a hole in my heart

image2

a hole in my heart

Ibland blir jag faktiskt ledsen
varje gång ja tänker på att du faktiskt
har älskat någon annan-
mer än du älskar mig nu

då gör det ont i hjärtat
För ja har aldrig älskat någon annan
så som ja älskar dig nu

Be mine

I saw you at the station today
You had your arm around whats her name


He migth aswell been your
but he never will be yours
AGAIN


Å det var nästan
så man kunde tyckt synd om henne för att hon såg så ensam ut
men inte riktigt
det va konstigt, men han är min nu
Bara min

The make-up gone away

Well well, tänkte ja skulle försöka börja tycla om mitt ansikte utan smink, eller kanske inte tycka om, men iaf stå ut med. många gånger hemma på helgerna när ja inte ens går utanför dörren, eller de är ju itne alltid på helgerna menn men skitsamma så sminkar aj mig bara för att ja inte står ut med mitt fula, osminkade ansikte, så ja tänkte att ja åtminstånde skulle försöak stå ut med detta,

Hur ska det här nu gå till ? jo ja tänkte att man först får försöka vänja sig av med att ah massa smink jämt, man kan ju ha lite smink, ja tycket tex att ja är ful utan eyeliner, asså mascara bara mascara ger nästan en osminkad look på mig vilket är lika med F-U-L-T, så iaf så ska ja den här veckan inte ha så mkt smink, utan typ som ida, lite puder och mascara, kanske läppstift, kanske inte. vi får se, det är ju ögonen som är grejen typ. och det känns rätt ok.

Ja ja fattar att ja kanske verkara jätte löjlig å patetisk m.m. men då får ja väl vara det. ja försöker ju iaf göra nått åt det

This is me and this is who I am

Jag heter Cissi, eller egentligen heter ja ju Cecilia, men det är väldigt få personer som kallar mig detta, mamma å pappa ibland, å Mel oxå konstigt mog, brukar alltid säga att dom som känner mig vet att ja heter Cissi, det är dom som inte känner mig som tror att ja heter Cecilia men ja gillar att Mel säger Cecilia ibland, å Ammi oxå för dom sötnosarna känner mig oxå bäst nästan.

Minns en gång på konfan, det var lägret precis innan själva konfirmationen skulle äga rum och vi hade träffats hela året varje torsdag då en av mina konfaledare kallade mig Cecilia, det var inte kul, ja kände mig så inte-hemma-här, om inte ens min konfaledare lärt sig mitt namn lixom, Cissi är det ja lystrar till och förväntar mig att folk ska kalla mig efter ett år. men men. inte för att det gjorde något.

Ska jobba idag, det är tydligen nån hemskt fotbolls match pågång så ja får räkna med ingen rast, jobba över och full rulle, *suck* orkar inte alls ed det egentligen, men sen är dte här nio-dagar-på-raken-tiden över. jobbar bara på torsdag, lördag och söndag sen, känns så himla gött asså. kanske borde ta mig något att äta, vill itne äta på jobbet. är så sjukt trött på mcdonalds asså. tänker på dom som jobbat där i typ 3 år å fortfarande pallar äta maten varje gång. ja är trött efter ett år å då äter ja ändå sällan där å bara kyckling å sallad.

Dagnes outfit: vita hotpants, rosa t-shirt med tryck
dagens hår: halvt uppsatt
Dagens Smink: läppstift, puder, mascara

Tell me your secret

Det är så sällan ja skriver här, konstigt nog har jag nästan glömt bort hur det var att skriva dagbok. när ja va mindre skrev ja dagbok jämt, i alla fall i högstadiet, sen blev det mindre och mindre när ja började gymnasiet, skrev dock en massa i min dagbok på helgon. helt plötsligt kunde ja lixom låta hela världen ta del av mina tankar- på gott och ont. inte för att hela världen läste den, men möjligheten finns ju. vem som helst i hela världen kunde om dom ville ta del av det ja skrev. en ganska skrämande tanke.

hur som helst så skriver ja inte så mkt nu, varken i min hemma-dagbok, en rutig en med en påklistard bild av Kikyo och Inu-yasha som kysser varandra, eller i min dagbok på helgon. eller i min dagbok här, min blogg. men ja ska försöka börja igen.