Melodifestivalen


Jag är ju inget stort fan av melodifestivalen, faktum är att ja inte är något fan alls, men pappas kusin, Uno Sveningsson skulle ju va me så ja tittade lite granna. Va på jobbet å hade oturen att få kö precis nr Uno skulle sjunga, men men. Han gick ju iaf vidare till andra chansen å d va ju bra!

Bar bra

Jag blev invald till styrelsen i KDU södra älsvborgs distrikt. d känns värsta bra. Äntligen lite mer polikti! Konstigt att tänka att ja av så vänster förr i tiden (typ 4 år sen) gick från kd till vänsterpartiet till kd igen. å nu sitter ja med i styrelsen! grymt va! Å folket va asschysst. Både Tellbe å Ludde sitter med å d känns asbra!


Ser fram emot det här.S
en va ja med Micke igår, vi hade inga lektioner alls igår typ så han kom hem till mig rätt tidigt på morgonen (innan ja ens hade gått upp faktiskt) å vi hade det jätte bra! Men det har man ju allti när man är med honom.

Ja å Emeilie såg på underbara älskade igår å den var jätte tragiskt, mans att och grät. men den va väldigt vacker och michael nyquist spelar ju väldigft bra faktiskt.
 
Ja å Maya-chan ska gå på premiären av Linas kvällsbok på fredag å de ser ja fram emot. Boken är rätt rolig, rätt dirty om  man säger så, men den har ett djup ändå. så det ska bli intressant att se filmen, alltså det är en bok från börjam. glömde att säga det... hehe