Lilla Viggo

Nu har jag packat ihop nästan alla Viggos små saker.
Känns så sorgligt. Det har avrit underbart att ha honom här.
Jag märker att han fattar att något inte stämmer, han går och kollar i påsarna som står i hallen och just nu sitter han i mitten av trappan och jamar för fulla halsar.

Jag kommer sakna honom så.
När han har åkt ska jag ta tag i storstädningen.
Det ska dammsugas och våttorkas, alla ytor ska torkas av ordentligt och så ska sängen renbäddas.
Det kommer verkligen vara tomt i sängen i natt. Fast jag kommer nog sova lite bättre. Viggo tycker ju bäst om att sova på mitt ansikte och så spinner han jättehögt så ibland kan det vara lite svårt somna. Men det är ändå så värt det.


Finmiddag

Idag ska jag till Håpe och Lina för massa mys och matlagning! Det ska bli riktigt trevligt.
Vet dock inte riktigt exakt vilken tid det blir!

Ska väl rota fram lite kläder med, dagen till ära.


Quote

"Brukar en tjuv tända lampan när han gör inbrott? - Nej han föredrar att du tror att han inte är där.
På samma sätt föredrar djävulen att du tror att han inte existerar"

Viggo oh jag

Tänk vad mycket jag tycker om den här sju kilos klumpen!

Vet att det är mycet om Viggo nu men jag vill passa på att vara så mycket som möjligt med honom nu!

text

Hjälp vad den här dagenförsvann fort!
Klockan är redan tjugo över nio och jag har bara latat mig sen jag kom hem från liseberg. Tittat på film och lyssnat på radio.

Innan så började Viggo hosta eller nysa en massa, det såg nästan ut som om han inte fick luft. Ni anar inte vilken panik jag fick. Han tar ju medicin varje dag som är vätskedrivande pga av att hans hjärtfel ger honom ökad risk för vatten i lungorna. Och Alexandra hade sagt att just nysningar kunde vara ett tecken på vatten i lungorna. Så tja, ni fattar hur rädd jag blev. Satt och grät med honom hur länge som helst efter att han hade slutat (och Soot hade lugnat mig på telefon) troligtvis var det ingen fara alls men det var ändå jätteobehgaligt.


Bild från innan idag, liseberg!


Myyys

Viggo är bara för söt!
Sen jag kom hem från en kort picknick med Soot på liseberg har han varit hur kläning som helst!

Titta bara på honom

Titta på den lilla tassen som håller om mig. Så fin!
Han tycker väldigt mycket om at poka mig i ansiktet. Vet inte riktigt varför.



Midsommarfirande

Vilken härlig midsommar jag hade!

Hela huset fullt med söta vänner! Vi trängde ihop oss inne i köket och dukade upp två bord (bla mitt lilla soffbord, så det fick bli golvplatser för några, det är ju så lågt) och så åt vi massa nom nom, var ute i trädgården med och grillade! Bea och Svanis gjorde awesome vegetariska spett och Nalle hade som vanligt med sig fancy saker som hemmagjord glass och rökt älg sallad.


Det var framför allt Bea som hade hand om grillen

Jag klättrade upp i ett träd

Nalle hade gjort awesome jelly shots med körsbärssmak som jag blev helt kär i!





I alla fall så skulle vi egentligen åkt till Ammi innan vi skulle ut på Berså men vi hade så trevligt hemma hos mig så vi bestämmde oss för att ses på stan. Sagt och gjort, vid elva tiden träffades vi utanför bersås men då hade Ammihjärtat snubblat på vägen in och skrapat upp både armar och ben den stackarn och då tyckte inte vakterna att hon passade in så vi kom helt eneklt inte in. Först åkte vi ut till Kellys och tänkte "Bättre än ingenting" men sen var det sent. jag gav upp där nånstans och efetr en korv på Pressbyrån drog i alla fall jag och Soot till Kim dit flera av våra vänner hade åkt tidigare. Nalle gjorde awesome drinkar och på det stora hela var det en fantastisk dag!

Gjorde väl inte jättemycket att vi inte kom in på berså egentligen, det var väl mest det att jag hade klätt upp mig som kändes lite surt.

Glad Midsommar!

Glad midsommar!

Så nu ska byta om med! Tråkigt att vädret är så dåligt:( Vi får nog bli inne istället för slottskogen


Hår

Nu börjar jag nästan bli hungrig.
Vet inte om jag ska ta och göra lite mat innan jag åker ner för att träffa Ammi Amster.

Igår limmade jag i mitt hår och klippte av kanske tio cm (se föregående inlägg för att se hur det ser ut)
Så himla skönt att ha det ilimmat och inte hålla på med massa clips hela tiden. Vet att det egentligen ät bäst att ha håret ilimmat eftersom clipsen sliter en del på håret och eftersom jag sover med det ganska ofta ändå så blir jag jätteöm på vissa ställen osv. Så nu ska det bli skönt att ha det i hela tiden. Det är ju bara det att det sliter mera på det eftersom man alltid sover på det då och måste tvätta håret osv.

Hade tänkt ladda upp en bild från mitt kalas men blogg.se strular som vanligt

Maow maow maow

Maow!
Tillbaka från stan! Allt inför midsommar är nu inhandlat, sill (blä, den ska inte jag äta) färskpotatis, jordgubbar, cider, energidryck, gräslök.

Jag har stekt korv och kokat pasta till pastasalladen, jag har lagt salladen i blöt så den ska vara krispig tills imorn, jag har kokat färskpotatis och nu har jag slagit mig ner i sängen. Det blev så fullt i kylskåpet att det knappt fanns plats
Viggo har jamat konstant sen jag kom hem och sprungit efter mig precis hela tiden. Bara när jag har gått fram och tillbaka i köket har han vart bakom mig som en skugga.

Tror det kommer bli en awesome morgondag!
Först så ska jag, Bea, Svanis, Nalle, Soot och Joakim ses antingen i skärgården eller någon park, beror lite på vädret. Men det kommer nog bli jättemysigt. Jag ska nog ha min svart-vita tyllkjol och något linne till.
Sen på kvällen har Ammi fixat så vi får VIP pass på Berså.
Så vi ska dit. Vet dock inte vad jag ska ha på mig där bara. Någon söt klänning kanske? Vi får se. Det kommer nog bli awesome!

Stan

Nu ska jag strax ner till stan och möta Soot en sväng!

SEn ikväll ska jag träffa Ammi! Vi ska shoppa lite och sen ska vi hem till henne och mysa och prata!
Blir nog en riktigt trevlig kväll.


:(

Även om Vickan och jag bara var lite mer än en halvtimma sena så har dte helt tomt på Cafét när vi kom dit

Café Mums

Är hemma från stan nu! Viggo ligger och sover under badkaret (där är det hur varmt som helst, så där trivs han) jag ska bara måla naglarna sen tänkte jag röra på mgi igen. Iiihp, ska verkligen bli spännande att titta på lite klasskopisar. Eller titta är väl fel ord. Umgås med. Undrar hurman ska veta vilka som är just dom!


Håret börjar ta sig nu i alla fall. Fast där bak är det fortfarande en sörja av vitt, gult och rosa :S

Maaaau

När jag vaknade låg Viggo tätt tätt mot mig under täcket, han måste smitit in när jag sov. Så himla söt! Nu sitter han på mina ben bakom laptoppen och tittar på när jag äter. Gav honom precis hans medicin.

Ska snart ut och möta upp Bunny och sen ska det bli jättespännande att träffa lite klasskompisar ikväll^^

Cravings


Mjau

Aw Viggo är bara för söt!
Har varit ute på sväng en stan med Soot och shoppat lite och när jag kom hem kom han springandes och satte sig i trappan och väntade på att jag skulle komma upp. Sen sprang han runt runt runt  mig i cirklar så jag nästan snubblade över honom.
Och så fort man ropar på honom kommer han springandes och jamar som den ganlaste katten i stan.

Han jamade nästan hela natten men det gjorde inte så mycket. Vaknade till då och då av att han hoppade upp i sängen och klättrade på mig.




Nu ska jag gå och slänga i lite mer white toner. Det är så ojämt just nu :/

Viggo

Idag har jag vart och hämtat Viggo!
Jag och Vickan ska nämligen vara kattvakter hela veckan!
Kommer bli så mysigt. Han är världens finaste lilla nakenkatt med hjärtproblem :( Men så mysig och kelig. Just nu håller han på och springer runt och utforskar lägenheten och jamar som bara den.
Som nu hoppade han ner bakom soffan, haha, undrar om han kan komma upp.


Just nu är han så sprallig att det är omöjligt att få en bra bild men här är ett försök i alla fall :P

Nu ska vi se film och sen sova!
Imorn ska jag mysa med Ammi Amster hela kvällen. Det ser jag fram emot

Jobbkatt

Oj oj oj vad det var segt att gå upp idag!
Ska snart åka till jobbet men känner mig sååå trött. Hoppas jag överlever dagen.
Ska bara jobba  4 timmar dock. PKänns väldigt skönt att få in lite pengar till nästa månad. Den här helgen har jag tjänat lite mer än 1000 kr skulle jag tro.

White toner

Beställde precis hem två stycken burkar med white toner.

Känns mysigt att kunna beställa från directions igen. Det känns liksom så "hemma" med de där små burkarna och konsistensen och allt.
Saknar verkligen mitt röda hår just nu. Sånt där går i vågor, hela tiden. Men det är alltid värst när jag ser bilder från förr eller andra med samma färg. Men jag ska inte färga det nu. Tänker låta det bli typ silver blont, över hela håret, just nu är det ganska många nyanser, haha. Bunny sa att efter drygt fyra toningar sitter det som berget. Ska kanske dock lägga i en liten röd slinga nånstans i håret med^^ WIN! Ska springa in och köpa en burk på shock i veckan med, det tar ju alltid lite tid att få hem från UK.

Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt. Jobbar imorn med och sen åker jag hem till Gbg på kvällen. har en uppsatts att ta tag i som ska vara inskickad med post senast torsdag så jag har en del framför mig nu i veckan. Ska försöka få hem lite studielitteratur med tänkte jag. Vickis och jag har redan beställt två böcker i alla fall ^_^

Ettan

Bussarna mellan Borås och Göteborg gick inte så jättebra imorses så jag var på jobbet drygt en timma innan jag skulle börja egentligen. Fick hoppa in tidigare, inte mig emot det ger ju bara mer jobb.

Men när Terese säger att jag ska stå i ettan (alltså där man tar emot mcdrive bilarnas ordrar) blir jag lite nervös. Det brukar bli katastrof att ha mig där och jag vet att Terese vet att jag är lämpligast att ha där så jag antar att det inte finns någon annan som passar bättre heller.

I ettan är det skönt att stå om det inte är så mycket bilar, man kan vika ihop lite happy meal kartonger och ta emot beställningar då och då men när det blir mycket folk är det megastressigt. Då är det meningen att man samtidigt som man tar betalt för en beställning även ska ta emot nästa bils beställning. Och jag kan bara inte göra det, det blir hur virrigt som helst i mitt huvud och sen blir gästerna alltdi mega förvirrade för de som kommer för att ta betalt förstår ju inte att jag pratar med nästa bil och de som jag tar emot beställningen av blir superförvirrade av att jag kanske mitt i allt säger "118 kr tack"
Men eftersom jag skulle stå på lunchen så visste jag att jag var tvungen att ta två bilar samtidigt. Man kan liksom inte inte göra det för då blir det kö ner till bensinmacken som ligger en bit bort. Q8-kö kallas det.
Hur som helst så kom jag på ett litet knep som verkligen hjälpte mig. Iställer för att ta emot nästa bils order så fort föregående bil lämnat sin och började köra mot mig så gjorde jag det efter att jag tagit emo bilen framme hos mig, presenterat summan och de satt ner sitt kort i betalningsautomaten, då har jag liksom redan hälsat på dem och fått ögonkontakt och då är det inte alls så konstigt att jag tar emot nästa order. Visst blev det lite rörigt ibland ändå men det gick ganska bra. När jag tittade fram emot kassan var jag glad över att jag inte stod där eftersom de hade tjockt med folk precis hela tiden. Jag slapp ju i alla fall springa fram och tillbaka  och plocka ihop beställningar.

Mot slutet var jag dock väääldigt trött, vid ett tillfälle fick jag för mig att jag råkat slå igen min kassalåda utan att ge växel tillbaka, var tvungen att kalla på min chef (pinsamt att vara tillbesvär för andra gången med nya chefen) och sen när jag väl fått upp kassalådan och räcker fram en femtiolapp säger gästen "men du har redan gett mig växel" Gha, snacka om pinsamt.

I alla fall så pratade jag lite med Alexander idag om en förflyttning och det är tydligen xxx (sorry har glömt vad han heter) som har hand om det. Han är på semester denna vecka men jag kan ringa nästa vecka. Så här är de, jag kan bara bli förflyttat till ett Svenska McDoanalds McDonalds, alltså inte ett privatägt. I göteborg finns det bara ett sådant. Och det är det som ligger på avenyn. Ni förstår säkert att jag inte vill jobba där. Kommer vara så galet mycket folk jämt känns det som men de har i alla fall ingen Drive. Och nu när jag tänker efter brukar det inte vara så mycket folk där, inte de gångerna jag har varit där. Tror kanske att det finns ett McDonalds i mölndal med som är svensk ägt, om det är det jobbar jag hellre där. Borde tom vara närmare för min del^^ Så önska mig lycka till!

Alice- Madness Returns

Igår började jag äntligen spela Alice- Madness return
Det är verkligen ett spel jag har väntat på! Jag älskade ju första American Mcgees Alice så tja, det här verkar mer än lovande.
Än så länge har jag inte kommit så lång men miljön är fantastisk och storyn verkar väldigt bra! Kör just nu på PC med en xbox kontroll.


Bild från cdon.com

Enjoy!


Myskväll

Helt spontant så blev det lite mys hos Bunny och Joakim igårkväll

Jag hoppade i mina favorit bloomers och linne nästan så fort jag kom fram och sen var det lite matlagningsdag. När jag kom hade dock Bunny nästan gjort klart all mat själv men jag och Soot hjälpte Björn att göra sushi. Väldigt mysigt.



Björn skar och Soot och jag rullade



Myyys

Efter att vi stt filmen Heartless ville Jokaim göra samma sak som huvudpersonen i filmen...



Jag stannade över natt och idag var det tänkt att jag, Soot och Bjrön skulle dra ner på Metal town en sväng men halvvägs började det regna så vi hamnade på nordstan istället. Väldigt tråkigt-.-

White toning

Sitter med even more white toning i håret och hoppas på att få ett jämt resultat.
Det hade känts bra, just nu är längderna så mycket mer grå/gula :(

Men i alla fall så har Vickis klippt till och fixat mitt hår! Så nu känns det väldigt fräscht.
Ser fram emot lite kortare längder i sommar, man blir lätt så varm annars.

Har inte hänt så mycket mer annars. Vi var och storhandlade riktigt ordentligt innan så nu hoppas vi att vi klarar oss juli ut; i alla fall när det kommer till kötthandling osv.

Wedding

Tänkte jag skulle lägga upp lite fina bilder från bröllopet som jag har kommit över!










Copyright: Madeleine Martinsson
http://sisterdisco.blogg.se/

Myys

Sitter med white toner i håret och tittar på Från Sverige till Himlen.
Ska ta tag i det stora diskberget från helgen om ett litet tag men första ska jag bara ha lite mysig me time.

Jag och Vixs hade en jättemysig kväll igår. Färgade Vixs hår och sen åkte vi ut på stan för att dela på Mcdonalds Nuggetsbox (20 nuggets med meny för 80 kr, så himla bra)
Sen drog vi vidare upp på avenyn för att gå till något nytt ställe men så blev det inte utan vi hamnade på Rockbaren som vanligt. Njöt av varsin pigelinshoot och sen drog vi hem till Soot på lite drinkar och IT Crowd och sen åkte vi hem! Visst låter det som en toppenkväll?




New in


Fick hem två nya skal idag^^
Så nu sitter det söta Hello Kitty skalet på mobilen! Dock så är Kitty upp och ned på när man sätter på henne :(
Så vet inte riktigt om jag ska behålla det på eller inte.

Ska strax ta en dusch och sen åka ner till Bö för att hämta ut ett paket!

Kawaii Design

I söndags blev äntligten fotograferingen med Kawaii Design av!
Haha känns som att det har varit massa fram och tillbaka med olika datum sedan hur lång tid tillbaka som helst, ja nu när jag tänker efter var det faktiskt i mars som Jenny frågade mig om jag ville vara med på en fotografering men som sagt sen har det varit lång väntan på leveranser, datum som krockat osv osv.

I söndags hade vi en ny fotograf, fina Patrik, som jag kände mig väldigt bekväm med att fota. Han är väldigt skicklig och hans bilder är fantastiska. Visst, nu var det har en stock fotografering för en hemsida och det är väl kanske inte lika roligt att fota som fotograf om man jämför med när man får hålla på i olika miljöer, vinklingar och möjlighet till att leka med bilderna efteråt men det ska ändå bli spännande att se hur bilderna blev.

Vi var ute i Botaniska i nästan precis fem timmar och det var superroligt. Dock var det hur mycket kläder som helst och vi var en modell kort så det gjorde att det tog lite längre tid än annars men vi gjorde vårt bästa. Fun fact var att alla modeller den här gången var blonda! I vanliga fall brukar det vara lite varitaion som typ rosa, rött blått osv men den här gången var den blond power!
Sen var Soot med på några bilder också! Jenny frågade mig några kvällar innan om inte han kunde tänka sig att fotas lite i lite herr tshirtar! Det ska verkligen bli kul att se hur de bilderna blev!

Jag känner mig dock lite orolig för de sista bilderna. Kände att mitt hår började säcka ihop lite väl mycket på slutet. Körde på två upptupperade toffsar men efter alla tröjdragningar över håret plattades det till rätt rejält. Men men, vi får hoppas det ser bra ut ändå!

Min helg

Vilken underbar helg jag har haft!
Nu är det visserligen redan tisdag men eftersom jag har lov känns det som att allt är en enda stor helg!

Hur som helst så hade jag en fantastisk födelsedagsfest på fredagen. Vi blev ju som sagt inomhus pga av vädret. Sen var ju vädret ganska fint i alla fall så vi satt ute i trädgården någon timma och grillade!

Jag tog inga bilder alla faktiskt, hade inte en tanke på det men ska se om jag kan få lite av Patriks bilder senare. Huset var fullt och alla var verkligen på partyhumör så festen var sjukt lyckad!
Sista personen, Elena, gick runt halv fyra, och sen hade vi ett gäng som stannade över natt.


Här är en bild från när jag öppnade presenter. Fick den här mysia one picen från Bunny, Jokaim, Bea och Svanis <3 på ryggen hade Bunny ritat en kanin, en katt, en häst och en Nalle! Så himla sött!

Phu

Phu kom precis hem från stan.
hade jag trott att jag skulle få inspiration till ikväll hade jag helt fel. Det verkar vara småblommigt som gäller just nu. Småblommiga shorts, småblommiga toppar, småblommiga klänningar, tja ni fattar. Och är det något jag hatar så är det ju småblommigt.

Men men, efter att jag har ätit upp mina stekta (allt för saltade) nudlar ska jag ta och exprimentera med både hår och kläder. Har smått ångest över håret med. Hm.

Hur som helst så verkar vädret vara ganska fint. Faktiskt så fint att man hade kunnat vara ute, men nu har jag ju beslutat mig för att vara här hemma hos mig så det får vara. Hoppas i alla fall att vi kan vara ute på våran tomt en hel del! WIN! Helt ärligt så har jag bara varit ute på tomten en gång, haha.

Idag

Nu är lägenheten städad i alla fall!
Fy vad kul det ska bli med lite folk här ikväll^^
Ser verkligen fram emot det. Visst det har blivit lite bortfall det sista men tror ändå vi kommer vara runt 20 stycken allt som allt.
Konstigt nog är jag inte alls sugen på att klä upp mig. Det känns så himla olikt mig. Jag tar varje tillfälle i akt så fort det ens andas fest. Eller jag klär många gånger upp mig bara för skolan för att jag tycker det är så himla kul, puffiga kjolar, stay ups, lack, korsetter, älskar allt sånt men idag känner jag mig inte pepp alls. Partypepp? oh ja! Men inte uppklädningspepp.

Kanske är det sommaren, den har ofta den där förslappade effekten på mig. Det är så härligt att bara dra på sig en lite overseizad topp och ett par shorts och så är man klar! Det är så bekvämt men ack så tråkigt.
Hur som helst så ska jag bege mig ner på stan en sväng för att se om jag kan få lite inspiration, det är likosm inget annat som ska fixas här hemma egentligen (visst ska upp med en lapp på dörren och kanske dammsuga soffan en gång till men men)

Vad ska jag ha på mig?

Kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska ha på mig imorn på mitt kalas.
Det blir ju inomhus fest så jag kan välja och vraka mellan allt jag har, men jag är inte sugen på något.
Vet inte ens om jag är sugen på riktigt fint uppklätt eller lite hemmasnyggt!!

Help please?

Födelsedagsfirande 2

Vickan, den gullungen, var ju så söt att hon ville ha ett eget privat firande med bara oss två så igårkväll när vi äntligen hade tid blev jag riktigt uppvaktade igen^_^

Vi åt god mat, tittade på lite south park, lyssnade på musik och partade!


Fick fin present som innehöll

Den här sjukt söta toppen!

Den här ringen

och det här underbara mobilsmycket som givetvis redan pryder min mobil och gör den ännu sötare!

Tog inga bilder på oss igår så lägger upp den här från en picknick i slottskogen på Kristi Himmelsfärd. MYS!!
Tack Vickis!

Födelsedagsfirande 1

Började min födelsedag ganska lugnt med lite surfande och städande innan pappa och Samme kom vid tre tiden.
Vi åt mat och sen tog pappa med oss till Café Fröken Ohlsson där jag blev bjuden på nomig bakelse!
Vi satt och pratade ganska länge innan pappa och Samme åkte hem och jag åkte till Soot.

Väl där blev jag mer eller mindre överraskad med ett lisebergsbesök! Tvådagars pass och årskort. Ni kan väl gissa att jag var nöjd.
Fick två fantastiska presenter med!





Det här skirsnygga setet från Cyberdog har länge legat på vill-ha-listan och jag blev rejält överraskad och glad när jag öppnade paketet. Kommer troligtvis användas flitigt på sommarfester och club!


Sen blev jag helt överväldigad av nästa paket

Ni anar inte hur länge jag suktat och trånat efter Cyberdogs Big logo Ring. Det har liksom känts som att den ringen bara är såå jag. Jag älskar stora ringar! Tyvärr var den alldeles för stor, trots att det här var minsta storleken. Så jag ska gå till någon smed för att se om det kan göra något åt det hela, tror att det kan bli lite svårt eftersom ringen är i stål. Annars har jag tänkt ha den i en kedja runt halsen.










Uppswinget är min absoluta favorit! Kan åka den hur många gånger som helst. Det var perfekt lisebergsväder bägge dagarna. Inte för varmt och inte för kallt och ganska lagom med folk så det var inte för långa köer. Jag åkte balder för första gången med! Tre gånger! Känner mig jätteduktig. Hur som helst så känner jag mig megauppvaktad och firad.

Birthday Girl

I måndags fyllde jag år!

Hade en toppen dag men har inte riktigt listat ut hur man för över bilder från min mobil :( Så de kommer senare idag eller imorn. Den här söta lilla bilden har i alla fall Vickan målat.


Underbar dag!

Jag har haft en helt underbar dag!
Önskar den aldrig hade tagit slut!
Började med att hänga lite med Mondalia i Kungsparken, sen titta på parad, sen förfest hos mig och sist underbara liseberg!
Vi åkte Sagoslottet och Lisebergsbanan och gick runt i den mysiga lusgården!
Längtar redan tills vi ska dit nästa gång och åka alla karuseller. Jag fucking älskar Liseberg

Do want



Do want!

Mjau uppdatering

Har varit sjukt dålig på att uppdatera den senaste veckan :S

Nu har jag i alla fall slutat skolan.
Vi var ju på avslutningsläger på Helsjön och tack vara det underbara vädret var det mycket trevligare än vanligt. Vanligtvis blir jag väldigt nedstämd när jag kommer till Helsjöns Folkhögskola, där vi har varit några gånger under året. Man skulle nästan kunna säga att jag vantrivdes alla gånger vi var där. Trivdes inte i miljön och hatade känslan av att det i princip var omöjligt att ta sig där ifrån. Bussen in till kungsbacka går nästan aldrig och väl i Kungsbacka måste man ändå byta till tåg för att ta sig in till stan. Om man hade otur var det lång väntetid och resan kunde ta nästan 2 timmar. Buhu. Meen som sagt så var det mycket mycket mysigare nu när vädret var strålande. Skolan ligger ju trots allt mycket vackert beläget så den här gången kunde jag passa på att njuta av naturen lite.
Ska försöka lägga upp lite bilder senare i veckan :D

Hur som helst så ska jag jobba på McDonalds imorn. En av mina få tider jag har under juni så det känns i alla fall lite kul att komma dit och träffa lite jobbarkompisar. Sen är jag inte jättepepp på det sju timmar långa passet, men sen så är det ju ingen hemlighet att jag älskar korta jobbpass!
Sen bär det av tillbaka till Gbg och på lördag vankas det bröllop för Magdis och Per!! Som jag ser fram emot det! Tror det kommer bli udnerbart. Fick tack och lov ledigt från jobbet lör-sön så nu kan jag njuta ordentligt at bröllopet!

Nu ska jag gå och leta fram mina jobbkläder :)