Borås

Hemma i Borås en sväng för jobb mat och trevligt sällskap.
Hade underbar dag igår. Verkligen den bästa på länge.
Älskade älskade Ammi Amster kom på besök och vi hade galet kul ihop med Vickis, Soot, Anki, Bunny, Joakim m.fl.
Det var verkligen en toppen förfest hos Bunny och Joakim med både gamalt och nytt folk. Var så härligt att träffa Svanis och Bea igen. Vi ses allt för sällan tycker jag :(

Sen var freakshow en av de bästa ever! Jag hade så grymt kul. Ville verkligen inte att kvällen skulle ta slut. Så himla mycket härligt snyggt och galet folk. Önskar ja hade lite bilder men tog inte en enda. Ammis kamera var dock fylld av bilder, men främst på henne själv när hon rammlar runt bland löven utanför bunkern, haha. Ska försöka leta reda på lite bilder förr eller senare.

Det var rätt segt att gå upp på morgonen sen idag, trött och med huvudvärk åkte jag och Amster iväg till centralen. Jag skulle jobba klockan kvart i tolv. Men så går det ingen buss. Ni anar inte hur arg jag var, det är inte första gången sj fuckar upp på det här sättet för mig. Så fick ju ringa jobbet och säga att jag blir en timma sen. Fick sitta en och en halv på centralen, skönt att Ammi var med. Äntligen fick vi lite egen tid att bara prata. Skulle egentligen behöva en hel vecka med henne och bara prata prata prata.

Haha ni skulle se hur jag ser ut nu, sitter i en enorm lång randig tröja, till det har jag en ful grön gul hippieliknande långkjol som jag fick av Maria Skoglund när jag gick i fyran. Det är ett av de fulaste plagg jag äger men tyvärr också ett av de mer bekväma så jag har på mig den ganska ofta när jag är hemma.

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Sv; Jag gillar det :D Känns lite väl stylat ibland kanske, men jag tycker de är grymma! Vad tycker du?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback