Are you suffering

Jag saknar, saknar så att det sliter, river, värker, drar och gör ont i mig
gör så förbannat ont i mig
. Att aldrig mer

Idag är det valborg och idag ska jag vara glad och inte ledsen, jag ska till gbg med bästis Ammi och ha picnick i vasa med U-church och kolla på kortegen och sen ska Ammi sova här^^ hon  kommer hit runt två och då ska vi fixa iordning oss och lyssna på bästa musiken och prata och jag ska inte ha några sorger då. (tänker på dig hela tiden) Det är ju i vetskapen om att aldrig mer som det gör ont.

Just nu ligger jag ute i solen, med solhatt, nattlinne och lite youghurt och lyssnar på liar med EA.Jag är lycklig över att Ammi kommit hem, ni anar inte hur ljuvligt det va att få träffa henne. Höll på att börja lipa när jag såg henne sitta där på viskan med det ljusa håret och den rosa lilla boleron. Och så fick ja träffa lilla Emelie med. Sen va ju vi uppe och tittade på treornas slutprojekt och det va, tja, inte som vi tänkt oss. Ingen teater, bara dans, duktiga dansare men är man inte överdrivet intreserad av dans och inte ser en röd tråd i showen så kan det lätt bli lite långtråkigt efter någon timma. Men vi hade kul i alla fall. Sen gick vi till Mcdoanlds. Så klart, vi går alltid till Mcdonalds och pratar om allt och inget och det kändes som om vi inte hade setts på en vecka eller så, inte ett halvår. Och det va så lätt att knyta an till varandra igen. Det känns så bra. Vi ska ha så himla mycket kul i sommar nu, och ja längtar tills hon flyttar in i lägenheten. Bara tio min en kvart från mig.. haha, fatta va kul vi kommer ha då! jag kommer typ bo i hennes lägenhet. Härligt!

Färgade om håret igår, men jag hade ingen blekning så utväckten är fortfarande lika mörk. tycker heller inte det blev jättemycket skillnad på det övriga håret heller. Ska nog köpa en annan nyans nästa gång, som är lite mörkare, har hittat en som heter divine wine från Manic panic som verkar assnygg. Tror det får bli den nästa gång! Karino färgade sitt hår rosa igår, tror det blev supersnyggt, längtar tills ja får ser bilder! När vi va på safari senaste hittade vi ett jättesnyggt rosa löshår som ja tror hon skulle se skitbra ut i, om hon typ plattade ner sitt hår. Gha snygghet overload liksom.

Förra valborg var jag och Micke och kollade på Kortegen, vi träffade några från Hikari-con och Micke fick typ damp, haha va mycket vi skojat om det sen dess. Sen gick vi avenyn upp och ner och genom vasaparken och kollade på alla vagnar. Jag hade ganska precis fått hem min kappa och hade den på mig, det va verkligen inte så varmt då com nu, och sen åkte vi hem till honom. Det va en fin valbrog. det var det.

Nej nu mina älskade vänner ska jag gå in innan jag smälter ner till en pöl. Ha världens bästa valborg nu, lova mig det!
:*

att ha ont

som att slita ut hjärtat och slänga det på marken och trampa på det
så känns det

att en människa kan göra så himla ont. Att man kan ha så ont

Seelenschmertz

Jag fattar inte hur den låten kan vara så bra, Blutengel är ju kanske inte världens bästa band (fast ja tycker verkligen om dem) och mycket av musiken låter ganska mycket likadant och en hel del av texterna är bara meningslöst dravell om vampyrer och sånt men just den låten, det känns lite som extas, det känns som att den utrycker mian känslor exakt. jag kan lyssna på den om och om och om igen och jag tröttnar aldrig. Jag älskar den. Det spelar ingen roll att den är på tyska och att det tog hur lång tid som helst innan jag ens fick den översatt. Musiken, melodin talar rakt in i mitt hjärta. Detta är verkligen en av de bästa låtarna jag vet. Kändes roligt att få spela upp den för klassen, den låten va helt klart mest avvikande :P men ja tror de tyckte den va rätt cool.

Kannst du in meiner Seele lesen
In meinen Trumen bin ich jede Nacht allein
Kannst du in meiner Seele lesen


Det är ju så himla fint med tyska verkligen, jag älskar språket.

Can you see inside my soul?
In my dreams I am always alone
Can you see inside my soul?


Ingen människa kan ju se in i ens själ, det är ju så, man kan blotta sin själ för andra människor men de kan aldrig se den i sin helhet, det gör ju en till en väldigt ensam varelse eller så, men för mig känner jag ändå att Gud kan se in i min själ och därför är jag aldrig aldrig ensam, Gud är alltid med. Men ändå den här låten är så himla bra, det de förmedlar, går rakt in i mitt hjärta. Som om det va mig, mitt liv, mina känslor som den handlade om. och det är coolt när man känner att musikeni sig, utan text i sig själv är så känsloladdad. Eller nej det va verkligen inte det ja ville få fram, nu lät det som om jag tyckte att all instrumental musik inte kan förmedela känslor, det va verkligen inte det ja menar. Musik kan alltid i sig själv förmedla känslor, men det finns så mycket musik som är beroende av sina texter , detta är inte en sån låt.

Nu har vi dogmatik igen. Vi har pratat lite om Guds avbild (också en sak vi talade om i helgen, är inte det lite coolt?) alltså jesus som Guds avbild, oss människor som Guds avbild. Jag är Guds avbild inför Gud.


God natt :*

Mathilda är här! Så ja är jätteglad! Vi sitter och..äter yoghurt och pratar i telefon och sånt. Haa. hoppas ni haft en fin kväll! jag har försökt sova lite och det har gått ganska bra! Jossa kollade på mass scrubs klipp och jag sov och vaknade om vartannant. Sen ringde Maya-chan och ville ha alla detaljer från helgen och det fick hon minsann. Vi pratade i över en timma. det va länge sedan vi pratade så länge.

Vi ska sova ganska snart, är ganska trött nu faktiskt. De av er som har blogg på blogg.se har säkert redan sett den här bilden, men den va så himla klockren! Ja kände mig träffad mitt i prick :P
Med den här och mina varmaste tankar bjuder jag er en god natts sömn


Hah älskar den :P Bilden är feån 1983

Dogmatiken alltså

Seriöst! Ja önskar att vi hade haft denna lektionen innan helgen. Typ alla de ämnen vi berörde då har vi talat om idag och P-A är så himla smart. Det är massa av de här sakerna jag hade velat säga i helgen. Så coolt att vi tar upp detta nu. det är många av de här sakerna jag aldrig hört någon undervisning om, utan bara haft egna tankar kring. Det känns verkligen bra, har fått lite mer kött på benen. Just nu pratar vi om Guds vilja, men vi har talat om vem gud är, Gud som allsmäktig, allshärskarem vad betyder egentligen de begreppen? vad är Guds vilja? Finns det en mening med allt som sker? Vad är meningen med våra liv - utifrån Guds perspektiv. Gud som kärlek, kärleken som ett verb, inte bara ett substantiv.

Ah detta är asbra, lite svårt att förstå allt bara men det är asbra!

Despotisk = godtycklig men begränsad, Hitler kunde egentligen inte nå in i människors hjärtan. Gud vill nå in i människans inre och befria henne där. Då kan gud bara använda kärlekens makt. Guds problem är kärlekens makt, han kan bara använda sig v kärlek, det är bara kärleken som är suverän. Guds makt får inte beskrivas som en goddtycklig makt. Gud spelar inte på samma planhalva som satan, det är inte så att Gud har mer makt än satan, han har en annan makt än Satan. Gud gör inget annat än de som ytterst förverkligar hans kärlek. Alltså Gud kan inte gör ont.


Oj nu flög det in en geting, haha typ alla fick panik. Nej nu ska jag fortsätta lyssna. det här är så himla intressant


Gha är så ledsen att ja glömde mina mysbyxer, har alla hemma i Borås. ja vill verkligen bara dra på mig dem nu och en stor tshirt och sätta upp håret och bara lägga mig och vila. Pratade med Ulrik innan, btw, det går inte att hoppa av så lätt, då får man ett hål och är inte behörig till själavårdslinjen. gha, och man kan inte få lättare heller, bara svårare uppgifter. så där sprack det. Trodde inte det skulle vara så svårt. 

Treenigheten

Håhå nu har vi dogmatik^^ idag pratar vi om treenigheten. det är verkligen oerhört intressant och ett ämne jag verkligen, verkligen grubblat på många gånger. Det är ju så himla svårt för oss människor att förstå att tre kan vara en. Men han förklarar det väldigt bra, tycker dock inte jag fått något riktigt svar på hur det hänger ihop. men det är intressant.

  1. Saken och problemet:
         Monoteism och tre – enhet
         a. Guds gärningar
       b. Guds kärlek - Gud skapade inte människan för att ha någon att älska, Gud ÄR i sig kärlek. Gud är inte bara. Kärlek är   en handlig. Kärlek är inte bara något man är, man måste tänka sig en handling knytet till kärlek, han är inte bara kärlek, han älskar, han handlar i kärlek och det gör han i treenigheten.

lite av mina antecknigar från lektionens gång.

lite mer bildspam, va ute igår i det vackra vädret och tog lite kort...på mig själv... försökte tvinga med mina bröder ut men de har bägge så ont av sin pollen så jag fick varken sällskap eller hjälp att fota.

Dags att färga rötterna kasnke? Eller ska ja färga det brunt nu? Ska jag våga?
Becca har gjort det nu, det blev typ rödbrunt och ser assnyggt ut. Grejen är den att jag älskar mitt hår/färgen när jag ser det på bilder, men i vanliga fall är ja så sjukt trött på det, när jag planerar outfits eller ser mig i spegeln.

haha vad finurlig man kan se ut

Ingen vet varför ja fotade mina ben...

Hoppas det blir någo god mat idag. jag är verkligen hungrig. Vi går ända till tre idag, och jag är jättetrött. Hur ska jag orka det här? får lägga mig och vila sen efter lektionen eller nåt. Men idag ska vi nig inte iväg så mycket. Kanske ska vi upp till Macke och dom och kolla på Kille Bill 2. kanske. Madde ska nämligen iväg idag så jag tycker inte vi ska se den utan henne, men det finns andra som tycker det. Sen är det ju så att jag åker iväg imorn så då får vi ju vänta en hel vecka. mig gör det inte så mycket. men men, vi får se. Nu börjar lektionen igen (har hunnit få lite rast medan ja skrivit)
Ha det fint

Picture Post!

Nu blir det mycket bilder, både igår och idag. Idag blir det dock inte lika mycket. Postar de få bilder jag tog på Underoath, glömde ju kameran nere i garderoben så det blev inga alls under själva konserten. Men jag tog några under dagen och någon efter


Vi var och åt thaibufé på sunwallLite köbilder, synd att ha inte tog fler

Madde och jag! fina miner vi gör va?

Tog bara två bilder efteråt, har ser vi Josh, Linda Lina och Madde


Sen kommer de två bilderna från helgen, askonstigt för jag filmade när jag tilda åkte linbana men de är bara borta nu...

Tilda och snälla snälla snälla Rikard

Snälla snälla snälla Carro! Fick tyvärr inga bilder på dom andra, det va lite synd :(

Sen kommer första delen i vår vlogg: Tilda som berättar om sina förväntningar, ska ladda upp de två andra filmerna sen
http://www.youtube.com/watch?v=l01Ml1xhUTo


LillMarcus!!! AW saknaden har varit stor, kändes så härligt att träffa dig igen <3

God morgon världen!

Har jag världens bästa vänner eller har jag världens bästa vänner???? Igår när jag kom hem hade de städat hela mitt rum  - igen men den här gången hade de liksom rensat ut allt skräp och allt, fixat alla ytor, damsugit osv, ja va överlycklig. Så nu är mitt rum 100 % rent och så tänker jag behålla det! Satte upp min EA planch med, så himla snygg verkligen.

Nu sitter jag på Kristen spiritualitet, vet inte riktigt vad vi ska ta upp idag men det blir säkert bra. Sen ska vi ha dogmatik. Jag har ännu inte talat med Ulrik om att hoppa av men jag tänkte göra det på lunchen eller fikat eller nåt. Idag skulle vi ha valt ut en låt som hjälper oss när vi är ledsna och som vi lyssnar på, jag hade först tänkt att ta seelenschmertzt med blutengel eftersom det är en av mina favoritlåtar och en jag ofta sätter på när jag är ledsen, men nu känner jag mycket för 4 o Clock, det är med en låt jag lyssnat mycket på. Gha det finns ju så himla många såna låtar som har hjälpt en och som betyder mycket för en.

Jag är väldigt trött. verkligen. Har väl i alla fall sovit 4-6 timmar i natt men det kompenserar ändå iten upp förrgårdagens sömnlösa natt. får helt enkelt gå och lägga mig tidigit imorn! Det här blir nog en toppen vecka! träffa Ammi tre dagar i rad, se slutproduktionen på Bäckäng, göteborg, u-church, haket, shopping, troligtvis filmkväll hos Josh, kortegen, se woven hand på sticky. Låter inte det som en toppenvecka eller vad?
Vi ska tydligen prata om fasta idag^^ det är ganska intressant tycker jag. Min syn på varför man fastar är nog ganska ytlig, jag vet ju varför man fastar men har nöjt mig med det och inte satt mig in i det så mycket djupare. Nu ska jag fokusera!

Ha en fin morgon
:*

Picture post från EA!Så nu har jag äntligen lagt över min bilder till datorn! Så här kommer lite bilder från EA konsterten, det är inte direkt några proffsbilder eller så, de flesta blev rätt dåliga då jag darrade så mycket eftersom ja va så upprymd av konserten osv: men här kommer de bilderna jag tog, eller några av dem i alla fall^^


Här ser vi först en bild på mig och sen en bild på mig, Anna och Johanna


Här ser vi lite bilder på inredningen som va helt underbar, lite som en morbid barnsaga, det va lite den känslan jag fick...

Här ser vi Veronica, denna underabara människa följt av första åsynen av Emilie Autumn


Bägge två va så himla snygga!

Tycker verkligen om den här bilden - så himla dumt att vaktens huvud kom med bara

Den underbart söta Aprella, den helt ljuvliga piraten Capten maggots och den psykiskt sjuka Countessa

Avslutar bilder från EA med den här bilden på alla hennes bloody crumpets


Avslutar med tre egobilder


och så till filmerna då:
Här är vi efter konserten
Evelina uppe på scenen!
EA spelar unlaced
EA spelar scharlotte
Spelade in just när EA sjunger Are you suffering eftersom ja vet hur mycket min bästis Ammi gillar den buten av låten!!!
Opheliac
Det otroligt starka framförandet av 4 o Clock, något av det bästa på hela kvällen!!!

Sov så gott vänner!

Jag tror på änglar

Hm såg att jag tydligen inte publicerat detta


Sitter nu nyduschad och fräsch hemma i Borås^^ Har ganska nyligen kommit hem efter mitt och Tildas lilla äventyr i Vara. det blev dock inte som vi tänkt oss. Det visade sig först att Wille inte skulle komma in, med andra ord stod vi där utan förfest men där rök ju även chansen till en ev. övernattning någonstan. Vi kändes oss dock inte så ledsna för det först men var lite oroliga för vädret, att det skulle vara kallt och så, det var ju trots allt nio timmar efter att kronan stängt som vi skulle åka hem. Alltså nio timmar ute i kylan. Men vi tänkte att vi sätter oss i någon park och pratar och äter godis sen efteråt. Så himla jobbigt kan det inte bli! men åh ack va kallt det var efter att solen hade gått ner, men vi förfestade i parken och åkte linbana och myste och pratade djupt och lekte. Sen skulle vi då alltså gå till kronan men gissa vad? då hade tilda GLÖMT sitt pass i Borås så vi kom inte in. Det kändes lite dumt, eftersom det va därför vi åkt dit. Så vi skyndades oss ner, Tilda halvt snyftandes, till centralen för att se om det gick något tåg eller någon buss någonstans så att vi i alla fall kunde komma i från byn. Men nej då, bussarna slutar gå klockan sex från vara på Lördagar så det va inte mycket att göra åt.

Men sen hade vi en helt fantastiskt natt i alla fall! Vi fick bo på en folkhögskola i vara! Fatta att det finns så underbara människor! Som liksom tar sig an folk som inte har någonstans att sova. Vi fick tom vara där när de var och festade på kronan, litade på oss, lät oss kolla på film och vara där utan dem. är inte det otroligt? Att människor kan vara så godtrogna, jag blir lika glad varje gång när någon visar en sådan godhet, en sådan medmänsklighet. Så vi tittade på Mia och Klara och Tilda somnade och Ammi och jag pratade i telefon (JA DET ÄR SANT, MIN BABY HAR ÄNTLIGEN KOMMIT HEM) Sen var det dock en gång när vi fick lite panik, ja vet att man inte ska ha sådana fördommar om människor eller så, man blir nästan lite förvånad efteråt, när man inser vad man har för fördomar. För inne på Rikards rum fanns det massa litteratur om om djävulen och Satanism och sånt och eftersom satanismen är en sån självisk religion så blev vi lite oroliga, tänkta att på vilken sätt är det självisk att vara så snäll mot någon? Skulle vi bli uttnytjade? Så ja, det fanns ett visst orosmoment där ett tag men vi bestämmde oss för att avvakta och när Rikard sen kom hem med ett gäng människor så visade det sig att det var helt underbara människor! Verkligen! och de va bara väldigt intresserade av religion. Ingen av dem va kristnen eller så, men de verkade alla tro på Gud, två av dem verkade ha ett lite mer gnostiskt tänkande och det föll sig så att vi satt och disskuterade religion typ hela natten. Det va underbart, ja älskar ju såna disskusioner, jag tycker man blir så stärkt i sin egen tro då. Det är så härligt att få vittna om Jesus för människor och jag har ju alltid älskat att prata om Gud ju, det är ju verkligen så, och det här teologiåret har ju verkligen gett mig så mycket mer kunskap och gjort mig så mycket mer säkerhet i min tro så det gick verkligen jättebra att sitta och prata bara. Sen satt vi och tittade på O.C och sen sov vi lite, på morgonen tittade vi på familiy guy och sen gick vi och köpte frukost på ICA och satt på centralen och åt den och det va nästan, nästan lite sorgligt att åka därifrån för det va verkligen mysigt att vara där. Som en liten bit stulen tid från Något Annat.

Snart kommer Uno Svenningsson hit,det ska bli kul som sagt, va länge sedan jag såg honom nu och sen ska vi ner och kolla på honom när han spelar på Saga teatern och sen åker jag tillbaka till Jönköping igen! Blir dock bara där tills på tisdag, då åker jag hem för att kunna vara med min Amster så mycket som möjligt!
Ha en fin eftermiddag nu
:*

Uppdate!

Hej vänner
Nu sitter jag på bussen till Jönköping igen. hann tyvärr inte se hela Unos spelning men det jag såg va verkligen bra! det va bra ljud och ljus, bra musiker osv. Fast ja va väldigt trött, vid ett tillfälle lyckades jag somna samtidigt som jag filmade, tappade kameran så den damp ner i golvet och vaknade med ett ryck, va ju bara borta någon sekund men det kändes lite obehagligt ändå. Nu är hela min kamera full, ska bli så skönt att få lägga över alla bilder till datorn sen så fort jag kommer hem. har filmat en del med till min hyperseriösa vlogg. Haha, både från igår och från emilie autumn och så^^

Annars har, vänta lite wille ringer, oh trevligt trevligt nu är jag tillbaka. haha, minns inte ens vad ja skulle skriva. antagligen att det vart en lugn dag sen ja kom hem, har mest legat och slappat osv. Ska bli gärligt att komma tillbaka till Kortebo nu, längtar efter mina små vänner.

Puss

...

Jag är trött

Hej världen

Nu är jag trött. Ska snart gå och kägga mig! har äntligen köpt en ny laddare så nu är min mobil fulladdad!
Har fortfarande knappt hämtat mig från Emilies underbara spelning. Spelningen på torsdagen va med super. hela dagen va mys^^ Vi åt tahibuffé och vandrade runt lite i gbg och gjorde oss i ordning inne på nils ericsson och köade i en lång kö och stood i trappan och såg ganska bra! Det blev en rejäl moshpit tydligen. Fy vad jag hatar sånt. alla arroganta idioter som bara tar ut sina ggretioner utan att tänka på om någon blir skadad eller inte.

Glömde min kamerasladd i jönköping så bilderna kommer fter helgen. det blev nästan inga bilder från torsdagen. hade kameran nerpackad i väskan och sen glömde ja att ta med den in på spelningen. men vi hade det bra ändå! Lite tråkigt dock att ja inte tog några bilder, hade gärna haft lite från intohimos spelning. Dom va asbra verkligen! de gjorde så bra ifrån sig. Man stod på sidan och betraktade dem, såg deras lycka och kände sig lite stolt. Underoath va med asbra! sen är det ju inte riktigt min musik, men ja hade kul ändå^^ Sångaren va ascool på sen tycker jag, bkännde tydligt sin Kristna tro och sa att han älskade Jesus och peppade ungdomarna att vara sig själva. Det va fint verkligen, det han sa.

Nu ska jag snart sova, ska bara packa ihop lite. Sen jobbar ja imorn. Usch va ja inte är pepp på det. sen va det ju sp jobbigt sist när ja glömde mig skjorta där, hoppas någon har tagit hand om den. känner mig så vårdslös. Buhu.

Nej men sov så gott nu alla små vänner
<3

Bild frpn xixi@ bdb på min och Karinos outfits^^

LYCKA!!!!!!!!!!!!

åh, konserten!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Den va hur bra som helst, det va mer än en konsert, de va en show, hon och hennes bloody crumpets bjöd så mycket på sig själva!!! det var helt otroligt! Detta är det bästa jag någonsin sett live, det slår allt! Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Jag är helt överväldigad! scenen va hur snygg som helst, hon va skitsnygg och de andra tjejerna med, blev nästan lite kär i dom, särskilt den ena av bloody crumpets tjejerna, Veronica, hon va helt otrolig! Haha blev nästan kysst av henne, de skulle ta up en tjej på scenen som aldrig hade blivit kysst av en tjej :P haha, Evelina fick gå up och det unnade ja henne verkligen, men Veronica sa att ja skulle få en kyss senare efter selningen och att hon blev lite kär i mig. Sen hade ja ögonkontakt med den underbara piraten Capten Maggots och Emilie, höll Emilies hand, hjälpte till att bära Capten Maggots och åh vilken show det va!!!

Rent musikaliskt var det så bra. Alla låtar var bra, bäst va 4 o clock som de inledde med och Opheliac tycker ja, men annars tycker jag verkligen att alla låtar va underbara live. Hon spelade en hel del fiol och piano och hon är ju så begåvad! Publiken fick också vara med ganska mycket, sjunga och sånt. De var verkligen med om ni förstår hur ja menar, de var liksom inte bara där för oss och det va härligt, kändes verkligen som att vi var viktiga för dom! Det var ganska mycket circus känsla över det hela, blandat med lite cabaret nästan tycker jag. stora fjädersolfjädrar i rosa, korsetter i olika färger, paljetter, glitter i mängder, en av tjejerna Ambrella (eller hur det stavades) var väldigt vig, dansade balett för och och Countessa traptesdansade mitt i publikhavet. det va hur vackert som helst. Sitter i Evelinas säng nu och vi lyssnar på Emilie och jag är lycklig lycklig lycklig!!! Det här va en av de bästa kvällarna i mitt liv. Bilder och filmer kommer senare! Nu ska vi sova!

Natti
:*

Pepp!!!!

Hej!
Nu ska ja sova snart, vill orka med hela morgondagen! Alltså ja är så pepp nu så det inte är sant läste en recension på en blogg innan och det verkar som om hon bjuder på världens show! åh det kommer bli så himla kul verkligen! ja ser verkligen fram emot det! Ja kommer vara inne i Gbg runt fem och vara på musikens hus runt halv sex så det blir bara en två, två och halv timmas köning. inte alls farligt, ja hade gärna stått längre, men men, så kan det vara!

Redovisningen innan idag gick jättebra, vi fick högsta betyg, det trodde ja verkligen inte. Men Karin verkade nöjd så. nu är etik och moral kursen slut, det känns verkligen tråkigt. Det har nästan vart den bästa kursen av alla. hade helst haft den året ut. det är verkligen något ja skulle kunna läsa i framtiden. Sen hade vi ju en sån himla bra lärare, en elouge till henne (eller hur det nu än stavas) Nu blir det kyrkohistoria nästa vecka pch det blir nog med kul! hoppas bara vi får en bra lärare!

Natti
:*

Jag vet inte riktigt vilken av dagarna jag ser mest fram emot. morgondagen med Emilie Autumn, dagen där efter dem Underoath eller utgången på lördag. Alla är unika på sitt sätt. Att få se Emilie Autumn är något jag velat göra länge, efter att en vän visade mig henne för någr år sen klättrade hon snabbt upp på min "idol"-lista för att hamna bland de absolut bästa jag någonsin hört. Att få se henne kommer bli underbart tillsammans med några tjejer jag tycker riktigt mycket om
Att få se underoath, det är ju egentligen inte min musik alls, inte ens ett band jag lyssnat på, men att få insupa Gbg tillsammans med min älsklingsmadde och hennes vänner och sen få bli ett med publiken det kommer bli härlgt. Det kommer bli ett riktigt underbart gäng som ser dom så det ser ja fram emot
Lördagen med Mathilda kommer bli suverän, vi har alltid kul ihop och det är vi som gör alla galna spontanplanerade resor nu förtiden så jag är hundra på att vi kommer få en toppenkväll!
Tänk att vissa veckor har så mycket att ge! Pang! och så fick ja två konserter och en speciell utgång! det kommer bli AWSOME
Nej nu ska jag återgå till
The Cain saga har bara läst Godchild innan och det är ju min absoluta favorit manga så jag ser verkligen fram emot att läsa hennes tidigare berättelser om Kain, även om han inte verkar se riktigt likadan ut i de tidigare berättelserna. Men men, hon skirver bra.

Något Annat?

åh nu är jag så velig om jag ska färga håret brunt, jag försöker komma fram till varför jag vill det, är det för att jag vill åt Något Annat, för att jag är trött och vill ha lite omväxling, är det för att jag vill ha en förändring i mitt liv och tar ut det på håret? Jag har ju verkligen aldrig velat ha det innan, varför skulle jag trivas i det nu? jag älskar ju egentligen mina röda lockar ju. Vad är det egentligen jag vill åt? jag vet att det är så många tjejer som förändrar håret när de egentligen vill ha en förändring på ett annat plan, att det är så lätt att ta ut det på håret, att tänka att, om jag färgar/klipper/förlänger då DÅ! kommer allt äntligen bli bra fast det enda man gör är att ändra lite på sitt utseende, det kommer inte förändra något i livet och det kommer heller inte förändra en själv. så varför är det då så viktigt? och vad är det med den här besatta tanken om att jag ska kunna ha kläder i så många andra färger, både ni och jag vet jag ändå mest kommer ha svart och vitt och rosa ibland och rött ibland och blått ibalnd men min klädstil kommer inte förändras radikalt, det skulle jag ändå aldrig ha råd med.
Haha va knäpp ja måste låta som lägger sån stor vikt vid det här.

:*

God morgon :*
Nu sitter jag här, trött som bara den och ska plugga med vännerna, vi ska ju ha redovisning idag. Det känns helt okej, så länge vi kommer igång. Gustav spelar biljard och Karin torkar håret, nu gick Macke med, men vi kommer nog komma igång snart.

Idag lyser inte solen alls så ja kan inte ha min nya solhatt, känns lite trist men jag insåg nog ändå igår att den passar bättre på stranden än inne i stan. Iställer har jag en basker. det går också bra. Hann inte riktigt packa, ska ta och göra det om någon timma eller så. innan vi går till fikat, så ja får med mig allt hem. Gha vet inte vad ja ska ha på underaoth, alls, vill ha en kjol som Maya har hemma hos henne, hm får höra av mig så jag kan få tillbaka den, så kan jag bara ta ett vanligt linne eller så till. Nu kom Andreas med så nu kan vi nog komma igång. Uh, får verkligen huvudverk av biljarbordsspelandet.

God natt :*

hej och hå^^
Nu ska jag sova, är trött trött trött, men nöjd för att jag fick klart min del av redovisningen i alla fall. övade lite på den och det tog typ fem min eller nåt, boder kunna dra ut på det så att det blir sex sen^^
Var ute och fotade lite med madde innan men det blev inag superbilder, det va kallt och blåste och va för dåligt ljus, ska dock kolla igenom ifall det blev någon man kan lägga upp^^ men åh vad jag älskar att stå framför kameran, ja fullkommligt stormtrivs, så länge ja inte känner mig generad inför fotografen kan ja hålla på hur länge som helst egentligen.

Fick kort på Påven idag föresten :P stilig man haha. Tänkte av någon outgrundlig anledning på Ammi när jag såg honom, är inte det lustigt, att ja tänker på ammi när ja ser gamla gubbar^^ Man kan ju undra vad hon har gjort för intryck på mig. Det känns underbart att jag kommer få träffa henne redan NÄSTA VECKA! Woho, då blir det Gbg och leka och mys och sånt!

nej vänner nu ska ja kolla bilderna och sen sova
Natti
:*

Opheliac

Har haft en väldigt trevlig eftermiddag, har hunnit med att både dregga över ginas kläder, idag igen, och köpa brun hårfärg. har egentligen inte bestämt mig för hur jag ska göra. mitt röda liv passerar i revy framför ögonen på mig och det känns svårt att färga det, samtidigt som jag hela tiden tänker på hur det kul det vore att färga det brunt liksom. just nu är ja så trött på den här färgen. GHA!

Nu ska jag plugga. på riktigt. resten va kvällen. vi har redovisning imorn (eller egentligen hade vi det idag, men ja vi va ju inte där, så vi får hoppas att det går bra ändå) Åh köpte föresten en übersöt solhatt innan i svart med vita detaljer. Jag är inget jättefan av huvudbonader på mig själv egentligen men den här kunde jag bara inte motstå och ett linne som ja ska ha på konserten imron! jag ska skriva "drink me" på mitt och Karino ska skriva "eat me" återknytet till Alice i underlandet^^ jag äör hur pepp som helst på konserten just nu! det ska bli så himla kul!


Gha är hon inte stört snygg? hon är så snygg att jag bestämmer mig för att aldrig färga håret!

Picture Post!

åh nu är jag tillbaka på mitt älskade Kortebo! Sitter här med Tilda jämte med sin nya ipod och är nöjd. mindre nöjda var vi när vi insåg att tilda missat sista bussen till sig och inte hade några pengar, men det löste sig. Har haft det mysigt idag, har hunnit med att baka både kladdkaka och chokladbollar (blev så mätt på smeten att jag inte ens orkade smaka på kakan) fotat lite, och hunnit bli ännu mer pepp på att färga håret brunt. Prövade lite brunt löshår innan och det kändes verkligen som om jag skulle passa bra i brunt i alla fall. gha, så himla jobbigt. men man behöver ju inte fatta något slutgiltigt beslut precis. Det är ju bara så med mig att jag vill göra allt NU. Men men, lite tålamod får man ha så får vi se om jag fortfarade vill färga det om några veckor, älskar ju egentligen den här färgen som jag har nu!

Här kommer lite bilder som pappa tog på mig innan idag! Älskar solglasögonen^^ Finns på lindex och kostar runt en hundralapp! Är det bara jag eller är inte lepordmönstrade detaljer så snygga?och så avslutar vi med en bild utan älsknings-solglasögonen, haha ser ja inte lite galen ut? jackan är föresten den jag köpte igår på gina! Den kommer nog användas flitigt i sommar!

Lyx

Håhå^^ passade på att lyxa till det och tvätta håret en gång till den här veckan :P brukar annars bara tvätta det en gång i veckan för att färgen ska hålla sig så länge som möjligt. Men nu har jag precis köpt hårfärg och ska färga det på tisdag, dagen innan Emilie Autumns konsert! det ser jag fram emot så himla mycket! Sen passade jag på att använda balsam, något jag typ inte gjort på hela året, av samma orsak, men mitt hår har nog inte mått så bra av det eftersom det blivit blekt och så, så nu hoppas jag att det blir lent och fint! La även i en inpackning som jag sitter med nu!
Men åh, jag är ändå trött på mitt hår, trött på rosa lakan, roa väggar, vita tröjor som är illrosa i nacken osv. Jobbitgt jobbigt, men ändå, vet jag att jag verkligen verkligen skulle ångra mig om jag skulle färga det. Men jag är ju så himla impulsiv och vill ju göra något så fort jag får tanken, det va ju så ja blev rödhårig tillslut :P

Vill tippsa om en va bloggarna jag kikar dagligen på,
Samuels blogg. Här blandas vardagslivet med illusionism och teologi, boktips och filmtips^^ Mycket trevlig läsning!

ha det fint, nu ska vi snart äta!


Hm, jag vet i alla fall att jag inte vill ha svart hår. hm, inte nu i alla fall. Bjöd på en söt brun peruk nu...

Den grå massan

Jag har haft en supermysig helg! har hunnit träffa micke, vara på gitarrmässa, shoppat, kolla på massa bra filmer och myst! Det va jättetrevligt. dumt nog hade kameran laddat ut så det blev inga bilder alls tyvärr. lite tråkigt, men men. så kan det vara^^ På fredagen gick vi först en lång promenad i Bollebygd, det va jättefint verkligen, i skogen och så.

jag köpte en klänning på Gina tills nästa helg, men nu får se bilder först efter helgen på den tror jag :P
Åh vad jag älskar Ginas vårkollektion, det är verkligen inte ett märke jag köper mycket kläder från, men just nu känns det som jag älskar allt. Var inne i derad affär hur länge som helst igår och bara dregglade, så himla mycket snygga klänningar så att det inte är sant. har två tre klänningar nu som jag siktar på att köpa. Bara jag har råd. sen är jag hemskt sugen på den här väskan med, den är hemskt söt och passar utmärkt när man ska ut ju! Perfekt för kamera, mobil och lite smink

 H&M:s vårkollektion gillar jag faktiskt inte hälften så mycket. visst det finns en hel del snygga basplagg och så där men faktikst inte alls så mycket som tilltalar mig. Minns att det var så förra våren med, och våren innan dess med.

Sen är jag så kluven när det gäller mitt hår. Det är inte det att jag inte gillar det röda, jag älskar egentligen den här färgen verkligen och jag har slitit en hel del för att få det så här nu ju! Men som alltid när våren kommer så kommer en längtan efter pastelfärger. Rosa, blått, beige och sånt och vissa färger kan jag inte alls ha till det här håret. Som igår, hittade jag en übersöt rosa vårjacka som jag inte kunde köpa för att den inte gick att ha till håret liksom. Man blir så begränsad ibland av den här färgen. Det har ju gått bra hittills när jag bara har velat ha svart och vitt liksom, för så har det ju varit nu hela året, ja fram tills nu då. Ska jag vara helt ärlig har jag en lite längtan efter att bli brunett. Kankse som Blair i gossip girl? eller en lite varmare chokladaktig nyans? Gha, vet inte vad det är med mig, jag har alltid tyckt att brunt är den tråkigaste färgen man kan ha på håret (eller på mig själv alltså, inte på andra) det är ju så neutralt det bara kan bli. men nu, helt plötsligt vill ja ha brunt hår och klänningar från gina? vad är det med mig? måste vara våren som spökar? jag som alltid beundrat människor som är unika, som har en egen stil, som sticker ut, bara för att man på så sätt, i sig själv blir ett statement emot den gråamassan. är det något jag tycker är tråkigt så är det människor som bara köper de kläder som säljs utan att ens reflektera över om de tycker om kläderna eller inte. Visst jag har aldrig varit överdrivet extrem i min klädstil, eller jo, lolita är ju absolut extremt, men det är fortfarande helt och rent. Är det något jag gillar själv så är det ju stilrena outfits, jag tycker inte om när det är trasigt eller smutsigt eller när man blandar för mycket färger, hehe, men jag vill ändå vara unik. Vet att jag den här våren verkligen inte vart så extrem alls, har inte haft mycket lolita alls, och annars har jag haft en mängd olika vita/svarta kjolar med toppar till, strumpbyxor och knästrumpor allt i svart och vit. Älskar det just för att det är så stilrent ju! Vilket förvirrat inlägg det här blev. Jag är ganska säker på att jag inte kommer färga håret brunt eller gå ifrån min stil heller för den delen för är det något folk har uppmanat mig till så är det att fortsätta vara sån som jag är, allt från gäster på Mcdonalds till ungdommar på stan till gamla tanter och farbröder som uppskattat min sti, mitt hår mina kläder och sagt till mig att aldrig, aldrig bli en del av den grå massan. och det kommer jag heller inte bli! Men man kan ju få fantisera lite, om långa bruna lockar och sånt^^


Stört snyggt hår det där!

Tillbaka!

Tillbaka från passtagningen^^ hade världens otur då jag kom en precis efter en hel barnfamilj som med skulle fixa pass, satt säkert i en halvtimma och väntade. Ja ja, så är det väl när man har småbarn, allt tar tusen år längre. Men men, nytt sytem hade de så det gick rätt smididgt. kortet blev...helt okej tror jag, bättre än sist i alla fall. men inte det snyggaste precis. Såg ut som ja ahde ljusbrunt hår eller nåt, eftersom det är i svartvitt, men men det gör inte så mycket. Nu ska jag äta lite mat
Här är filmen från haket :P Hoppas ni förstår att jag inte är seriös med vloggandet. hahahittade btw en skitsnygg outfit som jag gärna vill ha nästa helg. undrar bara om det är värt pengarna. hittade tre helt underbara klänningar med. Kommer nog köpa två av dem, just nu är jag hemskt förtjust i vitt! det passar så himla bra på våren och så gillar jag vitt till rött hår!

Laddade upp ett till klipp, från Team evangelisations läger i Vara^^ ja pratar engelska för att jag, som sagt, var med i det internationella teamet där vi pratade engelska:


ha det bäst
:*

Yay

Nu ska jag bege mig ut och ta ett nytt passfoto^^ det känns bra, på det gamla är jag 14-15 år blond och ler världens mest fejkade leende. Det syns knappt att det är jag :P haha. Hoppas det nya blir bättre, men vet ju aldrig, varför är det så svårt att bli snygg på pass/körkort/legg? känns som att typ igen blir det.

Anyway här kommer lite bilder från igår^^

Hm, känns som att massa bilder jag tog igår bara har...försvunnit? skumt verkligen. Men men, här är de som fanns på Kameran! Filmen kommer en annan gång, hinner inte ladda upp den nu!

Puss på er!


ONT

Sonata ska spela igen i år, i december, hittade min biljett häromdagen, trodde jag hade tappat bort den. jag var så glad, hela den dagen, konserten va jättebra, och du var så snäll, jag satt mittemot dig på resan in och ja gick jämte dig genom vasaparken och mamma hade sagt att det brukade hänga knarkare där och jag vara bara femton och det va mörkt och tyckte det va spännande. Det va lång kö till Sonata, och jag frös jättemycket, du var, precis som alltid, en gentleman och jag fick låna din stora varma jacka och du stod där i bara t-shirt.

Jag saknar dig, jag saknar dig så mycket

Mys med vänner ♥

Så tog även den här dagen slut^^

Hade det jättemysigt i gbg, passade ÄNTLIGEN på att köpa ny hårfärg, nu var det verkligen längesedan jag färgade det (tre fyra veckor minst, jag är förvånad över att det hållt så bra) sen var vi på cafét som sagt, vi läste efter kyrkoåret idag (Varg tog initiativet då magda va sen :P typiskt honom, men jag gillar att läsa efter kyrkoåret ganska mycket, känns liiite mer relevant än dagens lösen, även om dagens lösen gett upphov till mycket bra med osv) Men i alla fall, vi hade lite svårt att hålla oss till ämnet, helt plötsligt pratade vi om steven king och massa annat, det beror nog en del på att det kändes som om vi inte hade så mycket att tillägga till dagens texter.

Sen på haket var det någon skum temadag eller nåt, de spelade ingen synth utan istället hade de smällt upp två bord med LP-spelare ioch en tjock kille i vit skjorta i hänglsen spelade jättekonstig musik och han dansade typ hela tiden i "båset" och såg jätteglad ut. Vi satt precis vid en högtalare och kunde knappt prata med varandra, tyvärr va musiken ganska så jättedålig, typ bara en låt som var bra... men men, så kan det vara. Jag hade mysigt i alla fall. Dumt att ja inte hade min sladd här, hade velat ladda upp lite bilder, spelade in lite från haket med, tänkte börja "vlogga" lite, haha! Tilda och jag ska sattsa stenhårt på det :P med början nästa helg! Det blir kul tror jag! Men i alla fall så hade det vart kul att ladda upp dagens lilla film!

God natt på er, sov så gott
:*

I saw a star tonight

Hej!
Sitter i min säng och lyssnar på Siobhan Donaghy och funderar på vad jag ska ha på mig. Har precis tagit en dusch och ahr lite beslustångest. eftersom ja va så trött i tisdags blev det mest att jag bara slängde ner lite kläder, tyvärr ingen av mina tänkta outfits varken för dagen eller för helgen. Ja som har köpt en hel del nya kläder som jag verkligen vill använda ju! men men, så kan det vara. det får bli nått gamalt, det funkar också bra! Åh vad jag är glad att det är U-church idag och att jag ska åka dit! nu var det typ tre veckor sen jag såg mina små vänner så det ska verkligen verkligen bli kul! Det blir snack på cafe blue mountain och sen troligtvis går vi till haket som vanligt!

Du är så saknad, tack för alla minnen

Nu ligger jag i min säng. Har suttit i mammas och pappas säng hela kvällen och bläddrat i gamla dagböcker. Hittade tillslut den från hösten i nian, där står det otroligt mycket om Herr och det va skönt att läsa verkligen, så många småsaker ja glömt av som föll över en, kände som man va femton igen. Det va en sak som berörde mig jättemycket kommer inte skirva ner den här, det va tungt att läsa och jag vet inte hur jag ska hantera det. Ska maila till John och kollade med honom (min själavårdslärare)

Nu känns det fridfullt på något sätt, med alla dessa glada fina minnen, det känns verkligen tungt att han är borta men jag är så glad för att jag fick lära känna honom, denna fantastiska människa som verkligen komma att betyda mycket för mig. Han var en av de bästa! det tror jag alla som kände honom kan intyga!

Jag vill verkligen tacka för alla glada, roliga, härliga stunder jag haft med dig, jag ska bevara dem inom mig, du ska aldrig dö, tack för att du såg mig, släppte in mig i gemenskapen och verkligen brydde dug om mig. Du är en av de finaste människor jag någonsin träffat!

♥Johan♥

Johan♥

De som älskar varandra i
Kristus ses aldrig för sista gången

Jag är hemma från din begravning nu. I sex timmar har vi inte gjort annat än att sörja dig och hedra ditt minne. Det va en fin men oerhört fin begravning. Jag grät nästan hela tiden, vissa stunder kändes det som om jag skulle gå sönder helt, det är så mycket sorg att man nästan inte orkar bära den. Jag vill bara stöta bort den och tänka: Han är inte död, bara för att det skulle vara lättare då, men tyvärr funkar det ju inte så. Sen var det gravfästnig direkt efter vid graven, trots att detta var min åttonde bergravning har jag aldrig varit med om det innan och det va tungt, så oertört tungt. Jag kände så med familjen. Det va tungt att stå där framme sen, helt tyst, och titta ner i graven och se kistan och veta att han låg där, så tungt att man nästan inte kunde ta in det. jag ville bara hoppa efter dig nästan eller hoppas på ett mirakel, väntade på att du bara skulle slå bort locket och komma ut och säga hej här är jag! Var inte ledsna, jag ska aldrig gå ifrån er. Men på något sätt är han ändå här, han omsluter oss på alla sidor. Precis när vi skulle gå fram blev då så på något sätt att vi som hängde i i kors under den perioden hamnade tillsammans (minus niklas) jag, (oj där höll jag på att 
skriva Herr, så orealtistikskt är det att det är du som är död) Jonte, hansfeldt, Simon, Lisa, Alex. Det kändes så bra att vi liksom tillsammans fick ta farväl, det betydde mycket för mig. När vi gått ner igen kändes det som om jag skulle brista helt, bara explodera. Och Alex, som alltid vart en så bra människo kännare bara la armen om mig så jag kunde luta mig mot hans axel och bara gråta och gråta, det kändes så fint på något sätt men ändå så tungt. Det kändes så bra att vi var samlade, men jag saknade Paulsson, det kändes verkligen tungt att han inte var där, jag hade verkligen velat träffa honom.

På minnesstunden satt jag och Tilda tillsammans med Niclas och hans tjej, hansfeldt och Jonte och det kändes bra, vi skrattade och pratade om Johan och allt annat med och det blev en väldigt ljus samling. talen folk höll var med ljusa, härliga minnen som man verkligen kunde känna igen sig i. Johan-gestalten kom verkligen fram under talen, precis sådan som han var. Jag hade verkligen velat säga någor, men jag orkade inte, kände att jag hade börjat gråta i så fall och det hade jag inte fixat, inte på scen så.

När vi fick hälsa på familjen hade jag velat säga en miljon saker till Micael och Maria om hur fantastisk Johan var och hur mycket jag verkligen älskade honom men det hinner man ju inte. Micael sa i alla fall till mig att Johan hade tyckt mycket om mig och det betydde mycket att höra eftersom jag älskade honom så mycket. Han har påverkat mig och inspirerat mig så oerhört mycket. Jag ska aldrig, aldrig glömma honom. Aldrig. Alltid ska han ha en särskild plats i mitt hjärta.
Jag skrev ett brev till honom som jag gav till honom i samband med avskedet, tycker det känns skönt att skriva av sig, även om jag vet att han aldrig kommer läsa det, som ett sista personligt avsked. I det skrev jag ner en del saker från min dagbok från högstadiet. Här kommer ett citat

Jag är livrädd att Herr ska sluta konfan, han kommer typ aldrig och Paul sa att han inte riktigt kände sig uppskattad av de andra ledarna, att han aldrig visste vad de höll på me. HAN FÅR INTE SLUTA. Hur ska det då gå med Shalom? Det går ju inte, Gud hjälp honom och styrk honom i detta. Men låt din vilja ske, vill du att han ska gå så låt honom gå… jag bad för honom på vägen till skolan idag.

Den som tror på mig ska leva om han än dör
Det är det som får bära mig just nu, Tack för allt älskade älskade Herr, jag kommer faktiskt aldrig bli samma människa som jag var innan du dog, det låter kanske konstigt men jag känner det, att jag faktiskt är en annan människa, inte en stor förändrig eller så, men att det faktiskt är så.

Idag

jag har blivit jätteförkyld och idag är det din begravning. det känns som jag har ett tryck över bröstet. igår läste jag lite i en dagbok från nian och blev nästan förvånad över hur oerhört mycket jag hade skrivit om dig, det känns så orealistiskt att samma person som det ibland stod sida upp och sida ner om ska begravas idag, att jag ska se dig läggas ner i jorden, jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara av det. jag saknar dig, saknar dig, saknar dig. Du förstod nog aldrig hur oerhört mycket jag såg upp ditt dig, men det gjorde jag verkligen, nästan mer än någon annan person jag sett upp till. Du inspirerade mig till att bli en bättre människa. I dig såg jag Jesus.

Hår!

Nu va det längesedan ja skrev om alla mina hårproblem! är för att det vart ganska lungt på den fronten, behöver dock verkligen färga om det nu, det är inte fint. färgen är allt för ljus. nej men ja har vart rätt nöjd ed håret på sista tiden, fram tills nu, Nu har ja börjat bli så himla trött på det raka. Så efter att ja tvättat håret lät ja det bara självtorka. något ja inte gjort på länge, för det mesta brukar ja antingen sätta upp det efter ja tvättat det eller så brukar ja föna och sen platta, men nu lät ja det självtorka och ja är förvånad över hur lockigt det är! Ser kanske lite slitet ut men det va verkligen lockigt! det va en kul överaskning verkligen. tror det dels kan bero på att ja inte använde balsam, gör inte det sen ja började använda directions färger, de går ju ut tillräckligt mycket av bara schampo. Har verkligen saknat mitt lockiga hår på sista tiden. Visst ja har verkligen gillat att ha platt och rakt, det blir snyggt när man tuperar lite osv, och det är så mycket smidigare än att locka hela tiden. det räcker med att man plattar en gång per tvättning eller vad man ska säga, med lockar måste man hålla på och fixa varje dag


Tycker inte riktigt bilden gör håret rättvis

Lockade och lekte lite med håret sen! det känns bra! skulle dock vilja ha lite längre löshår nu bara. kanske kommer så småning om!

Hoppas ni har en fin kväll
<3

Tillbaka i Borås

hej vänner!
ja skojar inte när jag säger att jag va tröttast i världen idag på lektionen. Det gick ganska bra fram till lunch, visst ja va sjuuukt trött men det gick. Sen gick jag och Macke och åt thai buffe under lunchen Helt underbar va den och ja hann knycka åt mig sista biten av tofusushin. Åh det är så gott! Anyway, när vi kom tillbaka sen va det som ja inte kunde hålla ögonen öppna, hörde verkligen inte vad Karin sa och sista halvtimman alltså, jag sov, liksom nickade till hela tiden och drömmde massa konstiga saker! Pinsamast va ju att ja satt mitt framför Karin t.o.m så hon måste ju sett att ja höll på att somna hela tinde. Pinsamt värrre. Men det va det värt för ja hade en stört mysig natt!
Nu är jag i Borås idag och imorn


Imonr är det begravning. jag tänker på mycket på dig, och på hur jag ska fixa att gå på begravningen, då är allt över sen, då finns det inget att hänga sig kvar vid. då måste man fokusera på framtiden, då känns det som att det inte är lika accepterat att bryta ihop längre, även om jag mest bryter ihop inombords. Jag vet int ehur jag ska hantera mina känslor. Jag saknar dig så himla mycket

Elmia, T-fordar och långa ljuva nätter

Håhå vilket dygn säger jag bara! Har verkligen haft det bra! Började ju som sagt dagen med en bilmässa på elmia! Haha! Jag på bilmässa? Ett av mina konstigare infall. Men det va trevligt. Inte för att jag kan något alls om bilar eller ens är intresserad utanför att det va trevligt folk och ändå mäss feeling och är det något jag gillar så är det ju att gå på mässor! Åkte in med Oskar (jag känner ingen större bilnörd än han:P) och mötte upp med Wille och hans vänner Omed, Martin och Erik och det va trevligt. Vi såg Magnus Samuelsson och grabbarna prövade att lyfta hans yxor och sånt. Sen va KCS där med sin bullriding tjur, luftpistol och sånt (det är en kristen sekt haha, jag var där en gång med KDU, det va rätt trevligt men inte min grej) Omed red på tjuren och slog rekord! Nu hoppas vi att han vinner en mysig helg i en stuga för två^^

Sen drog vi till Kortebo och där hade vi askul hela dagen! Det blev roliga filmklipp, scrubs, bogieman 3, djupa samtal och youghurt. Kan det bli bättre! Somnade efter sex och gick upp innan sju. Men det är så det ska vara! Långa ljuva nätter ju! Nu är jag så stört trött så det inte är sant. Har en åtta timmars etik lektion och se fram emot. Jag håller på att somna verkligen. Är så trött. Här kommer lite bilder:


Lite bilder från mässan!

Magnus samuelsson i egen hög person! han verkar så mysig!

Min fina T-ford, tänkte på dialogen i titanic to the stars

Omed in action! han va verkligen jätteduktig!


Adam!!! Hur länge sen va den inte man träffad honom! Härligt grabben!

En bild på mig och adam, de andra två är från mitt rum!

Nej nu börjar lektionen igen! dags att koncentrera sig!
 
Ha en underbar dag!
:*


God morgon världen!

Hej vänner!
här ligger jag i min säng och drara mig. Ska följa med Oskar på en bilmässa sen, så han slipper på gå själv och så ska Wille tydligen dit med. Bilar har ju aldrig vart min grej, men ja älskar mässor så ja hoppas verkligen det kan bli kul. Magnus Sammuelsson kommer dit idag (han världens starkaste man) och det kan ju bli lite kul att se, fattar inte hur man kan va så stark. Jo anledningen till att ja hinner göra det är för att Andreas och Macke kommer senare ikväll än vad som va bestämt, vi skulle ju pluggat på förmiddagen egentligen men nu blir det alltså senare. Själv ska jag gå upp och duscha lite strax. Äta lite frukost. koka makaroner och sånt och kolla upp bussar.

Sen blir det plugg som sagt!

ha det bäst!

Those were the days my friend

Åh Vickan hade hittar våra gamla profiler från en penpal sida som vi gick med i när vi va typ 16-17 år^^ det tar en tillbaka till den tiden då man fortfaranade var lite fjortis, men livet va glatt och härligt! fast det är det nu med! Älskar mitt liv!

synd att den är så liten...haha

Vixs profil

Tildas profill..så himla klockren, ni måste få se
 Hi there bitches and gays, I'm a cute girl looking for someone cool to write to. I'm really lazy but I'll do my best to write to anyone wanting to mail me... And anyone means anyone, girls, guys transvestites and plushies. Actually I'm kidding about the plushy thing. Start writing me now, please, I'm waiting :P Love to ya' all
det är ju inte en slump att det är just Tilda som skrivit just så :P

Puss på er

popcorn

Här sitter jag i min ensamhet och har poppat alldeles för mycket popcorn :P  tänkte jag bara skulle poppa lite att ha till greys anatomy men nej då, det blev en överfull kastrull, plus att jag råkade salta för mycket ju. dumma mig, jag är inte alls förtjust i så mycket salt på popcornen.

men men, så kan det gå

ja han är sannerligen uppstånden!

Hej alla vänner! Nu är jag tillbaka från påskfirandet i vara! Vara var en micket mysig by måste jag säga! Som flera av er vet brukar jag fria nyår och jul på team evangelisations läger^^ I år var jag bara där tors-sön. Måste erkänna att detta lägret (sen jag fick veta att jag kunde vara med i kontakteamet) är det jag haft stora förväntningar, har inte haft det på ett tag nu. Men nu hade jag alltså det. Kom ner på torsdag, på fredag fick jag veta att det typ inte va några i kontaktteamet, det var jag, emanuel, carro och ett äldre par som hade en cafebuss. och det var det kontaktteamets uppgift var. att ta hand om bussen, eller liksom vara med bussen som stod placerad på torget med gratis fika till almänheten, musik och trevliga samtal. det låter faktiskt trevligt, nu när jag ser det i efterhand. men jag fick panik först, fullständig panik eftersom vi var så få och ja inte riktigt visste hur de äldre paret var! men de visade sig vara helsköna, de brann verkligen för ungdommar och ville verkligen verkligen göra en skillnad! Det blir nog mer bilder än ord i det här inlägget^^


vi börjar med en egobild (faktiskt dne enda:P)

Här har vi bussen!

Samtal vid bussen^^

jag valde även att vara med i det teamet jag var insriven i från början, ett internationellt team med två engelska tjejer och en kille från afrika, därför pratade vi bara engelska! det va väldigt kul! jag älskar engelska! Det va så kul att ha två tjejer från england där. åh vad jag längtade till london då, deras accent är ju så himla vacker verkligen! På bilden ser vi mina härliga ledare Emanuel och Miriam och två söta tjejer från gruppen Elin och Liisie!

Den här katten va så himla söt! den bodde typ i en "lada" vid skolan! Jag ville bara ta med den hem, påminnde lite om Olle, fast inte lika tjock :P

Påskafton!!!! jag fick lite påskris av två hårdrockskillar som gick förbi! "Nej men det är ju du!!! sa den ena och gav mig riset! Glad påsk på dig!" hade träffat dem tidigare i veckan och då undrarde de om jag ville följa med dem och steka ägg :P Fint va?

Under påskfirandet satt jag med internationella teamet! det va mysigt, vi fick god mat verkligen!

Daniel och söta söta Sofia från England

Naomi! (älskade hennes hår) kusin till Sofia!

Epic dansshow från den lokala brandkåren plus Emanuel

E-M-A-N-U-E-L gör reklam för lite vatten^^ nice!

Lite mer Emanuel :P

Rara Miriam!

Min broder!

Wille!!! Åh fy va kul det var att träffa dig igen, nu får det inte ta två år och nio månader igen :P Wille är en cool kille som skrattar som en ekorre, har ögon som glaskulor och som alltid verkar vara glad! i like him a lot! Vi brukade åka på samma läger när vi va yngre! Då hade han tuppkam och va värsta coolingen, det är han nu med iofs, fast inte lika true :P (MADDE!!!)Wille och hans vänner åt alla vesuvio (HA! MADDE!) Wille va jätteduktig på mötet och gick tom fram för förbön medan hans kompis Martin verkade vara liiiite mer rädd, eller tja, verkade tycka det hela va knäppt :P vilket gjorde att han hela tiden tjatade om att gå...

Willes andra vän verkade väldigt trevlig^^ han hette Ohmed...tror ja...

Fika efter mötet^^

Myyyyyyssssss!

Senare på kvällen var vi ute med bussen utanför en klubb, det va riktigt kul, vi fick en del härliga samtal med ungdommarna! Åh det va en tjej som hette Sara! hon va precis som Anki, det va som att träffa henne, verkligen, precis som när anki va full, lika bonnig, hahahhahaha, Anki dig saknar jag!!!

Det här får nog bli sista bilden! från idag, innan Liisie och Elin åkte hem! Har haft en väldigt trevlig påsk!

Nu ska jag bara ta det lugnt idag, äta youghurt och titta på greys anatomy!

Puss på er
:*

Skärtorsdag

Idag är det skärtorsdag! Solen lyser ute och jag har ganska nyss gått upp. klockan är tjugo i ett och jag äter en ordentlig frukost. Te med jordgubbssmak, knäckebröd, kiwi och youghurt med müsli. Jag lyssnar på p3s dokumentär om en man som dödade massa männiksor i Falun. det är verkligen tragiskt.

idag ska jag städa, sen ska jag packa och fixa mig iordning. Åker till vara runt halv sju tror jag. Då kommer jag komma fram runt halv nio eller nåt tror jag. hm... måste ringa pappa sen och se hur vi ska lösa det hela. ser fram emot påsken nu, hoppas bara det är goa människor i teamet, att det är folk man snabbt kan konekta med och att jag kommer in i gruppen snabbt. att vi får bra samtal på nätterna och att det blir en fin påsk.

Nej nu ska jag fortsätta äta!


Nu har jag städat rummet, och packat, och dammsugit och diskat all disk, tagit badrummet och nu är ja helt slut. Försökte förgäves få bort alla rosa fläckar som finns på golv och väggar inne i badrummet men det går inte. Idag använde jag det starkaste medlet som finns på hela skolan och det va så starkt att jag nästan trodde ja skulle svimma. fick världens huvudvärk men ändå, inget resultat, det är precis lika rosa som det var innan. jag fattar inte hur man ska få bort det här. Hjälp? någon! Nej men jag ska snart ta och gå till en färgaffär eller nåt. jag gör vad som helst för att få bort fläckarna! Funderar t.o.m på att köpa vit målarfärg för att få bort det.
Snart, eller om en timma eller så ska jag laga mat och efter det sminka mig och fixa lite, packa ner resten av sminket och sånt. Och sen bär det iväg. får inte tag på pappa, och det känns lite oroväckande eftersom ja inte vet om han kan hämta mig eller inte i Herrljunga.

Nice

åh vad bra det var för mig att åka ut lite! åkte in till stan för att handla diverse små saker (bla choklad :P) kom tillbaka, tog en dusch och drack rejält med vatten och vips så var huvudvärken från innan borta! nu har jag precis ätit lite youghurt och tänkte fortsätta titta på Greys Anatomy.  Det blit bara bättre och bättre tycker ja.

Även om jag saknar vännerna har det vart rätt skönt att vara själv idag. bara ligga i sängen ioch slappa med datorn, det kan behövas det med. jag tycker ju egentligen inte om atta vara själv, så jag har nästan glömt hur det är, eftersom ja alltid omges av folk här på skolan. men idag, idag var det riktigt skönt faktiskt.

Gothic

Sometimes I wish I was a goth kid again...
Visst är det lustigt? att det är något jag alltid kommer tillbaka till? något jag alltid trånt efter? något jag verkligen satt på en piedistal? Hela gothkulturen liksom. Jag kommer inte från det, jag älskar det. Sitter och lyssnar på London after midnight och vältrar mig i korsetter och fina klänningar.  Jag vet dock inte vad det är som håller mig tillbaka... Att det inte är jag... eller att jag kommit på att det inte håller...? hela den världen. är det bara en tillfällig tillflyktsort? En illution? Jag vet inte.

Min eftermiddag har varit väldigt seeg. men det har vart skönt, har suttit i sängen med datorn och kollat på greys anatomy, kläder, lyssnat på musik och pratat med Ammi^^ mysigt, snart kommer hon hem. det känns verkligen bra bra!

mys

Hej!
Jossa har åkt nu... Jag sitter ensam på mitt rum. Borde egentligen städa - men jag orkar inte, borde åka in till stan och handla frukost  - men jag orkar inte. Är väldigt chokladsugen, men jag har bara annat godis.

Det bästa av allt är ändå att jag har hittat en sida som har alla (!) greys anatomy säsonger så nu ska jag genast hugga in på tvåan! det känns bra. haha man blir beroende så fort :P annars tänkte jag ta och plugga lite sen, senare ikväll och städa rummet, packa kanske och så, ska ju åka till Vara imorn.

Igår hade jag en väldigt trevlig dag. jag och Jossa åkte upp till Macke och Gurra för att hänga lite, det blev snacka, städning, anders och måns, popcorn och Kill Bill. Jag hade faktiskt inte sett den än, men shit va  bra den va alltså. Verkligen stört bra. ser fram emot tvåan nu!


Macke på skolan             Vi åt mat på pallas athena, de va huuur mysigt som helst verkligen 

Fin dag

Hej!
Nu sitter jag på högskolan, det blir plugg hela dagen typ^^ blev inte mycket sova i natt, kom i säng runt två eller så. macke the man va och hälsade på på internatet så vi kollade på greys anatomy och family guy filmen (som för övrigt va jättebra) vi hade det riktigt trevligt. tog tyvärr inga bilder, kameran va helt död och ja glömde ladda upp batteriet.

Anyway tror det här blir en fin dag, verkligen, jag och Macke, Karin, Gustav och Andreas sitter på biblioteket här för att göra klart vår redovisning om genusperspektivet i boken lewis resa. Jag ska skriva om sexualiteten, oerhört intressant måste jag säga verkligen. Sen blir det lektion som vanligt och efter det lite mer plugg och sen kommer Jossa in och då ska vi gå en sväng på stan i det fina (hoppas jag) vädret.

Nej nu är det bara att ta upp boken och börja plugga!
puss på er!

idag har vart en underbar dag!

Vilken härlig dag det har varit! Madde väckte mig runt elva pga det dåliga vädret. Det va lite tråkigt att inte solen lyste, vi som skulle ha picknick och allt, men det blev bra ändå för gissa vad? Martin och Gabbi bjöd mig och Jonas och Jossa och Madde på jensens! vi fick både mad OCH glassbuffé! det va hur mysigt som helst. Jag är så tacksam för att jag känner så givmilda människor, kan inte tänka mig att de har bättre ekonomi än någon annan liksom, Martin sa att vi skulle tacka Gud för maten och inte honom, men ag tackar nog hellre Gud för Martin och Gabbi den här gången. Sen var vi på vineyard mötet och det va jättemysigt. Sen blev det efterhäng hos Gabbi men jag och Jossa orkade inte, hade lite huvudvärk och va riktigt trötta så vi köpte god läsk och åkte hem och tittade på Greys anathomy (stavas det så?) och det va huur mysigt som helst! Verkligen, det är em bra serie, inte som gossip girl eller O.C eller så, nej nej, men en bra serie helt klart. jag gillar den, ska bli kul att följa!

Sen kom Jonas och Madde och då läste vi
den hundrade lolita secrets posten och det va nästan hundra poster så det va verkligen kul att kolla! nu ska jag nog sova ganska snart tror ja, är rätt trött och vi ska plugga hela dagen imorn typ (pch kolla på family guy filmen!)


men ändå, så fort jag blir själv, eller så fort jag inte deltar i ett samtal så tänker jag på dig. Hela tiden, på allt du gjort och på allt du skulle bli, på hur din sista stund var, om du hade gjort den där grejen om du verkligen vetat om du skulle dö Vad som hade hänt om någon hade kommit in precis då. Varför kom det inte in någon????? varför gjorde du en så farlig grej helt själv? jag blir helt tokig när jag tänker på det. verkligen, för jag saknar dig så, jag visste inte va saknad var tror jag, innan du dog, jag visste inte att man kunde sakna någon på det här sättet och det tär på en, så himla mycket.

På onsdag nästa vecka är det din begravning. Hur ska jag kunna ta farväl? hur ska någon av oss kunna ta farväl? Hur ska jag kunna sitta i kyrkan och veta att du ligger död och kall i kistan och veta att jag aldrig aldrig kommer få se dig igen, inte springa in i dig på stan om en vecka eller om fem år och fråga hur allt är eller ringa eller messa om någon teologiska fråga. haha det va alltid dig jag ställde de där frågorna till, alltid, även om jag inte ens ställde dem va det alltid dig jag tänkte på, att jag skulle fråga om jag hade ett teologiskt dilemma eller så. johan, du var ju min role model, du kan ju inte bara försvinna.

Jag har en låt på hjärnan, hela tiden, men emil jensen, syster heter den
men du du ska alltid finnas kvar, så länge jag får vara med, så ska du också vara det
det är så det ska va

aldrig aldrig aldrig ska jag glömma dig. Aldrig. jag lovar

Grapefestivalen

jag tänker på Johan hela tiden, han finns verkligen med, hela tiden, i allt det jag gör. därför kanske jag beter mig lite konstigt eller liksom stannar upp och inte riktigt är där. Ibland är det med ett leende, ibland med förtvivlan.  just nu känns allt så meningslöst, så himla meningslöst att dö på det sättet. Johan kom tillbaka nu, vi orkar inte med det här.


men mitt liv fortsätter, jag umgås med mina vänner och allt bara går på...som vanligt och jag måste ju rätta mig efte det . jag kan inte bara stänga in mig och gråta och säga "han är inte död" även om jag vill förneka det. jag måste ju fortsätta leva, och det gör jag. men du finns med, hela tiden ju.

Igår var det som sagt grape festivalen som vineyard annordnade, jag var med och läste lite dikter, väldigt uppskattat kändes det måste jag säga! Pilgrim läste också och det va verkligen kul att höra honom, han har ju ett sånt djup i sina dikter jag är fångad i mitt eget samelsurium.
Jag lägger upp lite bilder från kvällen tror ja, det säger ju lite mer än alla ord jag kan skriva
(miniatyrerna går att klicka på för att få upp en större bild, vicky :P)

Nej men det va en lyckad kväll^^ snart ska vi dra till Jensens och äta glassbuffé, det ska verkligen bli mysigt, sen blir det vineyard, nu ska jag göra mig iordning!
Ha en fin dag
:*

idag känns du lite närmare

Har legat ute i solen hela förmiddagen, Madde kom in vid tio och hämtade mig och sen somnade jag där ute. Jag drömmde om dig...Att jag var hemma hos din familj på en minnesstund men på något otroligt underbart sätt så va du med där, du skojade om vilka konstiga frågor du hade fått sen du tagit livet av dig, men du va där, på riktigt, ja kunde höra din röst, krama dig, se in i din ögon, skämta med dig. Allt, det va så underbart men så svårt att vakna upp och inse att du inte fanns där, att jag inte kunde ringa inte göra något. Utan bara stå maktlös här och veta att du är borta för alltid.

Nu har jag fått veta på lite mer om vad som hände, kommer inte skriva ner allt här, men bara att mina farhågor delvis va sanna. Det var en olycka, älskade Johan ville inte ta livet av sig, utan precis som jag och Mathilda satt och pratade om förra veckan då det kändes så absurt att ens säga att det var en olycka så var det det. Det känns så tragiskt, men ändå bra att veta att han inte ville dö. Men sen kan jag bli arg med och undra vad han tänkte på, när han utsatte sig själv för den risken, och utsatte hela sin familj, hur kan man göra så? Men han har alltid vart så smart, så smart att livet kan tråka ut honom och då kan han ju göra såna där dumma impulsiva saker. Jag önskar att han hade haft en stol jämte sig så han hade kunnat ställa sig på bara. Eller att det hade funnits en annan person där när han gjorde det. Det känns så oerhört tragiskt och onödigt att han är borta bara på grund av det. jag saknar honom så. Han var och är som sagt en av de finaste, bäste människorna jag visste. Han var alltid så uppmuntrande, tog sig alltid tid, lyssnade alltid och SÅG en. jag vet ingen människa som kunde se en på det sättet, när han tittade på en var det alltid med kärlek, jag har förundrats över det ibland, att han alltid har brytt sig och alltid tagit sig tid. Jag saknar honom, jag skulle kunna skirva det hur många gånger som helst men det hjälper inte, han kommer inte tillbaka. sakta börjar jag förstå det. Ibland slår det mig fortfarande "hjälp han är verkligen borta" och då känns det som att ja ska svimma och sen vill jag bara slå sönder världen. Sen tänker ja på alla fina stunder jag haft med honom och då gråter jag bara. Som nu, jag bara gråter och gråter. jag kan inte hjälpa det.

jag skrev ju ganska mycket dikter under högstadiet, och en av dem handlade om Johans gåva att spela så att andra blev berörda. jag minns bussen hem från teestreet, du spelade kanske en timma eller nåt och jag grät för att det va så vackert, du va så duktig, så oerhört duktig.

Hör upp
Stanna ett tag
Lyssna
Var tyst och bara lyssna
Hör du hur det låter
Hör du vad som låter
Det är Han som spelar
Han som alltid spelar i de ljuvaste drömmarna
Han som så lätt rör sitt instrument
Som om det vore hans älskade
Hör hur det låter
Har man någonsin hört ett vackrare ljud på den jord
Svaret är nej
Ty ljudet är inte av denna värld
Det är en himmelens melodi
Han spelar
Han som har gåvan
Gåvan från sin skapare
Gåvan att spela så andra kan gråta
Spela och beröra
Slut dina ögon
Och lyssna bara lyssna
Han begär inte att man ska lyssna
Inte att man ska kommentera
Inte att man ska fatta tycke för det
Han spelar för att han vill
För att han kan
 För att det är den gåvan hans skapare har lagt ner i honom
Har du någonsin hört något liknade
Tonernas spröda klara klang
Fyller vår jord
Fyller oss med glädje
Med välsignelse
Och ljus
Ty han spelar för sin skapare och musiken är välsignad
Ty han är välsignad

Kom till han gömställe
Och slå dig ner en sekund
Låt dig ryckas med i hans toner
Låt det få bli storm inombords
Låt honom
Röra Och beröra
Ty det är det han gör
Det är det hans musik åstakommer
Ljuv beröring av själen

Så kom du och lyssna
 Lyssna och njut
På den vackraste musik

jag tävlade med den dikten första gången jag tävlade, och jag kom trea faktiskt. Jag var stolt, jag minns att du med va stolt och att jag var glad att du och maya och paulson var där och stöttade mig. det va verkligen en trevlig kväll. Jag saknar dig ännu mer.

Bongo vs Centrum

Har precis kommit hem från en utekväll nu! det har vart trevligt! verkligen! Först va vi hos Tilda och fixade oss i ordning till Breakfast at tiffanys (åh hur bra är inte den filmen, jag ÄLSKAR den) och det va jättemysigt. Sen begav vi oss till Bongo, och där är det ju alltid mysigt. Bartendern va t.o.m lite trevligare än vanligt! sen gick vi till Centrum, dock lite för tidigt enligt mig, men men, och centrum är ju...centrum. Seriöst, jag måste bara få klaga, jag FATTAR inte att människor kan gå dit helg efter helg, alla ser likadana ut, det spelar ingen roll att flera har riktigt snygga outfits för de ser ändå bara ut som kopior av varandra. Killarna...ser med ut som kopior av varandra, det finns liksom inga snygga människor där...alla ser bara...tråkiga ut. jag fattar inte att man seriöst går ill Centrum för att ha kul. Det är helt stört. verkligen. men vi gjorde det bästa av situationen, beställde in en asgod pommes frites tallrik, träffade två söta tjejer från vaggeryd som brukade åka till centrum varje fredag och som efter tio minuter frågade om vi tyckte om att bråka (?) Anyway efter ett tag öppnade nedervåningen med dansgolven och där var det...bättre...det funkade liksom, även om jag inte stod ut med musiken ellr människorna. Tack och lov va det inga sliskiga typer som tryckte upp en mot väggen eller så...det va bara tråkiga männsikor, som en grå massa och det va helt stört för de kunde liksom texterna, en efter en av dessa dåliga technolåtar så kunde de texterna, ja va helt förbluffad eftersom det va skitdåliga låtar som jag aldrig hört innan, men de kunde texten liksom.  Jag tänkte på folket, att de är offer, allihopa, att de liksom lever för helgen, för att få gå till centrum, men centrum? vad är det för verklighet? åh jag kan inte riktigt förklara hur jag menar. Men jag kan inte alltid relatera till dem, de kan liksom vara mitt i en låt, när man dansar som man bara...inte fixar det. Haha ja låter väl som en jättekonstig människa. jag tänker på Ammi som liksom följt med till haket och älskar det, som liksom anpssar sig till musiken och människorn fast det inte är hennes musik eller hennes typ av männsikor. jag beundrar henne för det, samma sak med Tilda liksom, som bara kan anpassa sig och säga att en kille i gasmask är ashet. Medan jag inte fixar en hel kväll på Centrum för att jag tycker att människorna blir lurade på verkligeheten på något sätt.

nej va förvirrad jag låter...ska nog lägga ut lite bilder i stället :P


Jag Madde och Tilda på Bongo^^

Jag och Madde

Tilda och Madde

Aw sötatse Madde!

jag och Tilda <3

jag

Dansgolvet på Centrum, seriöst, ett tag va det ultraviolett ljus på så alla såg ut som zombies, det va jätteläskigt. alla fick rosa/lila skin och pupilerna blev helt grönna, eller typ försvann, och tänderna blev gula osv. ja blev nästan lite rädd. Bilden visar inte riktigt hur läskigt det egentligen va

En Madde som inte är en zombie!

En trött precis hemkommen Cissi^^

Sov så gott nu vänner
:*


Jag tänkte på dig idag. När vi pratade om nyckeln till frihet. Minns att jag satt jämte dig första gången jag såg den, och ja va så glad för det, du visakde saker till mig under nästan hela filmen och du va lika bra som den.

Du anar inte hur mycket du lärt mig. Jag saknar dig, ioch önskar att jag verkligen haft bättre kontakt med dig den senaste tiden. du betydde så mycket. Mer än du någonsin kan ana <3

idag

Hej vänner!
har precis varit ute och njutit av solen, med en piggelin och lillmaddis! nu ska vi laga lite mat och sen sks vi till Tilda och fixas oss! har fortfarande liiite panik över vilken klänning, men det blir nog den prickiga. Mitt hår blev ja heller inte så nöjd med, jobbigt jobbigt, känns ovant att ha det lockigt, plus att det inte blev bra lockigt liksom. men men, ingen kommer tänka på det tror ja...


Alltså jag älskar den här klänningen


Men det blir nog den här, så kan jag ha den andra på grape festivalen istället^^ måste ju ha kläder då med liksom!

la i lite svarat slingor. det känns rätt bra!

Puss på er! ha en underbar kväll!
:*

Du är så saknad

Hittade en video som någon hade gjort på Johan, och nu kan jag inte sluta gråta

Johan varför kunde du inte låtit oss ta hand om dig?
Let me be the one you call
If you jump Ill break your fall
Lift you up and fly away with you into the night
If you need to fall apart
I can mend a broken heart
If you need to crash then crash and burn
Youre not alone

du va ju inte ensam, vi var så många som älskade dig. har du en aning om vilket tomrom du lämnade efter dig? kan du fatta hur saknad du är? om du hade sett våra tårar, hade du ändrat dig då? Johan, älskade Johan, va fick dig att ta det här steget? jag får ångest när jag tänker på att du i din ensamhet måste mått ensam, att du valde den här vägen.
Det gör så ont, jag saknar dig så att det bränner i hela mig.

av hela mitt hjärta skulle jag hjälpt dig, om jag hade vetat, om jag hade kunnat. Nu skriker hela min existens efter dig...

Natti

Hej och hå^^
åh vilken mysig kväll jag har haft! Först träffade vi tilda inne i stan för att ta en glass, men så blev det inte, istället shoppade vi loss på Gina tricout, ja kom över två helt underbart söta klänningar! Det är i vanliga fall inte en butik jag brukar handla så mycket i, men idag så^^ nej men just nu finns det verkligen tusen söta saker jag skulle vilja ha! Sen gick vi till vineyard för att förbereda för att dela ut fika på stan. jag var verkligen inte pepp först men sen va det jättemysigt. Fint väder och trevliga människor! Det kändes verklige bra! Sen gick vi hem till gabbi för att se på scrubs. Tyvärr gick det mindre bra, i alla fall när vi skulle gå dit eftersom ja ahde världens skoskav, ja skojar inte, har inte haft sån skoskav sen....sen jag vet inte när...teenstreet kanske. Blev så att ja bytte skor med Madde men hennes va jättekonstiga, seriöst, som att de va en buckla i varje sko eller nåt, fick liksom ont i ena foten, som att den va vrickad eller nåt. Så det slutade med att jag gick utan skor. det gjorde lite ont eftersom det va en hel del grus på vägen. Jobbigt jobbigt. Men tillslut kom vi fram i alla fall. hemma hos gabbi var det jättemysigt! Sen lyckades vi ta oss hem med och ja har hunnit tvätta håret och klippa luggen och en massa annat. men åh, vilken beslutsångest jag har inför imorn. Har absolut ingen aning om vilken klänning jag ska ha på mig. har ju köpt fyra nya den här veckan och jag kan verkligen inte välja. det är så störande. Har bestämt att jag ska ha lockigt hår i alla fall...det är ju alltid en början. nej men usch, visade alla för vännerna här, och de var inte riktigt överens om vilken jag skulle ha heller jobbigt jobbigt. vi får se imorn.... men vi ska fixas oss och Tilda, och vi ska dit redan vid tre tiden så jag måste bestämma mig ikväll nästan.

ja ja, nu ska jag sova ganska snart. funderar dock på att se ett greys anathomy avsnitt. har precis börjat kolla första säsongen.


vilken ska jag ha?

vilken ska jag ha?


det gör ont att vara glad
det gör ont att vara ute i solen och veta att du aldrig kommer få ta del av det här igen
det gör ont att sitta på bussen och småle över ett minne där du är med
och sen inse att jag aldrig mer kommer få träffa dig
det gör ont att sakna dig så att det gör ont
du finns med, hela tiden Johannjuter av solen

åh vad livet är härligt just nu! Ligger ute på en filt med mina älskade vänner! efter att ha bakat en dubbel satts chokladbollar gav vi oss ut för en liten picnic. och nu har vi lgat här någon timma. åh vad jag älskar våren. önskar bara det fanns lite mer blommor. ute, men annars är det jättevackert. det blåser lote men det götr inte så mycket eftersom det är ganska ljuma vindar! grabbarna ar dragit av sig tröjorna för att bli lite buna medans vi tjejer ligger under filtar för att inte frysa.  :P madde har fått dille på att skicka mms och spelar in diverse skumma meddelanden som hon skickar till allt och alla! och jag jag bara njuter av att få ligga här och njuta av solen!Mys mys

mys mys

mys mys

Hej jag heter Cissi^^

Njut av den här dagen nu vänner!

update

Idag har verkligen varit en härlig dag. Efter lunchen gick vi in till stan i det härliga vårvädret, solen lyste och allt var vackert. Vi satt nere vid piren och åt glass och bara njöt av att allt var så härligt! Sen gick jag Tilda och Madde och shoppade, köpte bla en jättesöt svartprickig klänning, den kändes verkligen vårig! ska ta en bild på den nu i veckan! Sen blev det bio med Madde och det va  mys, verkligen. Bio är alltid härligt! verkligen!

Nu ligger jag i min säng, har inga lektioner imorn så ja ska verkligen bara försöka plugga imorn innnan hemgruppen, följer med till hemgruppen i vineyard imorn istället. Det blir nog mys men det känns lite tråkigt att missa u-church. kan ju inte komma nästa vecka heller :(


Här sitter vi vid piren (minus Stina som tog bilden )

Jossa och Jonas

Johannes, Jocke och Glytt

Den här bilden på Jonas och Jocke blev så härlig tycker jag!

Nej nu ska jag kolla på GA och ätalite kvällsmat!
Natti :*


Men du finns ändå med i tankarna, hela tiden på något sätt. Idag när vi gick där nere vid vattnet tänkte jag att du inte fick uppleva det fina vädret och att du aldrig mer skulle få njuta av solen igen. Inte känna hur underbart det är när våren kommer efter en jobbig vinter
En annan sak jag tänkte på idag var när du fyllde 18 tror jag, så hade jag beställt CDskivor med sonata arctica och gav dig i present på en ungdomssamling (det va mamma som påminde mig om det här, hade helt glömt av det) och du blev verkligen jätteglad men superförvånad! Men jag tyckte ju så himla mycket om det så för mig var det inte ett dugg konstigt att jag köpte de där skivorna, du gav mig så mycket mer än vad de där skivorna var värda egentligen. Åh om jag bara kunde få berätta för dig hur oerhört mycket du betytt för mig. saknar dig mer än ord kan beskriva, Lyssnar på gravenimage nu, minns inte om du tyckte mer om den låten än någon annan, men jag har alltid förknippat den med dig

Remember me, when I lit the fire.
To keep us warm.
On a cold winter morning.
Now I pass through the moment.
Can I still recognize a beautiful melody...
natti

Ligger i min säng nu... Idag har det gått ganska bra, har haft fullt upp hela tiden, knappt vart ensam alls så jag har inte tänkt så mycket. Visste det dyker upp tankar och bilder i huvudet lite hela tiden och idag på stan tyckte jag att jag såg dig överallt. Det är ju just det här med borta för evigt som man inte fixar. Tänker så mycket på familjen, på Maria och Micael...Inga föräldrar ska behöva gå igenom det här. Idag pratade jag lite med både John och Bruno, de visste bägge vilka han var. Åh vad tungt det är. Ska försöka prata lite med John i veckan, om just det här hur jag ska hantera mian känlor, hur jag ska kunna släppa ut dem när de fastnar liksom.

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer. Ska försöka plugga en del hade jag tänkt och kanske försöka ta tag i vilka dikter jag ska läsa på lördag.


Jag ska bära en del av dig i mitt hjärta
nära nära
alltid alltid
Du ska alltid finnas kvar
(så länge jag får vara med, så ska du också var det
det är så det ska va - Emil jensen, det är så mycket av hans texter som hjälper mig just nu)

Nu får ni sova så gott mina vänner
:*