matpaus!

Om nom nom!
Har tagit en liten paus i plugganet och stekt lite falukorv och gjort couscous till! Tråkigt bara att jag inte har någon turkisk youghurt till. Ska sitta mellan fyra och fem sen och plugga och sen får vi se hur det går. Känner mig helt klar med den ena boken men behöver gå igenom Inifrån mera.

Tröttdag

Igår när jag gick upp och behövde ge mig av för att handla var det så sjukt mysigt att hoppa ner i mina ganska nyligen hemkomna uggs. Det är dock så sjukt osmickrande för fötterna. De blir breda och jag kände mig lite som big fot. Plus att det kändes väldigt omatchande till min kappa med. Men men skönare skor har jag nog aldrig haft. De är fodrade med svart fluffigt mysigt tyg, ugefär som på mina übermysiga vantar :O

Var nere en sväng på shock sen och införskaffade sista detaljen till min outfit!  Ett stort vitt ben att ha i håret!
Hoppas alla hade en riktigt kul kväll igår.

Idag är jag trött. Ska försöka komma igång med pluggandet så snart som möjligt. Imorn ska jag träffa min lärare John från Kortebo och göra den sista uppgiften jag har i själavård muntligt. Även om jag läst böckerna är jag rädd att jag inte ska kunna ordentligt så det känns som en bra idé att läsa på lite extra och skriva ner saker som berör mig! Särskilt jobbigt känns det med boken Inifrån eftersom jag läste den i juli.
Började i alla fall dagen med ett varmt skönt bad. Hela vattnet blev rosa pga av mitt hår :O kändes som om jag låg i hallonsoda eller något.

Design

Jag fixade bloggdesignen alldeles själv!
Känner mig lite stolt faktiskt!
Nå tycker ni det duger eller?

....

Klippte min lugg för kort :´(

Would you kindly


Jag älskar den här bilden! Bunny som fixat den så klart. Det var en riktigt kul fotografering och det blir ju extra kul när man blir nöjd med resultatet! Blir dock galet pepp på att spela Bioshock varje gång jag ser den! Ja, alla ni som spelat bioshock fattar vad jag menar. Har ni inte spelat det - gör det. Det är det bästa spelet i världen.
Har btw bett Vixs fixa en ny blogg design med den här bildern som header! Så det kommer väl så snarast. Ska bli spännande!
Nån mer än jag som gillar bdbs utsmyckning med söta små fladdermös och gravstenar? Jag önskar man kunde ha det året om!

Mjau

Gjorde den här innan

Ser ni vilka det föreställer?

Det är i alla fall, Bunny, Joakim, jag, Soot och Vix! Fast Vickan fick helt blått hår för man kunde inte göra tvåfärgat och Soot fick inget rött i håret :(

Nails

Ni anar inte hur trött i fötterna jag är efter dagens arbetspass!
Helt sjukt trött. Fötterna är trötta som få men jag tror att vi fick cso! Och fick vi en bra så kommer alla som jobbade få biobiljett! Det känns ju inte helt fel

Tittade in på söta Beccis
blogg innan och fick se att hon hade lagt upp en tutorial på hur man gör sina egna acryl naglar! Det är ju något jag har varit sugen på hur länge som helst. Då får man liksom exakt så långa naglar som man vill ha i exakt den nyansen man vill ha :D
Så jag slängde ihop en egen liten lista på saker man behöver och som man kan köpa på ebay för under hundralappen!



Först och främst så behöver man ju acrylic liquid, det är det som utgör basen, sen om man inte vill ha naglarna helt genomskinliga, så får man blanda ut med glitter i valfri färg. För att naglarna ska kunna bli längre än ens egna behöver man nail formers, finns både som sticker och som såna som går att återanvända. Jag skulle föredra såna som går att återanvända (se bild i mitten) och sen är det en del annat smått och gott som behövs. Men är ni sugna så gå in på Beccis blogg, där står det väldigt utförligt hur man gör, men bilder och film, annars kan man ju kolla youtube. Och ska ni handla från ebay; sök på saker som acrylic liquid, acrylic powder, acrylic brush, acrylic primer osv!

Jobba

Nyss hemkommen från jobbet!
Riktigt tufft pass idag måste jag erkänna.
Var full rush fram till kl fem och då hade jag blodsmak i munnen och kände mig både svim och gråtfärdig. Men sen gick de sista timmarna bra ändå. Bävar mer inför 9 timmars passet imorn.
Åh måste bara berätta att fina fina Clara på mitt jobb med gillar Murakami! Blev jätteglad! Så vi snackade en hel del om det och bestämde oss för att gå på Norwegian woods när den kommer till Sverige! Det är ju egentligen den boken jag tycker minst om men jag måste hålla med Clara om att den nog kommer göra sig bra på film! Till min stora förvåning hade hon lite svårt för Kafka på stranden. Ni vet den underbara boken jag läser nu! Men sånt kan ju vara lite olika. Åh hoppas vi kan gå på premiären! Det vore så himla kul. Ska försöka se när den har världspremiär!

Har nästan fått hem alla saker från 20 listan nu! Det saknas bara ett tio pack med lösfransar nu! Fick hem bältet jag beställde 9 sep. Segaste frakten ever nästan, men skönt att få hem det. Det var jättefint. Sen fick jag även hem min ögonbryns trimmer! Hade ju egentligen tänkt be Bunny göra det på mig men jag kan ju inte vänta så prövade den med en gång själv. Det var ju inte precis min bästa idé. Blev lite ojämt, men ska be Bunny rätta till det! Vet att jag vart dåligt på att skriva rewievs, men det har helt enkelt inte funnits tid till det. Det tar mycket mer tid än man tror. tar runt en timma att skriva en rewiev. Blir lika förvånad varje gång:O

Aj aj aj

Brännde örat på plattången :(
Och hatar hatar hatar csn!!!!!!!

Nu drar jag ner på stan och sen ikväll blir det take off i Gråbo! Hoppas det blir mysigt. Ska bli kul att spela tv-spel med kidsen. Hoppas många av konfirmanderna kommer. Maow!

Weekday

Mjau!
Har så sjukt ont i ryggen just nu. Har haft det ett par dagar, det är verkligen jättejobbigt.
Väntar med spänning på att få se hur bilderna från sessionen med Bunny blev! Hon håller på med ett arbete om korsetter och ville ha mig som modell. Wii! Tror det blev en hel del snyggt, lackskor, korsetter, armehattar, jag menar det kan inte bli bättre än så!

U-church ikväll. ska bli mys. Håller dock på att bli sjuk. Tråkigt nog, magen värker, huvudet bultar och jag är massa snuvig. Så segt eftersom jag ska jobba i helgen. Såna där jobbiga nio och sju timmars pass. Hoppas verkligen inte jag blir så sjuk så jag inte kan jobba. Behöver verkligen pengarna.

Påskalammet

Martin, prästen i Nya Lundby har vissa speciella drag, det här är ett av dem. Han tog med oss ut på backen där han "slaktar" ett gosedjur. Detta var när vi fick undervisning om nattvarden.

Det är på 4.30 som det egentligen börjar. Vet inte om det syns så bra men det som händer är att Martin har gömt en flaska med sylt i djuret som han trycker på när han skär av halsen. Lite väl groteskt för min del egentligen.

Jag har solen i ögonen och ljuset är lite skumt. Det är därför mitt ansikte ser helt förvridet ut.


Pic post!

Så nu har jag vilat lite.
Ätit riskaka, färgat om luggen (som var mer eller mindre rosa efter att jag hade tvättat håret) pillat lite med bilderna vi tog på lägret osv.

Tänkte visa några av dem i alla fall. Tyvärr har jag inga bilder alls från den spexkvällen. Jag och Vickan höll i en jätterolig tävling som heter Tippen. Det är som en tipspromenad fast utan promenaden. Ungdommarna fick svara på frågor om oss ledare. Ex på frågor var: Vem är mest blåst? a, cissi, b Vickan, C Martin osv. De dom inte visste var att facit skulle avgöras genom enklare tävlingar för varje fråga. Som tex frågan vem är mest puckad? Den avgjordes genom att tre av ledaran fick halsa en pucko, den som var klar först var mest pucko, i det här fallet Martin, och de som hade ringat in Martin fick rätt på den frågan! Efteråt var det jättemånga som sa att de hade tyckt det var jobbigt att svara eftersom frågorna i viss mån var ganska elaka. De visste ju inget om de kommande små tävligarna :D
Men jag hoppas Andreas tog några bilder. Jag och Vixis kom indansande till My Cool och fick hoppa runt en stund på scenen innan vi drog igång. Måste erkänna att jag trivdes väääldigt bra och kände mig väldigt trygg på scenen!


På väg! Notera att Simeon är den enda som tittar in i kameran



Älskar den här toppen! Den är verkligen så himla mysig, tyget är hur nice som helst!


Vixis!

Fick inte ha med Vickans ansikte på den här bilden men man kan väl säga att vi var lite väl trötta, glada och flummiga när vi väl hade kommit fram efter den långa resan.

På lördagen hade vi vårat tjejmys och jag måste erkänna att det var riktigt lyckat!

Vi hade ansiktsmasker som innehöll choklad. Det luktade verkligen hur gott som helst. Man ville bara äta upp det. Kändes väldigt fräscht med. Finns att köpa på H&M för en tjuga!

Pretty girls!


Hemresa!
Vi satt framför Gustav och Simeon! Blev en hel del mjauande och snack om I Annelie! Och en hel del annat med för den delen. Åh vissa ungar är bara så söta så man vill äta upp dom :D

Lärjungagården

Phu, har precis kommit hem från konfalägret nu.
Ni minns kanske att jag inte var så jättepepp på att åka i fredags och visst det var tuft men jag har verkligen haft det helt lovely!
Det är liksom en välsignelse att få vara med konfirmander, även om det är jättejättejättejobbigt ibland. Speciellt när man är nattvakt och får vara uppe till klockan halv tre för att ett visst rum vägrar att sova fast det ska vara tyst klockan tolv eller när man försöker få dem att lyssna och nästan får skrika sönder sin röst innan de blir tysta i samlingslokalen så är det ändå värt det för de där fina stunderna när man kan sitta ner och snacka med dem elelr bara hänga eller utbyta åsiker osv.
Det känns äntligen som om vi börjar lära känna dem. Innan har dom känts som en homogen grupp där det har varit svårt att urskilja några individer men nu har man lärt sig namnen på nästan allihopa.

Haha det är nästan så man ser fram emot konfan nu! Jag tror och hoppas att det kommer bli ett bra år. Ska försöka lära känna och älska varje unge! Hoppas vi kan lära känna dem even more  genom skolan med!

I alla fall så var det ett toppen läger. 40 ungar och över tio ledare var vi som åkte till Lärjungagården utanför Örby! Det har varit oerhört långa dagar med väääldigt lite fritid, schemar var verkligen fullspäckat.
Orkar inte skriva mer nu men kanske kommer upp lite mer sen. Ska i alla fall få upp de få bilder jag tog  idag!

Konfaläger och sånt

Fick ett ryck och prövade att logga in på ett av de oskydade nätverken som finns tillgägliga.
Det gjorde vi en del när vi precis hade flyttat in eftersom vi inte hade internet då men sedan när jag testat det efter att vårt internet dog så har det inte funkat men nu när jag gjorde det så funkade det!
Så nu ska här kollas mail, bloggar, forum m.m :D

Det var så mysigt att ha u-church här. Vixs och jag fick värsta rycket när vi var och handlade innan och köpte butterkaka, massa småkakor och tårtbotten så vi skulle kunna göra en fin u-church tårta! Vad lätt det är att slänga ihop en snabb-tårta egentligen! Och gott! Vi hade massa krossade maränger i, älskar verkligen det:D

Efter en hel dels letande lyckades jag även hitta ett par specifika fransar från ebay som jag letat efter ett tag. Det är ju ibland som man letar efter en nål i en höstack.
Men i alla fall, i våras köpte jag ett tio pack med fransra som verkligen var skitsnygga. Lite svårapplicerade men när de väl var på var de verkligen snygga! Det är nog de fransarna som folk frågat mest om vart jag har köpt dem. Egentligen är de inte så unika, ganska basic vardagsfransar men i alla fall. Helt plötsligt gick det där packet bara upp i rök. Jag letade som en galning men det fanns ingenstan. Visste att jag hade ett par liggandes hemma i borås som jag plockade upp senast när jag var där men lyckades paja dem efter någon veckas användning då jag skulle ta bort lite lim men lyckades få med ett helt gäng med fransar. De går att använda ändå, men det är inte så där jättefint.

Men i alla fall, skulle då försöka leta upp de här fransarna på ebay igen då. Eftersom det hade gått mer än 60 dagar så fanns ingen historik kvar över mina inköp så jag började kolla på feedbacken. Ni vet kollade vilka items man hade köpt. Men eftersom jag inte minns när exakt jag köpte dem tog det extremt lång tid eftersom man bara har ett serienr som man får söka på och se vad man får upp. Så då kollade jag i min blogg, månad efter månad, eftersom jag visste att jag hade lagt upp en bild på asken när jag fick hem den! Och tillslut lyckade jag. Lagom tråkigt för er att läsa men tänkte i alla fall länka till fransrana eftersom det är så många som frågat efter just dessa!
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220596975379&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

Imorn åker jag och Vickan på konfaläger med konfirmanderan i Gråbo. Är inte jättepepp just nu men hoppas det kommer bli trevligt. Känner väl kanske att jag inte är världens bästa konfaledare. Trvis mycket bättre bland de små barnen och "klickar" mer med dem på en pedagogisk nivå eller vad man ska säga. Ska dock försöka ta lite bilder när jag är där så ni får se.

Over and out!

Internet nere

Vårat internet ligger nere just nu, det är därför det är så sjuuukt dåligt med uppdateringar.
Har just nu gått låna Elisabeths men det är väldigt långsamt. Tänkte mest jag skulle skriva det så ni vet varför jag inte är aktiv just nu. Vi ska ringa levernatören så fort vi får nr från Elisabeth.

Praktik idag då. Tina är inte där så vi kommer ha en vikarie, det är en kille som gick XP för några år sen så det ska bli trevligt!

Har fått hem en hel del saker med som det ska skrivas om. Dock inte allt på 20 sakers listan men en del. I måndags fick jag hem tre paket och två avier! Ah en sån lycka

Trevligt värre!

Fick bla hem de här skorna

Dom är s mysiga! Tyget är stretchigt mjukt fake mocca och de har ingen stadga så man kan välja själv vart på benen man vill ha dem, lite som sockar, de går att dra upp och ner efter behag! Me like. Blir ju lite som en sko med flera möjligheter!




Två lite dåliga mobilbilder, ifall ni skulle glömt hur jag såg ut eller så :P

Priset

Tillbaka från årliga svänngen nu då:D

Blev lite förvånad för det var ny ägare på bokhandeln när vi kom ner. Men han var jättetrevlig och hade lagt fram vinsttippade författare och ställt fram radio och sånt där. Så vi stod där och väntade spänt! Tyvärr vann ju ingen av de jag hoppats på (Murakami, Munro, Oates) utan istället vann Mario Vargas Llosa från Peru. Ska bli intressant att läsa. Har inte hört talas om honom innan faktiskt men han är tydligen ganska välkänd.



Titta vad vi hittade för header på nobelprisets hemsida :O Pappa och mamma var ju där uppe i sthlm förra året, mamma blev intervjuad av Svenska Dagbladet t.o.m! Lite kul faktiskt!

Nu blir det ganska snart tillbaka till Gbg! Ska packa ihop lite och sen bär det av. Åker nog hem emellan innan u-church. Ska bli så mysigt med café. Två gånger på en och samma dag, det är precis vad man behöver i hösrusket.

Tandläkaren

Blä hatar att gå till tandläkaren.
Det gör ont och man har massa saker i munnen. Obekvämt och folk pratar med en samtidigt som man ligger ner med nåt i munnen. Men jag har i alla fall en bra tandläkare och skötare. Tror dom gillar mig :P

I alla fall. Jag sköter mina tänder bra. Jag borstar tänderna minst två gånger om dagen. Är faktiskt så nojig att jag ofta gör det oftare. Fast jag vet att det inte är bra, det sliter på emaljen och allt. Jag har flourskölj, flourtabletter och använder tandtråd. Småäter inte mer än någon annan. Men har ändå 9 tänder som ska lagas. På en vecka. tre tider, tre tänder per gång. Det är orättvist. Det är samma med min bror Gustav. Han är med jättenoga. Mer nogrann än mig och han har med massa problem medans våran yngre bror Samuel, som sköter sina tänder asdåligt inte har haft ett enda hål.

Nu blir det snart stan med mamma! Ska bli jättespännande att se vem som tar hem priset. Läste i BT att Murakami är deras favorit. Härligt! Samma här. Åh hoppas verkligen han får det, han förtjänar det verkligen.


Bild från ettrummedutsikt.se

Praktik praktik praktik

Mjau mjau mjau!
Hemma i Borås en sväng nu!
Ska till tandläkaren imorn halv elva så jag åkte hem idag efter praktiken. Sen ska jag och mamma gå på Waynes Café och lyssa på vem som får Nobelpriset i litteratur! En liten tradition vi har, det är jättemysigt. Vi har tom kommit med i tidningen två gånger. Haha. Själv hoppas jag på Haruki Murakami. En av mina absoluta favoriter. Någon alla borde läsa faktiskt.

Lååång dag idag. Vi åkte till Gråbos högstadium. Det är ju där vi hänger några timmar varje vecka för att typ vara sociala med ungdommarna. Tja, vad ska man säga om det. 13-15 åringar är väääldigt svåra att relatera till. Många är typ som...djur? I alla fall så hoppas jag att vi kommer få en bra realtion med dem förr eller senare. Många är ju lite för blyga eller fnissiga för att prata med oss. Andra (läs killar, 15 år) ska visa sig coola eller stöddiga och ställa frågor eller ha sig. En kille frågade bla om jag var efterbliven när jag sa att jag var piratpartist.

Sen är det dags för minorerna. Det är det roligaste på hela veckan men det absolut mest slitsamma. Barn i dne åldern är så sjuukt vilda och har så vansining mycket energi. Det är helt galet egentligen.

Det här är Emelie! Hon har världens crush på mig och är sötast i världen. Idag berättade hon att hon tyckte om mig mer än sin mamma och pappa. Vill sitta i mitt knä hela tiden och springer efter mig. Som när jag frågade om hon ville gå och rita så näää det ville hon inte, spela boll i gympasalen då? Näää, vill inte. Vad vill du då? Jag vill bara vara med dig, säger hon och drar i min tröja. Så söt. När det var dags att åka hem blev hon nästan gråtig och ville inte alls följa med sin mamma hem. Att man kan vara så liten och söt.

Shoes

Kvällen cravings!





Snygga va?
Om jag får csn ska jag köpa alla tre
!


Red shades

Massa hårfärgning ikväll! Har precis lagt i Vixis blekning, sen ska hon ha i både vit toning och blått och rosa :O Kommer nog bli megapretty!

Vi var nere på stan en sväng efter skolan idag. Skaffade lånekort för gbg och sprang runt och letade efter en lagom söt enkel kofta men hittade inget jag ville ha.

Blev det här istället

Välbehövd ny färg (men köpte en burk för lite så får kila ner och köpa en till imorn innan praktiken) och ett par supersöta strumpor! Har kollat in dessa så många gånger men det har aldrig blivit av att jag köpt dem men nu när de fanns på rea slog jag givetvis till med en gång!
Senare ikväll kommer äntligen nästa avsnitt av I Annelie! Längta längta! Och imorn kan jag förhoppningsvis se nästa avsnitt av Gossip Girl! Wonderful!

Ni vet i paketet som min skinnjacka låg i, när jag skulle slänga påsen så låg det även ett par mini string i spets där i! Haha hur kul var inte det? Att det liksom skickade med det! De var jättesöta och så men det kändes ändå lite weird. Men freebees uppskattas ju alltid

Dag 15

Åh nu har jag äntligen fått hem min skinnjacka! (fejk läder såklart) och den är myket snyggare än förväntat!
Fick ju pengar av mamma till den här och det var verkligen i valet och kvalet om ja skulle köpa den eller inte. Tänkte att för 150 kr får jag väl hem något som ser ut som skit med tanke på att skinnjackor ofta kostar 400 och uppåt.

Men i alla fall, nu har jag fått hem den och den är verkligen sååå snygg! Den är dock lite tightare än vad som beskrevs. Jag köpte en M/L (för dey fanns ingen S alls, det var enda storleken de hade) och var lite orolig över att den skulle vara förstor eftersom den skulle kunna ta runt 90 cm i bröst, själv har jag ju knappt 70 och vill inte att det skulle se dumt ut, men den är nästan tight över brösten och särskilt över axlarna. Sen är den ju inte så varm heller. Knappt fodrad alls, men innertyget är skitsnyggt i grått leopardmönster. Dragkedjorna är gulfärgade!

Jag köpte den från
treasure box som säljer lite allt möjligt i klädväg, yttekläder, underkläder, maskeradkostymer, korstter (dock bara med plastskenor så det är inget jag kommer köpa men finns en hel del söta för er som inte bryr er om mi har stålskenor eller inte, kostar bara 16 dollar) och en del annat.

Stockbild och min bild! På bilden har hon ärmarna uppdragna, kollade noga hur långa ärmarna var innan jag beställde. Ville verkligen inte ha en med trekvarts ärmar. (Ammi glömde säga att du glömde dina armband här, jag lånade dem lite, hoppas det är ok :P)

 

  • Pris: Fem av fem! Det här är antagligen mitt bästa köp. 75 kr är inget för den här jackan.
  • Frakt: Jackan kom hem på 15 dagar och det är helt okej ju. De skickade varan samma dag som jag betalade vilket jag tycker är jättebra service. De skickade den med REK så fick gå och hämta den på tempo.
  • Fraktpris: Fraktpriset var lika dyrt som jackan men då fick jag även tracking nr. Upplever säljarna som väldigt seriösa. Amtagligen hade den här jackan kunnat kosta lika mycket att frakta inom Sverige med.
  • Kvalite:Tror det är ganska "vanlig" kvalité. Ungefär som H&M, bara att den inte var fodrad. Lite synd för det gör ju att jag inte kan använda den förens till våren och kanske lite nu på hösten. Idag var det lagom kallt för den här.
  • Service: Inget att anmärka på.

Jobb och fransar och sånt

Hemma i lägenheten igen!
Haft en ganska bra dag. Jobbade ju större delen av dagen och det gick bra. Jag och en tjej som heter Clara stod i ettan typ hela passet. Var jättetrevligt. Har inte jobbat så mycket med henne innan men hon var verkligen kul att jobba med!

Hade lösfransar idag på jobbet. Hittade ett par hemma som jag inte hunnit använda så mycket som jag tycker är skitsnygga så jag var jättesugen på att ha dem på idag. Känner mig alltid lite freaky när jag har det på jobbet. Känner mig såå mycket snyggare men vill inte att folk ska tro att jag är konstig. Jag fattar grejen, att folk undrar varför man har fransar på McDonalds. Visst det är ingen som ifrågasatt eller så men det känns alltid som att jag måste försvara mig i alla fall.

Jag tror att det beror på att fransar är något som folk generellt förknippar med fest och uppklädnad. Något man har när man vill vara extra fin. Men eftersom jag i princip alltid har det på en daglig basis så är det inte alls förknippat med fest för mig, därför känns det naturligt för mig att ha det i de flesta situationer.
Brukar känna mig mycket bekvämare när jag har lösfransar men i vissa fall kan jag känna mig obekväm. Snygg -  men obekväm. Har ibland känt lite så i nya klassen. Men inte så mycket. Tror lite det beror på att ingen ens kommenterat att jag har lösfransar. Det är rätt skönt. På Kortebo minns jag att en hel del ändå kommenterade och sa att det var snyggt och så men jag känner mig som mest bekväm när ingen ens påpekar att jag har det.

Nu har jag skickat in min ansökan till CSN igen! Lyckadas (tack vare en viss Vixkatt) att fixa e-leg och sen var det bara att ansöka på internet så nu är betyg och allt bifogat. Känner mig nöjd och hoppas på pengar så fort som möjligt.

Sitter med hårfärg i just nu. Blev lite pillarbox. Kommer ju inte alls bli så ljust och bright som innan men känns skönt med en lite mörkare röd färg. Det är precis vad jag vill ha just nu.

Skola imorn. Sova snart.
Mjau.

Picture post!

Dags att lägga up lite bilder!

På torsdagen var jag Bunny och Vixs på Kimono fusion. Det var jättemysigt men jag var ledsen att vi missade invigningen. Hade vart kul om man hade vart där när det var lite mer folk. När vi var där var det nästan tomt. I alla fall så hade vi klätt upp oss i lolita för att komma i rätt stämmning :D


Vickis!

Bunny!

Jag

Blev lite smått förälskade i den här<3

Och den här peruken ville jag ta med mig hem! Älskar nyansen!


SEnare på kvällen for vi till u-church! Vi skulle vara hemma hos Josh och Jesper i deras nya fräscha lägenhet, men det var ingen av oss som egentligen visste vägen. Så när vi hade gåt av var det dumt nog jag som ringde och bad om vägbeskrivning. Det slutade med att vi gick åt helt fel håll och fick gå i 45 min istället för tio. När vi kom fram vi både jag och Vickan så varma att vi mer eller mindre slet av oss alla underkjolar och blusar osv. Våran klasskompis Markus hängde med och det var supermysigt! Blev en ganska lång kväll med massa snack och massa fika!

Dumt nog tog jag inga bilder alls från invigningen på Kawaii men hur som helst så var det väldigt mysigt!

Här är en bild från innan cave!

Jag och Bunny på bussen!

Vickan och Björn!


Daddy

Fick det här av pappa idag!
Ebay så klart :P




S
ärskilt scarfen ser jag fram emot att få hem!

Night-time

Hade verkligen sjuukt underbar dag igår!
Ingen praktik så jag sov till halv tolv. Sen en snabbis på Nordstan och fixa sig inför Kawaiis invigningsfest! Det var så sjukt mycket människor där och de bjöd på massa massa godsaker. Eftersom jag inte skulle handla något och de var så trångt grattade jag mest Jennie till de nya lokalerna och kollade igenom sortimentet. Är ett och annat jag är sugen på måste jag erkänna. Var i alla fall massa söta människor där.

Sen hade vi en sjukt mysig förfest med massa härliga människor! Bunny hade köpt rosa cider till oss som var jättegod och vi åt pizza och bara hade det jättetrevligt. Sen synthcave var awesome! Blev verkligen girls night out + Björn, eftersom varken Soot eller Joakim följde med ut. Men det var massa snygga människor och bra musik och mest aweseome lokal för fest. Jag älskar verkligen att festa på berget. Känns så himle hemtrevligt på något sätt.

Men det var väldigt jobbigt att gå upp på morgonen sen. Kanske somnade runt fyra och sen skulle jag upp till Borås för att jobba på McDonalds. Hade dock ett väligt soft pass. Carol var snäll och lät mig sitta i ettan :D Halva passet tog jag bara emot betalning och resten av tiden satt jag själv. Var skönt att det bara var fyra timmar. Imorn ska jag jobba sju och en halv timma och det känns jättejobbigt. Främst för att jag ska tillbaka till Göteborg sen på kvällen. Har en avi som väntar på mig där.

Gha, har jobbat massa med att fixa e-leg utan att lyxas. Så himla jobbigt. Så det får bli till att skicka in per post i alla fall. Kommer ta mycket längre tid men men det finns inget annat jag kan göra just nu.

csn

HAR FÅTT MITT BETYG FRÅN KORTEBO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det bara att skicka in till csn snabbast möjligen och sen kan jag få studiestöd som alla normala människor.
Bye bye fattigdom :P

Känner mig rätt duktig som satte 15 p på en helg. Men stort tack till pappa som hjälpte mig och mamma som peppade mig. Utan dem hade det aldrig blivit av<3<3