Wii

Wiiii, nu har vi ett wii! Vilket har lett till att ja suttit och nördat större delen av julen, men zelda är sjukt kul! fats mina bröder tjatar massa om att ja är jättedålig men det gör inte så mycket för det är så himla roligt att spela! Fattar inte varför ja slutade spela tvspel, spelade massa dator och tvspel när ja va mindre, nu spalar ja inte mycket längre, lite heroes ibland lite sims ibland! men ja känner att något är på väg att förändras! haha!

Nej nu ska jag upp och äta! Imorrn blir det gbg med Micke och det ska bli jätte mysigt och sen på fredag blir det team! Nyårsläger som vanligt! typiskt oss kristna va ? ;-)

God jul!

God Jul allihopa!

Ha det bäst!image10

Julavslutning m.m.

Så hade skolan slutat. mitt när jag satt där i aulan slog det mig verkligen att det var min sista julavslutning någonsin och et kändes väldigt tragisk. blev nostaglisk och tänkte tillbaka på alla mina tidigare julavslutningar. Allting var jätte fint verkligen och Shalom hade köpt biblar till hela skolan. så fint verkligen! Sists dagen man träffar vännerna innan jul osv. eftersom jag kommer vara borta typ hela julen kommer ja inte hinna träffa dem så ofta, kommer skna dem jätte mycket! Aw va ja älskar mina vänner, bytte julklappar med ammi å isa idag, och tillsklinnad från hur jag och mina gamla vänner gjorde så öppnade vi dem på dirketen! Ammi ahde köpt massa massa saker, läpglans (hello kitty, my goth va gulligt) bh, korsett vantar och av Isa fick jag en hur fin ängel som helst, den hänger i gardinen ovanför min säng nu som en skyddsängel <3
det va väldigt härligt att ha vantar igen har inte haft det på jätte länge, fick ett par asmysiga varma goa vantar <3

Imorrn blir det mini-jul med Micke och byta prestenter, slog in mna sista paket idag till hnm, men tyvärr fanns inte dne grejen som ja tänkte köpa kvar :( men jag hade ju min smarta backup plan som va minst lika bra!

Såg på Spice Girls dokumentären igår ochså btw och då blev man verkligen nostaligsk, har sådan lust att gå å se dem i london senare i januari. helt seriöst asså, ja skulle verkligen vilja göra det! ja, Maria, Sofi, Anki och madde borde nästan göra det! Ja pratade me pappa innan och han tyckte det lät som en jätte rolig ide och sa att jag säkert kund ebo hos Simon och paula!  vi spelade ju upp mösexan igår och det gick jätte bra verkligen! känns tråkigt att allt är över nu lixom, som vi jobbat för hela hösten!

Run

Julen närmarar sig verkligen med storsteg, jag har dock alla julklappar under kontroll^^ det känns väldigt skönt, allt är inslaget och ligger i min lilla tomtesäck! Nästan allt är klart i skolan också, hade mitt religons förhör och det gick ganska bra utan att ja ahde pluggat, vet att det va några småsaker jag inte kunde, ok för mycket kanske, men kristedommen kan ja ju utan och innan, det var islam som inte satt helt om man säger så! Performancet idag gick jätte bra! jag är helnöjd! kommer lägga upp bilder på miaka.bilddagboken.se för er som vill se bilder därifrån. Måste bara ta itu med dne där teatern snart, innan jag har glömt bort allt helt och hållet. Sedan har vi föreställning på torsdag och jag börjar bli lite nervös, men min roll är ju inte så jätte stor och replikerna sitter ganska bra, får traggla lite mer bara! Annars är det färdigt, jag fattar inte att det bara är en termin kvar på hela min skoltid, det känns väldigt konstigt. Sedan är det verkligen över med ungdomstiden känns det som, jag vill inte bli äldre nu

Let me stay here

Jag vill inte bli mer vuxen, det räcker nu, mitt liv är perfekt jag vill itne tänka på jobb, familj, vanligt liv, jag vill vara vild och galen och fri.

LUCIA

Idag är det lucia! jag älskar verkligen lucia, satt å lipade mer eller mindre på skolans lucia. haha tillskllnad från i ettan då ja faktiskt somnade, kom ihåg att ja skämdes jätte mycket. tänk vad länge sen det va ändå, men ändå känns det som så kort tid, ja har gått här i över två år, snart ska ja ta studenten. verkligen ta livet ut i vuxenvärlden. det känns lite skrämande på något sätt, hela världen ligger framför mina fötter och just nu håller  jag alla trådar i en hand, det är jag som bestämmer hur mitt liv ska bli, vad ja ska plugga vidare på, vart ja ska resa. det finns så mycket jag vill, jag vill till Isral, jag vill till Japan, jag vill studera teologi, jag vill åka till colombia och hjälpa gatubarn, jag vill plugga till psykolog.

finns så mycket jag vill, och jag vet att det bara är jag som kan fatta de här besluten. jag formar mitt liv, varje dag som går är ett steg mot framtiden och jag vet att det jag gör idag påverkar imorrn och det skrämmer mig lite.


ibland vill jag faktiskt bara vara liten igen, jag vill kunna välja själv, samtidigt som ja inte alltid klarar av att fatta egna beslut.

tänk så velig man kan vara!

Dagens outfit: lolitaklänning, lolitaskor, och glitter i håret! Idag är jag en lucia-lolita^^

Love

Ett år. Micke å ja har vart ihop i ett år, det känns så himla underbart å ja älskar hnm fortfarande så mycket. Ja längtar efter hnm nästan jämt, min fina pojke!
Vi ahde en mysig dag i gbg, gick å strosade lite i affärerna och sedan kidnappade ja hnm till Jul på Liseberg och det va jätte mysigt! Hann springa in i lolita träffen lite i alla fall, kändes lite tråkigt att missa, alla va sååå söta. men ja ville ju självklart spendera kvällen och dagen med min älskade Micke, sen åkte vi hem till hnm och myste å såg på simpsonfilmen och lite annat! Det va hemskt trevligt, men det va trevligt att ha hnm för sig själv i Gbg på vår stora dag!

Jag är på platsen dom kallar lyckan
jag har varit där ett år nu
jag vill aldrig där ifrån 
image9

Carola

Säga vad man vill om carola men hon är fantastiks
folk kan klanka ner på henne hur mkt som helst, säga att hon suger, att hon är galen, knäpp och konstig
men ja tror hon har en av Sveriges finaste personligheter.
Såg precis en dokumentär om henne på tv4 som va helt otrolig
man blev nästan tårögd
hon är så vacker och så osjälvisk, ja tror verkligen att det stämmer det som hennes producent sa att Carola kan få folk att gå en extra mil utöver det de egentligen tror att de kan, hon lixom plckar fram det bästa i alla!

Hon är en stor förebild för mig på något sätt
Om jag va känd skulle ja vilja precis som henne, ha hennes karisma

jag tycker att det är underbart att hon står för det hon tror på
hon gör det, som ingen annan känd svensk gör
hon pratar helt hämningslöst om jesus och Gud som om det skulle vara det
mest naturliga och självklrara i hela världen och ja beundrar henne för det
image8

Oerhört mycket

Best Sunday dress

Jag blev så glad idag när jag hade duschat och gick ut i tvättstugan och på tvättstället hängde massa av mina rosa kläder och i min hög med nytvättade kläder låg drivor med svarta kläder, pappa hade tvättat^^ ibland tar det tusen år för hnm att tvätta verkligen och då för man göra det själv, men nu hade han tvättat massa av mina kläder. hade slängt massa kläder i tvätten nu sen ja städade på rummet, och hittade massa kläder ja letat efter jätte länge. Så nu ska ja ta å tvätta lite lolitakläder med tänkte jag

Olivia Bergdahl

...är en dekadent helt otrolig tjej, fast hon står å kliar sig på megn, drar i örat, kliar sig på näsan, gågn på gång drar ner linnet som åker upp och visar en glipa av magen, och har en massa grejer för sig äger hon sönder scenen totalt, hon är asgym och ja gillar hennes dikter starkt, sättet hon tar in scenen är sinnessjukt grymt bra!image7

The bitch is back

Såg precis en dokumentär på TV:n om Courtney Love. Hon är helt galen den kvinnan, hennes liv story asså, totalt utflippad, det va intressat att se verkligen. en människa med så många olika sidor eller vad man ska säga

I grund och botten är hon nog rätt olycklig egentligen
med tanke på att den uppmärksamhet hon söker
ja undrar om inte mycket av den bottnar i hennes tragiska barndom och att
hennes mamma lämnade henne osv.

image6