Red shades

Massa hårfärgning ikväll! Har precis lagt i Vixis blekning, sen ska hon ha i både vit toning och blått och rosa :O Kommer nog bli megapretty!

Vi var nere på stan en sväng efter skolan idag. Skaffade lånekort för gbg och sprang runt och letade efter en lagom söt enkel kofta men hittade inget jag ville ha.

Blev det här istället

Välbehövd ny färg (men köpte en burk för lite så får kila ner och köpa en till imorn innan praktiken) och ett par supersöta strumpor! Har kollat in dessa så många gånger men det har aldrig blivit av att jag köpt dem men nu när de fanns på rea slog jag givetvis till med en gång!
Senare ikväll kommer äntligen nästa avsnitt av I Annelie! Längta längta! Och imorn kan jag förhoppningsvis se nästa avsnitt av Gossip Girl! Wonderful!

Ni vet i paketet som min skinnjacka låg i, när jag skulle slänga påsen så låg det även ett par mini string i spets där i! Haha hur kul var inte det? Att det liksom skickade med det! De var jättesöta och så men det kändes ändå lite weird. Men freebees uppskattas ju alltid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback