Sjuk Cissi

Jag är så sjuk.
Skulle försöka bosta mig med en dunder c-vitaminkur med tre brustabletter men det resulterade bara i att jag fem minuter senare spydde upp allt i duschen. Inte kul.
Hatar att vara så här sjuk. Har fått ställa in all form av aktivitet den närmaste tiden eftersom jag vill bli frisk tills på fredag då det äntligen är dags för London.

Trots sjukdom har helgen varit mysig.
Det var så kul att åka till the Reef i lördags. Kände dock redan när jag vaknade att jag var på väg att bli för sjuk men ville inte missa det. Tog mig upp kvart i sju och lyckades komma i tid ner till hamnen runt åtta tiden. Vi var alla väldigt trötta men väldigt pepp!

Startade upp resan med en oerhört god Sjömanstallrik fullproppad med bacon, prinskorv, småpotatis och köttbullar. Eftersom alla var så trötta satt vi mest och vilade stora delar av resan. Det gjorde inte mig så mycket, jag älskar att åka båt oavsett aktivitet.

När vi väl kom fram till the reef så var det precis lika mysigt som jag hade förväntat mig. Dock aningen mindre. Men de hade verkligen fått in den där karibiska känslan med alla färger, palmstockar och musik. Det fanns flera olika bubbelpooler, ett utomhusbad, ångbastu, vattenkana som man åkte i stora flytrinagar på med mörka tunnlar osv. Jag är väldigt nöjd. Efter klockan fyra blev jag dock helt slut. Hade verkligen tagit ut mig lite för mycket under diverse hoppande, simmande och brottande i vatten.

Innan vi åkte åt vi på en liten mysig restaurang i anslutning till hamnen.
Resan hem gick väldigt fort och jag låg ner i princip hela resan Var så himla trött.

Väl hemma hade ju Vixs och Maxine sitt födelsedgasparty och visst det kändes segt att komma hem och se ut som skit och egentligen bara vilja gå och lägga sig men det gick väldigt bra. Var uppe någon eller några timmar innan jag hoppade i säng och pratade främst med Karino, Elena, Soot och Jocke. Mycket trevligt.

Igårkväll var det mest vila. Färgade håret och sen tittade Vixis och jag på Paradise Hotel tills vi somande. Jag måste vart helt slut eftersom jag somnade innan klockan tolv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback