Två kilo godis och födelsedagsfirande och sånt

Håhå, idag har jag haft en jättemysig dag^^ Eftersom Pappi fyller år imorn och mammi och pappi kanske åker iväg till en kurort imorn så bestämde vi oss för att fira honom med familjen idag! Vi åkte till Göteborg och gick och åt en härlig brunchbuffe på Encontro ( Gothia towers restaurang) sen var vi uppe och drack lite drinkar på Heaven 23, det var riktigt nice, jag och Gustav och Samuel hann gå en sväng inne på nordstan med! Sen åkte vi hem och hyrde Benjamin Buttons och köpte över två kilo godis, tror aldrig vi köpt så mycket faktiskt. Det var helt galet mycket godis och vi åt självklart inte ens upp en tredjedel. Håhå nu kommer vi ha godis hemma et bra tag :P Tyckte filmen var ganska söt men lite väl lång, jag gick ifrån vid två tre tillfällen och missade kanske en halvtimma av filmen sammanlagt utan att det knappt kändes att jag missade något. Men överlag så var den ganska bra.

Imorn får vi se vad som händer, blir firande på morgonen i alla fall. Jag tänkte jag skulle smita ner på stan en sväng sen med, behöver köpa blekning, mina rötter har växt lite för mycket nu tycker jag och sen vill jag ah lite nya fransar och de där übersöta vita öronmuffarna från Lindex med! Har lite bilder och så att lägga upp från dagen men de ligger på den andra datorn så det får vara tills i morgon eller något. Nu ska jag nog sova om ett litet tag hade jag tänkt.

Sov så gott :*

The "I forgot my bra day"

Hade det hur trevligt som helst igår på U-church, blev dock väldigt stressigt när jag skulle åka ner till bussen, glömde både kamera och lite andra småsaker, värre var det när vi satt i bilen ner och jag kommer på att jag inte har någon bh på mig, så himla pinsamt, mamma försökte trösta mig och började säga "Men du, det gör kanske inte så mycket, du har ju inte...." sen avbröt hon sig, tack mamma för den, sju år av tonårsångest rakt i ansiketet :P Anyway så kände jag mig verkligen obekväm eftersom jag hade en ganska tight tshirt som även hade en tendens att åka upp och visa en glimt av magen, vilket jag hatar hatar hatar när tröjor gör. I alla fall, efter ett par lugnade ord från Charmy som även hon skulle med på u-church och noga framlagt hår kände jag mig ganska nöjd ändå, är rätt säker på att det faktiskt inte syntes. Men men, jag ska vara lite nogrannare i framtiden innan jag går hemifrån!

Kvällen spenderades sen hos Marjorie och hennes übersöta katt Amadeus, väldigt livlig lite katt, en sköldpadda fanns det mad faktiskt och lite fiskar. Vi åt kakor (massa, M hade både köpt OCH bakat, inte dåligt) sen disskuterade vi hykleri i kyrkan, ett av mina absoluta favorit ämnen faktiskt och sen hade vi det bara bra och njöt av varandras sällskap. Lite tråkigt att Varken Varg, Johannes eller lille Jesper var med. Utan Varg blir alltid diskussionerna lite tråkigare eftersom det nästan alltid är han som sätter sig emot och inte håller med oss andra och på så sätt skapar en mer genomtänkt diskussion, men men, vi hade det väldigt trevligt ändå!

Eftersom jag inte hade med mig någon kamera har jag inga bilder men jag snodde den här från Marjories facebook:

Jag och söta Amadeus (och lite av Pers ansikte)

Härliga dagar

Åh vilka härliga dagar jag har haft! Gårdagen spenderades i gbg! Först var jag uppe och fikade hos Kevin, det var jättetrevligt sen åkte vi ner och träffade Tilda och gick till Hikari där kvällen spenderades i karaokerummet, vi sjöng några riktiga godingar som I love rock n roll och Barbie Girl! Sen åkte vi hem till Kevin och hade filmkväll, sprang i sista minuten ner till Willys och köpte massa chips, kassörskan kände igen oss sen tidigare under dagen och var allmänt konstigt och började prata om att hon med hade haft rött hår men att hon inte fick ha kvar det när hon blev tillsammans med sin kille. Jag tyckte det var lite konstigt att hon tog upp det med mig eftersom tja, non of my business liksom, men men, jag log och betalade och sen gick vi hem till Kevin igen och tittade på en väldigt märklig film som hette Repo man,  en mörk musikal som Paris Hilton spelade i till Charmys förtjusning. Filmen hade verkligen potential att bli hur bra som helst men tyvärr fanns det ingen dirket handling, den var svår att följa med i och låtarna lät förmycket likadant men det fanns en hel del intressanta karaktärer i den i alla fall.

Den här dagen har jag med spenderat i Gbg^^ Jag och Charmy gick äntligen till Nimai-huset, vi blev ju stoppade på stan för någon månad sen av ett par killar från något som heter skedrevolutionen, de hade ett eget kollektiv där de odlade sin egna grönsaker och var veganer och tja, ni vet såna där människor som vill rädda världen, de var väldigt hinduinspirerade och hade troligen en egen sekt, men de sjöng en jättegullig sång för oss och gav oss en serietidning de själva hade gjort och så fick vi komma och äta gratis hos dem, de har sin egen restaurang i det här Nimai-huset som de bor i. Så vi lyckades hitta dit och åt och hade det väldigt trevligt. Lägger upp en film från själva stället och en om våra tankar efteråt! Sen åkte vi in till stan igen och tog en fika med Kevin och sen följde vi med honom en sväng till hans spelförening innan jag åkte hem! Här kommer lite filmer och bilder!

Jag tycker verkligen det är kul att spela in små filmer! Här sjunger vi karaoke!




Mikael stod i fiket igår^^  Sen tog vi en sväng till McDonalds (så klart)

Nea som har hand om karaoken!

Vi fick vänta medan andra människor sjöng!

Jag provade Charmys tjusiga hatt!

Sen skulle vi göra "roliga miner" Vi var väl inte bäst på det om man säger så, när Charmy bad mig göra en satte jag bar  upp handen till hakan och log lite konstigt. Jag är verkligen sämst på miner och sånt ibland. Bilderna är miniatyrer så det är bara att klicka på dem för att se dem i stort format!

Vet inte hur väl det syns på bilden men den här killen var läskigt lik Michael Jackson

Hemma hos Kevin, jag och Tilda sitter i soffan och väntar på att filmen ska dra igång!

DAG TVÅ
Första filmen från Nimaihuset:

Tankarna efter:



Kevin på Waynes

Survivor nr 1 på meeths



Survivor nr 2 på meeths^^

Så nu ska jag nog ta och lägga mig ganska snart! har lånat första delen i Nana mangan, ska bli kul att se om mangan är lika bra som animen som är bland de bästa jag sett! Ha det fint nu <3

Snabba ryck

Jag kan visst inte hålla mig borta från skolan :P

Idag börjar jag troligtvis högskolan i Borås, psykologi grundkurs, 30 hp. Det känns...bra. Kände verkligen att jag inte såg fram emot att bara gå och jobba på McDonalds och då kom Tilda med den briljanta idéen att jag kunde börja läsa psykologi med henne. sagt och gjort, skickade in en sen ansökan igår och eftersom det fanns fram platser kvar antar jag att jag kommer in. Ska t.o.m vara med på lektionen idag, ännu en av Tildas briljanta idéer. Med så många elever kommer de inte hålla koll på vilka som går i klassen under de första veckorna! Jag hoppas det här blir bra nu med tanke på hur min studiemotivation såg ut under korteboåret, jag tror inte ens jag är berättigad studiemedel. Det känns ju givetvis mindre bra men jag får helt enkelt ta och ta tag i det, det måste gå och tenta upp eller något.

Igår kväll satt jag uppe jättelänge med mammi, hon läste och jag kollade runt på nätet, hade på min lista på spotify som jag lyssnar på dagligen och när låten Augustine med Patrick Wolf kom sa mamma, men lyssnar du fortfarande på den här gamla låten och jag blev lite förvånad över att hon ens kände igen den eftersom jag sällan får ha på musik där uppe då ingen annan i familjen gillar min musik. Känner du igen den här? frågade jag varpå mamma sa, ja men snällan nån den har du väl lyssnat på i fem år eller så. Sen muttrade hon något om att man troligtvis blev sinnesjuk av den men sen satt vi ändå bägge två där och sjöng med, bägge lika falskt, troligtvis.

Här har ni listan
http://open.spotify.com/user/miaka/playlist/3qZbkBLoyZZLb1NIWkVJEs
Väldigt mycket bra musik måste jag själv säga!

Nu ska jag gå och packa ner det sista och lite sånt! Ikväll blir det Hikari! Ha det så trevligt idag!

Gustav 18 år!

Nu har vi varit inne med frukost på sängen till honom och gett honom lite presenter och sjungt och firat!
Jag har satt ihop en lite film till honom också!


No time so sleep

Klockan är lite över sju på morgonen och jag har vaknat och kan inte riktigt somna om. Det är den 23 augusti och min bror fyller 18. Så stor han har blivit, jag ser ju honom som lite liksom, trots att han är runt 190 cm och folk tror att jag är hans lillasyster så upplever jag honom som mindre än mig och nu är han 18. Två år sen jag fyllde 18, känns som att det var igår typ. Hur kan två år gå så fort. Det var ju nyss jag började trean. Kommer ihåg det väldigt väl. Kan inte fatta att det är han som tar studenten nu till våren liksom.

Så idag blir det lite kalas här hemma, kylen är fullpropad med rostbiff, potatissallad, frukt, cider, tårta och annat gott inför festen. Jag städade mitt rum ganska ordentligt igår så det var fint redan då, eftersom vi skulle ha folk här. Det var faktiskt inte så stökigt då, en extra madrass på golvet, lite kläder som hängde på stolarna, annars tycker jag att jag hållt det ganska snyggt. Ska försöka fortsätta med det.

Får se lite vad som händer i veckan, det blir hikari-kai, u-church och jobb i alla fall. Sen till helgen har Emelie sin 20 års fest, nu är jag lite orolig att det krockar med pappa. Han fyller 50 på måndag (inte denna utan nästa) så det är väl ganska troligt att vi firar just på lördagen, måste kolla upp det så jag kan prata med Emme så fort som möjligt i så fall. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, både han och mamma är sämst på att säga vad de önskar sig. Får gå ihop med Gustav och Samuel och köpa något fint!  

Ja ja, ska väl försöka somna om, har inte alls sovit många timmar och det är en lång dag idag.

Spelkväll

Jag har verkligen haft en jättetrevlig kväll med vännerna, en hel del spelande med spel som Rayman, Mario Party (som jag och Kevin vann på) Melee, Brawl och Guitar Hero! Sen blev det en hel del snack, family guy och chipsätande! Tyvärr fick vi ju inte igång vårat wii trots att det precis varit inne på lagning men Vickan tog med sig sitt plus en massa spel så det löste sig bra ändå! Åh vad jag ser fram emot nästa lilla spelkväll^^ Det är ju så himla mysigt att sitta inne ibland med, med vänner och så!

Senare på kvällen kom även Friedners så Johanna och Joseph joinade gruppen, ju fler desto roligare som man brukar säga!

Tog lite fler bilder under kvällen och spelade in en liten film, nu när jag äntligen har kamera igen kan jag ju ta upp det här med kortfilms filmandet! Tycker det är ganska roligt att dokumentera dagar och små händelser och sånt. Det är så roligt att titta på senare!




Lite folk som spelar!

Samuel, Kevin och Vickan, här spelas det Rayman!

Lite senare på kvällen joinade vi mammas och pappas kräftskiva en liten stund!

Just a flower in the attic


SER NI VAD HAN LÄSER?

Det är Virginia Andrews bok Flowers in the attic eller Vindsträdgården som den heter på svenska. Jag läse boken första gången när jag var tolv och jag blev förälskad från första sekund. Boken, eller böckerna, det är faktiskt en serie i fem delar där man får följa fyra syskon som blir inlåsta på vinden av sin mamma och mormor efter att deras pappa dött i en tragiska olycka. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att dessa böcker är de bästa som ficnns i hela världen. Det finns få böcker (förutom skuggorna i spegeln och Sagan om ringen) som påverkat mig så. De fick mig nästan att bli besatt skulle man kunna säga eftersom jag var så oerhört upptagen av de böckerna. Den första kunde jag nästan utantill ett tag och jag anamade deras syn på allt och jag t.o.m satt uppe på vinden och gjorde blommor som jag hängde upp och satt där och läste. Jag ville liksom vara Cathy som huvudpersonen heter. Jag bestämde att mina barn skulle heta Carrie och Cory och de skulle självklart vara tvillingar, precis som i böckerna. Så det är väldigt kul att Peter läser just den boken i ett avsnitt tycker jag. Virginia Andrews är en oerhört bra författe, har läst alla böcker av henne som finns utgivna på svenska, de engelska som inte finns har jag inte fått tag på. Här hemma har jag hela serien om Cathy, hela om Heaven, hela om Ruby och sen några enstaka från de om Melody och Dawn. Böckerna är ganska svåra att få tag på, själv sprnag jag runt på antikvariat i massa olika städer för att få tag på min lilla samling. Loppisar brukar med vara värda att titta in på om man vill få tag på böckerna då de nästan inte finns att få tag på i vanliga bokaffärer längre. Det är verkligen konstigt tycker jag.

Ja ja. Jag har det jättebra, sitter här på mitt rum medan pojkarna spelar melee där ute, Samuel har på okkusenman på högsta nivå och jag njuter av att bara vara. Om en liten stund kommer Vickan och Mikael med med lite fler kontroller så då kan vi nog spela allihop tror jag. SEn blir det family guy och kanske en film med ikväll. Friedners kommer också. Min lillebror fyller år imorn så det är därför det kommer massa folk. Tänk att han blivit så stor nu. Var nere på stan innan och köpe en fin ansiktskräm som han hade önskat sig (och det kan jag utan problem skriva här då han ändå inte kommer kolla min blogg innan dess ändå)


Gustav, Samuel och Kevin

Mysigt värre!

Fikapaus med mammis nybakade bullar, kan det bli bättre?

Nu ska jag ut till grabbarna igen! Puss!

Varg är hur snäll som helst!

Jag har haft en väldigt fin dag! Började med att jag fick gå en timma tidigare från jobbet för det fanns absolut inget att göra. Så jag gick hem i värmen, jag lovar jag dröp av svett när jag kom hem, det var mindre kul, skyndade mig in i duschen och fixade mig för att hinna ner till kvart över tre bussen till Gbg, missade den med en halv minut. Det var så himla typiskt, kom in med bussen till centralen precis lagom för att se den gå. Men som tur var gick det ett tåg bara en tio minuter senare så det gjorde inte så mycket. Jag och Tilda hade bestämt oss för att uttnytta mitt lindexkort till max, vi plockade på oss en hel hög med kläder och prövade och valde och kom till slut fram till några fina saker för runt en tusenlapp. Det vara bara det att när vi skulle betala så hade mitt lindexkort dött helt, det gick inte att betala med, det var helt slut. Kändes lite dumt så där och tråkigt eftersom jag hade tänkt ha den där kjolen nu i helgen men men. Så kan det vara. Dey var lite tråkigt faktiskt. Sen kom Kevin ner och sa hej och vi åt en cheesburgare och sen åkte jag och Tilda till u-church. Det var jättemysigt att äntligen vara tillbaka på vårat vanliga fik Blue mountain som har haft sommarstängt ett tag nu. De hade bytt ägare och de var väldigt trevliga, bjöd oss på kärleksmums och så. Tyvärr lyckade jag och Mathilda inte betala och det kändes lite dumt nu när de hade varit så snälla. Skämdes ganska mycket över det, ska absolut göra det nästa gång vi åker dit.

Sen gick vi till haket och det var mysigt där med så klart, hade inte vart där på ett bra tag så det kändes nästan lite nostalgiskt. Jag är ju så förtjust i det stället. Tilda och jag hade extremt lite pengar (tre kronor på kontot är ju inte så mycket precis) men vi lyckades skramla ihop så vi skulle kunna köpa varsin cola light, när Varg helt plötsligt tar fram en hundralapp lite så där snällt och insiterar på att bjuda oss på något "godare än cola". Åh han är ju så himla snäll och beskyddande och omhändertagande på något sätt. Jag är så glad att jag fått lära känna honom.

Sen fick jag åka med mammi och pappi hem som hade varit i stan över dagen och nu ligger jag här min säng. Dags att sova, ska ju upp och jobba i morgon.

Lite bilder från kvällen:


Röda rummer, som vi alltid sitter i, inne på fiket

Majorie^^ En av våra nyaste i gänget^^

Johannes, Per och Magda och sen lille Varg

Lite av Charmy, Magda och Marjorie

Jag. Väldigt förtjust i den här klänningen som jag fick från Kevins syster^^

Så mysigt att få träffa min lilla favorit bartender med! Som vanligt spexade han till oss och gjorde vår cider lite mer spexig!

Mannen <3

Vi satt ute och hade det mysigt

Här kommer även de få bilder jag hann ta från Ammis middag innan min kamera dog:

Sandra! Var fruktansvärt snygg och det var så trevligt att se henne igen

Vi satt och målade naglarna lite innan de andra kom

Per!


Sov så gott nu! Natti :*

Fem timmar på akuten

Jag känner mig tacksam över att jag har haft så fina dagar, faktiskt, trots de omständigheter som rådit. Gårdagen spenderades med bla Mathilda, Kevin och Mikael. Fick se hur Kevin skola var och den var awsome. De hade tom tvspel i kafeterian och alla verkade hur trevliga som helst. Hemma hos Kevin fick vi tårta som hans mamma bakade. Så himla kul, har ätit tårta tre gånger sen jag träffade dem, innan åt jag typ aldrig tårta! Sen på kvällen köpte jag och Tilda ett kilo godis och naturchips och tittade på family guy: the movie^^ Var så mysigt att vara hemma hos hennne igen, det var ju ett bra tag sen nu!

Den här dagen har med varit fin, en massa flängandes hit och dit och väntan och sånt men den har varit bra. På kvällen var vi på hikari-kai, hade peppat hela dagen för att få sjunga karaoke men precis när vi kom dit (vi blev typ två timmar sena) så skulle de som höll i karaoken gå så vi bestämde oss för att verkligen hinna i tid veckan där på. Under tiden vi va på hikari bestämde vi oss för att gå till McDonalds och köpa med oss lite mat upp och på vägen tillbaka kommer det liksom två killar gåendes mot oss med typ öppna armar. "Tjaaaaa, hur är läget med eeeeeeeer?" "Du ser ut som Avril lavinge" (senare blev det även Hayley Williams) "Woho vart ska niiiiiiiiiiiii?" De var lite berusade, bara 16 år, haha vi lurade dem att vi var 16, så himla kul för dom trodde liksom på det! Det slutade med att de följde med oss upp på hikari, haha, och det var inte så lycka, de sprang runt och frågade alla "vad gör ni här egentligen?" och typ "Har ni någon sprit?" Det slutade med att de blev utslängda eftersom man inte får vara påverkad av något på meets, det är ju helt drogfria lokaler.

Sen åkte jag hem och nu ligger jag i min säng, ska upp och jobba i morgon så jag behöver verkligen få sova nu, sov jättedåligt i natt och natten innan så jag hoppas på en god natts sömn nu! Träffade förresten min gamla barndoms vän Anna Hamstein när vi skulle åka till Tilda igår, det var verkligen roligt - och oväntat. Vi bodde på samma gård på Hammarkullen när vi var små och hon var min bästis tills vi flyttade där ifrån. Det var flera år sedan jag träffade henne senast så det var verkligen trevligt!

Nej nu ska jag sova
Natti :*




Hemma hos Kevin, han och Mikael spalde tvspel^^

Vi var, så klart, på Mcdonalds

Jag och Tilda, i väntan på Kevin som prövade saker på Lindex

Vi var och fikade på Fröken Ohlson^^ Här ser vi Kevin ovh Jin

Nä nä inte alls över(vad heter det, exploaterad? explonerad?)

Glömde ta bilder från Hikari idag men här är Tilda i alla fall, innan vi åkte ner!

Avslutar med den!


Fix you

Åh man känner sig nästan som ne helt ny människa när man tagit ett långt härligt bad! Dessvärre är tandvärken värre än innan. Det är inte så kul. Det visade sig att pappa var kamera-sladd-tjuven (varför är jag inte förvånad?) Så här kommer ett gäng bilder!


Åkte ner till Gbg med Amster och Amanda^^

Sen blev det då Europe med Vickan, Josh, Magda, Per och Marjorie^^ Alltså jag är ju inget fan dirket eller så men det var ganska trevligt, hur mycket folk som helst, nice stämmning, kände igen en del av låtarna. Under final countdown var det ju självklart världens drag.  Sen åkte vi ju hem till Josh, tog tyvärr inga bilder på kvällen. Glömde helt av det.

Josua och Marjorie

Per blev helt plötsligt en hårdrockare. Det kändes lite konstigt.

Vickan var söt på morgonen hemma hos Joshi^^ Och så hade hon tröjan som jag så gärna med vill ha!

I väntan på bussen in till stan. Den klassiska titta-ner-posen

Väl hemma hos Kevin fick vi som sagt muffins^^ Vixs och Kev sitter och nerdar över WoW...fast det var mysigt att sitta och lyssna på dem faktiskt.

Fika!

Mys! Jag såg helt drogad ut så mitt ansikte ville helt inte vara med på bilden^^

Sen kom hon...min lycka...Hon dom kallar Charmy!!!!!!!

Så söta så^^

Vi tre liksom!

Eden, Lina, Kevin och Mikael

Avslutar med den här söta bilden! Som ni förstår så har jag haft det väldigt bra!

Hoppas pappi kommer hem snart nu så jag kan baka chokladbollar. Vi hade varken kaffe eller pärlsocker. Passade på att beställa choklad och naturchips med till min hemma-slapp-fet-dag!

Puss!

Blindsided

God morgon! Nu har jag precis vaknat och ligger här med världens tandvärk (dumma dumma visdomständer som krånglar)
Jag var med om något riktigt obehagligt i natt. Jad drömmde att jag dog, det var så himla verkligt, vet inte hur jag ska förklara. Egentligen drömde jag om någon annan, inte mig själv, det var typ en kille som någon tände eld på och när man dog så kom det liksom en man, vars ansikte var cencurerat (antingen har jag drömt om honom innan eller så är han med i någon film jag sett) och hämtar än när man dör liksom och helt plötsligt så fattar den här killen att det är han som håller på att dö och i typ samma ögonblick fattar jag att det är jag som är den här personen och det kändes som om min kropp blev viktlös och jag fick ett tryck över bröstet och det beörjade göra ont, jag var då typ halv vaken och kämpar med all min kraft för att vakna, öppnar ögonen och försöker hålla dom uppe. Antar att det var att jag höll på att vakna men i det här konstigt drömtillståndet var det som om jag kämpade för liv eller död. Usch vad obehagligt det var. Hemskt.

Idag ska jag bara slappa, städa mitt rum lite, se en shopaholics bekännelser med mammi (vi skulle sett den igår men den var uthyrd överallt) Så det ska bli ganska soft, har haft saker att göra varje dag den här veckan så nu ska det bli skönt med en vilodag. Imorn ska jag fika med Kevin och Tilda på tisdag blir det Hikari på onsdag blir det jobb och sen ska Ammi ha en liten hej då middag (snyft) tors-fre blir det jobb och sen helgen har jag inga planer för än. Vi får se vad som händer. Skulle gärna se Tilda lite mer! Jag är så irriterad över att jag inte hittar min kamera sladd, har ju bilder jag vill lägga upp ju!

Ute blåser det och regnet smattrar mot rutan så det blir ju i alla fall inte att man kommer vara ute idag, får bli en del te drickande och sen tänkte jag baka chokladbollar! Bara vi har kaffe, det är ju ingen i min familj som dricker det och sist jag skulle baka hittade jag bara en gammal burk med snabbkaffe som hade gått ut 2007, det var mögel i den. Inte okej, tycker jag.

Det här är låten som går om och om just nu. Lyssnade mycket på Rasputina när jag var 17 eller nåt, men har hittat tillbaka lite på sista tiden. Så himla bra!

Lycka!

Hej! Här sitter jag och sugen på choklad! Har haft grymt fina dagar! Igår var det Europe med lite folk från u-church, det var mysigt, sen åkte jag och Vickan hem till Josh och tittade på film, satte uppe till kvart över fyra sen innan vi slocknade. Joshi åkte vääääldigt tidigt på morgonen eftersom han skulle ner till Karlskrona och tävla så när jag och Vickan gick upp runt tio hade han redan åkt men då hade Laila (hans mamma) dukat upp världens härligaste frukost! Dom är så himla härliga! Så vi åt och var nöjda! Sen åkte vi hem till Kevin, vars mamma var jättegullig och bakade muffin till oss, Vixs och Kevin satt givetvis och pratade om wow hela tiden, sen kom äntligen Tilda, åh vad lycklig jag var då! Att äntligen få träffa henne. Hon va skitsnygg som alltid, hade klippt håret och hade lugg och såg asfin ut :*  Så vi hängde och snackade och Kev spelade wow (haha) och sen åkte vi ner på stan och åt på McDonalds och min mobil strulade hela dagen, fattar inte att batteriet kan vara så dåligt, den dör hela tiden. Sen gick vi över till operan för där skulle de byggt upp en 1700-tals by. Det stämde ju inte riktigt kan jag säga, det var verkligen en besvikelse, men vi var inne lite på museet där och sen när vi skulle gå tillbaka till nordstan var det en tant som typ när hon såg typ belv helt till sig och började säga att vi var så fantastiskt vackra och att hon var ledsen att hon inte hade sin kamera mied sig och hon var jättetrevlig!

Hemskt tråkigt bara att missa Pilgrims fest. Dumma jobb säger jag bara! Ska ladda upp lite bilder men jag hittar inte sladden någonstan. Det är lite jobbigt. Hoppas ni har en fin kväll
:*

Dagbok från förr

Åh jag är så glad, Tilda har äntligen kommit hem, har ju nästan dött av längtan efter henne den här månaden! Åh jag är så glad! Anyway hittade en liten dagbok från när jag var 15, fick den av Virpi på min 15 års dag. Skriver bla så här

Jag vet fortfarande inte riktigt vem jag är men jag växer i mig själv för varje dag som går.

Jag vill hämnas, ja jag vill visa vad jag har missat. Jag ska bli oemotståndlig, om det nu går.

På en sida står det bara en rubrik.
Vad är min fråga till livet?
Sen är resten av sidan tom, antar att jag inte kom på vad min fråga var, kanske har jag ännu inte gjort det.

Lite anteckningar från nyhemsveckan, detta under ett semunarium om att vara singel eller att ha ett förhållande, haha lite kul att skriva ner det här:

Helig och Het

Singeltiden:
* Lär känna Gud
* Bygg upp din karaktär
* Var aktiv - tjäna Gud

Gud visade Adam Eva, var aktiv i Gud men sök först efter Gud innan du letar efter din "Adam" Gud kommer visa dig honom när tiden är mogen

Förberedelser för kommande relationer
*Skaka av dig stress!
*Lär dig hantera frestelser
*Lämna tidigare besvikelser
*Bestäm dig för att inte gifta dig med en som inte är kristen!

Behåll din tro till Jesus, den är det viktigaste du har, se till att hitta någon som du kan dela din tro med. Du måste gifta dig med någon som har sitt hjärta och längtan i Gud.

*Sudda ut ordet skiljsmässa
*Kom ihåg att bara gå in i en relation efter ett beslut, inte efter en känsla eller stämmning -
Stämning är något vi är jättekänsliga för, för allt blir så fint då. Bestäm dig i förväg för vad du vill. Ta honom inte bara för att det kändes bra just DÅ. Stämningen kan bedra.

SPECIELLT FÖR HENNE:
1. Bygg upp din självbild!
Bli ett kristallglas som folk ser upp till och beundrar inte en pappersmugg som man bara dricker upp ur och sen kramar ihop och kasstar bort.

2. Annonsera ingenting som inte är till salu!
Om din kropp inte är till för samhället annonsera inte ut den, klä dig inte utmanande. Klä dig som en solnedgång, inte en stekt kycklig (en solnedgång är vacker att titta på men det är inget man får begär efter, en stekt kyckling är något man typ dregglar över och vill ha)

 
Min fina kommenatr längst ner på sidan löt: "Kan man inte vara både en solnedgång och en stekt kyckling?"

Lite citat jag och Vickan och Tilda skrev ner en kväll när vi satt och flummade:

- Adam är bara så....ah (Vickan)
- Han är så mänsklig (jag)
- Min kompis tycker du ser ut som ne prins, jag tycker du ser ut som en gay (Tilda)
- Mikael kör dubbelspel med Emilia (Tilda)
-Det är fint med prinsar som har kjol, dom är så äkta (jag)
-Äkta prinsessor...med andra ord superbögar (Vickan)
- Nu är det trist, Vickan ställ dig på bordet och börja dansa! (Tilda)

Haha det var tider det!





Jag är så glad att jag har en kamera! Samuel fotade mig lite innan när vi låg ute i gräset och pratade!


AkuRoku

Håhå, tråkigt nog missade jag u-church igår. Jag var så himla seg hela dagen ju så det blev inte av, MEN senare på kvällen åkte jag till Mikael på hans Akuroku fest! Det var väldigt mysigt! Snyggaste tårtan ever blev bakad och vi tittade på underworld och åt chips (eller tja Kevin och Mikael åt chips, eller ja Kevin åt chips snarare, aldrig sett nån äta så mycket chips på så kort tid) sen kelade vi med hans jättesöta katt och allt vara bara bra!

Idag blir det gbg med bästa Vickan och Ammi och sen som sagt filmkväll hos Josh! Det ska bli nice!


Här kommer lite bilder!


Galet fin tårta!

Kevin, Mikael och katten Gustav

Gustav och cake in progress

Folk^^

Mikael och Kevin

Frukost! Man var rejält trött på morgonen, jag höll på att somna på soffan osv

Aw, Mikael och Kevin <3

Och tja så här trött och skabbig var jag väl hemma i Borås när jag väntade på att mamma skulle hämta mig


Ha det fin nu :*

Picture Post!

Jag lever och har det bara bra, inte mycket tid att skriva bara. Hade det himla fint igår och nu när jag äntligen har en kamera kunde jag passa på att ta lite bilder!


Unni och Karino på centralen^^

Vi failade ganska mycket på att ta bilder på oss alla tre, här är den som blev "bäst"


Apocalytica var helt underbara. Så klart, vi stod dock rätt långt bak så det blev inga bra bilder

Kevin och Lina^^

Jag tyckte verkligen om den här bilden på Karinos ansikte. Hon hade en awsome outfit med!

Evelina och Erik :*

Elena :*

Vi passade på att posa lite i spegeln

Kevin

Ja <3 Ha det så fint nu!



Kryckor och afakillar och mys och sånt

Nu är jag hemma igen och uppstigen ur ett långt mysigt bad! Är så trött orkar inte skriva så mycket men jag har haft det toppen verkligen. En av höjdpunkterna från igår

Ammi köpte en krycka för två cigg, under resten av kvällen låtsades vi att hon var en ganska bitter höjdhopperska som skadat benet, jag var hennes kompis som lagt av med höjdhopp för att jag inte pallade trycket och nu liksom levde bara för att heja på Ammi och stötta henne. Haha det var askul^^

Nu lagar jag tagiatele och köttbullar (bryter min långa vana av att göra sallad varje dag) och så tänkte jag titta på family guy

Talk to you later
:*

Trött

Åh vad trött jag är! Kunde verkligen inte somna igår, låg och vände och vred på mig hur länge som helst. Nu har jag jätteont i halsen. Jobbigt, får bli att ta med en varm tröja tror jag. Ska möta Ammi halv två på stan som sagt och sen blir till att fixa sig lite hemma hos henne. Ska bara dammsuga lite nu, haha det ligger typ hur mycket krossade rosenbland på golvet som helst.  Nu ligger jag kvar i sängen och lyssnar på thermostatic och känner mig hur nostalgisk som helst. Älskar den här låten.  Nej nu måste jag gå upp och duscha och så!

Ha det fint
:*


11:40 Så nu har jag tagit en grymt lång dusch och nu sitter jag här med frukost, äpple, vindruvor, youghurt och apelsinjuice is the shit, saknar dock min filafelfia ost. Ska köpa en imorgon tror jag^^ Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig idag. Funderar på min vita klänning från gina, med svarta detaljer som ja köpte inför Vara-resan som jag sen bytte om ifrån för att min strumpbyxor åkte ner hela tide. Haha galet var det, jag bytte om i ett sån där "hus" på en lekplats. Mathilda höll vakt. Sen åkte vi linbana^^ Vilken kul dag det var egentligen! I alla fall så kanske jag har den idag, har inte haft den sen dess eftersom ja inte riktigt haft något tillfälle men den är jättefin.  behöver nog bara strykas först.

Mys!

Åh ni anar inte vilken otroligt mysig eftermiddag jag hade med Ammi! Kom bla över en jättefin svart klänning på rean. Sen låg vi ute i parken och drack cola och bara pratade, det var så otroligt mysigt och solen var lagom varm och åh vad jag har saknat att bara vara med Ammi liksom. Bara ligga och prata! Vi bestämde att det blir gbg imorn med! Woho! Jag är pepp, det ska verkligen bli mysigt! kanske blir det synth Ammi och Cissi i lack? Vem vet? Det var galet länge sen i alla fall. Tyvärr är det ju inte monochrome och det hinner det inte bli innan hon flyttar ens. Men men, vi ska nog ha det toppen hos henne med! Ja ska bara städa klart imorn sen åker jag ner till henne så ska vi fixa oss och blanda goda goda jordgubbsdrinkar och sånt!

Sen nu på kvällen har jag tvättat och diskat och tvättat håret och lagt i lite mer färg! Tänkte städa så mycket som möjligt med den men nu har jag laddat upp med family guy och chips! Mys!


22:43: Hm jag har fortfarande inte börjat städa. Det känns mindre bra nu måste jag verkligen ta tag i detta. Måste vara inne i stan halv två idag så jag hinner inte städa imorn. Jobbigt jobbigt. Det betyder att jag behöver ta typ allt idag. Kanske kan städa lite på söndag med. När familjen kommer hem måste det i alla fall vara städat. Ja har i alla fall rullat upp håret på spolar imorn, tänker inte köra helt på lockar utan mer lite tupperat och lite lockar här och där i topparna. Hoppas det blir bra!


Hårt

Åh nu är verkligen allt ett enda virrvarr. Micke gick precis. Vi har bestämt att vi inte ska ses mer nu. Inte ens vara "blubbisar" liksom. Det känns konstigt, som att jag huggit bort en arm fast värre. Kapat av en del av mig. Jag tycker ju att det har funkat bra att vara vänner och fortsatt setts och så men det är klart det är nog bra med ett "clean cut" med och liksom sluta ses. För det är klart att man slutar ju inte vara beroende av någon om man fortsätter ses även fast man gjort slut. Jag är i alla fall oerhört tacksamma för alla lyckliga dagar vi hade, allt fint och för att jag fick lära känna den underbara personen. Det känns så overkligt att vi liksom inte ska ses mer. Så klart. Men det lägger väl sig. Så klart. Nu sitter jag här och lyssnar på Imogen Heap och äter sallad, alldels ensam. Ska träffa Ammi efter fem, då blir det till att uttnyttja det där lindexkortet lite mer och sen handla lite stuff inför helgen. Det blir nice. Hoppas jag. Vi ska äta pizza med. Pappa råkade få pizzor med kebabsås när han beställde innan de åkte och det är ju ingen i min familj som gillar det så jag ska ta med den ner till Ammi^^ Min tur att bjuda på pizza!


Men de senaste dagarna har varit så fina. I onsdags åkte jag och Ammi till gbg för att shoppa lite och sen gå ut lite på kvällen^^ Vi uttnyttjade ju redan då mitt lindexkort, träffade bla Kevin och Mikael och åt cheeseburgare och sen skulle vi gå till Chez ami, för där skulle det vara trevligt, och billigt hade vi hört sagt och gjort, vi åkte dit, fick dock inget utebord vilket verkligen besvärade Ammi då hon ville röka. Anyway precis utanför sitter det ett gäng, bl.a. en kille som börjar prata med oss och bjuder in oss till sitt bord (jag ville verkligen inte sätta mig där men Ammi ville ju sjukt gärna ha ett utebord så vi flyttade dit ut) Den här killen, Mike, visar sig vara ganska hyper. När jag pratar i telefon ber han mig lägga på och han tjatar massa om att ja ska följa med honom hem fast ja säger att jag inte kan för att vi ska åka snart osv och sen helt plötsligt börjar han skrika "Ska det bli något mellan oss ikväll eller?" och böjer sig fram för att kyssa mig varpå jag ryggar tillbaka och sätter händerna för ansiktet. Jag ville verkligen inte att han skulle kyssa mig, då griper han tag i Ammis nacke och ska kyssa henne och då råkar hon säga något opassande (som att han bara är ute efter sex) och då blev han helt som tokig och börjar prata om att han minssan inte objektifierar kvinnor och att han ville att vi alla bara skulle vara sociala och lära känna varandra. Ja undrar i mitt stilla sinne varför han då har frågat om det ska bli något mellan oss, om det nu inte är det det hela går ut på, utan att vi ska vara sociala? Han har ju liksom redan försagt sig. I alla fall, sen får Ammi under resten av tiden höra att hon är omogen, oerfaren, att hon inte fattar något att han inte skulle ta henne om hon ens bad om det osv osv, (men mig var han inte så arg på, konstigt nog, jag fattad liksom vad han pratade om, enligt honom själva (haha som att inte Ammi gjorde det?) Han ber oss gå därifrån sen och vägrar prata med Ammi. DUM I HUVUDET. Så vi gick därifrån och satte oss på The golden days istället. Adam kanin kom förbi och var trevlig. Det var kul att se honom lite!

Sen sov i i gbg och innan vi skulle åka skulle vi köpa cheeseburgare (ja man kan ju faktiskt bli hungrig på kvällen med) och då kommer det fram en kvinna till oss som vi sett tidigare under dagen som börjar skrika "Här kommer mannekängerna, här kommer mannekängerna" och hon kramar både mig och Ammi och kysser mig upprepade gånger på handen och sen när hon kramar mig pussar hon mig på bröstet (VIDRIGT, tyckte ja så klart) När vi sen går till Mcdonalds hör vi henne skrika som en galning, t.o.m. efter vi har kommit in liksom. Hur konstigt var inte det.

Dagen efter åkte Ammi hem ganska tidigt för hon skulle jobba och jag hamnade hemma hos Kevin^^ Det var trevligt! Vi bakade tårta (Kevin gjorde det mesta, hans idé osv) men det var jättemysigt för jag har inte bakat tårta på jag vet inte hur länge^^ Så hängde vi hos honom ett tag innan jag skulle till u-church. Åh vad trevligt det var att träffa vännerna. Var så trött att jag övervägde att strunta i det, men bestämde mig i sista minuten för att åka ner i alla fall^^ Vi hade det jättetrevligt verkligen!

Sen blev det family guy och chips och snack med Micke. Vi hade det jättetrevligt verkligen, det har vi ju alltid när vi ses. Så det var tungt att se honom gå och veta att det var sista gången han gick här i från.

Tog den här bilden från Ammis blogg!

Projekt: Städa!

Nu har jag äntligen tagit tag i det här med att städa mitt rum. Har kommit en ganska bra bit på vägen men just nu ser det hemskt ut XP Alla kläder som låg på golvet i mitt rum ligger nu som ett jätteberg utanför rummet och blokerar dörren till toaletten. Jag har börjat med att fixa alla ytor. Bokhyllan, skrivbordet, nattduksbordet, fönsterbräcket och sminkbordet. Så dessa ser helt okej ut nu i alla fall. Sen har jag även plockat ner min silvervägg. Det var lite tungt, har haft den i en fem sex år. Silverväggen bestod av foliepapper som jag satt upp över den ena långväggen på den hade jag satt massa bilder och torkade rosor, ett stort svart kors och en svart spegel. Jag var egentligen väldigt nöjd med idén av att ha en silvervägg men den började bli lite sliten nu, skrynklig, små hål i och sådant. Så nu var det dags att ta ner den. Istället har jag satt upp lite små saker, lite kort av misstigri, två av mina väskor, min Emilie Autumn planch osv. Det känns ganska bra. Lite annorlunda bara. Och inte lika spejsat.

Så nu har jag kvar att dammsugga, få bort alla en miljoner småsaker som just nu ligger i min säng och som det inte finns plats för. Och sen har vi ju det här med kläderna. Min garderob är redan full och jag har massa kläder som inte får plats. Samma är det med min byrå för underkläder and stuff. Den går knappt att stänga, ändå har ja massa saker som inte går ner. Så himla jobbigt. Likadant är det med de klänningar som ja skulle behöva hänga upp. I själva walk in closeten som hela familjen delar på finns det absolut ingen mer plats (har i alla fall fått plats med alla lolita klänningar och lite andra klänningar.

I morgon åker hela min familj till Tunisien. Från början var jag lite ledsen över att jag inte skulle kunna följa med men nu har jag hela veckan fullplanerad ändå. Imorgon blir det (troligtvis) Gbg med Ammi. På Torsdag blir det undergroundchurch och sen på fredagen ska jag vara med Micke. Helgen har ja inte mycket andra planer för. Hade faktiskt tänkt städa hela dagen då Ammi kommer på södagen och vi ska ha lite spakväll med inpackningar, ansiktsmasker och sånt. På måndgen blir det tjejkväll (!) och tisdagen vet jag inte riktigt. Är lite sugen på gbg. På onsdagen blir det i alla fall gbg för då kommer Apocalyptica till Kulturkalaset!  Så jag kommer med ha galet kul den här veckan hade jag tänkt! Jobbar ju tisdag onsdag, det är skönt att det bara är korta pass^^

Nu ska jag städa lite mer, sen har jag lovat Gurra att se på skönheten och odjuret (igen) hahaha. 4 DUSSIN ÄGG! Det är ju galet att Gaston äter så många ägg ju.

Ha det fint
:*


Så såg den ut typ!

Tröttis

Åh jag är så trött men skulle väl egentligen kunna säga en miljon saker om NärCon. som att det var asbra till exempel. Att jag hade det riktigt kul, ja skulle kunna berätta om hur kul jag har haft det och vad jag har gjort, och så men hjälp va trött jag är. orkar inte riktigt det nu. får göra det sen.

Okej precis när ja höll på att skriva detta ringde macke och berättade att det hade kört sig med sin sovplats i Borås så han sover här i stället.

Haha nu var det ett bra tag sen jag skrev ovanstående rad. Vad seg jag är på att skriva klart det här idag! Vi har haft det jättetrevligt ikväll, ätit kvällsmat, pratat (nästan somnat) tittat på film, och nu har vi halvt om halvt satt på Skönheten och Odjuret halvt om halvt satt på Super smash bros. Mysigt värre! Men nu är jag galet trött. Ska snart sova hade ja tänkt, går upp ganska tidigt i morgon ändå nu när Mackes buss går runt ett  och så! Sen blir det bara vila hela dagen, med typ någon mysig film och sånt!

Nu orkar jag verkligen skriva mer
talk to you later <3