Dag 18

Idag har jag äntligen fått hem sminksetet jag beställde för ett ganska bra tag sedan nu!

Jag beställde denna från
Jackmakes som just nu faktiskt inte säljer något annat. Men han/hon har i alla fall toppbetyg på de varor som sålts, verkar mest vara smink så ni kan ju hålla ögonen öpnna! Just denna kostade bara runt 50 kr och frakten var gratis så det är ju inga stora summor vi snackar om. Skuggorna är väldigt små, något jag mer eller mindre hade räknat med, men för de färger jag använder mest (svart, vitt, grått) har jag ju redan lite större skuggot så det var ingen fara. Att frakten dröjde så länge som 18 dagar är ju lite irriterande men egentligen inte säljaren fel. Han skickade det redan dagen efter jag hade betalat så det är troligt att paketet har legat stilla i något land ett tag och väntat på att få komma vidare eller legat inne och väntat på att få ha genomgått tull, det kan med göra att det tar exta lång tid att få hem sakerna. Jag blir nästan lite sur på folk som klagar på säljarna över att det tagit en månad att få hem sina saker -  de är nästan aldrig deras fel! Men sen förstår jag givetvis frustationen över att inte få hem sina saker på så länge. Jag har själv gått och vart irriterad över att det tagit så oerhört lång tid att få hem det.


Stockbild finns att se här
Den kom inpacketerad i bubbelplast och det söta fodralet som vi ser på första bilden. Alla skuggor var hela, något jag var väldigt nöjd med. Det är alltså 21 ögonskuggor, ett puder, två rouge och fyra läppglans samt en spegel och två borstar, en för ögon och en för kinder.

  • Pris: Fem av fem stärnor. En sån här sak hade nog kostat minst en hundralapp i en sminkbutik
  • Frakt: Lite för länge enligt mig
  • Fraktpris: Gratis, bättre kan det inte bli!
  • Service: Har inte behövt samtala med säljaren, men allt har ju uppenbarligen gått bra
  • Kvalité: Verkar vara bra, testade lite granna och det ser fint ut. Kan inte säga något om hur länge de sitter på ögonlocken men kan återkomma med det någon gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback