Ruffskatt

Just nu har jag lite egen Cissitime. Det händer nästan aldrig!
Det är väl någon timma kvar tills Vixs kommer hem och jag sitter och kollar ebay och pratar lite med Karin.
Skönt att ha det tyst faktiskt.

Btw så fick jag en fråga på frågestunden av en som underade hur långt mitt riktigt hår var och just nu är det nog kortare än på riktigt riktigt länge. Det har ju vart ett tufft år för mitt hår med tanke på alla blekningar men nu efter den här klippningen som min fina Vixskatt gjorde så känner jag verkligen hur håret börjar leva upp igen. Det är tjockt och mjukt med dock väldigt kort.
Trivs ju allra bäst i mina älskade extesions så då känner man ju ändå inte av att man egentligen inte har så långt hår själv.


Inte världens bästa bild kanske men men.

Känns nästan konstigt att lägga upp en bild på det tom haha, det är ändå rätt få som har sett mig i bara mitt "riktiga hår" Tänker alltid att folk ska tycka att jag är mycket fulare utan.

Måste dock erkänna att det är rätt skönt att bara kunna gå upp på morgonen och ruffsa till sig lite så är man typ klar.
Men jag kommer antagligen ändå ha det så här väldigt sällan ändå :P
Blev jätteglad när pappa sa att han tyckte jag borde ha det så hela tiden. han brukar annars knappt märka om jag gör något med håret, än mindre tycka något om det så det gjorde mig väldigt glad!


Det gamla vanliga håret!

Kommentarer
Postat av: mitsukai

Oj vad kort det är nu =O

Men riktigt, riktigt snyggt!

Postat av: Sabina

Oj jag hade verkligen ingen aning om att ditt riktiga hår är kort xD haha! Men det var också fint på dig. ^^

2011-01-31 @ 07:55:14
URL: http://sabinabakar.blogg.se/
Postat av: Bunny

OMG så söt du är i kort hår! Du ser ju såklart fantastisk ut i det långa med men man vill bara gulla dig när du har det sådär kort

2011-01-31 @ 17:27:07
URL: http://bunnytrix.blogg.se/
Postat av: Anonym

Oj! hur lyckas du ha så långa extension utan att en sån "skarp kant" uppstår?

Awesome ju o_O

2011-02-01 @ 21:36:39
Postat av: Miaka

Sv till anonym: Ja nu när det är så kort är den sannerligen inte lätt ska du veta, får stå och trixa en hel del varje morgon för att få det att se okej ut vilket är riktigt tråkigt, tror det ser bättre ut på bild än vad det gör irl, men gör alltid mitt bästa för att det ska se så natruligt som möjligt. Framme vid ansiktet sätter jag alltid upp håret i några hårespännen typ rosetter eller dylikt för att dölja ev. kanter eller ojämheter och ibland får jag anväda hårnålar lite här och var för att pressa ner håret så att det lättare flyter ihop med löshåret. Men det är värt mödan :P Fast ibland är det riktigt seegt att hålla på och jobba med det så länge, det var mycket lättare när håret var längre, hade en bit nedanför axlarna innan

2011-02-01 @ 21:41:29
URL: http://miaka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback