagskvällen eller imorn utan kan bara ta det lugnt. Behöver bara läsa igenom och skriva ut men det tar jag och gör imorn när jag är lite piggare osv.
Känns dock som ett riktigt kasst arbete. Känns tråkigt att våran lärare Per inte riktigt gett oss instruktioner över hur vi ska sammanställa arbetet utan bara skrivit upp sex punkter över hur vi ska gå till väga. Arbetsgång: så står det, och sen lite beskrivning, men sen liksom inget om vad det är vi ska ta med. Så jag och Vickan har tex gjort helt olika upptäckte vi när vi snackade om samanställningen. Och då menar jag verkligen helt olika och jag vet ändå inte om någon av oss gjort rätt.

Nu ser jag att klockan är halv ett och jag måste verkligen hoppa i säng omgående. Upp och jobba imorn. Hoppas på lugn dag men söndagar är sällan lugna. På McDonalds alltså.


Trött kisse

Sitter i mina rosa myskläder och känner mig trött.
Har inte jobbat på Mcdonalds på en månad och då är det alltid lite jobbigt första timmarna innan man kommer in i det.
Man är lite långsammare än vanligt och har liksom inte riktigt koll på alls som säljs osv. Extra jobbigt när det var megakaos och en gubbe fick vänta på sin naturella bigmac i över 20 minuter.

Imorn blir det McDonlads igen. Lite längre pass på 6 timmar, men det kommer säkert gå bra. Måste dock försöka bli klar med min interpretation. Jag skriver om "Frågan om skatt till kjejsaren" Det är från Markusevengeliet och handlar om när några fariseer och herodesanhängare frågar om man ska betala skatt till Kjejsaren. Givetvis vill de sätta dit Jesus, men Jesus ger bra svar på tal och det här, dessa fem små verser ska jag skriva 4 sidor om. Hm, gillar inte riktigt läget.

Har i alla fall färgat mitt hår lila nu. Dock en nyan som jag trivs i jämfört med den jag färgade i juni. Ganska mörkt, och sidecuten är rosa. Känns riktigt fräsch. Det röda var så skabbigt och i så himla många nyanser så det här känns bra. Ska försöka ta någon nice bild och lägga upp sen!

Feber

Jag fick feber bara av att höra ditt namn
Du gav mig febrer


Jag vet att jag inte är en konsert människa. Jag insåg det när jag var och såg Deathstars för några år sen.
Innan det trodde jag verkligen att jag var det men sen insåg att jag inte var det.
Jag blir uttråkad. Jag tycker att det är för trångt, folk skriker för mycket, jag får ont i fötterna. hur bra det än är blir jag otålig och vill att det ska ta slut.

Men jag kände att jag bara var tvungen att gå och se Oskar Linnros, det skulle inte ens spela någon roll om ingen ville följa med mig. Jag skulle se honom. De senaste månaderna har jag lyssnat på honom så oerhört mycket. Minst 50 % av mitt musikintag har varit hans platta Vilja bli. Och jag har älskat det. jag har lärt mig nästan alla låtar utantill och har favolåten 25 som ringsignal. Linnros skiljer sig mycket från annan musik jag lyssnar på- Väldigt mycket, men det känns inte som om det spelar någon roll.

Så tja jag gick på konserten. Hade klätt upp mig och kände mig ganska fin och stod lång fram. Nästan längst fram. Vi var lite förvånade över att det inte var något förband så det var lite segt att stå där framme och vänta i över en halvtimma innan han kom ut. Öppningslåten var 25 och jag var i extas. Och han var så sjukt snygg. Så fruktansvärt snygg! Outfiten kändes lite 30 tals inspirerad med gubbkeps och kavalj, senare bara vitt linne osv.
Inte en enda gång hoppades jag att låten som spelade skulle vara den sista. Jag var i extas nästan hela spelningen. Hoppade och skrek och det kändes underbart att kunna i princip alla låtar. Genom eld var fantastiskt framförd.

När han hade spelat sista låten hade han ännu inte kört Från och med du och det kändes väldigt konstigt. Jag hann tänka massa saker, han kanske vill ta död på den, kanske är trött på den eller så kommer det ett extranummer, det borde det väl göra? Och det gjorde det givetvis! Publiken var helt galen när han körde Från och med du.
Det var verkligen en underbar spelning. Han hade väldigt bra publikkontakt, rörde sig bra över scenen. Jag hade vart lite orolig över hur hans röst skulle vara live men den var om möjligen ännu bättre än på skiva och han hade lagom många klädombyten.

senare

Haha vissa sjunger väldigt falskt. Men stämningen var amazing!