Dag 10

Idag fick jag hem tre paket! Vi börjar med det strösta. Det var från sellerbible och innehöll två av de varorna jag hade köpt. En lång tshirt och en klänning.

Tshirten såg ut exakt som på bilden, verkar var bra kvalité välsydd! Jag är jättenöjd! Tror det kommer bli en väl använd liten sak! Har den på mig nu t.o.m. Sellebible har varit jättebra tycker jag. Klänningen kostade runt 80 kr, ett mycket bra pris. jag skulle tippa på att den hade kostat runt 150 eller 200 i H&M eller Gina. De flesta av sakerna hos
Sellerbible påminner om de butikernas utbud, fast till ett mycket lägre pris.


Söt och enkel. Stockbild finns här

  • Pris: Fem av fem stjärnor.
  • Frakt: Det tog tio dagar att få hem den här och det är jättebra tycker jag. Tio dagar är precis lagom, när det tar längre tid blir jag väldigt otålig, kortare tid gör mig bara glad :D Men det tog 6 dagar innan de skickade och det är ju lite för länge tycker jag. Men å andra sidan tog det bara en dag innan de skickade första varan på min beställning från dem så jag tror inte de är slarviga eller så.
  • Fraktpris: 4 kr. En nästan löjlig summa ju, men givetvis väldigt bra. Stor skllnad mot vad man får betala i Sverige för frakt.
  • Service: Generellet så har jag varit väldigt nöjd med kontakten från Sellerbible
  • Kvalité: Vanligt bomullstyg nothing more nothing less, precis som de flesta tshirtar. Så ja, bra!

Klänningen däremot var en katastrof.
För det första är den mycket kortare än vad som stod på hemsidan. För det andra sitter den jättepösigt upptill och normalt nertill. Kjolsdelen är onaturligt kort jämfört med överdelen. Jag kommer inte kunna använda den som klänning. Överväger att klippa bort överdelen och se om den går att använda som kjol. Men vi får se. Jag har i alla fall mailat Sellerbible och väntar på ett positivt svar. De har vart såå bra hittills så vi får se hur det går med det.

Stockbild finns här
Som ni ser, så ser den inte så smickrande ut. Men den kostade med bara 80 kr, så jag slösade i alla fall inga stora summor.

  • Pris: - Svårt att säga något när klänningen sög så, för den var ju i alla fall billig
  • Frakt: 10 dagar, samma som ovan.
  • Fraktpris: 4 kr, så det var ju med väldigt billigt
  • Kvalité: Alltså kvalitén är nog inte så dålig egentligen, visst det vita tyget är jättegenomskinligt men det är mer att den inte ser ut som på stockbilden än att kvalitén är dålig.

EDIT EDIT EDIT
Jag får tillbaka fem dollar för den här. Det känns nice, det är ungefär hälften av vad jag betalade för den så

Kommentarer
Postat av: Bunny

Du kan ju göra som jag har gjort med lite pösiga tröjor och klippa och fläta, brukar rädda ett tråkigt plagg, synd bara om det är förkort, går ju inte att göra så mycket åt det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback