A colorfull weekend

Är nu hemma från Göteborg! har haft en supermysig helg verkligen. Måste bara understryka att det inte är jag som färgat håret blått utan Vickan. Hon är jättesnygg i det! Igår hände massa mys, vi hängde bla hos Soot och jobbade på våran "Ostbågsmannen - Dokumentären" film och åt mat på Jensesn oerhört gott. Tjejkvällen i fredags var supermysg med mängder av snacks, dricka och skvaller! På u-church i torsdags ver det lite nya människor med och det blev en intressant diskussion kring psykriatrin i Sverige. Tyckte nästan lite synd om Soot eftersom de flesta för det första hade rätt dålig koll på psykriatrin och den hade de dåliga erfarenheter av den (Och det var ju väldigt tråkigt att höra, säkert sant med och det gör mig ledsen att höra att det är så.) Själv ser jag ju väldigt mycket fram emot att få jobba som terapeut(eller själavårdare som det egentligen heter, men för att underlätta brukar man säga att det är en terapeut utbildning på kristen grund) (som man inte ska blanda ihop med psykologutblildningen, det är två helt olika utbildningar och psykologutbildningen är mycket mer avancerad, man skulle kunna säga att det är lite mer psykolog-light, psykoterapeut däremot kan man utbilda sig till efter man gått en psylogutbildning eller socionomutbildning (som min mamma gjorde)

En bild på Vickan från Jensens. Syns inte jättemycket hur håret blev just på den här bilden, kommer nog bättre nästa helg när vi ska på freakshow!


Maya och Soot - inne i någon djup disskusion tror jag.

Nya favotishirten. Älskar den!

Nu ska ja läsa lite Conan!

Kommentarer
Postat av: Jesper

Kära raring!

Vi kom iofs fram till att vi alla hade dåliga erfarenheter av det men det finns bra psykiatriker. Vi kom fram till att de som inte var bra faktiskt inte lyssnade utan snappade upp ord och gav en övningar medans de bra lyssnar och är mer personliga, de följer upp en. Vi hade dock inte den turen i våra unga år.

Jag hade turen att hitta en själavårdare som gav mig det jag behövde.

Hoppas att vi ses på torsdag!

Kram

2010-01-25 @ 15:46:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback