Soft jobb

Har antagligen haft det mest softa arbetspasset någonsin.
Jobbade mellan 14-17.15 och satt på en stol i ettan (där man tar emot beställningar från bilarna) hela passet. Första timmen jobbade jag med Ilir, han tog beställning och jag tog betalt. Huuuur soft som helst. Resten av de två timmarna satt jag själv. Det var rätt lugnt så jag klarade det ganska bra faktiskt. Kändes schysst att jag fick komma och jobba och bara sita på en stol.

Ska plugga lite mer ikväll hade jag tänkt. Började med Brunos grej innan jobbet och ska fortsätta lite senare.


Ibland men bra ibland blir jag sugen på att göra Något Annat. Ni vet, bara dra, kanske långt kanske kort. Till London, italien, Paris eller något sådant. Eller kortare som till Norge. Bara lära känna massa människor och hm, inte börja om från början, men liksom vara ett tag där ingen känner en och man känner ingen. Fast jag tror aldrig det kommer hända. Det lockar liksom inte tillräckligt mycket plus att jag faktiskt är så pass nöjd med mitt liv, mina vänner, mitt allt att jag inte riktigt vill lämna det.

Kommentarer
Postat av: Sarah

Vad bra att du kan arbeta även med den skadade foten :) hur länge kommer det att ta innan du kan gå normalt tror du?



Det finns ju vissa som färgar rött permament, men det brukar oftast bli en ganska stark röd. Du kan ju pröva det ifall du inte orkar färga ditt hår så ofta :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback