Kortebo FTW

Så nu funkar åäö på datorn. Jag har så otroligt mycket att berätta att jag inte vet var ja ska börja. Jag älskar skolan och internatet och människorna, den saken är hemlt klar. Jag flyttade ju som sagt upp i söndags då var det helt tomt, såg knappt en människa på hela dagen och det hade jag verkligen inte räknat med. Trodde det skulle vara fullt av folk, men men, ja ställde i ordning mitt rum (det gick rätt fort, eftersom allamöbler redan fanns där och ja inte hade med mig överdrivet mycket saker så) Sen dess har evckan gått väldigt fort, ja kommer väldigt bra överens med de som bor på internatet, de är jättemysiga allihopa! Känner redan att ja har några riktigt fina vänner där. Sen blev ja extermt överraskad när ja precis gått och lagt mig i söndags och får ett mess från en gamal team-kompis, och det visar sig att hon, Madde, också bor på internatet, dock ska hon inte läsa teoligi som jag utan går vidare (bibelskolan här)

Sen finns det en annan jättekul grej och det är att Pilgrim (sångaren från Crimson Moonligth (ett av mina favoritband under den tiden ja lyssnade på metal) också bor här, det känns helt fantastiskt och hans rum är helt sjukt snyggt, Plus att han är grymt snäll också! ja är så glad över att han finns här! I tisdags när alla andra (de flesta som bor på internatet går på bibelskolan, med ett undantag av 4 personer, två som typ går i tvåan eller trean och jag och en tjej i min klass) och 8 kineser) redan hade börjat sina lektioner och jag satt och åt frukost kom pilgrim och lånade tandkräm. Det kändes så mysigt, ja satt på diskbänken och begrundade mitt nya hem och så kom han och snackade lite. Det känns så bra, ja trivs helt sjukt bra här!
Sen har jag vart inne i stan ganska mycket med, jönköping är en sjukt mysig stad! Det lustiga är att ja träffat på Charmy varedna gång jag har vart inne. Sen har aj även köpt ett fritidskort a'la jönköping. Det kostar 610 kr och gäller hela terminen och funkar precis som fritidskortet a'la västtrafik. Så det känns toppen, nu kan ja t.o.m ta mig till farmor och farfar gratis!

Igår var Charmy här och det va supermysigt. Vi drck te, snackade och kollade på "vad kvinnor vill ha" med övrigt folk från skolan. Det är så skönt att ha henne här, och Vicky i närheten. det betyder jättemycket.

Vad det gäller min klass ås tror ja att den är jättebra, vi är väldigt blandade åldrar och männikor.
*Fyra lite äldre kvinnor a'la själavårdare typen.
*Ett gäng på typ 7-8 killar, a'la sport, pastors-söner (okej alla är inte pastor-söner) och som ja tror vill bli pastorer
* Ett gäng som känner varandra sen innan på fyra pers, Karin som bor på internatet (så söt och snäll ja gillar henne jättemycket) hennes kille och två andra killar, åh ja gillar det gänget hur mycket som helst! Jag hoppas verkligen ja kommer bli vän med dom för dom är hur goa som helst, men man vet ju aldrig med tanke på att dom känner varndra sen innan. Sen är det även så att killarna bor i en villa en bit här ifrån som Karin hänger i, så klart, så ja antar att dom är ganska mycket med varndra, men ja hopas verkligen att ja får följa med dit ut någon gång. Sen är det en tjej till som heter Linn som verkar hur skön som helst, henne vill ja verkligen också bli kompis med!

Igår hade vi första lektionen på HLK, religionsvetenskap och det kändes bra, verkligen, läraren är väldigt skön och hela klassen verkar bra (det går alltså folk som inte går på kortebo på högskolan också, som vi har en gång i veckan)
Och nu har ja fixat första boken med men ja fått en läxa också och det känns ju inte så kul, men men, det löser sig nog!

and so it is...

Så nu sitter ja här. Det är lördagkväll och imorgon flyttar jag. Det mesta är nerpackat nu, i hallen ligger det drivor med banankartonger, fullpackade med alla mina saker. Mitt vanliga rum börjar se lite naket ut, är inte alls van vid att den stora speglen är borta eller något sånt. Det känns så konstigt. Jag hoppas att alla där uppe är trevliga. ja vet att det är en tjej till fån basåret som ska bo på skolan och det känns bra. Då kan vi ta bussen in till högskolan och så har man någon att plugga ihop med. Så ja är rätt nöjd. Fick desutom ett av lyxrummen, med egen hall och egen toalett. Det känns jätteskönt. Men det känns så konstigt. Visst ja kommer vara hemma en del och så, men from now on så kommer ja dela min vardag med massa andra okända ungdommar. Ja hoppas så att ja kommer passa in. Ja vet att jag är den enda med alternativ stil som kommer gå på hela skolan, men visst det känns okej (LÄS: ja önskar så att det hade funnits någon annan) inte för att det egentligen spelar roll, men det ahde vart så trevligt emd nån annan som har koll på lite kul musik och i alla fall vet vad lolita är för något. Ja orkar egentligen inte behöva förklara för varenda männska där uppe. men men, sånt löser väl sig.
Nu ska ja nog gå och packa ner det sista, det är både spännande och skrämmande!

For all you lonley boys, I can be president