Update

Jag vet att det var ett bra tag sedan jag skrev nu men jag har haft fullt upp och inget
direkt intressant att skriva om.

Helgen var awesome!
Ammi var här eftersom hon var här med klassen för filmfestivalen.
Igår var vi ett mysigt gäng som gick och såg Miss Julie, en mordern version av Strindbergs gamla Fröken Julie som jag är mycket förtjus i. Tyvärr var den här versionen fruktansvärt dålig och man kunde helt enkelt inte hålla sig för skratt. Trots att vi var långt ifrån de enda som fnittrade och fnissade var den en sur kvinna som sa till Bunny att hon kunde gå ut om hon tyckte det var dåligt och samma kvinna tog även tag i Lina och bad henne sitta rakt upp, inte för att hon inte såg när Lina lutade sig mot mig utan för att hon blev sur för att hon tittade bort mot bunny mer än hon tittade på filmen. Det finns folk till allt, jag förstår faktiskt inte hur man kan bli irriterad över att någon annan som man inte känner inte tittar på skärmen. Efter filmen hade hon och jag och lina och hennes vännina ett litet samtal om varför vi agerade som vi gjorde och kvinnan fick minsann svar på tal när underbara Lina säger Vi är i alla fall inte några pretentiösa kultur tanter. Most awesome ever!

I lördags var vi på the Zone! Förfest hos Nalle och efterfest hos Soot. Riktigt kul, det var ganska trångt inne på the Zone men det gjorde inte så mycket, man fick mer kontakt med folk än på tex berget där lokalen är så stor så alla blir väldigt utspridda. Tyvärr var musiken väldigt dålig så det var inte så jättekul att dansa. Träffade i alla fall väldigt många fina vänner och det blir man ju alltid glad för<3

Ikväll ska jag, Soot, Martina och Brian hänga!
Jag har precis gjort panacotta för första gången, de står i kylen nu och jag hoppas det blir helt okej!

Tyvärr har jag inte en enda bild på helgens bravader men slänger upp en bild på några hårspännen jag gjorde tidigare i veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback