XP

Nu skickar jag in min ansökan till XP göteborg!
Jag har under den senaste tiden känt det här med Jönköping som ett sten i mitt bröst. Inte just Jönköping men studierna, jag är helt enkelt inte så motiverad som jag hade trott att jag skulle vara. Det är inte så att jag inte vill gå på kortebo eller bli själavårdare men jag känner mig inte pepp på att plugga så jag är rädd att jag bara skulle kasta bort det här året på att vara lat, ha ångest över att jag inte orkar plugga osv.
Så jag tänker söka in till två bibelskolor i göteborg.

För er som inte vet vad en bibelskola är så är det studier på folkhögskolenivå, alltså inte plugg och betyg på samma sätt som högskola/universitet. Bibelskolan inriktar sig givetvis på bibelskunskap men blandar in andra ämne som Själavård, Troslära, Kyrkohistoria, Bön, Ledarskap & tjänande, Relationer och Nutidsförståelse vilket jag givetvis tycker låter väldigt spännande. Jag kommer även söka in till Smyrnas Bibelskola väst men tror att den redan är full (jag är ju lite sent ute med min ansökan) På xp läser man 50 % på skolan och 50% i en församling, där man får hjälpa till med församlingsarbete. Jag skrev att jag helst ville jobba med barn och ungdommar eftersom det är det jag helst gör.
Sen måste ju lägenhet fixas. Tur för mig är att min egen lilla Vixs även ska söka in och vi planerar att flytta ihop i så fall :D billigare hyra, underbar vän att bo ihop med och dagligt resesällskap.

Hoppas hoppas jag kommer in! på våren åker man till egypten två veckor :D
XP drivs av OAS rörelsen som är den mer karismatiska delen av Svenska kyrkan. Som många av er vet så är jag på många punkter kritisk till svenska kyrkan (är ju uppvuxen i frikyrkan) men oas gillar jag skarp plus att jag tror att det kan ta död på en del av mina fördommar om jag får jobba i en svenk kyrklig försammling(haha för några år sen hade jag aldrig trott det om mig själv)

Kommentarer
Postat av: mitsukai

håller tummarna för dig!

Postat av: Jonas

Jag tror du skulle passa jättebra på bibelskola! :)

Kul att du ens funderar över Svenska Kyrkan! Redan förra året var ju det otänkbart!

I höst flyttar ju jag till Hjo och då vill jag att du kommer på besök någon gång! Det är ju inte jättenära Göteborg men närmre än Norrköping iallafall!

Kram!

2010-06-28 @ 16:56:37
Postat av: Sabina

Lycka till, hoppas du kommer in på det du vill ^^

2010-06-29 @ 05:41:24
URL: http://sabinabakar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback