Cravings

Känner att en del av mig, efter att ha tittat på bilder på undercut i över en timma, vill, nej kräver att jag ska skaffa undercut. Hm känns lite jobbigt eftersom den andra delen av mig verkligen blir osams med delen av mig som tycker det är snyggt. Jag har alltid tyckt att det är skitsnyggt men är rädd att ifall jag skaffade det själv så skulle jag hata det. Och tänk bara på utväxten, vad jobbigt det kommer bli när man vill låta det växa ut.





Älskar hennes halsband!



vet inte riktigt vad jag tycker om undercut utan lugg, är ju verkligen snyggare md lugg eller sidbena eller vad som helst.

Lägger upp den här mest för att jag gillar designen på tröjan. Hade gärna haft en svart!


Snygg outfit, mindre snyggt hår


Tycker det är jättesnyggt när man färgar undercuten i en anna färg. ja skulle gärna ha min svart eller så!
De flesta bilder är från devianart.com en är från phoobucket.com och några från livejournal.com

Kommentarer
Postat av: Bunny

Jo, när man väl skaffat den så är den ganska jobbig att ångra ;). Nu är jag såklart väldigt nöjd med min men jag är sån att jag låter den växa ut ett tag och rakar av sidorna helt för jag orkar inte hålla på att raka hela tiden.

Postat av: Marshmallow

Jag gillar också både cyberlox och undercut men åååå vad jobbigt det är nu när jag sparar ut min mohawk :/ Det känns inte snyggt och det är ju en del frisyrer man inte kan ha när man har rakat så pass mycket.

Men cyberlox älskar jag verkligen att ha :D

2010-02-05 @ 21:10:57
URL: http://faile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback