UV Pink

Åh vad jag tycker om doften av nytvättat hår.
Är alltid lite nervös när jag ska tvätta håret när det är tonat eftersom jag är rädd att jag ska tappa för mycket färg men jag är mycket nöjd. Tappade nästan ingen färg alls! Känner mig mer orolig för i helgen, tänker att efter en heldag på the reef (klorvatten + toning = man tappar sjukt mycket färg) så kommer det se hemskt ut och jag ska raka vägen till hem till Vickans och Maxines födelesedagskalas. Visst jag kommer komma runt tolvtiden men det kommer säkert fortfarande vara fest.

Många har frågat vilken färg det är jag har använt nu sen jag färgade om håret rosa och det är alltså Stargazers UV Pink!

Den lyser som ni säkert förstår i UV, något jag är mycket svag för! Innan har jag köpt den hos Jenny på Kawaii men nu är den slut där och de finns ingen annan återförsäljare i Sverige som säljer den. Har beställt från en annan i UK någon gång tidigare men det tog runt en månad - som alltid när det kommer till UK. De har sämst postsystem i världen. Det är ju pinsamt när man får hem saker från Japan på en tredejedel av tiden. Det känns lite osäkert att vara beroende av ett utlandsstore när det kommer till hårfärg. Visst kan man bygga upp ett litet lager hemma och ha en tio flaskor ståendes men det är inget jag har råd med nu.

Hur som helst så ska jag testa Stargazers andra rosa färg som verlar väldigt lik i färgen. Shocking Pink heter den. 


Tror det kommer bli bra men lite tråkigt att inte mitt hår kommer lysa i UV, bara extensionens. Hoppas inte det ser för dumt ut :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback